8627
.
-
#1085 Köcce -
#1084 Utso fileokban talalod meg a cuekat, vagy irj hozza :]] -
#1083 Emberek sikerült total commanderrle kicsomagolni a dolgokat:)
Legalábbis a BIN fájloakt:p
Cue fájlokat nem találom pls vki segítsen! -
#1082 pl. hirek... -
Drizzthsz #1081 És mi vele a gond? Egyszer volt olyan gondom, hogy a számítógépre klikkelve szabálytalan művelet. -
#1080 Szerinted mit frissítsünk rajta, amikor mi elsősorban a fordítással foglalkozunk? :) -
#1079 azért ezt a linket lehetne már frissiteni... -
#1078 mert nekem most az 5.1Catalyst van fenn... -
Drizzthsz #1077 Nézz szét az rpg.hu-n. Mi nem nyomunk képeket, mert még úgysincs fénykardunk... :D -
#1076 Nagyon felcsigáztatok, nem szúrnátok be egy-két képet a játékból? -
Drizzthsz #1075 Az igazán jól az mit jelent?
Csomag változata: 8.08.xxxxxblablabla. Ez nem tudom, hanyas catalyst, de nagy gondok nincsenek vel. A füst plussz szaggatás az sajna megvan, de az szerintem egyik driverrel se lesz jobb. -
#1074 Ja, a bányában elég sok a megnézhető videoanyag és remélem ez később se lesz kevesebb. De lehet úgy döntök, hogy hanyagolom amíg az Obsidian meg nem embereli magát és nem rázza gatyába a motort, mert az most maga a megtestesült szégyen. -
Jimmyke #1073 119 új üzi -
#1072 Annyira nem vészes (ott se volt). Ezt a Diablo dolgot csak végső elkeseredésemben írtam, mostmár nem csinálnék ilyen meggondolatlanságot. :-) Jó ez, csak vannak megvalósításbeli hibák és orbitális bugok. -
#1071 No ez nem fog hamar megkezdődni. Először szeretném oda vissza minimum kétszer végigvinni, hogy tisztában legyek maximálisan a történettel és csak aztán fognék bele. De persze most WoW sok időt elvesz. :-) -
#1070 kis vita... -
#1069 Ja jó, csak mert nyelvtanilag úgy jött le, hogy a Bioware zsebe lesz megtömve. :-) -
#1068 így gondoltam én is. -
#1067 Programozással nem hinném, hogy gond lenne, ha pedig hibáztatni akarsz valakit, akkor az a Lucasarts legyen, mert ők döntik el melyik vidkártyára tervezik. -
#1066 aki már játszik vele és esetleg ati9800 Pro-ja van regélje már el hogy melyik driverrel fut igazán jol! -
#1065 felraktam, elindítottam, megalkottam a kis karakteremet, elindítottam az új játékot. nem kifagy töltés közben? megpróbálom mégegyszer. megint. és megint. a gépem erejével pedig tuti nincs baj. minden driver friss és üde. csak a jelek szerint ismét egy játék, ahol nem bírnak programozni vagy nvidia bácsi az ő zsebüket is megtömte egy kicsit, hogy nehogy atin normálisan elinduljon.
shift-f8
ja és rohadjanak meg. -
#1064 bittorrent, dc++, irc... mind ingyenes és mindenhol fent van -
#1063 Nem ált szándékomban reklámozni,csak nem megy az a szar ftp eddig mindig ment:(
Na jó,valaki hajlandó elküldeni nekem ezt a RAR Fixet?
-
sorted #1062 ne itt reklámozz már! Menj fel a forumra és ott kérdezösködj ez nem a wandoonak a forum-a tudtommal! -
Gandibá #1061 Most rakom, már nagyon várom :D -
#1060 Öreg hiba. :-D -
#1059 Igen csakhogy wincommanderemmel nem tok rá felmenni:)
Wincommanderrel létrehozok ftp szervert,beírom nevem jelszóm wandoonaka portját meg oldalát (wanadoo.sms.atw.hu:1000) és nem megy!
Tölt,tölt,tölt írja Get List és ott megáll... -
CéZé #1058 Azokat nem megnézni kell hanem dupla katt és leellenőrzi a rarokat. Amelyik hibás vagy nem találja azt jelzi . -
#1057 Total commandert nem használok soha nem is használtam!
.sfv fájlokat megnéztem nincs bennük semmi használható... -
CéZé #1056 Ha ftp klienssel töltenél akkor látnád hogy ott van :) -
#1055 Te jószagú...
Total Commanderrel ellenőrizd le! *.sfv
Az majd megmondja neked, hogy melyik fájl hibás, ha hibás egyáltalán.
Nekem minden megvan - igaz, hogy nem a Wanadoo-ról van meg a cumó...
===============================
.:i2k:. from meló -
#1054 Minden lentvan,menne csak nem találom sehol sem a rarfixet:(
Az 5ös szekcióban ahol a kotor 2 van ott egyáltalán nincsen!
-
#1053 De hol van a rarfix?? -
#1052 kimaradt egy file, rarfix-ben az van benne -
Drizzthsz #1051 Nálam semmi gond, r9800 pro, catlyst 4.1x... -
Drizzthsz #1050 Hmmm... az általad említett technikai hibák\bugok nálam nem jöttek elő. Egyet kivéve, ez pedig a szaggatás dolog, de rájöttem, hogy az a ködös-füstös helyeken jön elő. Más driver esetleg?
Amúgy én eddig a játékot leginkább egy könyvhöz hasonlítanám. Kurva sok felvett logot lehet (és kell is) meghallgatni. -
#1049 Egyáltalán mi ez a RAR fix?
1 újabb Winrar?Vagy csak 1 javítás?
Egyáltalán fennvan máshol mert wandoon én nem látom!
-
#1048 Valaki segítsen rajtam! Az első CD-nek hiányzik a RAR file-ja 42-től fölfelé. Valaki tudna segíteni egy kétségbeesett júzernek? -
Thanatos #1047 az mitől van hogy mindig ablakban indul a game? és ugy kell ráerőltetni hogy kegyeskegyen átváltani full screen be? ez igy elég gáz...
ha tényleg enyire hadilábon áll atival akkor aszem igy nem tul sok teteje van elkezdeni :( -
#1046 De hol?:(
Nem látom ott sehol!
(nem ftpről nézem mer azmeg alapból nem jön be)