8627
.
-
#1005 Nos, megtörtént a fizikai világ határainak áttörése oda-vissza, keresztbe-kasul. 9/128-as seeder/leecher aránynál állandó 230K/s feletti sebességet értem el. Na akkor ezt megkoronázom egy egészéjszakás seedeléssel. :-) -
#1004 Megértettem amit írtak... -
#1003 8 perc és lent van (remélhetőleg). -
Thanatos #1002 olvasd el mégegyszer amit irtak, másodszorra talán siekrül megérteni ;) -
#1001 bocsi -
#1000 ...TÉK!!! -
#999 ...és... -
#998 jah... -
#997 minden tiszteletem a hihetetlen fordítómunkádért -
KH #996 ha még egyáltalán érdekel valakit
nem is olyan rossz ez az IGN értékelés -
#995 nah mostanra tettem fel és beléptem a főmenübe. de nem merek most nekiállni,túl nagy volumenű ez ahhoz....[alias holnap nemtok felkelni]
az a fazon a menüben ki a bré? nemteccik az arca... -
#994 és te hallotad azt a mondást hogy nem kötelező 1ikkel sem játszani? -
Thanatos #993 hallotad azt a mondást hogy kivétel erősiti a szabály? :) remélem ez bejön a kettőre is :)
amugy azért tegyük hozzá én az elsőtől se voltam ugy oda mint a fanatikusok, nem volt azse az igazi de ugye a jo story sokmindent kárpotol :) -
Drizzthsz #992 Az első rész is egy az egyben olyan volt, mint a konzolos, csak volt benne két extra cumó, úgyhogy hülyeségeket beszélsz. -
Thanatos #991 úgy ahogy irtam, konzol gamek maradjanak meg konzolon... :)
remélem anyira azé nem lesz konzolos, előző rész egész jó volt ha annál nem rosszab akkor megéri egyszer végigvinni talán :) -
#990 Ugyan ezt most hogy ertsem ?:DDDDD
Kell pofon ?:DDDD -
Thanatos #989 enyire konzolos lett a pc verzio? -
#988 Hat oo igaz hogy alig raktem fel de hozzahasonlitottam a Xbox-os verzashoz es meg csak veletlenul sem latok abosulote semmi kulombseget. -
#987 én igazából a storyline-ért játszom nemtom ti hogy vagytok vele...jobb mint egynehány holivodi "szuperprodukció" -
#986 nyugodtan, bar eleg szar gepen keszultek (gef4ti amd 3000+)
sikerult megoldanom a problemat, ugytunik az 1280x1024-es felbontast nembirta a 64 megas kartam...hiaba ideje lenne mar boviteni :)
megcsinaltam a prológot, mar most latom,hogy kenytelen leszek vegigjatszani, bar tul sok ujdonsag nincs elso latasra -
#985 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! JÁCCANI AKAROK!!!! -
Drizzthsz #984 Lejött. Remélem, nem fog nagyon felkúrni a dolog(értsd: szaggatni, mint az állat :) )... -
#983 Köszi, leszedtem. Majd átnézem, hogy mennyi lehet a különbség. -
KH #982 én meg szívesen kiteszem a végigjátszást, ha valaki ír hozzá :-)
toMpEr képeidet kitehetem? -
Seeker666 #981 hajrá hajrá -
#980 csinaltam par kepet, valamiert nekem jatszahatatlanul belassul az elso folyoso utan, valoszinu driver problemak lesznek, amugy a grafika szerintem full ugyanaz, mint az elso resznel.
kepek -
#979 Hmm... 20-30 Kb/sec-el tudok letölteni max.
Pedig 14 készforrás és 1860 ügyfél van... -
#978 de, kozben megvan a tlk is
dialog.zip -
#977 Az nem... Annyi lenne a kérdésem, hogy ez a dataxbox könyvtárban van? -
#976 Lehet azt elfelejteni? :-) Ennek is fogok írni ha lesz időm, de msot WoW "kicsit2 lefoglal. :-) -
#975 A röhej az, hogy a helyesírást én javítottam anno :D -
#974 Jó, hogy itt vagy! Már azon goldolkodtam, hogy privátolok egyett nekd. Hmuda, gondolom emlékszel??? Együtt írtuk az első rész vgégjátszását, számítunk rád haver! :)) -
#973 Dialogs.bif van csak (12 mega) az nemjo? -
#972 Még három és fél óra. Addig is WoW. :-) -
#971 A warez lényege tényleg az volt, hogy ingyen.
Az sms-warez kifejezés pedig paradoxon. -
#970 Jóóó! Elég! :D nagyon szépen köszönöm skacok, de már sikerült kapnom egy kódot. Kicsit meglepett, hogy ennyi jószándékú és segítőkész ember van itt. Holnapra remélem már mindenki tolni tudja.
ps: Aztán csak ésszel a spoilerezést! -
Drizzthsz #969 Az, hogy pénzbe kerül. És a warez-szellemiség lényege számomra az, hogy teljesen ingynesen osztanak meg mindent egymással az emberek. -
#968 Már rengeteg anyag jött be, bár a játékban szerintem még nem látszik jelentősnek. A lefordított szövegeket közvetlenül a PC-s verzióhoz való dialog.tlk-ba szándékozom csak beletenni. -
joe69 #967 szerintem sehogy -
#966 most két oldal minimum még arrol fog zenélni hogy ki honnan töltse...