Elkészült a Windows XP SP2 tesztváltozata
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aze' a szakember se tiltakozik nagyon ha megkonnyitik a munkajat. Tobb ido jut *********. 😄
- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?
Nem is tudtam, hogy a böngészõk a linuxba "direkt be vannak építve". Akkor miért kell kézzel feltennem õket?😊 Érdekes, ha ilyen "direkt beépített programokban" találnak vmi sebezhetõséget, akkor mindig egybõl hözõngenek néhányan, hogy az nem is a linux, mert a linux csak maga a kernel.😊 Szerintem jó lenne eldönteni, hogy most melyik a jó álláspont.😊
Másrészt win alatt is azt telepítesz parancssorból, amit csak akarsz. Akár több ezer gépen egyszerre, egy enter leütésével. Klikkelned sem kell hozzá.
Másrészt win alatt is azt telepítesz parancssorból, amit csak akarsz. Akár több ezer gépen egyszerre, egy enter leütésével. Klikkelned sem kell hozzá.
viszont ms-dos parancssorbo'l nem fogsz úgy netezni meg mp3at hallgatni mind a linuxosból ahol van direkt beépített szöveges borwser .. és apt-get pedig parancssoros volta ellenére képes egy komoly rendszerbe helyesen felinstallálni egy programot.. mégis csak pár sort kell gépelni érte... de akinek kell a grafikus felület az hamar elérheti azt is..
windoz is egyre jobban hajlik erre a parancssoros megoldasokra de meg nem az igazi 😊
windoz is egyre jobban hajlik erre a parancssoros megoldasokra de meg nem az igazi 😊
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
"Csak az nem értem miért nem az ételmesebb felhasználókhoz húz az IT ipar a titkárnõk helyett. Ez KB olyan mint amikor egy nõ automata seb váltos kocsin akar tanulni. Ezért nem tudnak majd utána vezetni 😊)"
Szamitastechnikai szakemberekbõl van több, vagy titkárnõkbõl? (Sztem a fiatalabbak ele ha odarakunk egy msdos parancssort (linuxrol ne is beszeljunk, nem sok mindent tudna csinalni vele... azt se tudna hogy elkepzelni hogy LEHET egyaltalan vmit csinalni... ) Na kb. ezért kell egyszerûsödnie... A nem sztch.-i szakemberek is szamitogepen termelik a gdp-t, persze hogy szerenénk ha meg tudnak oldani az aprocseprõ dolgaikat, aztán folytatnák a munkát, és termelnének tovabb...
Szamitastechnikai szakemberekbõl van több, vagy titkárnõkbõl? (Sztem a fiatalabbak ele ha odarakunk egy msdos parancssort (linuxrol ne is beszeljunk, nem sok mindent tudna csinalni vele... azt se tudna hogy elkepzelni hogy LEHET egyaltalan vmit csinalni...
Love The Music - Not The Style!
nem mekk hogy ez legyen az ember szakmája ahoz hogy hidegrázást kapjon a "titkárnõ tipusu felhasználoktól" akikamint mondod még a rendszer lelkét is játéknak tekintik 😛PP
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
IPv6 már eddig is volt.
Egy lista jól jött volna arról, mik a várható újdonságok. Persze biztos utána tudok nézni hogy lesz ipv6, ie bõvítése popupkillerrel tab-böngészés stb. de akkor is 😊
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Vannak akik szeretik tudni, mi történik a gépükön.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
ezekután nem 1 progi lesz bibis a beállítások miatt, hanem az egész gép. Szuper.
Itt 2 dolog van, sok a hülye felhasználó, illetve a felhasználókat hülyének nézzik.
Csak az nem értem miért nem az ételmesebb felhasználókhoz húz az IT ipar a titkárnõk helyett. Ez KB olyan mint amikor egy nõ automata seb váltos kocsin akar tanulni. Ezért nem tudnak majd utána vezetni 😊)
Itt 2 dolog van, sok a hülye felhasználó, illetve a felhasználókat hülyének nézzik.
Csak az nem értem miért nem az ételmesebb felhasználókhoz húz az IT ipar a titkárnõk helyett. Ez KB olyan mint amikor egy nõ automata seb váltos kocsin akar tanulni. Ezért nem tudnak majd utána vezetni 😊)
Szted miért lusták a programozók? Inkább írnak egy progit, minthogy szenvedjenek valamivel. Persze lehet, hogy a progi megírása több idõbe kerül, de legalább kevésbé unalmas 😄
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Tetszik.
Nekem a tanulmányain és a szakmám miatt nem szabadna így gondolkodnom, de ha lehetséges, hogy a számítósép megcsináljon helyettem valamit, akkor minek szenvedjek vele órákig ala linux?
Nekem a tanulmányain és a szakmám miatt nem szabadna így gondolkodnom, de ha lehetséges, hogy a számítósép megcsináljon helyettem valamit, akkor minek szenvedjek vele órákig ala linux?
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.