8627
.
-
Braveheart #2405 Vki rakjon be egy képet egy full dark sideos karakterről is! -
Jimmyke #2404 Aha, biztos :) -
#2403 ja ja naygon ütős a consular WM kombóm:) buffban 50-es támadása van/serkentők nélkül/ -
Jimmyke #2402 Light Side rulzz :) -
#2401 Hát ennyi:( sajna mivel Nar Shada-t nemtudom megcsinálni a bug miatt ezért ez a kari eddig jutott....... -
#2400 -
#2399 wisdom és strenght
dexteritys cuccokal tele a gamma (öv,szemüveg,kesztyű) -
Braveheart #2398 De Sentinel-el mire nyomjak? Str,Cha,Wis? -
#2397 Húha, hát ez egy elég kiegyensúlyozott kaszt. Bevallom soha nem voltam még vele :).
Most guardiannal megyek, és str, dex, constit, és kicsi char-ra gyúrok. Str=hit és ütés erő, dex=mennyire találnak el, constit: életerő implantátumok, charisma az növeli a partyban levők erejét (vagy vmi ilyesmi :P). Force regen és vit regen sztem elég hasznos, meg ha 12es leszel ki lehet fejleszteni, azt a skillt hogy ranged vepönnel nem sebeznek rajtad, 6oson még csak úgy hogyha szemből lőnek.
Gondolj bele egy supporter consularnak milyen király, áll, a guardian meg leszedi róla a közelieket, közben heal-elheti a a guardian-t :D. (nekem kreia lesz a supporter mert vele van ilyen bond hogy amit magára nyom az rajtam is van, és ez így tök jóóó :D) -
Braveheart #2396 Tényleg,erre nem is gondoltam, pedig a haonló a rendszer az NWN-hez. HA Sentinellel vagyok akkor mire érdemes gyúrni hogy harcképes legyek? -
#2395 AHOJ!
Most szed...hozta a futár nemrég a gamet () de nagyon ott van! Sajnos még csak 2 órát tudtam vele játszani így még most landoltam Telosban, de már nagyon várom a fénykardom :P.
Amúgy jó lett sztem a game, 5x toltam végig az 1et, remélem ez is végig ilyen jó lesz!!!
edit: tök jó a topic képe van a nevemnél :D
Braveheart: lehet h rosszat mondok de asszem van vmi elementáljuk vagy haonló, és pl lighting jól hat errre, rosszul erre, vagy force push a kicsit ellöki a nagyot nem, én erre gyanakszom :D. 2óra game után :PPPPP. Najó bekussolok, jáccatok az életetekért! -
#2394 kicsi a wisdomod -
Braveheart #2393 Mikor lehet már végre lightsaber-t szerezni? Most vagyok az űrállomás utáni első bolygón. Ja és miért tud ellenálni az összes képességemnek a legtöbb ellenfél? (ált. saved lesz ha rájuk nyomok vmit) -
#2392 a regent a találóan elnevezett regenerate health feat növeli, meg a páncélba rakható biorestorative underlay :)
az erő resistance-et nem értem, de ha jóra gondolok, akkor a willpower saving throw-ra gndolsz. az a wisdomtól függ. -
#2391 és meik tuli vagy képeség növeli az erő és élet resistancét?????? azaz a regent??? -
#2390 Nekem a Prestige Class azután jött be hogy Bao-Dur megcsinálta nekem a lightsabert. -
#2389 azt nemtom de amivel felgrabbeled oket a foldrol,az igazan hatasos :) -
#2388 Jah és meik az az erő és hogy néz ki a képe amikor az elenség csontyait lehet összerúzni????? -
#2387 of kórsz ;) -
#2386 teljesen maskepp -
ulrik #2385 kérdés:ha a rossz oldalra állok, akkor csak dark pontokat kell gyűjteni?
és másképp alakul a story, vagy van vmi értelme a sötét oldalra állni?
-
#2384 Lehetetlenség megdönteni a 40 mpt, de 2. vok, és nem kaptam semit:( -
#2383 Melleseleg az a padavan cucc a teloson rohattyo mayd az a szamuráy ruci meg mégyyoban, aban repesztek épp:) -
#2382 NAH elértem a swoophoz, nah, itt is ugyanoan "Könyű" mint az előzőben, fél óráya szemvedek vele, meg az a gáz hogy ha rámegyek azokr a gyorsírókra akor bizonyosspíd felett nem gyorsít fel:( -
Drizzthsz #2381 800*600-at meg hogy a rákba állítjátok be? Nálam már az egyben sem lehetett. Mondjuk most nem is állítanám, de néha jól jött volna(amikor kölcsön MX440-nel nyomtam...). -
Thanatos #2380 spoiler!
őt kell kérem szépen megmenteni :) 8mármint taliat) :)
meg félig meddig kavar-t is :P -
HRaVeN1 #2379 Akkor máshogy teszem fel a kérdést: csinált vmi fontosat, vagy csak 1-2szer benyögött vmit? -
Thanatos #2378 mivel én jó oldalon vittem végig igy nálam nem következett be a halála :)
(a nemtom miylen generálisé annál inkább :P) -
HRaVeN1 #2377 Már végigvitted? Befolyásol majd vmit a halála a történetben? -
ulrik #2376 nah végignyomtam kiru volt
kérdés:ha a rossz oldalra állok, akkor csak dark pontokat kell gyűjteni?
és másképp alakul a story, vagy van vmi értelme a sötét oldalra állni?
mert mos jóként nyomtam végig -
#2375 800x600, 2x AA, no AF, high texture, fű+árnyék kikapcsolva, particle effects be
legújabb catalyst... -
Jimmyke #2374 Magyartul tesemnemtudsz? :) -
Thanatos #2373 ucso catalyst -
#2372 mien beálításaid vanak, meg meik driver??
Más: sztetek ezendolok télek az ami??? szal lehet hogy nekem ez most oan tökyo lesz mint a az egynél is volt a szicsuvésön... -
Thanatos #2371 szvsz az előrehaladástól függ a történetben nem pedig a szinttől... -
#2370 lvl16-on ugyanez... -
kolbaszosfank #2369 Valki segiccsen ma plz !
17 es szinten vagyok, gonosz mint allat, Kreiaval hiaba
beszelek akar mennyit, a level upnal nincs semmi fele
presztizs klassz ???
Egy massziv spoilert ide ha lehetne !
Kocc -
Thanatos #2368 spoiler
mivel taliaval van kavar is még jó hogy nem... -
#2367 nekem 2,4 ghz-es p4-en, 512 rammal és rad9600-zal nem volt gondom, leszámítva rögtön az elején peragus erőteres részét és dantooine egy területét.
más: nekem még mindig nem jönnek be ezek a csalások :))
valaki nem próbálkozott vele sikeresebben? -
HRaVeN1 #2366 Ha Talia-t támogatom, akkor ugye nem kell megölnöm Kavar-t?