8627
.
  • Bandew
    Azért az interjúalany néha kiakadta kérdéseken. Pl a vukison. :-D
  • KH
    azért egy kicsit mea culpázok, mert a kérdést kissé lazán fordítottam
    szó szerint ez volt: Will there be an abundance of Wookies?
    ami valami olyasmi jelent, hogy "Bőségesen/Bőven lesznek-e vukik a játékban?" de ezt nagyon körülményesnek éreztem

így is, úgy is hülye kérdés :-))
    egyébként volt néhány olyan kérdés, amit kihagytam, mert szó szerint átvették a Feargus Urquhart interjuhéból, ami szintén kinn van az oldalon, és lusta voltam átkopizgatni a dolgokat (pedig azok lehet értelmesebbek, mint ezek a b@romságok)
  • Bandew
    "Jó sok vuki lesz?"
    Hát baszdki!!!!
  • Mossberg
    A francba pedig kíváncsi lennék egy vuki nude-patchra, az összes vuki bunda nélkül hehheh úristen de röhejesen néznének ki
  • KH
    csúnya vicc volt, bocsesz (magas labda)
  • Mossberg
    Nebassz tényleg?!
    Linket please
  • KH
    igazából amit én ebben eddig értelmes infónak tartottam, az csak az volt, hogy a 10 felvehető csapattag nem minden főkari esetén ugyanaz..

Mossberg, van egy vuki szex mod a KotOR1-re nem láttad még? ;-)
  • Mossberg
    És az kiderült, hogy lesz-e vukival románc?
  • Hmuda
    Amúgy nagyon jó fordítás, sok dolgot megtudtunk belőle, csak így tovább. :-)
  • Hmuda
    Szemezgetek a gyökér kérdésekből, amik senkit nem érdekelnek:

A fő karakter amnéziás? (csakmert az 1-ben az volt, már ebben is az kell legyen?)

Azt hallottam, hogy nem lesz a TSL-ban románc, ez igaz? (ki nem ...-ja le?)

Mi a KotOR2 háttértörténete? (poéngyilkos)

Lesz valamilyen nagy csavar a történetben?(dettó)

Lesznek új helyszínek, amik csak ebben a játékban vannak?(ez se játszott még folytatásokkal)

Jó sok vuki lesz? (könyörgöm lőjük le)

Lesz románccal összefüggő küldetés valamelyik NPC kapcsán? (ezt is le ...-om)

Mi az a hely, ami úgy néz ki a koncepciós rajzok közül, mint egy rács egy bolygó atmoszférájában? (poéngyilkos)

Le lehet majd vágni a végtagokat? (lásd a vukis reagálásom)

Lesznek a társakhoz kapcsolódó különleges küldetések? (vajon játszott az 1-el?)

Halálosak lesznek a távolsági fegyverek? (nem, majd megcsikiznek)

Lesz kombinált kétkezes harcra lehetőség (egyik kézben pisztoly, másik kézben közelharci fegyver)? (ez mire lenne jó?)

(KH, ez nem neked hanem a hülye kérdzőknek szólt :-) )
  • Hmuda
    Bakker elég gyökér emberek tehették fel a kérdéseket szegény fickónak. A legtöbb kérdés hülyeség (pl kit érdekel, hogy lesz-e benne "jó sok vuki" meg a románcot is ötvenszer feszegetik).
  • KH
    megkezdtem az Obsidian fórum gyűjtemény fordítását
  • KH
    Van egy új interjuhé fordítás
  • Hmuda
    Csak városokon belül volt változatos, a véletlen találkozásokrol itt nem esett még szó. Településéeken belül pedig szvsz változatos volt és még akkoriban szép is.
  • Mossberg
    Az új mozgásokat, legyenek azok (egyelőre) bármilyenek szvsz jó, hogy betették, később még úgy is csiszolnak majd rajta.

