Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ozimak
Most nézem, hogy elírtam <#banplz> "GÁSÓTLOZŰT" Nah gyönyörű...
ozimak
Sziasztok kovácsok!
Egy új logót szeretnék kérni vip méretben. A kép háttere teljesen piros és benne fehér színnel és tükör írással kellene benne lennie az alábbi feliratnak: "GÁSOTLÓZŰT". Annyi extra kérés lenne, hogy meg lehet-e oldani hogy néha megvillanjon (a kép) kékkel mintha a kék villogó megvilágítaná? Ha nem akkor az is jó ha szimplán beteszünk két kis kék villogót a bal és jobb alsó vagy felső sarokba. Ahogy ízlésesebb. Vagy az is jó ha csak kicsit villan föl de mondjuk két oldalról felváltva. Hát mint egy tűzoltónak a kék villogója na :) Segítségként képek
A logót előre is nagyon szépen köszönöm! <#worship>
qetuol
én is kérhetek logót? :) konkrét képet nem tudok, szabad kezet adnék ebben a kovácsnak. lehet benne valami nem túl zavaró animáció, legyen kúl, darkos, passzoljon a kék csíkhoz (a mostani logómat is így kértem anno pár éve) :) köszi :)

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

azok a régi szép idők :)

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

IMYke2.0.0.0
Szívesen - nem volt bonyolult a dolog, gyorsan ment, így lett kedvem is hozzá :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

elitehun
Valami ilyesmire gondoltam, nagyon király lett, köszi! <#worship>
IMYke2.0.0.0
Így?
<át kell nevezni jpeg-re, ha véletlenül PNG-ként mentődik le>:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

elitehun
Hello!
Szeretnék egy normál logót kérni. Erre a képre gondoltam. Elég ha csak a fejének a jobb oldala látszik, és a másik oldala meg beleolvad a sötétségbe, mintha árnyékba állna. Nem tudom mennyire oldható meg, ha nagyon nem, akkor esetleg ezzel a képpel. (Keret nélkül, csak a "smink" vagy arc vagy ami az).
Előre is köszi.
Sheltem
Sziasztok

Kérhetnék egy 120*20 as logót valakitől?

kép

Ebből kéne a fején kívül a nevem kéne még rá animációnak meg annyi, hogy időnként pislant egyet.
Köszi
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2016.01.14. 13:36:02

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

.., pedig ez egy nagyon jó kis.., volt .............- kedveltem
Piszkos  Fred
Az aranykor rég véget ért

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Drephis
sajnos az az időszak lecsengett itt sg-n

help

toocha
ááá...hagyjuk

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Metalmilitiakid
Hali!
Szeretnék kérni egy 120x20 as logót. Ebből a képből. Névnek szeretném bele a Jester of Genocide-ot, vagy JesteOG-t amivel jobban néz ki. A betűtípus mehet a Monster energia ital stílusában vagy valami hasonlóban, a színt és az esetleges effekteket rátok bíznám mert jobb szemetek van hozzá mint nekem szerintem :D Előre is köszi!

Szerk1.: Amennyiben nem fér bele a fej rendesen valami hasanló Arkham es Joker fej megteszi.
Utoljára szerkesztette: Metalmilitiakid, 2015.10.28. 00:30:15

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

toocha
Ebből kérhetnék egy 120x120-ast a H&G helyett a nevemmel? Köszönöm előre is.

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Tinman
Köszi!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Photoshop CC 14 és Easy GIF Animator a kész vagy készülő animációk optimalizálására.

Tinman
Milyen progit használsz a célra Imi?

Régen mikor regeltem a jelenlegi logom egy szuper kis progival kreáltam, de az 10 éve volt és fogalmam sincs mi volt a neve :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
dartonite-nak:

balintk
Köszönöm! Természetesen fájl méretre gondoltam.

IMYke2.0.0.0
Amúgy a kép eleve 120*20-as volt...

Picit lassabban:

Tovább lassítva:

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.06.14. 15:01:57

balintk
Valaki tudna nekem segíteni ezt a logót vipről simára méretezni 10kb alá?

