8627
.
-
#765 Hat szabadon... amikor elmetugyuk egy bolygora ott erdemes minden megoldani mielott elhagyuk. jo mondjuk a KOTOR2-ben lesz egy jelent amikor egy blygot el kell hagyni es kesobb visszajonni...
Urhajot nem vehetunk mert az csak egy van sajnos. -
#764 egyetértek. bár nagyon más a játékélmény, de pont ezért sokkal jobb! -
#763 összehasonlíthatatlanul... -
#762 szted jobb gamma ,mint a Jedi Academy ???? (jo tudom ez RPG) -
#761 tekintve hogy ez egy szerepjáték, még jó hogy létezik benne cash, meg boltok :))
ne olyan játékra gondolj, mint a Jedi Academy, hanem olyanra mint mondjuk a baldur's gate, csak jobb grafikával... -
#760 visszatérve még az "össze vissza máaszkálunkhoz"......ténleg oda megyünk ahova akarunk a "bolygók közt",szabadon,vagy vannak kötött küldetések,ill. van vmi cash,amin vehetünk pl.ürhajót,fegyvert ???? -
#759 hátömm....ja. inkább kezdj bele egy angol tanfolyamba ha nemtucc angolul -
#758 ok köszi a választ !
majd még az lesz cool mikor kijön a gammához a magyarosítás is -
#757 "meglehetősen hasonlít" a neverwinter nights vagy a baldur's gate rendszerére. az sem ismerős? -
#756 Figyeje. Leirom jol :D
Meg van adva harom szereplo amibol te azt iranyitod akit akarol mert mindig a masik ketto a gepet fogja. Persze te megadhatod a gepnek hogy milyen stilust veesen ala. Ket harcmod van a kozel es tavoli.
Amikor eled jon a kliens akkor fogod magad es neki rontasz. Megadhac kulombozo tamadasi modokat es igen ugy van hogy egyszer te utol jol es aztan o ut jol es igy tovabb. Van aki nem ertekelte de nekem nagyon teccetos. -
#755 :) jah,de ezt irtam is
Csak az érdekelne,hogy mászkálunk össze vissza ,dumálunk mindenkivel,különböző szintű "értékeink vannak",ok....DE ha harcolunk az nem olyan mintpl,a Jedi Academyben??
VAGY ilyen nagyon 1pont levonás,ha eltelálom,aztán ő jön és igy tovább!!? -
#754 sztem told le hétvégén az első részt....
írásodból ítélve még nem játszottál ilyen jellegű játékkal úgyhogy rádfér... -
#753 Nekem,vhogy a harc,ami 1picit nem világos (mondjuk nem nyomtam az első részt,viszont ez tuti meglesz!).....szóval ez ténleg ilyen egyszer én suhintok 1et a kardommal,1szer meg az ellenfél támad?????(---> ez nem gagyi egy picit játék közben???Mert sztem ha így van akkor ez eléggé ront az "élvezetből",NEM?) -
#752 max a modelek lehetnek magyasabb poligonszamuak, de valoszinu azok se lesznek, szerintem ez elso resz grafikaja is rendben volt, ez is ok lesz -
Lyan Kyj #751 Nagyobb felbontás (1600x1200), és magasabb poligonszámú textúrák...meg a harcokat egy kicsit feltúrbózzák. -
#750 janem elneztem, 2005 2. ho, szal valoszinu a 8-a a pontos -
#749 a hivatalos honlapon 5-e van
http://www.lucasarts.com/games/swkotor_sithlords -
#748 Jah, 8án. Akinek esetleges kétségei vannak, forrás. -
#747 sztetek mennyire lesz más mint az Xbox-verza??
Pl.grafikában?? -
#746 8.-án jön ki. Anyit már fél lábon is. -
Jimmyke #745 Inkább Sephihez menj :) -
#744 Ne meny! Most mar tessek kibirni! -
#743 Jajj nagyon kellene már a dolog.....
Mindjárt átmegyek xboxos haverhoz nézegetni mert nembírom.
-
#742 De meg kell kerdezni na! -
Drizzthsz #741 (az nekem éppen elég...) -
#740 :DDDD -
#739 azért nem rossz, hogy 2, azaz kettő darab postot kellett volna visszaolvasni... -
Drizzthsz #738 Télleg, mikor lesz már kurva dcn??? -
#737 jövöre :)) holnapután!! -
Realtibi #736 mikor jelenik meg a 2. rész? -
#735 Hat tok bunkonak veltem nyilvanitani magamat a rosz oldal miatt. -
KH #734 az talán az USA és a warez megjelenés
a nemzetközi PC febr. 10/11
'asszem -
Gelli #733 a hivatalos honlapon 5 ödike van, nem hiszem hogy hülyeséget írnának ki -
#732 'Nagy élmény nem volt'...
Ezt pontosan mire értetted? -
Jimmyke #731 [irigy] -
#730 En mar nem en mar nem! :D
Na vegig vittem a gonosz oldalon is. Bar nagy elmeny nem volt de tudgyatok meg hogy a story igenis valtozott eleg erosen a jo oldalhoz kepest!
Hajra a varjatok! :D -
#729 AKAROM AKAROM AKAROM -
Sith #728 sirni fogok ha nem jön ki gyorsan... :) -
Drizzthsz #727 Én február 10-ről tudok... -
KH #726 kitettem most egy olyan cuccot, amit talán érdekel benneteket (mert a sok minielőzetes, hülye interjú nem volt valami nagy dolog)
ööö, ez sem az, de hátha
szóval, kitettem a Gamespot legutolsó fejlesztői maplójának fordítását és volt mellette egy kis hanganyag
jó kis szinkronokat találtak megint...