83
-
Plavecz János #83 Keresem a dead mans hand inditó kulcsát. Ha valaki tudja küldje el a fani59@citromail címre. Előre is köszi. -
#82 Nekem nem akar SP2-es XP-n működni, még akkor sem ha átállítom a kompatibilitását. Mi lehet a baja? -
#81 én most kezdem újra a játékot vadnyugatos hangulatban vagyok :) -
#80 Na végre ezzel is játszottam nekem bejövös nem tom mér de tetszik. -
#79 Prima game! Nektek hany bonuszpalyat adott? Nekem eddig kettot: pueblo es coloperoditmeny! -
#78 A haverom kérdezi hogyan lehet ebben a gaméban a grafikát állítani és hogyan lehet menteni??????? -
Vlala #77 A lovas pálya azért tuti... de tényleg monoton lesz egy idő után. -
#76 másodszorra végigvittem az előző pályát és aztán már nem dobta a hibát. gondolom valami ritka bug, amibe volt szerencsém beletenyerelni. -
Prowler001 #75 MÉg az első néhány pályán el lehet vele szórakozni, de utánna már rettentően unalmas lesz. 4 nap után Uninstall lett a sorsa részemről. -
#74 Legalábbis én végigvittem és nem volt ilyen probléma! -
#73 Nem -
#72 valami iszonyat gyenge ez a játék... :(
pedig jó lenne már egy normális covbojos seriffes indiánosos fps, imádkozzunk érte -
#71 hmmm... nem tudom jáccik-e még valaki ezzel, de szerintem hibás a crack. van egy pálya, amikor a hegyekben kell leírtani a nagy bajszos, lóbaszó favágót, na ezt a pályát abszolut zéró fgyverrel kezdem. akárhányszor kezdem újra, akármit húzok előtte pókeren, semmi fegyvert nem ad. így meg persze semmit nem tudok csinálni, csak meghalni. erősen copy protection íze van a dolognak. másvalaki tapasztalt ilyet? -
#70 Az Outlawshoz képest nagy a változás. Ebben a témában azóta nem jött ki semmi. Ha azt nézzük ... -
#69 ;) Egyet értek... -
#68 Bannyernek:
-
Beagie #67 hát nem tudom de én a far cry után már nem tudok ilyenekkel játszani. -
#66 Bódottá emberek, mert letölthetö a demo! -
#65 Hány missio van benne?A játék amugy tényleg jo csak ha kevés missio van benne akkor így tényleg nagyon rövid! -
#64 daemonnal is megy -
#63 Hali!Lehet ebbe a game-ben futni???Ha igen hogyan?? -
Szabyka #62 Daemonnal is megy vagy ki kell írni cdre ? -
#61 Nem lehet vmit csinálni, annak érdekében, hogy a hullák megmaradjanak?
Az mekkora poén mikor a lóról lelőtt figurát a ló még egy jó ideig húzza maga után, a figura meg a porban vágódik ide-oda. -
#60 Nekem is teccik a game. -
#59 Mér ne lenne? -
Bat #58 Én nem szedem le (Mert nincs benne Romboló meg Anyahajó:).
De biztos hangulatos. Anno még q2-höz volt egy ilyen Outlaw mod, de az fincsi volt.
A multira meg koppinthattak volna olyat mint a q1-tf-ben volt egy vadnyugati kis város, két csapat, egymás bankját kellet kirabolni és/vagy lemenni a bányába aranyatásni, majd (a nehéz pakkal lassan visszaslattyogni, persze úgy az ellen könnyen rajtadcsapot) és akinek több pénze volt a végén az nyert.
De nagyon izgis hentelős, vicces volt az a multi.
u.i: szeretem a tőmondatokat
u.i.2: mé nincs benne ló :(
-
#57 Hát ez azért "enyhén" túlzás - Mad Dog -, talán inkább Outlaws. A Mad Dog az inkább egy egyszerű P&C shooter volt sok múvival. Ez nem az. Inkább FPS.
-
fanatifo #56 telepításnél azt irja ki a 2cdnél nincs lemez a meghajtóban miért irja ki?Daemonnal csinálom -
#55 Nekem sikerült egy Treff A,K,Q,J,10 :)) ezt hívják Szín Sor-nak :)) -
#54 A motor az UT 2003 + Karma (rongybaba efektus/fizika) engine.
Megnézetem, nagyon jó, bár engem kicsit emlékeztet a Mad Dog Macree 1-2-re :)) (ha van aki ismeri őket :))
Viszont a legjobb fegyver a 6 lövetű pisztoly + a 6 lövetű puska :)), a többi felejthető :)) -
#53 én kipróbáltam, hát nekem nem tetszett... viszont a pókerben az első osztásnál bejött a 4 ász -
#52 Van ebbe a game-ban gyorsfutás??? -
#51 Egész jó kis játék!
A grafikai motor melyik Unreal Engine? A grafika ugyan nem csúcs, de OK, viszont a fizika már kicsit jobb, mint a sima UT motor. -
#50 thx -
#49 A multit is sikerült bevizslatni. Tényleg kicsit NOLFos. :)
Csúnyácska, de ugye a Outlaws sem volt szép. Ritkán játszik ilyennel az ember. :) Az Outlaws óta most először! :) -
#48 TÖK állat game! :)
Csak azt tudnám miért nem tudom kipróbálni a multit ... :( -
#47 Ott van a 1-es CD-n a daviance könyvtárban a textben. -
#46 Lehet hogy én is leszedem :) -
#45 Hello mindenki.Leszedtem a gamét, de nincs hozzá serial.Valaki meg tudna dobni eggyel?Köszi. -
#44 Ja már megvolt, azért thx. :-)
Egész jól el lehet ütni vele az időt. Bár nem hiszem, hogy valami nagyon hosszú.