Mitsubishi

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok keresek ilyen http://www.boorze.com/hu/car_part/Mitsubishi_Eclipse_kilincs_1998/28226 ilyen kilincseket de szettben (4 dbot) és király kék színben, aki tudna segíteni kérem írjon. Köszönöm elõre, kellemes ünnepeket!
Elindult egy új fórum Ez a fórum a szerelõk és gépjármû tulajdonosok között teremt kapcsolatot! Bármilyen gépjármûvel kapcsolatos problémát belehet írni melyekre szerelõk válaszolnak! Minden márka rendszerezve és jól átláthatóan fent van az oldalon ezzel is könnyítve a felhasználók dolgát! HA egy autótípust nem találsz csak nyiss egy új témát! És még sok más érdekesség pl. keres kínál, kiegészítõk! Mindezt teljesen ingyen ingyen! Mindenki figyelmébe ajánlom! Egy próbát megér!

www.carden.eu
LaszloLedzenyi
mert a többi autósnak annyi tehetsége van hozzá mint egy szúnyognak

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

bardocz
Miért van az, hogy a Hungaroringen mindig csak az Evo-k meg az STI-k gyorsak?:)
Smicy2
http://www.youtube.com/v/KDCc7xsR_PA

Charade GTti

bardocz
Hello.Most már vágom , hogy a mitsuknál az üzemanyag jelzõ, nem megy le nullára.<#vigyor3>

LaszloLedzenyi
Colt tulaj jelen!

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Sziasztok.Van egy Mitsubishim és most vettem észre, hogy az üzemanyagszint jelzõm, leállításkor nem megy le nullára, de a fogyasztott benzin mennyiséget jelzi. Mi lehet az oka? Van valaki aki tud tanácsot adni?

vaon hány evo tulaj sg-zik mikor leeseett az elsõ hó?
sztem csapatják vhol.. :D
te mész a talira?
Smicy2
EVO Találkozó: 2009. március 7. 16:00 Felvonulási tér

jár ebbe a topicba vki? :)

Charade GTti

1995-ös Mitsubishi Colt alkatrészek eladók.
06202852775
Smicy2
jár még ide vki?

Charade GTti

Smicy2
Csak azért, mert ma 19:00 órától Budapesten a Hõsök Terén, EVO találkozó.

Charade GTti

Smicy2
Jár ide még valaki?

Charade GTti

Üdv!
Használt autót vettem és a Cd-s rádió benne egy Mitsubishi MEX-810CDC típusú szerkezet ami nagyon profin szól, de nem ártana hozzá egy magyar, vagy legalább angol nyelvû használati utasítás. Bármilyen segítséget megköszönnék legyen az website vagy szöveges file.
Sziasztok!

A második világháború elõtt és alatt gyártott Mitsubishi harckocsimotorokról szeretnék minél több infór szerezni. Aki tud, kérem segítsen, megköszönném!

What you want? Total War! Yes we want: Total War! What we want: Fucking War!

Sziasztok!
1986-os Lancerbe nem tudjátok véletlenül, hogy mekkora hõértékû gyertya kell?
Köszi
HuAn82
szívesen...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

FREAK
igen, a 3. az, thx!

Riszpekk

HuAn82
1.

1989 Mitsubishi Japán
Galant /1800/
Motortípus: 4G37
Hengerszám/motorfajta: 4/Q (keresztírányú)

Gyertyák, márka + típus:
NGK BPR 6 ES
Nippon DensoW20 EPR

Elekrtódák távolsága(mm)0,7

2.

1989 Mitsubishi Japán
Galant /2000/
Motortípus: 4G63 SOHC
Hengerszám/motorfajta: 4/Q (keresztírányú)

Gyertyák, márka + típus:
NGK BPR 7 ES-11
Nippon DensoW22 EPR 11

Elekrtódák távolsága(mm):1,1

3.

