8627
.
-
#122 Én is. -
#121 Szerintem ennek a játéknap rosszab lesz a grafikája mint az elődnek.A képek alapján legalább is ezt szürtem le. -
#120 Jaja, rendes esetben elég lenne egyetlen suhintás és kinyirhatná a Sith. Csak felülröl a fejére csap és konyec. -
Drizzthsz #119 Elég fura mozdulattal suhint a nő... -
harczos #118 fölöslegesen próbálkozol... -
MagyaR #117 Hehh ez az 1.
De viszont találtam vmilyen kotor2s iso fájlt.
714 mb vagy vmi ilyesmi volt. -
MagyaR #116 Van egy gyanúm.
Tudjátok van ez a dc ++.
Ez ilyen letöltő progi. Itt vannak ilyen hubok amik majdnem olyanok, mint egy szerver.
Megkell osztanod valamennyi helyett a winyódon pl. 1 gigát, mint sokan és akkor olyan hubra kell felmenni ami 1 gb megosztású.
Nah felmentem egy jóra. Mert vannak gagyik is.
Beírtam a keresőbe, hogy kotor2.
Nem volt sok találat.
Aztán, azt, hogy knights of the old republic 2.
Nah így volt dögivel.
És voltak ilyen bin fájlok is, amik ilyen 700 mbosak voltak.
És volt hozzájuk cue fájl is.
Aztat beírtam a bin fájlokat a keresőbe és láss csodát.
Kijelentek a cue fájlukkal eggyütt.
4 darab bin fájl volt.
Ezek a fájlok voltak azok RZR-KTR1 RZR-KTR2 RZR-KTR3 RZR-KTR4.
Na most az a gyanúm, hogy ez valószínű, hogy a kotor 1 :DD.
De ha egyszer nem azt írtam be, hogy knights of the old republic hanem, hogy knights of the old republic 2 ezér nemtom.
Habár megvan a megoldás. Letöltöm az első bin fájlát és ha kotor 2 van kiírva az installjához akko letöltöm a többit is ha meg az első rész akkor sírok eggyet :DD.
Béta változata már biztos van.
Csak most nem akarok hülyeséget mondani, ezért elöbb megnézem.
De valószínű sajna a kotor 1 lesz az. -
MagyaR #115 Ja most nézem, hogy biztos már láttátok. -
MagyaR #114 Azta megnéztem, ezt a videot és tök király.
Nem olyan előzetes, hogy össze vissza mutatja a jatekot.
Hanem mintha te mennél vele és közbe dumál egy pasi angolul.
3 pályát mutatnak benne. 1 Állatvagdosósat és egy sziteset.
Vagy csak 2őt?
Na mind1. 4 perces. Töltsétek le.
A grafika se a legjobb amiben mutatják, de lehet, hogy csak a video miatt. -
MagyaR #113 Gondolom ezt már láttátok.
Egy rövidke előzetes a jatekról.
Video -
#112 nálam ez a háttér :) -
+ 5 kép ! -
#110 Juj ne is említsd. Majdnem harakiri volt a vége mikor a gyökerek kérdéseit olvastam. :-) -
#109 sőt, lehet hogy vuki fej is lesz. :) ha már úgyis annyian be vannak kint indulva a vukikra. :D -
#108 Ne helyeselj mert még télleg úgy lesz. :-) -
#107 :-) -
#106 lehet, lesz is. nem tudhatjuk. :) -
#105 Jaja én is örülnék ha olyan folytatásal lenne dolgunk amivel minum annyira meg lehetünk elégedve mint az elődjével mai szinthez mérve az akkori sikert.
