83
  • Fritz Von...
    Nemtom, nekem engedte. Indítsd újra...
  • Bandew
    Basszus nem hiszem el!!! A Daemon Tools nem engedi hogy kivegyem a 2-es CD-t!!!
    Ezt írja ki: Unable to unmount image. Unit is locked.
    Ez mi a sz@r?
  • Fritz Von...
    Calexico West 2. Hallgassátok meg. A legjobb...
  • Fritz Von...
    Gyerekek, én is leszedtem. A játék egy olyan "idegességlevezetős", mindent szétlövős okosság. De jó a hangulata. Pillanatnyilag éppen a Music könyvtárban levő zenéket hallgatom.
    Valami elképesztő mennyiségű anyagot írtak meg az arcok. Emellett valószínűleg ki is írok egy CD-nyit, hogy a kocsiban hallgathassam. Eszméletlen zenék!!! A főtéma a legjobb, kicsit a NOLF-ra emlékeztet.
  • CarajoEsp
    Gépigény kicsi.Multi nagyon szar. Röviden ennyi.
  • fm
    gépigény milyen? a multi miért szar? 2cd?
  • CarajoEsp
    Képek a fraps miatt ilyen világosak. Nagyon visszaadták a vadnyugatot a készítők.
  • grebber
    mármint a halottak a falba
  • grebber
    a FAR CRY-ban is nyugi!
  • CarajoEsp
    Játékban is ilyen. Nagyon sok pici kis script van a játékba és szerintem jól is vannak megírva. De itt bizonybelelógnak a falba a halottak. Viszont van a pályák elején kis minijáték remélem tetszeni fog.
  • BBird
    Én csak azt nem értem, hogy más képen is láttam már, amikor levegőben van egy test... de úgy néz ki, mint egy próbababa, sziklaszilárdan, mereven...
    A játékban is vhogy így néz ki? Vagy azért lendülnek a végtagok is? :-))
  • CarajoEsp
    De képek alapján nem szép ,ellenben a hangulata isten:D
    csomó spanyol szöveg és akcentus.
  • CarajoEsp
    csak az Af és AA nincs maxon ,minden más leg istenebb:D
  • CarajoEsp
    94kybte szóval nem egy nagy kép.
  • CarajoEsp
  • BBird
    Azért annyira nagy különbség nincs. Jó, persze vannak kivételek (Deus ex2), de ez nem sűrűn fordul elő. Az, hogy egy ilyen kép sokkal szebb, mint egy user által csinált, az azért is van, mert mondjuk az adott user nem rakja full-ra a beállításokat. Vagy ha az "original" képek nem felelnek meg, ott a videó. Én leginkább a videókat szeretem.
  • CarajoEsp
    Igen ,de spec énis jobban bízok olyan képekben amiket egyszerű userek csináltak.
  • BBird
    Lusta banda... talán ha felnéznétek a gamershell.com -ra, ott láthatnátok képet, akár még videót is. Istenem... :-D
    Csoda, hogy letölteni letudjátok, meg feltelepíteni.
    De segítek: Dead Man's Hand képek, trailer,...
    :-))
  • zaki
    jaja, azt megköszönném
  • CarajoEsp
    Ok. Mennek mindjárt.
  • grebber
    igen kellenek a képek!!
  • CarajoEsp
    1 gond van vele, mégpedig a multi. Ugyanis az sajna nem egetrengető.
  • CarajoEsp
    Nyomjak képeket Zaki?
  • zaki
    be is teszem a kedvenceim közé a topicot :)
  • zaki
    na, ez a játék nekem is kell :) képeket nyomjatok, ha tudtok :)
  • Bandew
    Nem, de egy westernnek kb pont ilyen kell. :-)
  • szalacsy2
    Sajnos ilyesmivel még nem találkoztam. Eddig fullra csak arról szól, hogy bosszút állsz a legyilkolásodért (ami nem sikerült tökéletesen : ))a volt bandatagokon. Szal a sztori nem eget rengető....
  • Bandew
    Bakker most, hogy jobban megnéztem a képet, észrevettem, hogy a földön lévő fából kilóg egy fej. :-D
  • Alien
    én nagyon kiváncsi vagyok erre a játékra, tutira leszedem, csak előbb be kell fejeznem az UT2004-et, de utána ez a játék következik.
  • nagykispeter
    De mégis milyen küld.-ek vannak benne?Bankrablás,stb?
  • szalacsy2
    Hi !

Na, megnéztem PC - n is , nekem naggyon bejön. Far Cry mellett jól el lehet vele tökölni, ha unod a sok komolyságot. A grafika nem a legszebb, de nem is csúnya. A hangulat és a játszhatóság sztem turva jó. Már rég várok hasonló western cuccra : )
  • grebber
    Aki probálta már irjon le pár sort a game-ról!!!!
  • DePreSsZYo
    Megjelent.
    Dead Mans Hand (c) Infogrames Interactive 89x15 MB DEVIANCE 6.2
  • nagykispeter
    Így a kép alapján Nekem is tetszik ha valaki letőltötte akkor szúrjon már be 1 pár képet hogy milyen!
  • Bandew
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
    Ez rohadtul tetszik!!!
    Milyen fegyverek vannak? Milyen küldik? Hosszú? Lehet lovagolni? :-D
  • Gabe18
    Jaj...,kicsit nagy lett,bocs.
    Hát én is gondoltam leszedem,de most a Far Cry,Bf Vietnam,UT 2004 mellett aszem várok vele egy kicsit...
    Bár ilyen vadnyugati fps-el még nem találkoztam,ugyhogy ennyiből mindenképp érdekes lehet.
  • Gabe18
  • Gabe18
    [IMG]http://sgtagok.srv.hu/pictures/914554_20030824_screen005.jpg[/IMG
  • szalacsy2
    Xboxon kipróbáltam, nekem teccik. Elég egyszerű, de a hangulat megfogott. Én már töltöm : )
  • Tibre
    ha már western és van konzoltok is akkor inkább a red dead revolverre érdemes várni sztem.