Óriási razziát tartottak Németországban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elég sok mindent írtál, én konkrétan az "egyetemi laborokban is megcsinálhatod a házit" eszmére reflektáltam, de nem volt nyilvánvaló %-)
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ
Ugyan mit? A Campus alanyi jogon, ingyen jár mindenkinek.
Egyeteme válogatja :-\
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ
Milyen egyetemre jársz te? A Campust évek óta annyira hirdetik, hogy már mindenkinek elege van belõle, a csapból is az jön. Emellett van MSDNAA is. Plusz az egyetemi laborokban is megcsinálhatod a házid.
Ergo vagy nem is vagy egyetemista, csak pattogsz, vagy gumibelsõben élsz, és fogalmad sincs a világról.:)
Ergo vagy nem is vagy egyetemista, csak pattogsz, vagy gumibelsõben élsz, és fogalmad sincs a világról.:)
a mai vinyóárak mellett 2 terrabyte otthonra se nagy szám
inkább a sávszélesség miatt nincs
inkább a sávszélesség miatt nincs
büszkék lehetnek magukra
majd ha Berlinben is robbant az Al Kaida, akkor majd meglátjuk a büszke fritzek mennyire nyomulnak.
Bár, aki valódiként feltüntetve árulja a másolt anyagot, rugják is p*csán....
majd ha Berlinben is robbant az Al Kaida, akkor majd meglátjuk a büszke fritzek mennyire nyomulnak.
Bár, aki valódiként feltüntetve árulja a másolt anyagot, rugják is p*csán....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Ezekkel az emberekkel az a baj, hogy pénzt kérnek a másolt szoftverért. Én ha másolt programért esetleg adnék pénzt, akkor is csak max az alapanyag és a megírás költségét.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
internetes letöltõ szervezetre
Olyan is van?
jééé
Az olyanok mit csinálnak?
Olyan is van?
jééé
Az olyanok mit csinálnak?
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.