Mitsubishi
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hidrotõke kattog (nem takálom a megfelelõ hangutánzó szavt) hideg motornál? van jó tisztítófolyadék, amivel általában meg lehet úszni a cserét.
kácco kázolo pácsó
a motor? biztos...
állítólag Hyundai-ban is használják ezt a motort (DOHC 16v), de nem lepõdnék meg ha a Mazda 626 2.0 16V-ben is ez lenne
állítólag Hyundai-ban is használják ezt a motort (DOHC 16v), de nem lepõdnék meg ha a Mazda 626 2.0 16V-ben is ez lenne
Riszpekk
Ez megegyezik a Lancer 16 V-vel?
Persze. Többek között ezért jók a topiok, mert lehet kérdezôsködni. ;-)
Megkérdezhetem, melyik szerviz?
Bontoval vigyázni!Nekem anno egy citroenbe(bx) kellett vennem elsö lámpákat(kicsit összetört),bementem a bontoba 20-on valamennyit mondott,a boltban zsir ujat megkaptam 15-ért!Tehát megnézni az uj árakat is, mert sokszor palinak akarják nézni az embert!
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Azért el fog ez még menni mégegyszer ennyit,bár 130-140 ezer nem kis pénz...
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Hát, annál olcsóbban tényleg nem fogsz... a szíjak az olyan 20-as nagyságrend, a görgök talán 10-es a feszítôpatron meg ~30 - talán ez az egyetlen, amin lehet fogni vagy keresni borult kocsiból bontottat, vagy ha volt már cserélve, akkor a következô szíjcseréig halasztani. mitsuklub.hu-n a támogatók alatt van pár bontó, talán valamelyik bír vmi. okosságot mondani. Magad szervizeled vagy hordod valahová?
206e km van benne, és most, hogy megint használatba került (elõtte hónapokig állt), elõjöttek a bajok
Riszpekk
Galant 16v 4x4
2 külön téma van, elsõ a hidrotõke+szíj csere lesz
legolcsóbban eddig 3700-ért találtam hidrotõkét, de általában 4-5 között van az utángyártott
a kardántengely a másik téma, az még talán ráér
2 külön téma van, elsõ a hidrotõke+szíj csere lesz
legolcsóbban eddig 3700-ért találtam hidrotõkét, de általában 4-5 között van az utángyártott
a kardántengely a másik téma, az még talán ráér
Riszpekk
8v? 16v? hidrotôke tuti csere?
milyen gép ez egyáltalán, hidrotôkés 4G63 és kardántengely? AWD Galant? vagy L300?
ha 16v, akkor 60e környékén van csak a két szíj, a görgõ, meg a patron, de biztos, hogy a feszítôpatront cserélni kell? ha óvatosan szeditek ki, és nem ereszti az olajat, akkor elvileg vissza lehet tenni.
milyen gép ez egyáltalán, hidrotôkés 4G63 és kardántengely? AWD Galant? vagy L300?
ha 16v, akkor 60e környékén van csak a két szíj, a görgõ, meg a patron, de biztos, hogy a feszítôpatront cserélni kell? ha óvatosan szeditek ki, és nem ereszti az olajat, akkor elvileg vissza lehet tenni.
na szal ilyesmi, ha van valami külföldi (vagy olcsó belföldi) vonal, akkor leírom pontosan
Riszpekk
hidrotõke, vezérmûszíj, feszítõcsapágy(?), kardántengely 2 eleme+2 csapágy
jelenleg olyan 130-140 körül tudnám megvenni az egészet (a legolcsóbb új árak, ha épp lehet kapni), de ez így vicces lesz 😊
jelenleg olyan 130-140 körül tudnám megvenni az egészet (a legolcsóbb új árak, ha épp lehet kapni), de ez így vicces lesz 😊
Riszpekk
Mi kéne pontosan? Akkor tán könnyebben mondok.
Nemtom lesz e élete ennek a topicnak, mindenesetre létrehoztam, hogy ha tovább döglôdik az index.hu és nem kap teljes publicitást a mitsuklub.hu fóruma, akkor legyen egy helyünk, ahol beszélgethetünk.
← ElőzőOldal 3 / 3