Szerintem a Fallout jó példa, mert ott a terep sok minden volt de változatos, na az aztán semmiképp. Pont ez volt a lényeg: monoton, kihalt, sivár...
  • Hmuda
    Látom nem érted. Fölös volt az új mozgásokat berakni, ha ennyire amatör módon vannak megoldva. És a Fallout példa se jó mert ott legalább változatos volt a terep de az eddigi videók alapján itt nem ez lesz. A sztori meg majd elválik, remélem dob majd rajta annyit, hogy jobb legyen mint az egy.
  • Bandew
    Sztem még 3D-nek sem kell lennie ahhoz, hogy szép legyen. Nézzétek csak meg a Baldurs Gate-et.
  • Curze
    Nekem is az a véleményem, hogy az ilyen stílusú (rpg) játékoknál a sztorin van a hangsúly, meg a szereplők kidolgozottságán. Különösen a főszereplőre gondolok itt, akinek jelleme már a Kotor1-ben is idomult a játékstílusunkhoz. Ez nem akciójáték, elég a harcrendszerre pillantani. :) Rendben van, nézzen ki jól, legyen látványos, mert ma már ez követelmény, de szükségtelen FarCry szintű csodát várni, mert ez nem erről szól.
  • Mossberg
    Példaként a Fallout2 is a Fallout1 engine-jével készült és ugyanolyan szuper volt a 2 is mint az 1 (ha nem jobb)
    Ami meg a mozgások bénaságát illeti, most, hogy a Holowan Labs kezd beindulni, úgy is mindenkinek tele lesz majd az override könyvtára mozgás és egyébb módosítókkal. Szvsz a KOTOR2-t a story egymagában elviszi a hátán, csak azt ne szúrják el.
  • Hmuda
    nem is az engine-el van a gondom, hanem az új mozgások bénaságával és a környezet egyhangúságával.
  • Curze
    Nem baj ha ugyanaz az engine. :)) Mikor én az 1. részt nyomtam, borzasztóan szaggatott a régi gépemen, de csakazértis végigküzdöttem magam rajta. Most legalább az új gépemen élvezhetőbb lesz a 2. rész. lol
  • lwb
    én inkább attól félek, hogy a legfontosabbat, a storyt elrontják. az 1-é nagyon jó volt, remélem a folytatás is hasonló lesz.
  • lwb
    lol. emberek, mondták párszor a készítők, hogy ugyanaz az engine lesz felhasználva, csak lesz egy-két új mozgás. szóval nagy csodára nem kell várni. szerintem nem gagyi, egy RPGnek simán elmegy. pl. morrowindben is elég hülyén néz ki, amikor két ember állva csapkodja egymást harc közben, mégsem gáz a játék.
  • maxius
    Nem azzal van a gond (nekem is ti4200m van), hanem a RAMmal abból 512 kell neki
  • Drizzthsz
    Remélem, valamit varázsolnak a sebességén, mert ti4200-zal maxon biza 15 fps-sel ment az 1, ami elég gáz.
  • marsu
    ok kösz.
  • Bandew
    AZ 1-nek simán Jedi Knight, a 2-nek Jedi Knight Outcast.
    De sztem te az Academy-ra gondolsz.
  • marsu
    Szisztok a Jedi knight-nak 1 és 2. részének mi a pontos címe?? Ha tudjátok akkor segítsetek légyszi.
  • Hmuda
    :-)))
  • Bucser
    Jó mélyen:DDDDDD
  • Hmuda
    Sajna a jelenelegi állás szerint nagyonis ez a helyzet. Bár bennem még megvan a remény utolsó apró szikrája. Csak nehogy kihunyjon...

(ej be szépen mondtam, egy költő veszett el bennem :D)
  • Bucser
    Szerintem ne írjuk le nagyon... Várjunk még a végítélettel.. De nagyon remélem nem egy ujabb nagy név folytatása lesz kiadva bármunkába amivel elkúrjákazegészet...
  • Hmuda
    Hát ez nagyon gáz. Szvsz a grafika még romlott is, a terep eddig irtó egyhangú, alig van új mozdulat, az is ultragagyi. Lásd: az ugrabugra mikor három dark Jedi ellen küzd egy darab rövidkarddal (!!!), azután a dark jedik egyetlen szúrása ami oylan mintha rapírral próbálna egy mozdulatlan bábút eltalálni (mivel annyi idő alatt hajtja végre, hogy az ellenfélnek rengeteg ideje van kitérni, a valóságban max röhögni lehetne ezen a mozdulaton).
  • switch
    igaz,elég gáz a minősége meg nem is mutat sok érdekességet
  • Kandurex
    Fúj, ezt nem kellett volna. Egyedül az utolsó 10 másodperc ér valamit.
  • switch
    KOTOR 2 ingame videó
  • KH
    van már kinn videó is a játékról (Gamespot), meg várható egy bővebb demó élmény-beszámoló (mert egy rövidebb már van az ign.com-on)
    mi meg csináltunk egy aloldalt az eddigiekről
  • ZsZso
    Hát, azért grafikailag nem ragadtatták el magukat az előző részhez képest :))
  • KH
    inkább a hivatalos oldalt kellett volna belinkelni, ahol 15 új screenshot van, meg néhány új concept art :-)
  • Serpa
    Képek !