8627
.
-
#4847 Hi all ujabb okosságokra jöttem rá amiket nem tudom hogy tudtok-e.
1.Amikor egy dobozt,szekrenyt.. kinyitsz akkor érdemes security skillel,azért mert kapunk experialt,meg ha erővel nyitod ki könnyen tönkremehet ami benne van és egy broken item lessz helyette.
2.Mikor benyomtam a master valort kétszer annyiért bonthattam szét szinte minden tárgyat.
3.Ha azelőtt mented el mielőtt odamész egy kereskedőhöz,és előhívod valószinuleg más áruk lesznek nála.
-
#4846 helyesbitek : tedd fel a catalyst 5.4-et
most vettem észre, hogy kész :)
relase notes -
#4845 Kapcsold be mind! Bajod nem lehet belőle. Ha még nem próbáltad, akkor csinálj annyi vdrive-ot amennyi a lemezek száma és csak a meghajtó betűjelét írod át váltáskor. -
kormosp #4844 Nem az a gond, tudom, hogy a vegen visszakeri az elso cd-t. De mar a masodik elejen megakad a telepites!
raadasul most a battlefront se akar felmenni, masodik cd bemountolása utan detto ugyanaz, szoval itt vmi mas gond lesz.
The wrong volume is in the drive. Please insert volume KOTOR2_1 into drive G:
Cancel Try again Continue
Daemon tools-nal nem kell ezek kozul vmit beallitani?
-safedisc
-securom
-laserlock? -
#4843 Először is tedd fel a catalyst 5.3-at, és a 1.0a kotor patch-et.
Azután add hozzá a következeő sort a Lucasarts/SWKotOR2/swkotor2.ini
fáljban, a [Game Options] alá: Disable Vertex Buffer Objects=1 -
Lemming #4842 Szerintem a game a ludas...
Néhol mesés néhol ratyi... van ahol meg egyenesen feltűnően bugos. :)
Pl.: Telos residental block néha akad néha nem, random.
Dantooine Khoonda körzetében mentek,utána szó szerint lemerevedik a faszim se előre se hátra.
Amúgy über a game.
Csak a story 'Te vagy az Utolsó, mentsd meg a világot!' felkiáltása nem szimpi túlzottan.
Meg hogy rég hirtelen a vége.
Vagy lesz harmadik rész, vagy nemtom. :) -
Sydious #4841 Sega all!
Gondolom megbocsájtjátok nekem ,hogy nem nyáladdzok végig 1gigamilló hozzászólást ,de kellene 1 kis segítség!
Probléma a következő:
Config: [email protected], atiradeon 9600, 1G ram (nem dual).
Emellet a config mellet nem hajlandó röcögésmentesen menni a játék..magyarán szétakadja magát full butítás melett!
Kérdés:
Ez a játék hibája?? és ha igen akkor van e patch ami megoldja a gondom, vagy én nem állítottam be vmit rendesen a videókártyán?? ati catalyst 5.1-et használok ,mert lucasartson azt írták ,hogy ez compatibilis vele.
A válaszokat előre is köszi!!
Sydious -
#4840 Az nem sok.
De ha így halad akkor 2007-re lehet hogy kész lesz. -
#4839 8% asszem, de amugy van néhol 1-2 mondat a gameban -
#4838 Most tettem fel és a menü + a paazak a magyar csak -
#4837 A magyarositasok.hu-n lévő magyarositás kb hány %-os? -
#4836 Csak ezen a fórumon -
#4835 Huh!!!!!!!
9 napra elment az internet, és most olvastam el 263 üzenetet 2 óra alatt. -
#4834 1-es cd.t rajd be -
#4833 Pedig szerintem is az lesz a gond amit OregSaman mondott! A telepítés végén visszakéri az 1. lemezt. Csak próbád ki, jó lesz az! -
kormosp #4832 Na, pont ezt csináltam. Egy darab virtuális meghajtoban cserélgettem a fileokat.Szoval nem ez lesza gond. Egyéb ötlet? -
OregSaman #4831 Ha virtuális meghajtórol telepited és ugy kéri a másik cd-t akkor egyszerüen csak az eppen hasznalt virtuális meghajtoban cseréld át a progi által kért cd-re és Continue-val már megy is:-)))
(Ugyanis nekem már elöfordult, hogy hiába tettem be az összes cd-t virtuálisba mindig csak az elsöt olvasta, így muszáj voltam mindig abban az egyben cserélgetni...)
-
kormosp #4830 Hello!
A masodik cd telepitese kozben a kovetkezo hibauzenettel leall:
The wrong volume is in the drive. Please insert volume KOTOR2_1 into drive G:
Cancel Try again Continue
Aztan barmire kattintok, egy ido utan kilep az install-bol.
Vki segitsen légyszi, fogalmam sics mi a gondja, google se segitett.
Elore is koszonom!
-
#4829 update!
tudom hol rontottam el!!!
amikor szoltam neki, hogy együtt talán legyőzhetnénk a sitheket, akkor azt mondta, hogy jó, de miért bíznék meg benne, és én ilyen kor a rosszat választottam. na mind1 -
#4828 tényleg? hát
1. nálam nem akart elfutni :)
2. nem sikerült meggyőzni. -
Jimmyke #4827 nem kellett... Én spec hagytam futni, majd visszatérítettem :) -
#4826 elhisszük. -
#4825 Ez fasság!!!!!! Az 1-ben megkell ölni Bastillát amikor sith lett vaze! -
#4824 utoljára:
-
#4823 már leirtam anno (vissza kéne olvasni) , hogy akkor találkozol Carth-al és Bastillával , ha az attonnal történő legelső beszélgetés alkalmával revant jedi ffinak állitod be. Ha jedi nőnek, akkor csak Carth-al találkozol.
Először a harbinger fedélzetén a tárgyaloteremben lévő holovidekben láthatod, majd miután felrobbantottad Nihilus hajóját, Carth beszélni szeretne veled. Miután befejezte, akkorjön be a képbe Bastilla. -
#4822 tényleg ezt hogy kell csinál -
#4821 Ne OFF-oljuk tele a topicot!!! Priviben kérj ilyeneket pls... -
#4820 mivel csinálod a neved helyére a flash-t? -
#4819 Nem! -
#4818 mi? -
#4817 tanuls meg lassú tüzön égni!
:)) -
#4816 azt má háromszor végig vittem
bastillárol mindíg le vettem mindent
:DDD -
#4815 jajj nem eros, hanem Enosh, eros az buzi olasz énekes -
#4814 eros, nem a videókarijával van a gondja a srác hacerjának, hanem a monitorának van baja -
#4813 Ne várd azt, hogy 2 perc alatt majd mindenki ugrik és válaszol a kérdésedre, ha lehet várd ki amíg valaki megválaszolja és ne halmozd OFF-al a topicot... -
jácc az eggyel akkor tutira találkozol vele -
#4811 PLÍÍÍÍZ
valaki segítsen már ebben a bastilla dologban
na -
#4810 :)(D[§£]³Ð]#&@[ä|Ä ezt nekm ezt gondoljátok most mi? -
#4809 na még egy semmi oszt be fejeztem -
#4808 :DDDDDDD