8627
.
-
#162 De amúgy nem tudom mennyi a valóságalapja ennek a Tarantino dologknak. -
#161 Majd kiderül. Imádom Tarantino filmjeit (mindegyik alapmű), de akkor is, az eddigi filmjei alapján nem az ő műfaja. -
#160 Nekem eddig csak az Indiana Jones trilógia tetszett Spielbergtől (Kapj el ha tudsz-t nem láttam), a többiben semmi különlegeset nem véltem felfedezni, ami miatt annyira sztárolják. Még a Jurassic Park elmegy.
Azért mert Tarantino eddig véres filmeket csinált, az nem jelenti azt, hogy a Star Warst is annak csinálná. Sőt egy jó rendező aki Star Wars rajongó, az nagyon is jó filmet tudna kihozni a témából. -
#159 A régi SW filmek közül csak egyet rendezett lucas a többiben csak producer volt. -
#158 Mibajod Spilberggel? Eszméletlen jó filmeket csinált már (Jurassic Park 1, ET, Schindler listája, meg ha jól tévedek akkor az egyik régi SW-t is ő csinálta). Tarantino csak egy overhentes véres valamit csinálna. -
#157 inkább mint Tarantino -
#156 Na csak az kéne! -
#155 Hát én Spilbergnek jobban örülnék. :P -
#154 Én úgy tudom ja. -
#153 Tudom, hogy a befejező trilógiát nem Lucas fogja rendezni. Még emlékszem tett egy olyan kijelentést, hogy szeretné ha Tarantino rendezné a befejező hármat. -
Drizzthsz #152 Akkor a hivatalosnak a Timothy Zahn által írt regények számítanak? Ezekből az ep9 hol szerezhető be? -
#151 Pedig király lenne Thrawnt, a fiatal császárt az idősebb Mark Hamilt, Mara Jade-t és az egyéb nagy neveket látni a filmvásznon mondjuk Spilberg rendezésében. -
#150 A rohadt lucas bejelentette hogy ezt az első hármat legyártja (nem készíti, gyártja mert amit művelt nem lehet készítésnek nevezni) és azzal annyi az SW-nek a részéröl. Csak beszedi a bevételt amit a sok birka tejel neki akik imádják az utóbi két hulladékot és kész. -
Drizzthsz #149 Ja, az nem lészen... -
harczos #148 azt várhatod... -
KH #147 akkor most befogom a pofám, és kussolok, meg elnézést
óh, be szégyenlem magam -
#146 A Hardwired minfig kiteszi a forrást. Ezek pl a 3DGamers-ről valók. -
KH #145 ámbátor gyárthatnának is néhányat :-) -
#144 !Trilógia! :)))) -
KH #143 tagadom hogy mindenki ezt csinálná
nem az zavar hogy lenyúlják, hanem hogy nem teszik ki a forrást, ez amolyan szép magyaros szokás
kissé kreténes, de a miénk -
#142 Még utána hátravan a befejező trilógia. -
#141 A lézerkard és az erő látványa ,és ami ezek mögött inmár 31 éve van! Devárom már a kotor2-t meg a film "utolsó" darabját -
#140 Megszünt. Elvileg Fredék heggesztenek egyet, csak nemtom hol tartanak. -
#139 A hangulat tényleg jó, bár fogalmam sincs miért. Már a képeken át is érződik. -
#138 Tény hogy lehetne egy kicsit eredetibb a koti , mondjuk nekem 1. látásra az a mozgás azokkal a lépésekkel (lol) se tetszett, de ami a lényeg: hamisítatlan sztárvorsz hangulat, the force be whit us -
#137 Azért egy RPG-nél ez egyáltalán nem rossz. -
#136 Az a lényeg hogy királyak a képek és hogy a játék mégkirályabb leszz, lényegtelen hogy ugyanazt a képet ebből vagy abból a forrásból látod, a végeredményen nem változtat.
HMUda: Az a kotoros honlapod megszűnt, vagy ismeretlen világba költözött? -
KH #135 b@szom, ezek a képek ocsmányak, hát hogy néz ki a nőci feje? és hogy néz ki az a világos ruhás krapek a hatodik képen?!
nem kamu képek ezek? -
#134 Persze hogy lenyulják, mit ahogy mindenki más. Miért szerinted nekik kéne legyártaniuk a képeket? -
#133 A "híriparban" mindenki nyúl mindenkitöl. Amúgy engem nem zavarnak a képek legalább nem csak plain szöveg az egész fórum. :-) -
KH #132 pontosabban tennap előtt -
KH #131 senkit nem zavarnak ezek a kép belinkelések, csak engem? :-)
egyébként kíváncsi lennék, hogy a Hardwired télleg kapja-e a képeket, vagy csak szépen leírják a szöveget a postládájukról, miközben ezek a képek tennap jelentek meg a xboxworld.nl oldalon és simán lenyúlják.. -
#130 Vélemény:
-Jól néz ki a köpeny
-Valahogy olyan hangulatosak
-Az 5. képen a jedi csávónak hihetetlen hülye arckifejezése van. Mintha nem is ember lenne. :-D
-
#129 Képek (Hardwired):
-
KH #128 kijött egy meglehetősen szűkszavú karakter ismertető, mán nálunk is kinn van -
#127 Végülis ez csak rajz. :-) -
#126 Lehet csak megbotlott a kislany ;] -
Drizzthsz #125 Én sem igazán. A kardozás lehetséges animációit nem növelik meg? -
#124 En nem felek ettol. -
#123 Talán nem fordultak elő fura mozdulatok a star wars filmekben?
A klasszikus trilógiában lévő párbajokban harcolók, nem nagyon lehetnének ellenfelei az új részekben harcolóknak. Habár ki tudja... Végülis, velük van az Erő!