Jim Morrison
ellenkezőjére számítottam <#banplz>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

IMYke2.0.0.0
<#banplz>

Renjike
Lehet hogy már nagyon fárasztó lesz, de több fejet és kevesebb mellet kérhetnék? <#banplz>

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

IMYke2.0.0.0
renjike_mini:

Renjike
Köszönöm a rászentelt idődet! <#worship>

IMYke2.0.0.0
Jó, feladom.

Renjike
Szuper a logó de nem vagyok vip, illetve a nevemre nem lenne szükség . :)

IMYke2.0.0.0
Nagy méretben, hogy látható legyen:

150x25 - VIP - átlátszó - GIF - 24 kbyte:

Renjike
Tudom , tudom . <#szeret>

IMYke2.0.0.0
Nem tudom, hogy tudod-e, de ebből van a gif: Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka
Neten Danmachi rövidítésként is találni .

Renjike
Sziasztok !

Ebből a gifből szeretnék egy logót kérni, ha megoldható valamilyen szinten.

bboyatty
Gondoltam, azért köszi.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

IMYke2.0.0.0
Ez a 18 kbyte is komoly kompromisszumokkal készült... :(
Sajnos nem megy 8 kbyte anélkül, hogy ne veszítse el az animáció mivoltát. 2 állókép váltogatása meg... inkább ne.

bboyatty
Hát ez nagyon szép csak az a baj, hogy nem vip-re gondoltam, én vagyok a hibás, mert nem írtam oda. Gondolom ezt 8kb-ba nem lehet beleszorítani?

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

IMYke2.0.0.0
Sajnos, ennél világosabbra nem tudom.

Amúgy, ebből készült:
http://www.youtube.com/embed/W5ycb9eR5XI

bboyatty
Helló, elég rég jártam már erre. Ha valaki esetleg unatkozik összedobhatna nekem egy logót, kép, az autón van a hangsúly inkább, nevet nem kérek rá, kis animáció is jöhet ha van ötlet, többit rátok bízom. Ha esetleg nem jó a kép akkor mehet másikból is, lényeg, hogy a 2015-ös Merciről legyen.

Előre is köszönöm a fáradalmakat.<#eljen>

Jim Morrison
ne már, úgy megszoktam a mostani logód :(

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

[HUN]FaTaL
Sziasztok!

A két kép valamelyikéből szeretnék kérni egy logot :)

Köszi előre is!

Ebből vagy ebből.

<#worship>

http://goo.gl/gd6Zi5

botto0604
Sziasztok!

Egy logót szeretnék kérni ezzel a képpel és a nevemmel. Ha megoldható akkor egy kis animációt is bele lehetne varázsolni. :D

Előre is köszi:)

"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna

CzUKi
Sziasztok ! Szeretnék egy kéréssel fordulni hozzátok. Már elég régóta ez a logóm van és szeretnék valami frissítést.
Egy normál méretű logót kérnék ebből a képből szürke háttérhez. Valami egyszerű animációval (például a csíkok eltűnnek) és a névvel: Czuki
Köszönöm szépen a fáradtságotokat előre is ! :D

"Fighting for peace is like fucking for virginity"

nyuny01
Rég jártam erre és ha ide csöppentem egy kis segítséget szeretnék kérni. A jelenlegi logómat szeretném téliesíteni. Olyasmire gondoltam hogy a szem nem mozog, mintha meg lenne fagyva és minden tiszta jég. Persze azért kivehető maradjon. De ha hóesés túrbózza fel az sem baj!

PSD-t tudok adni a készítőnek ha szükség van rá!

Köszönöm előre is!
Utoljára szerkesztette: nyuny01, 2014.12.13. 11:10:51

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

LocalPatriot
Természetesen... nem:)
Jim Morrison
mármint a törülközővel? <#vigyor>

LocalPatriot
Üdv!

Szeretnék kérni egy logót, Donfla felirattal és ezzel a háttérrel.

Előre is köszönöm!
IMYke2.0.0.0
Örülök, ha tetszik. Szívesen :)

Köszönöm pont ilyent képzeltem el :)
..szívesen
#97663_nm..