Mitsubishi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.carden.eu
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
sztem csapatják vhol.. :D
te mész a talira?
jár ebbe a topicba vki? :)
Charade GTti
06202852775
Használt autót vettem és a Cd-s rádió benne egy Mitsubishi MEX-810CDC típusú szerkezet ami nagyon profin szól, de nem ártana hozzá egy magyar, vagy legalább angol nyelvû használati utasítás. Bármilyen segítséget megköszönnék legyen az website vagy szöveges file.
A második világháború elõtt és alatt gyártott Mitsubishi harckocsimotorokról szeretnék minél több infór szerezni. Aki tud, kérem segítsen, megköszönném!
What you want? Total War! Yes we want: Total War! What we want: Fucking War!
1986-os Lancerbe nem tudjátok véletlenül, hogy mekkora hõértékû gyertya kell?
Köszi
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
1989 Mitsubishi Japán
Galant /1800/
Motortípus: 4G37
Hengerszám/motorfajta: 4/Q (keresztírányú)
Gyertyák, márka + típus:
NGK BPR 6 ES
Nippon DensoW20 EPR
Elekrtódák távolsága(mm)0,7
2.
1989 Mitsubishi Japán
Galant /2000/
Motortípus: 4G63 SOHC
Hengerszám/motorfajta: 4/Q (keresztírányú)
Gyertyák, márka + típus:
NGK BPR 7 ES-11
Nippon DensoW22 EPR 11
Elekrtódák távolsága(mm):1,1
3.
1989 Mitsubishi Japán
Galant GTI- 16V
Motortípus: 4G63 DOHC
Hengerszám/motorfajta: 4/Q(4v) (keresztírányú, hengerenként 4 szelep)
Gyertyák, márka + típus:
NGK BPR 6 ES
Nippon DensoW20 EPR
Elekrtódák távolsága(mm)0,7...0,8
Gondolom a tiéd GTI.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
NGK BPR 6ES
Nippon Denso W 20 EPR
Ez alapján egy normálisabb boltban megrendelheted.
Árat sajna most nem tudok.
Elektródák távolsága (mm) 0,7...0,8 (Ezt azért írtam ha esetleg hézagot szeretnél állítani.)
Unatkoztam!
Sry!
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Értem?
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
NGK BPR 6ES
Nippon Denso W 20 EPR
Elektródák távolsága (mm) 0,7...0,8
Van ám barna korom is, sõt az a jó.
kurvanyu jó-johánzon!!44
elsõ lépésben meg kell találnom a gyertyákat, olaj+ablakmosó öntögetésen túl nem sokat nézelõdtem a motorházban :)
mennyibe kerül 4 jó gyertya manapság?
Riszpekk
kurvanyu jó-johánzon!!44
Gondolom vidéken döngetsz!;)
csak az utsó trip óta kicsit dadog a moci alapjáraton, szerintem ideje gyertyákat cserélni, ezért kérdeztem
Riszpekk
Nekünk is volt, de sajna a motor egy idõ után felmondott!:(
egyáltalán milyen gyertyák vannak, mi a különbség köztük?
Riszpekk
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
kácco kázolo pácsó
vagy Audi100 vagy Merci :)
Riszpekk