8627
.
-
#965 inkább arrol mondjon valaki valamit hogy a magyarositás hogy áll! -
#964 "és itt van fent a kotor2: http://bit-ance.net"
csak kicsit vissza kéne olvasni... -
#963 Attól még szabad kérni, vagy nem? -
#962 Hiába adnék Bithumen reget, még akkor sem tudnál tölteni mert nekem is csak 40 óra múlva engedi. -
#961 A Bithumen-re nem akar senki sem meghívni egy KotOR fordítót? :) (magamra gondoltam)
Valamint sürgősen szükségem lesz majd egy dialog.tlk file-ra is, hogy minél előbb elkezdődhessen a szövegek importálása, és az igazi fordítási munka. -
#960 Akinek már nem kell, az nekem adhatná a waandoo beléptető kódját, htx előre is, ráérős vagyok, szal nem sürgős, legfeljebb össze DCzem :) előre is thx. -
Gelli #959 nincsmit -
badoer #958 koszonom szépen -
Gelli #957 egyébként 98-on megy... -
Gelli #956 http://www.rpgvault.hu/?id=1114 -
badoer #955 sziasztok.megtudjatok mondani mi a rendstzer kovetelmenye?win98 indul?koszonom aki megmondja
-
Gelli #954 már én is töltöm :D -
#953 OFF
már az illegális anyag linkeléséért is bünti jár. Igaz nem itthon, de pont minap csuktak le egy srácot mert az oldalán más warezoldalán található mp3-akat linkelt. Ezzel elősegítette a bűnözést. Bűnrészesség meg ugye büntit von maga után.
ON -
joe69 #952 latok benne igazsagot... -
#951 nekem is jön rendületlen 127k-val...
már a második cd.. -
szalacsy2 #950 Akkor a Suprnovat mér csukták be? Meg a bitconsole - t? -
#949 Maga a Bithumen nem terjeszti a szofvereket, szal nincs veszélyeztetve. -
GrimReaper78 #948 Ja, oks. Köszi az infot. -
szalacsy2 #947 Persze vazzeg, reklámozzátok csak a bithument, majd hátha az is megszünik. Mi a ****** kell ezt csinálni ? Aki reggelve van úgyis látja, hogy kijött, aki meg nem, úgysem tud vele mit kezdeni... -
#946 ezt tudom én is.
#945 -
#945 Ok kösz. Én is olvastam hogy rarfájl hiányzikk, de én azt hittem hogy xy.rar hiányzik, nem pedig xy.r25,csakmert nincsen feltöltve xy.rar fájl egyik cdnél sem. -
joe69 #944 a rarfix az egyik 15 megas darab, ami elsore kimaradt a release-bol,
mar mindenki a rendes verziot tolti
mostmar csond legyen! -
#943 sztem mindenhol rarfix-el egyutt van, r25 hianyzott az eredetibol -
#942 RARFIXről vki infot dobjon már -
#941 Hát csak annyi, hogy minden nagyobb játék megjelenésénél egyszerűen összeomlott az egész Wanadoo. És ez sajnos elég általános jelenség, de ugy látom mostanában már kiegyensulyozott a szerver. -
GrimReaper78 #940 Mi a baj a Wanadoo-val? Félre ne értsetek, még véletlenül sem akarok ingyenreklámot csinálni nekik (meg másmilyet sem), de én kb. 2 hete onnan húzok le mindenfélét (eddig úgy 4 GB-nél járok) és max. sebességgel (180k) jön. A KOTOR2-t is onnan szedem.
Más: az a RARfix engem is érdekelne... -
#939 Nekem is 9800pro van, azt olvastam, hogy sajna ismét Catalist vadászat lesz a kilépések miatt. Egyszerűen hinbetelen, hogy nem tudják kijavítani ezt a bugot... :( -
Drizzthsz #938 A grafikánál azért remélem lesz annyi javulás, hogy a kettő egyáltalán nem fog beszaggatni r9800proval az egyel ellentétben. Remélem, nem kellesz most is megkeresnem valami 3.x-es catalystet, amivel az egy kétszer gyorsabb volt. -
#937 bithumen.tx.hu -n is fent van -
#936 torrent:
kereső: www.torrentspy.com
és itt van fent a kotor2: http://bit-ance.net -
KH #935 dehát jön a harmadik rész, hogy lehetne itt neverending? -
#934 Filelisten: Seeders/Leechers 4/803 jó gyors lehet :) -
Jimmyke #933 Ha ezt a fórumot látná a BSA :) -
#932 Hát elég jó kritikákat kapott sztori ügyileg, legtöbb helyen a grafikáját huzták le, hogy olyan mint az előző...
Az igazat megvallva én pontosan azt vártam grafikai szintben mint az előző. Egyszerű a magyarázata. A cél hardver az előző rész óta semmit sem fejlődött, ugyanis továbbra is a Box-ot tekintik elsődleges platformnak... :-/
Emellett az engine sem változott, így természetes a grafikai "állandóság". Pici feketepont azért adható nekik, de ha a sztori tényleg olyan ütős, mint ahogy írják, akkor nem lesz ezzel a résszel sem gond... :)
Ha jól tudom nem lesz szintlimit, ezzel is javítottak az első rész hibáin, már csak egy jó neverendig vonás kellett volna a fő sztoiri befejezése után, jól kidolgozott random küldikkel. Bár kitudja? :) -
#931 és hogy áll vajon a honositása?...
elvégre már elkezdte valaki az X-Box-os szövegfájl alapján... -
Drizzthsz #930 Küldtem, elolvastad? -
#929 Hát ezt szeretném én is tudni szal vki infot lökhetne. -
Drizzthsz #928 Megtörtént. -
Marcus_ #927 hali!
Ez a rar fix mire kell ill. honnan huzható?
Köcc=) -
#926 Néhány embernek megintcsak tudok adni ftp-t, privi rám.