Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

franco
sajna. de a heart of the guardian és a mantle of the force kicsit megkavarja a dolgokat😊

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

tigeroo
már kinyomtam😊
az 1-ben meg 3 kristályt lehet belenyomni, alkatrészeket nam😞
franco
ha a PC-hez férek lesz

kérdezz

tigeroo
kösz
tiedrõl nincs shot?
joh, sztem nincs olyan ember a földön aki nem próbálgatja
a különféle upgradeket..de én nem értek annyira ehhez (pl. az angol kifejezések miatt, )
franco
én pont hogy imádok tökörészni egy lightsaber-upgraddel

franco
egyébként jó kis bénítós szabja😊

Panzerfaust
Nekem kicsi, de Bao Durnak? Az elõzõben én is simán 600-800ér szedtem szét dolgokat, de most. Van 3 fénykard kütyü amit meg akarok csinálni, de darabja ilyen 500-400, és nincs csak 170.

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

tigeroo
ezen csodálkozom, nekem Darth T 3x nyomta fel
<#wilting>
franco
na ugyanaz amit korábban beírtam 1 levelup után

tigeroo
jah mostmár tom, ittvan:
lvl 3-as kristály
<én nemértek ezekhez az adatokhoz>ittvan
N1ggA
de ugy, hogy magamtol 😊. abbol indultam ki, hogy a 3-as mindenhol rossz, és igy kezdtem el haladni az elsõtöl a 4-esik aztan jovan 😄

Spread De Love!

franco
load game képernyõn switch character

N1ggA
Hu bazeg valahogy megoldottam 😊

Spread De Love!

tigeroo
joh, de újrakeztem a gamet, és a régi mentéseim nemtom holvannak
tigeroo
annyit jegyeztem meg, hogy mi nem paradox az alábbiak közül : "én mindig hazudok" LOL..
akkor kérdeznek ilyen számosat, ott asszem 16, vagy 20 nememléxem 😄
és van egy kérdés a sith lordok állatkáiról is, ott a gizka lesz (asszem)
de nambizti!
franco

franco
shotot please!
mit tud a kristályod?

tigeroo
én 3x nyomtam fel a játék során o:
Ne Telosra, hanem a Dantooinra menj, és ott at Enclave-be!

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Hi all!
A kérdésem az, hogy hogyan találkozhatok újra az Atrissal. Már minden mester(aki él) rávettem a találkára, de hiába utazok telosra semmi se történik. PLEASE HELP! Elõre is thx
JaZz<#help>
N1ggA
a korribanon (nekem utolso bolygó) segítenétek nekem a written test kitöltésében?

Spread De Love!

franco
mert kicsi a repair értéked

nekem a mukhgafa-ból 1000et hozott ki😊))))9

Panzerfaust
Most nézem, hogy a tárgyakból is sak egy egy alkatrészt csinál, ha szétkapom õket. Itt valami nem stimmel. Nem örülnék, ha újra kéne kezdeni.

franco
pázze...ezt eddig nem is tudtam. hányszor tunungilható fel?

sajna csak a tesóm mentésén próbálhattam ki, mert az enyém már malachoron van. 1 tunug után:

+1 attack
+3 strenght
+3 dexterity
+4 wisdom

ez naggyyonn durva!!!!

Panzerfaust
Emberek, ilyennel valaki találkzott? 3szor viszem a gémet, jön visas a hajóra leverem, csatlakozik, beszélek vele Kreiaval, és ugye innentõl lehet vele meditálni. Na amikor elkezdi, hogy csukjam be szemem, és mondja, hogy érezzem a hajót, ahogy a kis droid mászkál, akkor vége a párbeszédnek. Ha rányomok, akkor kezdi elõrõl. Újraindítottam a gépet, beszéltem vele másról, átmentem másik bolygóra semmi.

tigeroo
jóan, akkor töröltem 😉
aki nam akarja meglátni az ne lássa
Kösz.

valaki pls irja le minél hamarabb hogy hogyan lehet kinyitni az ajtot a droiddal Nar Shadaa-n?

tigeroo
az a TE kristályod..néha krailea feltuningolja, csak annyi, hogy ki legyen véve a lézerkardból
N1ggA
mire jo az a kristály, amit rólam neveztek el? 😄

Spread De Love!

