Mitsubishi

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
olajcsere, motortisztítás megvolt (20 rugó), azóta már melegen is kattog (néha) 😊

Riszpekk

hidrotõke kattog (nem takálom a megfelelõ hangutánzó szavt) hideg motornál? van jó tisztítófolyadék, amivel általában meg lehet úszni a cserét.

kácco kázolo pácsó

I.C.ram
Nekem a monitorom Mitsubishi! Lehetek a barátotok?
FREAK
a motor? biztos...

állítólag Hyundai-ban is használják ezt a motort (DOHC 16v), de nem lepõdnék meg ha a Mazda 626 2.0 16V-ben is ez lenne

Riszpekk

Ez megegyezik a Lancer 16 V-vel?
Tom3
Csepelen lakok.😊
FREAK
KÉK, Csepelen

Riszpekk

Persze. Többek között ezért jók a topiok, mert lehet kérdezôsködni. ;-)

Megkérdezhetem, melyik szerviz?

K.András
Bontoval vigyázni!Nekem anno egy citroenbe(bx) kellett vennem elsö lámpákat(kicsit összetört),bementem a bontoba 20-on valamennyit mondott,a boltban zsir ujat megkaptam 15-ért!Tehát megnézni az uj árakat is, mert sokszor palinak akarják nézni az embert!

http://druglord.buzz.hu/ ;)

FREAK
szíjakat asszem 15 körül mondtak (kettõt)

szervízbe viszem, én nem értek hozzá

Riszpekk

K.András
Azért el fog ez még menni mégegyszer ennyit,bár 130-140 ezer nem kis pénz...

Hát, annál olcsóbban tényleg nem fogsz... a szíjak az olyan 20-as nagyságrend, a görgök talán 10-es a feszítôpatron meg ~30 - talán ez az egyetlen, amin lehet fogni vagy keresni borult kocsiból bontottat, vagy ha volt már cserélve, akkor a következô szíjcseréig halasztani. mitsuklub.hu-n a támogatók alatt van pár bontó, talán valamelyik bír vmi. okosságot mondani. Magad szervizeled vagy hordod valahová?

FREAK
206e km van benne, és most, hogy megint használatba került (elõtte hónapokig állt), elõjöttek a bajok

Riszpekk

FREAK
Galant 16v 4x4

2 külön téma van, elsõ a hidrotõke+szíj csere lesz

legolcsóbban eddig 3700-ért találtam hidrotõkét, de általában 4-5 között van az utángyártott

a kardántengely a másik téma, az még talán ráér

Riszpekk

8v? 16v? hidrotôke tuti csere?

milyen gép ez egyáltalán, hidrotôkés 4G63 és kardántengely? AWD Galant? vagy L300?

ha 16v, akkor 60e környékén van csak a két szíj, a görgõ, meg a patron, de biztos, hogy a feszítôpatront cserélni kell? ha óvatosan szeditek ki, és nem ereszti az olajat, akkor elvileg vissza lehet tenni.

K.András
Nemrég vetted a verdát,ezek már beadták a kulcsot vagy ilyen volt?

FREAK
na szal ilyesmi, ha van valami külföldi (vagy olcsó belföldi) vonal, akkor leírom pontosan

Riszpekk

FREAK
hidrotõke, vezérmûszíj, feszítõcsapágy(?), kardántengely 2 eleme+2 csapágy

jelenleg olyan 130-140 körül tudnám megvenni az egészet (a legolcsóbb új árak, ha épp lehet kapni), de ez így vicces lesz 😊

Riszpekk

Mi kéne pontosan? Akkor tán könnyebben mondok.

FREAK
kéne olcsó alkatrész (4G63) 😊

tud valaki?

Riszpekk

Nemtom lesz e élete ennek a topicnak, mindenesetre létrehoztam, hogy ha tovább döglôdik az index.hu és nem kap teljes publicitást a mitsuklub.hu fóruma, akkor legyen egy helyünk, ahol beszélgethetünk.

← ElőzőOldal 3 / 3