8627
.
-
Jimmyke #725 Idén Február De mire bejön MO-ra... (addig leszedem netről :D ) -
#724 Maradjunk inkább a februárnál, az a bizos... ;] -
Jimmyke #723 Akkor ajánlom nekik, hogy tartsák :) -
#722 Ha tartják a Február 5-t akkor még annyi sem -
Jimmyke #721 kb 2 hét ha jól tudom. -
Marcus_ #720 Hi!
Hány nap még?? -
Jimmyke #719 Jaja Február van :) -
#718 Emberek!!!
Bármelyik pillanatban megjelenhet végre PC-re is...
Felkell hoznom a topicot.
-
#717 akkor ez egy olyan játék ami x-boxon szaggat pc-n nem? kotor2!
a halo pc-s verzióját nézve ennek még örülni is lehet :) -
KH #716 ismét egy no-infós beszámoló
pontosabban az az infó, hogy no infó -
#715 Okés, köszönöm -
Lyan Kyj #714 Hát igen...na mindegy...lényeg, hogy már csak 15 nap:) -
#713 Bocs, hogy válaszolok, de sokan egyenesen undorodnak az SW-től, s a KotOR-t sem tartják épp kedvencüknek. Ez van, ezt kell szeretni! -
Lyan Kyj #712 Tudtam én, hogy nem gondoltad komolyan, hisz ki ne imádná azt a világot? Ne válaszoljatok rá...:) -
#711 Majd visszavonom, ha tényleg fenomenális lesz. :-) Még az egyet sem vittem végig, nem volt rá időm. :-)
Amúgy persze, hogy nem gondoltam komolyan, már a '80-as évek elején imádtam SW világát. :-) -
Lyan Kyj #710 Mi van a KotOR2-vel??????? Vondd vissza!!!:))))) Hé skacok, tudjátok, there's no emotion... szal inkább dícsérjük és áldjuk a gémet! -
#709 Ha tudod, miért írod oda, hogy 2? Le vannak tojva azok a tökmagok, akik nem tudják mi a 2 és 5 között a különbség. :-)
Téma lezárva, várom a büntipontomat, mert véletlenül szanaszét offoltam a topicot. :-D
Régen még leírni sem tudták az off-t, most meg már sírva fakad mindenki, ha nincs a hozzászólásban az, hogy kotor2! :-)) -
#708 Na látom mindenki engem hozott ki hibássan. Great! :-)
Tudjátok mit? Akkor legyen bukta a kotor2! :-DD -
#707 OFF:
Oda van írva ,hogy WW azaz warrior within és nem az ,hogy SHADOW OF FLAME tudorkám!egyébként is neked az oldgames rovatban a helyed:)
Tökmag az anyukád egyébként még 1990 szeptemberében Prince of persiáztam amikor megjelent pc-n és amigán is (csak 1mb rammal indult el amigán!)!A fiatalok kedvéért írtam második részt pedig ez a második már az ötödik' jól tudom Tudor!?
Egyébként J.Mechner az utolsó két részhez már csak a nevét adta igazán az első 3 részben vett részt!Igen buli ahogy a bátyját filmezi futás,ugrás kardozás közben!
-
#706 amcsi az 5., európa meg 11. -
#705 De az az amcsi megjelenés nem? -
#704 De ahogy lejjeb is írták olyan 11.-e körül lesz -
#703 Ja akkor jo már megijedtem : ) -
#702 Ja bocs nem 2004 , hanem 2005 mindig elirom:P -
#701 Jó az....2005.02.05!!! -
#700 Gamespoton most olvastam hogy 02.05 vagy 05.02 nemtom. Ja akkor ez most az, hogy a Gamespot angol, és ezért gondolom ez az europai megjelenés. Mármint a 02.05. Csak azért mert ugy volt irva az oldalon, hogy 02/05/2004
És az angolban először a honapot irják. Vagy ez most nem az?:D -
Jimmyke #699 OFF
Azé a PoP:WW nem a PoP2! Még emlékszem rá, hogy milyen is volt :)
"lemásodikrészesedését": Lemásodikrészezés, nem? :)
ON
Stop OFFs. :)
Akkor KotOR 2: Jöjjönmáki, jöjjönmáki... :) -
Lyan Kyj #698 Rossz hír: febr. 11:) :( -
#697 05.02-n jelenik meg vagy 02.05-én? Mondjátok plz hogy 02.05én -
#696 -
#695 Abbahagyjuk, ha a tökmagok is befejezik a popww "lemásodikrészesedését". Na ezt fordítsad le magyarra! :-D -
#694 Ja, nem bukott meg, én is jobban szeretem a darkot, de ez már szubj. -
Jimmyke #693 Abbahagynátok az offolást? :) -
#692 (Látom nem csak engem idegesít, hogy a PoP:WW-t második részként emlegetik. :-) ) -
#691 Igen, az a jó öreg Prince 2 tényleg fenomenális volt, még mai napig is imádom, pedig már több, mint 10éves a 2. epizód. :-)
Amúgy le merem fogadni, hogy vmi topicmaki mindjárt nyit egy kotor3 témát. :-) -
Lyan Kyj #690 Én sem hiszem, hogy a PC-s megjelenés és eladási adatok előtt ilyet kimernének jelenteni. Hm...inkább várok fél évvel többet, de akkor aztán turbózzák a grafikát, a többi felőlem maradhat:) -
KH #689 megjelent egy "rémhír" a KotOR3 fejlesztéséről
állítólag azt is az Obsidian készíti, új lesz az engine, meg a harcrendszer is (jobban fénykard centrikus), és talán már az idei E3n lesz róla valami
kamu szaga van... -
#688 Sok játék így bukjon meg...(pop2:ww)
Szerintem jobb,több, szebb játszhatóbb lett mint az első része a persia 1 is szuper volt de a második része fenomenális!!! -
Jimmyke #687 Majd meglátjuk :) Csak akkor tudok Dark Side Pointokat produkálni ha akarok, szóval kíváncsi leszek (tudatalatti dark side ).
OFF
Johnyy: Ízlések és pofonok...
ON -
Lyan Kyj #686 Sztem sem bukott meg, de most nem ez a lényeg. Szvsz azért jó a KotOR 2 esetében, hogy sötétebb az egész, mert így, akik világos oldaliak, sokkal nehezebb döntéshelyzetekbe kerülnek, így nagyobb az izgalom. Úgyhogy én ennek csak örülök.