Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CB-106 Kisláncos http://kislancos.picturepush.com/ Scania & Man Fan!
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Kérnék egy logót ami 120*20-as méretû a háttere egy fehér kék átmenet lenne. A nevemnek csak a King szerepelne, de ha lehet a mostani betû típussal vagy valami hasonlóval szeretném és fehér vagy kék betûkkel attól függõen melyik a jobb. Ja és aki megbírja oldani az tegye már bele a kicsi Hoffenheim címernél csillogást. Ezt most is meg van és nagyon tetszik.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget.
www.bundesliga.de www.kicker.de
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Bizonytalan vagyok. Vagy mégsem??
elõre is köszönöm
CB-106 Kisláncos http://kislancos.picturepush.com/ Scania & Man Fan!
Ebbõl a képbõl szeretnék egy VIP logót. Valahogy úgy kellene, hogy a fej legyen a baloldalon, és még maradjon meg a mellette való rész. Mivel ott nagyjából üres oda lehetne a nevem valami rajzos betûtípussal, esetleg egy kis animációval. Valami ilyesmivel:0:10-tõl.
Ha nem lehetséges akkor nem kel animáció. Köszönöm szépen!^^

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM
Valahogy olyan legyen hogy ne legyen rajt fehérr rész (1. kép) Ha nem inkább azt a 2. kép helyettesítse! Nevem legyen: M4rtyn
Akár egy kis animáció is lehet benne! És illeszkedjen a piros fejléchez!
★
★
én kértem elsõnek scaniásat erre máskap elsõre aztán az lesz hogy én copyztam....!!!!
Ennyit errõl
Szeretnék kérni egy logót ebbõl a kép-bõl Kis-Tizedes írással és azzal a betûtípussal mint ami most van!
Elõre is köszi szépen!
Ja meg valami animációval még egyszer köszi az illetõnek!
Szeretnék kérni egy 120x20-as logót ezzel a képpel:
A kép.
A logón szerepeljen a Luspy név. Esetleg valami animációt is eltudnák képzelni de azt már rátok bízom. 😊
The Truck Is My Life
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Ebbõl a képbõl!
És azzal a névvel,hogy: Kis Bigy Boy.
Meg még valami kis animációt!
Elõre is köszönöm! 😊
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Akkor bocsánat... várok<#vigyor3>#vigyor3>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?