Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

toMpEr
naja, de ok aztirjak boltba vettek

Én meg már azt hittem, hogy ma reggel azért nem volt Net, mert a fél ország a KOTOR2-t töltötte lefelé és összeomlott a teljes netes infrastruktúra... <#idiota>

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Sephi
Lehet. Egyes nagy Pc lapok mar januar ota kezukben foghatjak a jatekot. Ezert kicsi a valoszinusege hogy nem szivargott kifele jol.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

toMpEr
par ember itt aztirja, hogy mar jatszanak vele

elkestel picit

en emg nem lattam itt rossz datumot...Gamefaqs

bah, no comment (a Gamespot PC értékelés :-)) )

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

franco

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Ehhez esetleg valamilyen honlapot be tudnátok linkelni, ahol ki van írva, hogy officially released?

eszak amerikai release februar 8, europai febr. 11

windrunner
Gondolom magyarországra, terjedt a kérdés hatásköre.

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

toMpEr
par orszagban mar kijott, pl a nemeteknel

windrunner
nyinycs

boltokban van már polcon?

windrunner
hát jah😞

Johnyy
mert még n forszon sincs 😞((

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

windrunner
😞 ményinycs dc-n😞

Davidus
gameplay 9 😉

V9ykn8_TZL0

Fákkjúbazze! 😄DD

Sephi
Helysebitenek...

"Te csak ne vihogj, mert neked már megvan... 😄"

helyett

"Te csak ne vihogj, mert te már ketszer is vegig vitted... 😄

Khm igy a helyes 😄DD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Jedive valni? Na majd pont elovom itt a fo poent. Majd meglatod!

Te csak ne vihogj, mert neked már megvan... 😄
Amúgy meg azért szenvedek, mert hétfõn kezdõdik a következõ félév, s az nem túl örömteli...

Milyen gyorsan lehet amúgy Jedivé válni? Remélem, nem kellessz most is 6 levelupot visszatartanom...

Sephi
En nem tudom megerteni hogy mi vagytok ugy oda. Majd amikor kijon akkor ki fog jonni. Ennyi turelmetlen embert.

Bazzeg+! Én kotor2-zni akarok, vége a vizsgaidõszaknak, buktam egy tárgyat, tele van a faszom, és erre nem bírják feltörni? Ne szopassatok már!!! 😊

maj' meglássuk...

ha nem lenne valamilyen problema akkor mar kinn lenne

igen! na persze minden második játéknál ezt mondják az "okosok"... <#vigyor>

sajnos varni kell<#wilting>

rezsofiz
na ne

sazl : c

dc-n már van?

az eleje altalanos bevezeto, tehat nyugodtan atollozhattak

majd este próbálok belõle szemezgetni, elsõ pillára teljes bekezdéseket vettek át az Xbox értékelésbõl (legalábbis az elején), szóval igazán autentikus anyag :-/

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Johnny23
graphics 6/10 <#sir><#shakehead>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

nya mi vany mány?😊

Hmuda
Hm, engem kizárólag a CTD-k idegesítenek. Az "útonálló AI" kivédhetõ azzal, hogy símán átváltasz a másik karakterre és elállsz vele (az elsõ részben is rengetegszer volt ilyen és ott se okozott komolyabb problémát).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Sephi
Ez nem igaz! Engem egyszer sem vagott ki a desktopra! 😄DDD

elvileg megjelent

windrunner
az szép...

Sephi
Hm...

toMpEr
aztmondjak az okosok, hogy valami ujfajta securom 7 vedelem van rajta aztan ez mega-giga durva es nemtudjak feltorni

rezsofiz
Ebben igazad van, kicsit túloztam, de most nem is Kotor2re vonatkoztatva mondtam, hanem átlagosan. Az a véleményem hogy egy kicsit néha elfogultak bizonyos játékok irányában, lehet hogy a Kotor2rõl írt cikkük abszolut jo, csak nem árthat még egy tesztet elolvasni.

franco
pfff....poéngyilkos<#banplz>

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Sephi
Erdekes de a Pc-es kepeken valahogy tobb opcio van mint X-en. Vagy en nem veszek eszre valamit. Az a nagy robot Nar Sadaar bolygojan a kikotoben lesz 😄

windrunner
Nah akkor holnap jelenik meg? Mert akkor átruccanok a helikopáteremmel USÁ-bah<#banplz>

Elolvastam, és egyetértek KH-val, sztem egész jó kritikát kapott, az elsõ részben szinte isteníti, hisz tényleg csak a graf és az A.I a baja. Nekem nem baj, ha ugyanolyan, mint az 1, csak legyen má'!
Hú, a cikk melletti képek is nagyon királyak. Van egy olyan, melyen vagy 2X akkora robottal fightolunk, mint mi😊 Nem bírom ki!!!

szerintem "egyáltalán nem" értékel sz@rul
az, ami szubjektív értékelést igényel (a történet és a karakterek), teljesen jó minõsítést kap, nekem pl. kiemelten sokat jelent, hogy a Planescape-el egy szinten minõsíti a történetet
az hogy felveti a sok hibát, a rossz A.I.-t, meg a grafikát sajnos teljesen objektív dolgok, mindegyik a játék technikai kivitelezésének a problémája

rezsofiz
Én azt mondtam a #786 -ra reagálva hogy a GameSpy szarul értékel, és várjunk meg egy GameSPOTos tesztet😊
Egyébként ha nem rossz indulatból mondtad akkor bocs, csak nemtom eléggé kétféle "kicsengése" volt a mondatnak😄