2159
-
Gabyee #77 kipróbáltam és tényleg egyedi,és hangulatos játék lesz -
#76 Láttam egy Fahrenheit videót. Abból az jött le nekem, hogy ez egy idióta akció TPS lesz.
Na a demó meg nem ezt mutatta.
De mivel a videó gondolom több részt is átfogott a demo meg egy pici részt csak, így nagyot csalódtam a játékban, legalábbis egyenlőre. -
#75 Nem lehet mindenki cikkíró, nem juthat mindenki előbb információhoz. Inkább örülni kellene, hogy ezekben a fórumokban a lányok és fiúk megoszthatják a beszerzett infóikat, ez egy - mondjuk úgy - gyűjtőhely. Nincs ideje mindenkinek végignézni a magyar és külföldi játékmagazinokat. :-)
grebber: az a másik tipikus... arra gondoltál, hogy a magyar ember mindig keres valamit, amibe beleköthet? :-) Pont most olvasom a Galaxis Útikalauzt, rémesen emlékeztet a Vogonok viselkedési formájára. Attól boldog, ha beleköthet mindenbe. :-)) -
#74 LOL most jobb lenne az hogy ugyanonnan vezsem az infot és csak a szöveget irnám be?
Ugylátom kezd előbujni egy másik tipikus magyar faszság.
Eddig volt(van) az hogy a sok csira nem birja elviselni hogy hogyan mer valaki a "játékosok fórumába" játéknak topicot nyitni /apám ezt a pofátlanságot/ most te meg jössz ezzel a másik hülyeséggel.
-
#73 Van itt valaki, aki rendelkezik "némi" programozási tudománnyal??
A Fahrenheit *.dat fájlból kellene kiszedni valahogy a felirat fájljait. MMster már nézte egy részét ki is szedte, de azt mondta nincs idelye többet evvel foglalkozni. :( -
#72 uncsi már ez az állandó gamestar/hw copy-paste-d. -
#71 A 12-15 óra az kevésnek tűnik.
Úgy látszik az újrajátszhatóságra hegyakszanak. (A különböző megoldások miatt.)
-
#70 Fahrenheit/Indigo Prophecy infomorzsák
Barny, 22:17 - PC PS2 XBOX - Játék: Kaland
Dohi mester talált rá a Dagbladet norvég gamerportál azon interjújára, ahol az olvasók kérdezgethették a Fahrenheit egyik fejlesztőjét. Álljon itt néhány érdekes infomorzsa az ömlesztett szövegből.
a kiadó (Atari) változtatta meg a játék nevét Indigo Prophecy-re Észak-amerikában. Az európai változattal majdnem teljesen megegyezik, azt kivéve, hogy nem tartalmazza a szexuális tartalmú jeleneteket.
12-15 órányi játékélményt ígér a Fahrenheit
mikor az olvasók a Max Payne-hez hasonlították a játékot, akkor a fejlesztő uriember hevesen tiltakozott; a főhősnek nem lesz fegyvere.
info: Hardwired -
#69 6 eve megtortent, Grim Fandangonak hivtak az illetot. -
#68 Kint bóklásztam, találkoztam a bár mogött a csávóval, erre jön a zsaru és elkap. Marha jó, mindig más történik. :) -
#67 Folyassa bele a WC-be. Nem?? :) -
#66 Egy új klasszikus születhet ami visszahozná a kalandjátékokat a teszthalálból. -
#65 mert a maradék vér a fasziból folyik,ha megnézed,ahhoz gondolom orvosnak kéne lennie,hogy elállítsa a vérzést is:) -
#64 Übersirály az biztos. Csak szerintem lesz ez még rosszabb is. Ha jól tudom ezt vitték az E3-ra és ezért itt mindent beleadtak. Nem hiszem,hogy minden egyes ponton, ennyi megoldás lesz. :(
Nekem az nem tetszett,hogy miért nem bírja az összes vért feltörölni? Mert akkor észre sem vennék a halottat vagy 2 napig! :)
-
#63 Ez tényleg fantasztikus ..... nekem egyből a MaxPayne első részének komor világa (nálam No.1) jutott eszembe róla. Hátmég amikor megemlítették valami cikkben a Memento-t és Hitchkock -ot ..... elképesztő. De honnan jutott eszükbe ez a zsír interaktív kezelés???? Ezeknek is a zufók súgtak vazz ...
