20
-
sniper #20 Aze' a szakember se tiltakozik nagyon ha megkonnyitik a munkajat. Tobb ido jut *********. :D -
mrzool #19 Nem is tudtam, hogy a böngészők a linuxba "direkt be vannak építve". Akkor miért kell kézzel feltennem őket?:) Érdekes, ha ilyen "direkt beépített programokban" találnak vmi sebezhetőséget, akkor mindig egyből hözőngenek néhányan, hogy az nem is a linux, mert a linux csak maga a kernel.:) Szerintem jó lenne eldönteni, hogy most melyik a jó álláspont.:)
Másrészt win alatt is azt telepítesz parancssorból, amit csak akarsz. Akár több ezer gépen egyszerre, egy enter leütésével. Klikkelned sem kell hozzá. -
#18 viszont ms-dos parancssorbo'l nem fogsz úgy netezni meg mp3at hallgatni mind a linuxosból ahol van direkt beépített szöveges borwser .. és apt-get pedig parancssoros volta ellenére képes egy komoly rendszerbe helyesen felinstallálni egy programot.. mégis csak pár sort kell gépelni érte... de akinek kell a grafikus felület az hamar elérheti azt is..
windoz is egyre jobban hajlik erre a parancssoros megoldasokra de meg nem az igazi :) -
#17 linuxrol ne is beszeljunk utan zarojel bezarva :) -
#16 "Csak az nem értem miért nem az ételmesebb felhasználókhoz húz az IT ipar a titkárnők helyett. Ez KB olyan mint amikor egy nő automata seb váltos kocsin akar tanulni. Ezért nem tudnak majd utána vezetni :))"
Szamitastechnikai szakemberekből van több, vagy titkárnőkből? (Sztem a fiatalabbak ele ha odarakunk egy msdos parancssort (linuxrol ne is beszeljunk, nem sok mindent tudna csinalni vele... azt se tudna hogy elkepzelni hogy LEHET egyaltalan vmit csinalni... [igy windowsos fejjel megdobbentem e linux promton en is... mp3??? Mivvan?! Internet?! Mivvan?! :)))]) Na kb. ezért kell egyszerűsödnie... A nem sztch.-i szakemberek is szamitogepen termelik a gdp-t, persze hogy szerenénk ha meg tudnak oldani az aprocseprő dolgaikat, aztán folytatnák a munkát, és termelnének tovabb... -
antijedi #15 nem mekk hogy ez legyen az ember szakmája ahoz hogy hidegrázást kapjon a "titkárnő tipusu felhasználoktól" akikamint mondod még a rendszer lelkét is játéknak tekintik :PPP -
#11 éljen SP2 -
#10 A felhasználók többségét viszont ez nem érdekli. -
#9 Miért? Lehet neki Fordja van, nem AMDje :) -
mrzool #7 IPv6 már eddig is volt. -
#6 Egy lista jól jött volna arról, mik a várható újdonságok. Persze biztos utána tudok nézni hogy lesz ipv6, ie bővítése popupkillerrel tab-böngészés stb. de akkor is :) -
#5 Vannak akik szeretik tudni, mi történik a gépükön. -
An-Dee #4 ezekután nem 1 progi lesz bibis a beállítások miatt, hanem az egész gép. Szuper.
Itt 2 dolog van, sok a hülye felhasználó, illetve a felhasználókat hülyének nézzik.
Csak az nem értem miért nem az ételmesebb felhasználókhoz húz az IT ipar a titkárnők helyett. Ez KB olyan mint amikor egy nő automata seb váltos kocsin akar tanulni. Ezért nem tudnak majd utána vezetni :)) -
#2 Szted miért lusták a programozók? Inkább írnak egy progit, minthogy szenvedjenek valamivel. Persze lehet, hogy a progi megírása több időbe kerül, de legalább kevésbé unalmas :D -
#1 Tetszik.
Nekem a tanulmányain és a szakmám miatt nem szabadna így gondolkodnom, de ha lehetséges, hogy a számítósép megcsináljon helyettem valamit, akkor minek szenvedjek vele órákig ala linux?