Dead Man\'s Hand

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Keresem a dead mans hand inditó kulcsát. Ha valaki tudja küldje el a fani59@citromail címre. Elõre is köszi.
Harly18
Nekem nem akar SP2-es XP-n mûködni, még akkor sem ha átállítom a kompatibilitását. Mi lehet a baja?

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

UltimateGamR
én most kezdem újra a játékot vadnyugatos hangulatban vagyok 😊

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

grebber
Na végre ezzel is játszottam nekem bejövös nem tom mér de tetszik.

Next PC upgrade: 2022

Aborg
Prima game! Nektek hany bonuszpalyat adott? Nekem eddig kettot: pueblo es coloperoditmeny!
grebber
A haverom kérdezi hogyan lehet ebben a gaméban a grafikát állítani és hogyan lehet menteni???????

A lovas pálya azért tuti... de tényleg monoton lesz egy idõ után.

lwb
másodszorra végigvittem az elõzõ pályát és aztán már nem dobta a hibát. gondolom valami ritka bug, amibe volt szerencsém beletenyerelni.

MÉg az elsõ néhány pályán el lehet vele szórakozni, de utánna már rettentõen unalmas lesz. 4 nap után Uninstall lett a sorsa részemrõl.

nagykispeter
Legalábbis én végigvittem és nem volt ilyen probléma!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

nagykispeter
Nem

Goodwill
valami iszonyat gyenge ez a játék... 😞
pedig jó lenne már egy normális covbojos seriffes indiánosos fps, imádkozzunk érte

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

lwb
hmmm... nem tudom jáccik-e még valaki ezzel, de szerintem hibás a crack. van egy pálya, amikor a hegyekben kell leírtani a nagy bajszos, lóbaszó favágót, na ezt a pályát abszolut zéró fgyverrel kezdem. akárhányszor kezdem újra, akármit húzok elõtte pókeren, semmi fegyvert nem ad. így meg persze semmit nem tudok csinálni, csak meghalni. erõsen copy protection íze van a dolognak. másvalaki tapasztalt ilyet?

a.carkey
Az Outlawshoz képest nagy a változás. Ebben a témában azóta nem jött ki semmi. Ha azt nézzük ...

A medve nem játék.

M@TriX
😉 Egyet értek...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

hykao
Bannyernek:
Beagie
hát nem tudom de én a far cry után már nem tudok ilyenekkel játszani.

www.gtr-masters.hu

Sadun Tryst

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

nagykispeter
Hány missio van benne?A játék amugy tényleg jo csak ha kevés missio van benne akkor így tényleg nagyon rövid!

reaper4
daemonnal is megy

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

grebber
Hali!Lehet ebbe a game-ben futni???Ha igen hogyan??

Daemonnal is megy vagy ki kell írni cdre ?

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

Shep
Nem lehet vmit csinálni, annak érdekében, hogy a hullák megmaradjanak?

Az mekkora poén mikor a lóról lelõtt figurát a ló még egy jó ideig húzza maga után, a figura meg a porban vágódik ide-oda.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DONGUBA
Nekem is teccik a game.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

CarajoEsp
Mér ne lenne?

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Én nem szedem le (Mert nincs benne Romboló meg Anyahajó😊.
De biztos hangulatos. Anno még q2-höz volt egy ilyen Outlaw mod, de az fincsi volt.
A multira meg koppinthattak volna olyat mint a q1-tf-ben volt egy vadnyugati kis város, két csapat, egymás bankját kellet kirabolni és/vagy lemenni a bányába aranyatásni, majd (a nehéz pakkal lassan visszaslattyogni, persze úgy az ellen könnyen rajtadcsapot) és akinek több pénze volt a végén az nyert.
De nagyon izgis hentelõs, vicces volt az a multi.
u.i: szeretem a tõmondatokat
u.i.2: mé nincs benne ló 😞
PREMIERE1
Hát ez azért "enyhén" túlzás - Mad Dog -, talán inkább Outlaws. A Mad Dog az inkább egy egyszerû P&C shooter volt sok múvival. Ez nem az. Inkább FPS.

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

telepításnél azt irja ki a 2cdnél nincs lemez a meghajtóban miért irja ki?Daemonnal csinálom
Valen
Nekem sikerült egy Treff A,K,Q,J,10 😊) ezt hívják Szín Sor-nak 😊)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Valen
A motor az UT 2003 + Karma (rongybaba efektus/fizika) engine.

Megnézetem, nagyon jó, bár engem kicsit emlékeztet a Mad Dog Macree 1-2-re 😊) (ha van aki ismeri õket 😊)

Viszont a legjobb fegyver a 6 lövetû pisztoly + a 6 lövetû puska 😊), a többi felejthetõ 😊)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

zaki
én kipróbáltam, hát nekem nem tetszett... viszont a pókerben az elsõ osztásnál bejött a 4 ász

grebber
Van ebbe a game-ban gyorsfutás???

insp
Egész jó kis játék!

A grafikai motor melyik Unreal Engine? A grafika ugyan nem csúcs, de OK, viszont a fizika már kicsit jobb, mint a sima UT motor.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

fm
thx

a.carkey
A multit is sikerült bevizslatni. Tényleg kicsit NOLFos. 😊

Csúnyácska, de ugye a Outlaws sem volt szép. Ritkán játszik ilyennel az ember. 😊 Az Outlaws óta most elõször! 😊

A medve nem játék.

a.carkey
TÖK állat game! 😊

Csak azt tudnám miért nem tudom kipróbálni a multit ... 😞

A medve nem játék.

Bandew
Ott van a 1-es CD-n a daviance könyvtárban a textben.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Lacc
Lehet hogy én is leszedem 😊
Cyrus88
Hello mindenki.Leszedtem a gamét, de nincs hozzá serial.Valaki meg tudna dobni eggyel?Köszi.

Bandew
Ja már megvolt, azért thx. :-)

Egész jól el lehet ütni vele az idõt. Bár nem hiszem, hogy valami nagyon hosszú.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Fritz Von...
Nemtom, nekem engedte. Indítsd újra...

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Bandew
Basszus nem hiszem el!!! A Daemon Tools nem engedi hogy kivegyem a 2-es CD-t!!!
Ezt írja ki: Unable to unmount image. Unit is locked.
Ez mi a sz@r?

Fritz Von...
Calexico West 2. Hallgassátok meg. A legjobb...

Fritz Von...
Gyerekek, én is leszedtem. A játék egy olyan "idegességlevezetõs", mindent szétlövõs okosság. De jó a hangulata. Pillanatnyilag éppen a Music könyvtárban levõ zenéket hallgatom.
Valami elképesztõ mennyiségû anyagot írtak meg az arcok. Emellett valószínûleg ki is írok egy CD-nyit, hogy a kocsiban hallgathassam. Eszméletlen zenék!!! A fõtéma a legjobb, kicsit a NOLF-ra emlékeztet.

CarajoEsp
Gépigény kicsi.Multi nagyon szar. Röviden ennyi.

fm
gépigény milyen? a multi miért szar? 2cd?

CarajoEsp
Képek a fraps miatt ilyen világosak. Nagyon visszaadták a vadnyugatot a készítõk.

grebber
mármint a halottak a falba

grebber
a FAR CRY-ban is nyugi!

CarajoEsp
Játékban is ilyen. Nagyon sok pici kis script van a játékba és szerintem jól is vannak megírva. De itt bizonybelelógnak a falba a halottak. Viszont van a pályák elején kis minijáték remélem tetszeni fog.

Oldal 1 / 2Következő →