1989 Mitsubishi Japán
Galant GTI- 16V
Motortípus: 4G63 DOHC
Hengerszám/motorfajta: 4/Q(4v) (keresztírányú, hengerenként 4 szelep)

Gyertyák, márka + típus:
NGK BPR 6 ES
Nippon DensoW20 EPR

Elekrtódák távolsága(mm)0,7...0,8

Gondolom a tiéd GTI.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Ams
micsupicsi

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

FREAK
ugyanezeket találtam egy 1.0 Swift leírásánál, tuti jó lesz nekem? :DDDD

Riszpekk

FREAK
köszi!

Riszpekk

HuAn82
Két típus:

NGK BPR 6ES

Nippon Denso W 20 EPR

Ez alapján egy normálisabb boltban megrendelheted.
Árat sajna most nem tudok.

Elektródák távolsága (mm) 0,7...0,8 (Ezt azért írtam ha esetleg hézagot szeretnél állítani.)

FREAK
értem, de ez egy vagy két típus?? melyik szám mit jelent? sorry :)

Riszpekk

CoolStuff
Valami kínai szöveg, de nálam csak kocka...
Unatkoztam!
Sry!

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

HuAn82
Ez mi?

CoolStuff
義守大學檔案伺服器  
Értem?

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

HuAn82
Nekünk a szállító ez alapján hozza. Gyártó, hõérték, stb...

FREAK
izé? :D

Riszpekk

HuAn82
AutoDATA szerint (apám gépe)

NGK BPR 6ES
Nippon Denso W 20 EPR

Elektródák távolsága (mm) 0,7...0,8

Pempõ
Passz, ott is megy a parasztvakítás. Nincs valami Galantos fórum, ilyesmit mindig érdemes ott megkérdezni.
Van ám barna korom is, sõt az a jó.

kurvanyu jó-johánzon!!44

FREAK
én eddigi életem során még csak fekete korommal találkoztam :D

elsõ lépésben meg kell találnom a gyertyákat, olaj+ablakmosó öntögetésen túl nem sokat nézelõdtem a motorházban :)

mennyibe kerül 4 jó gyertya manapság?

Riszpekk

CoolStuff
:DDDDDDDD

FREAK
lol

Riszpekk

Pempõ
Gyertyacsere sztem bõven otthoni meló. Lehet hogy csak hézagot kell állítani vagy kicsit rácsiszolni. Nézd meg milyen színû a korom rajta.

kurvanyu jó-johánzon!!44

CoolStuff
Télleg 14 alatti vagy?
Gondolom vidéken döngetsz!;)

FREAK
hát ezt fogom most meggátolni egy felújítással :)

csak az utsó trip óta kicsit dadog a moci alapjáraton, szerintem ideje gyertyákat cserélni, ezért kérdeztem

Riszpekk

CoolStuff
A Galant nagyon ász kocsi...
Nekünk is volt, de sajna a motor egy idõ után felmondott!:(

FREAK
15 éves Galantban mekkora macera egy gyertyacsere? Szervíz vagy sufni meló?

egyáltalán milyen gyertyák vannak, mi a különbség köztük?

Riszpekk

Loál János
A BP-kút mellett állt, mozgásban talán 1x láttam. Ha jól emlékszem volt valami videóklipben is.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

FREAK
jeeeeeeeeeeeeee találtam full kardánt 25-ér!!

Riszpekk

I.C.ram
HAverom ismerõsének volt egy amerikai halottaskocsija, az is itt van még az országban szerintem, csak már más tulaj.
CSOCSO
mar mindegy.. mitsu ceg bekrepalt:)
FREAK
és? kék füst, gyanús hangok, durva esztétikai hiba? :)

Riszpekk

Loál János
Ezt anno rendszeresen láttam Újpesten asszem.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

voáv, filmeskocsi?

kácco kázolo pácsó

FREAK

ezt láttad? 550 :)

Riszpekk

FREAK
van még egy választás, Suzuki Swift, olcsó, gazdaságos de inkább a halál :D

vagy Audi100 vagy Merci :)

Riszpekk

Oldal 1 / 3Következő →