Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy új logót szeretnék kérni vip méretben. A kép háttere teljesen piros és benne fehér színnel és tükör írással kellene benne lennie az alábbi feliratnak: "GÁSOTLÓZŰT". Annyi extra kérés lenne, hogy meg lehet-e oldani hogy néha megvillanjon (a kép) kékkel mintha a kék villogó megvilágítaná? Ha nem akkor az is jó ha szimplán beteszünk két kis kék villogót a bal és jobb alsó vagy felső sarokba. Ahogy ízlésesebb. Vagy az is jó ha csak kicsit villan föl de mondjuk két oldalról felváltva. Hát mint egy tűzoltónak a kék villogója na :) Segítségként képek
A logót előre is nagyon szépen köszönöm! <#worship>#worship>

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
<át kell nevezni jpeg-re, ha véletlenül PNG-ként mentődik le>át kell nevezni jpeg-re, ha véletlenül PNG-ként mentődik le>:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szeretnék egy normál logót kérni. Erre a képre gondoltam. Elég ha csak a fejének a jobb oldala látszik, és a másik oldala meg beleolvad a sötétségbe, mintha árnyékba állna. Nem tudom mennyire oldható meg, ha nagyon nem, akkor esetleg ezzel a képpel. (Keret nélkül, csak a "smink" vagy arc vagy ami az).
Előre is köszi.
Kérhetnék egy 120*20 as logót valakitől?
kép
Ebből kéne a fején kívül a nevem kéne még rá animációnak meg annyi, hogy időnként pislant egyet.
Köszi
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2016.01.14. 13:36:02
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Szeretnék kérni egy 120x20 as logót. Ebből a képből. Névnek szeretném bele a Jester of Genocide-ot, vagy JesteOG-t amivel jobban néz ki. A betűtípus mehet a Monster energia ital stílusában vagy valami hasonlóban, a színt és az esetleges effekteket rátok bíznám mert jobb szemetek van hozzá mint nekem szerintem :D Előre is köszi!
Szerk1.: Amennyiben nem fér bele a fej rendesen valami hasanló Arkham es Joker fej megteszi.
Utoljára szerkesztette: Metalmilitiakid, 2015.10.28. 00:30:15
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Ebből kérhetnék egy 120x120-ast a H&G helyett a nevemmel? Köszönöm előre is.Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Régen mikor regeltem a jelenlegi logom egy szuper kis progival kreáltam, de az 10 éve volt és fogalmam sincs mi volt a neve :-(
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Picit lassabban:
Tovább lassítva:

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.06.14. 15:01:57
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

150x25 - VIP - átlátszó - GIF - 24 kbyte:

Neten Danmachi rövidítésként is találni .

Ebből a gifből szeretnék egy logót kérni, ha megoldható valamilyen szinten.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Sajnos nem megy 8 kbyte anélkül, hogy ne veszítse el az animáció mivoltát. 2 állókép váltogatása meg... inkább ne.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Amúgy, ebből készült:
Előre is köszönöm a fáradalmakat.<#eljen>#eljen>
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Egy logót szeretnék kérni ezzel a képpel és a nevemmel. Ha megoldható akkor egy kis animációt is bele lehetne varázsolni. :D
Előre is köszi:)
"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna
Egy normál méretű logót kérnék ebből a képből szürke háttérhez. Valami egyszerű animációval (például a csíkok eltűnnek) és a névvel: Czuki
Köszönöm szépen a fáradtságotokat előre is ! :D
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
PSD-t tudok adni a készítőnek ha szükség van rá!
Köszönöm előre is!
Utoljára szerkesztette: nyuny01, 2014.12.13. 11:10:51
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Szeretnék kérni egy logót, Donfla felirattal és ezzel a háttérrel.
Előre is köszönöm!
#97663_nm..