(mellesleg 100 volt :DDD) -
#104 nekem speciel cirka 15 mp-ig tarott ennek a "szerves résznek" a szotoriból való "kimetszése". :D de értem mire célzol. -
#103 Ennyi erővel Bastila feje is lehetne választható arc a kezdésnél. -
#102 dehogynem ... :( bárcsak neked lenne igazad. én is jobban örülnék egy igényesebb munkának, de tartok tőle ez csak ennyi lesz. :(
ja, és rosszul írtam lent, nem ősz, hanem tél a megjelenés ideje. -
#101 Gondoltam hogy felhozod, de ez általában nem volt gond, mert a legtöbbször ezek az ellenfelek idegen fajúak voltak, plusz az NPC-k között se volt olyan zavaró mert töltelékfigurák voltak de ez Darth Bandonról nem mondható el, mivel a történet szerves rész volt. -
#100 Hát jó neked. RPG-nél tényleg a legfontosabb dolog a sztori. Azonban rohadtul kiábrándjtó tud lenni ha egy előző részben kibelezett ellenféllel vagyok kénytelen más néven küzdeni. Ez olyan szintű dolog mintha egyenesen Malak modelljét raknák be főellenfélnek. Nekem legalábbis. Ennyire nem lehetnek lusták hogy ne tudjanak pár új fejet csinálni hogy ne kelljen az előző rész figuráiba botlani. -
#99 az 1-ben is viszonylag kevés számú fej-modell volt. jópárszor szembejött velünk ugyanaz a fej az utcákon ... ez persze nem mentség. -
#98 pedig szerintem a fejek maradnak. nehezen hiszem, hogy - miután már minden kész, van csili-vili főmenü és scriptelt sztori is - épp most állnának neki új fejek modellezésének és rajzolásának. az persze más kérdés, hogy SZERINTED lehetne még dolgozni rajta. csakhogy le merem fogadni, hogy nem fognak. így fog kijönni, ahogy láttad. ugyanaz a grafika, ugyanazok a modellek. talán egy-két új kivételével. add-on jellegű lesz, de legalább nem kell rá 5+ évet várni. rpg-ben szvsz amúgy is a sztori a legfontosabb, ha azt nem basszák el én szarok az "újrahasznosított" fejekre meg minden ilyesmire. -
#97 En meg max kiegeszitonek neveznem hehhe
nem vagyok az a gamer akinek a csilli villi grafika a legfontossabb de hogy egy fikarcnyit sem poliroztak rajta , sot megkockaztatom meg butabban nez ki mint az 1, az egy kicsit bosszant.
Egyre jobban kezd elharapodzni a konzolok irant erzett gyuloletem, ami lehet hogy hamarosan a sotet oldalra taszit es akkor kiirtom az osszes konzolfejleszto/gyarto/forgalmazo ceget hogy ujra a dicso PC e lehessen a jatekipar.. heheh mert az ami manapsag megy az szerintem szegyen.
Lehet hogy jo lesz a 2 de a latott video es kepek alapjan en nagyion tartok tole , hogy csak egy rokabort akarnak lehuzni az elozo remek reszrol. Barcsak ismet a minoseg diktalna. nem a penz -
#96 Hát amíg az előző rész fejeit használják (lásd Darth Bandon!!!) addig én erősen túlzónak nevezném ezt a kijelentést, hogy kész lenne. Van még mit dolgozni rajta. -
#95 eléggé előrehaladott állapotban van már a játék. azt is meg merném kockáztatni a látottak alapján, hogy kész is van. gondolom azért csak őszre jön ki, mert a nyári uborkaszezont meg akarják várni. -
#94 videó -
KH #93 inkább a hivatalos oldalról :-)
ott több is van, cirka 13 -
#92 Új képek a Hardwiredről:
-
#91 Az első rész szerinted mennyivel játszódott az klassziks SW elött? :))) -
Mossberg #90 Jöjjön már ki !!!
Ilyen zöld bigyókat akarok gyilkolni !!!
Végre nem egy csápfejű lesz a tolvaj karakter
Valahol olvastam, hogy a 2-ben lehet majd találkozni a régi csapattagokkal és magával Revannal is. Ez igaz vagy csak én emlékszem rosszúl ? -
MagyaR #89 Olvastátok a történetét?
3995 vagy vmi ilyesmi évszámmal korábban játszódik a starwars 1 elött. Elég fura -
#88 Hát ha jól látom, akkor itt is "muszály" lesz jedivel lenni... -
switch #87 Nézegessetek képeket itt.
A Concept Art-ok egesz jók,de a többi nagyon gyanus. -
#86 Sokkal rondább mint az első rész!! Remélem csak xboxon lesz olyan!!! -
KH #85 jövő februárra ígérik, tehát jövő nyár :-) -
#84 mikor jön ki??????
-
#83 ami nagyon hiányzott az a csukjás ruha
(elég hülyén nézett ki a karakterem sith ruhában meg maskban palást nélkül)
nagyon várom (végig vittem mind két oldalon és lehet a nyáron nekiállok még1szer mindkét oldallal hátha (tuti) hagytam ki valamit :D
lol