N1ggA
LOL EZT A SARKOT EDDIG ÉSZRE SE VETTEMM 😄 CSAK EZT

Spread De Love!

[NST]Cifu
Crystal Cave vagy mi. A Khoonda Plains egyik sarkában van, ha jól emlékszem.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

N1ggA
vájáá! mien barrllang?

Spread De Love!

N1ggA
Én annyira light vagyok, hogy a mérõ a csik felett van, kivan akadva a mérõ 😄

Spread De Love!

[NST]Cifu
Egy ötletem van csak: Képfrissités probléma. A Kotor bármilyen jó kis játék, egy iszonyatosan félrekettyintett motor van alatta (hogy egy példát mondjak a 85Hz-es max. képfrissités vicc...), és a "hurráoptimizmusuk" miatt nem is igen nyúltak hozzá, mert szerintük úgy jó, ahogy van, elég ha a belbecsre próbálnak ügyelni...

Megoldás: lehet, hogy valamilyen módon belekever a képfrissités megadásába valami, ha használsz valami refreshbirizgáló programot, akkor próbáld meg átállítani/kikapcsolni azt. Ha nem csalnak emlékeim, a menû 800x600-as felbontású és 16 bites színmélységet használ, nézd meg, mi van ehhez állítva.

[NST]Cifu
Hmm....
Akkor irány a barlang, ki kell szabadítanod Vrook jeti mestert, és utána menj vissza Khoonda-ba, ha jó kari vagy. De itt sokminden fog függeni attól, hogy jó vagy rossz oldalon állsz.

na mi van #3507- re senki nem válaszol?

N1ggA
JO most visszamentem, és itt hogyan tovább? beszéltem mindenkivel de nincs itt semmi csak bónusz küldetések azok nekem meg nem kellenek

Spread De Love!

Lacee
igen, és lehet componentekbõl csinálni is. elég jó kis cucc... 😛

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

[NST]Cifu
A kristályok megtalálása a random loot miatt vicces, mindig máshol találhatóak, sõt, olyan is adódik, hogy bizonyos dolgokat nem is találsz. Én a Silver kristályt az Onderron Palace-ban találtam, Vinidan-t a Dantooine-on, Cyan-t sehol.

Mondjuk a Silver és a Vinidian elég bénán néz ki, a "klasszikus" kék/zöld/piros trió marad nálam a favorit, igaz Kreia megkapta az ezüst (vagy inkább fehéz?) fénykardot, az illik úgy is hozzá. 😊

franco

Johnyy
YAh és az raven ruháya pirosban!!! 😉

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Hitm@n
Köszi
majd még késõbb visszanézek

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

franco
ezermegegy modot szedhedsz le ha beírod egy keresõbe hogy "kotor 2 mod". azt amit te keresel még én sem találtam meg

Hitm@n
És melyik cheatre és modra gondoltál? 😊 Modot honnan lehet hozzá letölteni?
Elõre is köszi!

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

franco
csít és mod

kristályt meg találsz majd csak játssz!!!
a készítõk is megmondták h ugyanabban a konténerben 2 különbözõ végigjátszás alkalmával 2 különbözõ dolog lesz

Hitm@n
Hello
azt szeretném tudni, hogy az egyik képen volt darth nihilus, meg kreira ruhájában, a nihilus maszkja, ezeket hogy lehet megcsinálni?
mondjuk hogy vele menjek peraguson mint a képen ezeket, hogyan csináltátok,(nagyon kellene) hogy csináljam? (PLÍZ)
a másik, ezüst, viridian, cyan kristályt honnan szerváljak?
(PLÍZ válaszoljatok)

Johnyy
Dart T... az az az volt hogy mekcsívta mert öszetöredeztem a csontyait, aztán megréáztam és kegyelemdöfésnek belevágtam fénykardal!

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

franco
engem meg se tudott sebezni, mondjuk 2 kör kellett hogy levágjam😊

tigeroo
Krailea nagyobb szám volt..igaz vele a csapattal harcoltam
neki 3vágás volt X(