8627
.
-
#1125 Szerintetek menni fog egy GeForce FX 5600-ossal? -
#1124 P4 2,6HT
1Gram DDR400 Elixir
Abit IC7
2x80G Maxtor/7200
Ati Club Radeon 9800Pro 5.1Catalyst
...és semmi probléma és bug... -
#1123 Star Wars republic -
#1122 Jah kérdés hogy ki az a maszkos férfi:D
Aki elmeri itt mondani a topikban spoiler nélkül azzal nem tudom mit csinálok. -
#1121 és hogy kerestél rá?:) -
#1120 Tapsztalataim: 2500+ Barton 9600PRO 512mem, sehol egy bug, vagy fagyás, tökéletes. -
#1119 -
#1118 Koli -
#1117 és ő melyik hubon szaladgál? -
#1116 de melyik hubon? priv plz! -
#1115 Van egy LanT3-as a DC-n, csak az a baj, hogy nem ad soha slotot! :( -
Drizzthsz #1114 Ha chellod van, akkor a chello hubon szívesörömset. -
#1113 Eppenseggel megoszthatom csak lassu lesz -
Drizzthsz #1112 Mi a gond, a Vibropenge is elég elegáns cuuc, tökre ari. -
#1111 Valaki nem osztja meg dc-n????? -
#1110 Bazzz milyen az a játék, ami TÖLTÉS KÖZBEN akad ki? Alfa verzio? És az a röhej, hogy már a KOTOR is képes volt erre. -
#1109 Ezt úgyis megfogják szegni páran. sajnos... moderátorok előnyben, azzonnal törölni a spoiler nélküli részleteket. -
#1108 Tényleg, ha lehet mindenki használjon spiolert, mint Hmuda, mert az első résszel is beszoptam, mert véletlenül elolvastam a topikjában a csattanót. :-( -
#1107 Kár, hogy ilyen átgondolatlanul csapták össze az eddigi helyszineket és küldetéseket. Abszolút semmi hajtóerőt nem érzek, hogy továbbvigyem. De csakazért is...
Spoiler!
Az a videó ahhol a maszkos Sith megfegyelmezte a tanítványát a "csillagrombolón" az nagyon hangulatos volt. :-) -
#1106 Nekem bejönne a lézerstukis hánszólós csempészesdi is, szal sajnáltam az első részben, hogy így ránk erőltették ezt a jedi dolgot, bár az igaz, hogy a jedi a kedvencem. :-)
De azért szívesebben kiprobáltam volna más szemszögből is. -
#1105 Én akkor is végigjátszanám, ha lenne fénykardom
Nekem az igazi KOTOR, a fénykardos KOTOR. Elvégre "knights", azaz lovagok vagyunk, ahhoz meg nem illik holmi lézerstuki, meg ilyesmi!! NEEEM?? -
#1104 nah ténleg gáz a gamma?? -
#1103 csak... ... hogy végigjátsszad...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
#1102 És mióta játszol? (kb. játékidő). Ezt különben már hallottam, hogy az elején sokáig nincs fénykard:( DE MIÉRT??? -
#1101 na kiprobálltam és nekem remekül fut a 9800pro-val 5.1-es catalystel! -
Drizzthsz #1100 -Képzeld, anya, a béka kimondja a nevem, ha összenyomom a hasát.
- Jól van Björk, eredj játszani..
Ez muszáj volt. Nah, mentem még tovább a kotorban, már jó lenne ha lenne egy kib***** fénykardom, mert minden skillemet arra pazarolom el. Amúgy már megvan két alkotóelem hozzá. Saját kézzel csináltam. :D -
#1099 Köszönjük elismerésed a fordítók nevében is. -
Gandibá #1098 A minőségnek ára van :) -
#1097 Pedig a Kotor I is addig készült :/, viszont kitűnő munka, -
#1096 Van. De tanul. Enyém az éjszaka :)
#1093 Előre is: RÍSZPEKT! -
#1095 1 év?????
addig végigtolom oda-vissza 4x! -
#1094 Asszonyod nincs? Barátnő? Senki sem áll a hátad mögött így:
#1093 Csak nyugi... lesznek, hidd el.
Reméljük, nem csak dilettánsok*, hanem valódi munkabíró egyedek is.
* = Olyan egyének, akik csak a nevüket akarják a stáblistában látni, de érdemi, hasznos, értelmes munkát, fordítást nem tudnak kiadni a kezükből.
#1092 Itthon vagyok! Lassan kezdetét veszi a varázslat. Már a pizzát várom, a chips és a behűtött jeges tea már harcra kész, háttérbe SW trailerek futnak és csendesen megy a fő zene, azt hiszem lassan eljő a pillanat és neki kezdek! :) -
#1091 Egy fordító sincs? :( -
#1090 Ez jó kérdés. :) Először látni kell majd a játékot. De a becslésem olyan 1 évre tehető. Persze ez függhet erősen a fordítók fordításának sebességétől, és fordítási jártasságától is. -
Gandibá #1089 És mikor lesz valami belőle? -
#1088 CUE nincs. -
Gabee667 #1087 Hello.Valaki tudja esteleg hogy mit kell csinálnia telos bolygon, hogy visszaenge a hajodra, amit idáig láttam az csini.Köszönjük Lucas.Elöre is köszönöm a segitséget. -
KH #1086 azok vannak itten... ajánlom magamat