Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
vagy a 2-ben Revan sith?? mivaaaa
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
az ad creditért passt + terheszt rólad vmit
A pazaak denbe hol találok passot?
És az a transporter card hol van, amit Tiennek kell odaadnom?
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Amíg guardianom volt elsõre mindenkit 2 csapással leütöttem.
De viszont õk is engem : D.
Most így consularral senkit se találok el. De viszont õk se engem : D
Habár szntem ez azér van, mert még nincs saberem : DD.
Meg most a strenghtre nem gyúrtam annyira.
ha kinyírtad a maszkos csávót és minden bomba a helyén van akkor menj el.
Ha nem tudsz akkor 1-et nem csináltál meg.
Akkor a workbonchenné van egy ilyen torpedó, és a szoba jobb oldalán egy konzol. Azt nyomkodd meg egy kicsit 😄. Azt majd menj a torpedóhoz és akko majd letudsz róla vmit szedni.
Azt asszem a 2. vagy 3. bombalerakóhelynél, ahol felrobbant ahz a mandarin 😄 menj oda és rakd le.
Azt ha megvan tûzz el onnan.
<#gun>#gun><#banplz>#banplz>
Azt még a játékban több helyen fogsz majd csaj úgy szerezni.
Meg a dantoinon van egy öreg néni akitõl ha megveszed az összes alkatrészt és utána beszélsz Bao-durral, akkor csinál neked eggyet.
Vagy te megadnak, azt má nemtom.
Mikor lehet fénykardod csinálni a játékban? Mi kell hozzá és hogyan kell?
mégvmi:
ha csajjal megyek, akkor a dispiclet kapok meg..
no handmaichen akko??
handmaichennel én sokat küzdöttem, és sokat tanított engemet
különösebben nem kell hogy veled legyen..
egyszerre csak 1re koncentrálj!!
nekem nem volt nehéz, atton a master flurryval + gránátok, visas lighting + flurry, és a handmaichen healozott, dobálta a lézerkardját 😛
azt szeretném tudni, hogy az egyik képen volt darth nihilus, meg kreira ruhájában, a nihilus maszkja, ezeket hogy lehet megcsinálni?
mondjuk hogy vele menjek peraguson mint a képen ezeket, hogyan csináltátok,(nagyon kellene) hogy csináljam? (PLÍZ)
a másik, ezüst, viridian, cyan kristályt honnan szerváljak?
(PLÍZ válaszoljatok)
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
Spread De Love!
Spread De Love!
Spread De Love!
meglesz nyugi..
összességében nem olyan nehéz a játék, csak arra kell ügyelni h egy skillre tegyél fel mindent az egész játék során (én heal+strg-re gyúrtam+ force enlightemnent + breath control..rajtam sion 20-at sebzett, én rajta olyan 150-160-at..zöld+ silver lightsaber<#vigyor>#vigyor>)