8627
.
  • Bandew
    De amúgy nem tudom mennyi a valóságalapja ennek a Tarantino dologknak.
  • Hmuda
    Majd kiderül. Imádom Tarantino filmjeit (mindegyik alapmű), de akkor is, az eddigi filmjei alapján nem az ő műfaja.
  • Bandew
    Nekem eddig csak az Indiana Jones trilógia tetszett Spielbergtől (Kapj el ha tudsz-t nem láttam), a többiben semmi különlegeset nem véltem felfedezni, ami miatt annyira sztárolják. Még a Jurassic Park elmegy.
    Azért mert Tarantino eddig véres filmeket csinált, az nem jelenti azt, hogy a Star Warst is annak csinálná. Sőt egy jó rendező aki Star Wars rajongó, az nagyon is jó filmet tudna kihozni a témából.
  • Hmuda
    A régi SW filmek közül csak egyet rendezett lucas a többiben csak producer volt.
  • Hmuda
    Mibajod Spilberggel? Eszméletlen jó filmeket csinált már (Jurassic Park 1, ET, Schindler listája, meg ha jól tévedek akkor az egyik régi SW-t is ő csinálta). Tarantino csak egy overhentes véres valamit csinálna.
  • Factor_007
    inkább mint Tarantino
  • Bandew
    Na csak az kéne!
  • Hmuda
    Hát én Spilbergnek jobban örülnék. :P
  • Hmuda
    Én úgy tudom ja.
  • Bandew
    Tudom, hogy a befejező trilógiát nem Lucas fogja rendezni. Még emlékszem tett egy olyan kijelentést, hogy szeretné ha Tarantino rendezné a befejező hármat.
  • Drizzthsz
    Akkor a hivatalosnak a Timothy Zahn által írt regények számítanak? Ezekből az ep9 hol szerezhető be?
  • Hmuda
    Pedig király lenne Thrawnt, a fiatal császárt az idősebb Mark Hamilt, Mara Jade-t és az egyéb nagy neveket látni a filmvásznon mondjuk Spilberg rendezésében.
  • Hmuda
    A rohadt lucas bejelentette hogy ezt az első hármat legyártja (nem készíti, gyártja mert amit művelt nem lehet készítésnek nevezni) és azzal annyi az SW-nek a részéröl. Csak beszedi a bevételt amit a sok birka tejel neki akik imádják az utóbi két hulladékot és kész.
  • Drizzthsz
    Ja, az nem lészen...
  • harczos
    azt várhatod...
  • KH
    akkor most befogom a pofám, és kussolok, meg elnézést
    óh, be szégyenlem magam
  • Bandew
    A Hardwired minfig kiteszi a forrást. Ezek pl a 3DGamers-ről valók.
  • KH
    ámbátor gyárthatnának is néhányat :-)
  • Johnyy
    !Trilógia! :))))
  • KH
    tagadom hogy mindenki ezt csinálná
    nem az zavar hogy lenyúlják, hanem hogy nem teszik ki a forrást, ez amolyan szép magyaros szokás
    kissé kreténes, de a miénk
  • Bandew
    Még utána hátravan a befejező trilógia.
  • Johnyy
    A lézerkard és az erő látványa ,és ami ezek mögött inmár 31 éve van! Devárom már a kotor2-t meg a film "utolsó" darabját
  • Hmuda
    Megszünt. Elvileg Fredék heggesztenek egyet, csak nemtom hol tartanak.
  • Bandew
    A hangulat tényleg jó, bár fogalmam sincs miért. Már a képeken át is érződik.
  • Johnyy
    Tény hogy lehetne egy kicsit eredetibb a koti , mondjuk nekem 1. látásra az a mozgás azokkal a lépésekkel (lol) se tetszett, de ami a lényeg: hamisítatlan sztárvorsz hangulat, the force be whit us
  • Bandew
    Azért egy RPG-nél ez egyáltalán nem rossz.
  • Johnyy
    Az a lényeg hogy királyak a képek és hogy a játék mégkirályabb leszz, lényegtelen hogy ugyanazt a képet ebből vagy abból a forrásból látod, a végeredményen nem változtat.
    HMUda: Az a kotoros honlapod megszűnt, vagy ismeretlen világba költözött?
  • KH
    b@szom, ezek a képek ocsmányak, hát hogy néz ki a nőci feje? és hogy néz ki az a világos ruhás krapek a hatodik képen?!
    nem kamu képek ezek?
  • Bandew
    Persze hogy lenyulják, mit ahogy mindenki más. Miért szerinted nekik kéne legyártaniuk a képeket?
  • Hmuda
    A "híriparban" mindenki nyúl mindenkitöl. Amúgy engem nem zavarnak a képek legalább nem csak plain szöveg az egész fórum. :-)
  • KH
    pontosabban tennap előtt
  • KH
    senkit nem zavarnak ezek a kép belinkelések, csak engem? :-)

egyébként kíváncsi lennék, hogy a Hardwired télleg kapja-e a képeket, vagy csak szépen leírják a szöveget a postládájukról, miközben ezek a képek tennap jelentek meg a xboxworld.nl oldalon és simán lenyúlják..
  • Bandew
    Vélemény:
    -Jól néz ki a köpeny
    -Valahogy olyan hangulatosak
    -Az 5. képen a jedi csávónak hihetetlen hülye arckifejezése van. Mintha nem is ember lenne. :-D
  • Bandew
    Képek (Hardwired):

• KH
    kijött egy meglehetősen szűkszavú karakter ismertető, mán nálunk is kinn van
  • Bandew
    Végülis ez csak rajz. :-)
  • PiszkosFred
    Lehet csak megbotlott a kislany ;]
  • Drizzthsz
    Én sem igazán. A kardozás lehetséges animációit nem növelik meg?
  • PiszkosFred
    En nem felek ettol.
  • RaveAir
    Talán nem fordultak elő fura mozdulatok a star wars filmekben?
    A klasszikus trilógiában lévő párbajokban harcolók, nem nagyon lehetnének ellenfelei az új részekben harcolóknak. Habár ki tudja... Végülis, velük van az Erő!