Amikor nemfizettem ki a számlát és ki akartam menni, és a jard rámnézett a kócos szemöldökével és Lucas nyelt egy nagyot ..... JÁÁÁJ .. majbészartam énis -
#62 A demó kurva jó! Már nagyon várom ,hogy megjelenjen. -
Bigbiggie #61 OK, nem lehet. -
Bigbiggie #60 Azt nem tudja valaki, hogy hogyan kell ugy csapolni, hogy a rendor ne vegye eszre a nyomokat? Vagy azt nem is lehet kivitelezni? -
#59 elfelejtettem kifizetni a számlát, hát nem beparázot.
^-^ -
#58 Nem tudom mit meg minek kavarnak ennyit a címmel. Mondjuk lehet ez is csak egy reklámfogás:) Mindenki erről beszél:) -
#57 én úgy tom, hogy Európában Fahrenheit címmel, míg az USA ban Indigo Prophecy címmel fog megjelenni. -
#56 Vampire: Bloodlines. Tobb mint harom honapig allt dobozban, a kiado nem volt hajlando ez ido alatt engedelyezni egy alapos patchelest, meg is lett az eredmenye. RIP Troika :( -
#55 eh, lol:))) köszi;)) nem hittem volna hogy enyire be tudok lámulni... -
#54 Hát rengeteg példa volt már, hogy közelről se ez a helyzet. Mindig várnak a nagy dömpingre a kiadók, hiába van kész a játék már hónapok óta. -
#53 na ne má,de azért egyetértünk,hogy ami gold az már csak egy-két hét a boltba kerülésig,he? -
#52 Igazán segíthettetek volna neki:)
Az egér bal gomját kell használni.Amint megjelenik fent egy vagy több ikon először szemmel kiválasztod, hogy mit szeretnél csinálni (pl. kezet mosni) és a bal gomb+megfelelő irányba húzva az egeret(látszik az ikonon, hogy merre kell húzni) végrehajtja azt. -
#51 A gold meg a megjelenés két külön kategória... -
#50 Hát nemtom...USA relase 2005.09.06, EUROPE 2005.09.09 -
#49 nforce fórumról:
The release date it's not semptember... It went gold a week ago. At least in europe... -
#48 Emberek! Plz help! Esküszöm, hogy nekem nem működnek a másodlagos irányítás gombok!! hiába nyomkodom nem csinál SEMMIT!! Nem hinném hogy ennyire béna lennék, az ÖSSZES gombot végignyomtam és semmi... csak a mozgás megy meg a pda... vááááá help...:) -
#47 Sztem hármat lehet majd. -
#46 Irják már Fahrenheit-re! Mint a kép is bizonyítja, az lesz a címe. -
#45 persze-persze,de akkor az amúgy is hangyafing demó még rövidebb:) -
#44 A nélkül is kilehet juttni hogy bármit csinálnál!Csak akkor az ember elég depi marad. -
#43 arra kiváncsi leszek, hogy hány karaktert lehet majd irányítani. És tuti megdöbbentő lesz majd ha kiderül az egyikükről, hogy ő a gyilkos -
#42 ááááá hát ebben sztem még csak egyedül van -
#41 egy kérdés hogy lehet karaktert váltani mert azt irják lehet de nekem nem jönn sehogye ösze
-
#40 spoiler!!!:
palit klozettba behúz,folt feltakarít,kézmosás,kés felszedése és lehet kifelé menni a bárba...
ez egy QRVAJÓ gém lesz,kár,hogy ilyen rövid a demo
kép a képben (vagy hát igazából mellett:)cucc zseniális,ez mindenképp levadászandó -
#39 SPOILER!!!!!
A demo csak az elmenekülésig tart. akárhogy probáljuk befejezni a sztorit, nem enged tovább, csak az ujraprobálást engedi. -
tiroxine #38 valakinek sikerült már továbbjutni? én mindig elakadok, mert a rendőr észreveszi a vércsíkot a wc előtt (nagy foltot sikerült eltakarítani).