Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
tiedrõl nincs shot?
joh, sztem nincs olyan ember a földön aki nem próbálgatja
a különféle upgradeket..de én nem értek annyira ehhez (pl. az angol kifejezések miatt, )
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
lvl 3-as kristály
<én nemértek ezekhez az adatokhoz>én nemértek ezekhez az adatokhoz>ittvan
Spread De Love!
akkor kérdeznek ilyen számosat, ott asszem 16, vagy 20 nememléxem 😄
és van egy kérdés a sith lordok állatkáiról is, ott a gizka lesz (asszem)
de nambizti!
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
A kérdésem az, hogy hogyan találkozhatok újra az Atrissal. Már minden mester(aki él) rávettem a találkára, de hiába utazok telosra semmi se történik. PLEASE HELP! Elõre is thx
JaZz<#help>#help>
Spread De Love!
nekem a mukhgafa-ból 1000et hozott ki😊))))9
sajna csak a tesóm mentésén próbálhattam ki, mert az enyém már malachoron van. 1 tunug után:
+1 attack
+3 strenght
+3 dexterity
+4 wisdom
ez naggyyonn durva!!!!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Megoldás: lehet, hogy valamilyen módon belekever a képfrissités megadásába valami, ha használsz valami refreshbirizgáló programot, akkor próbáld meg átállítani/kikapcsolni azt. Ha nem csalnak emlékeim, a menû 800x600-as felbontású és 16 bites színmélységet használ, nézd meg, mi van ehhez állítva.
Akkor irány a barlang, ki kell szabadítanod Vrook jeti mestert, és utána menj vissza Khoonda-ba, ha jó kari vagy. De itt sokminden fog függeni attól, hogy jó vagy rossz oldalon állsz.
Spread De Love!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mondjuk a Silver és a Vinidian elég bénán néz ki, a "klasszikus" kék/zöld/piros trió marad nálam a favorit, igaz Kreia megkapta az ezüst (vagy inkább fehéz?) fénykardot, az illik úgy is hozzá. 😊
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
majd még késõbb visszanézek
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
Elõre is köszi!
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
kristályt meg találsz majd csak játssz!!!
a készítõk is megmondták h ugyanabban a konténerben 2 különbözõ végigjátszás alkalmával 2 különbözõ dolog lesz
azt szeretném tudni, hogy az egyik képen volt darth nihilus, meg kreira ruhájában, a nihilus maszkja, ezeket hogy lehet megcsinálni?
mondjuk hogy vele menjek peraguson mint a képen ezeket, hogyan csináltátok,(nagyon kellene) hogy csináljam? (PLÍZ)
a másik, ezüst, viridian, cyan kristályt honnan szerváljak?
(PLÍZ válaszoljatok)
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?