2159
  • toza #117
    mikor jott ki?!!?!??!?!?!meg nem lattam sehol h lehetne..."elorendelni"sms ben...!!!!!mert akkor.mar meg lenne! es nyomnam!!hol lattad?!
  • DanielT
    A PS2 verzió is.
  • kHares
    Érdekes, az xbox verzió már kijött. Ez talán jó jel nekünk is
  • gilaba
    NEKEM Tökre beválta demo.
    Bár nem tudom mit csináltam :)
    jah tényleg ezt akartam kédrdezni mit is kell csinálni?
    1. csáveszt behurcolom,de itt jött a bökkenő gyorsan vagy lassan mert vér foltot hagy maga után eszt szeretném kédrdezni de ojjbb lenne ha leirnátok az egészet! :D
    Köszönöm elöre is a fáradázostokat hogy elolvastátok a levelem!
  • Macccy
    de ez nem gyagya irányítás .... ez interaktív. Itt TE mosod fel a vért, nem az animátor vagy a script. (az ilyen játékoknál Magdinéni előnyben )
  • kirol
    Felveszed a törlőt, megnyomod a bal egérgombot, közben az egeret eéőrre-hátra mozgatod. Így törli fel.

Bár nekem elsőre soha nem akarja, majd ugyanazt csinálva másodszorra feltörli.
  • grebber
    Odamész a felmosohoz azt felveszed odamész a vérhez akciozol azt törli ami marad vér az a hullából folyik azt nem tudod eltüntetni.
  • toza #110
    na jo..sikerult megis iranyitani egerrel valo szarakodas viszont neha erdekes..mert ertekes mp eket lehet veszteni gyagya iranyitas miatt...viszont vki akinke sikerult mongya mar el hogy tutta felmosni a vert!?mert nekem vmert nem sikerult..kosz
  • toza #109
    .leszettem demot..mert ismeros kesz volt tolle..valoban csodalatos h tobb lehetoseg is adott az uldozoid szamara hogy elkapjanak..minel kevesebb nyom hagyasa a cel nyilvan..csodalatos...

dee hogy a picsbe kell iranyitani ezt a szart?!tudom menni meg menni...villogo izek beugranak kepernyo tetejen de barmit nyomok(csapkottam is billentyuzetet idegbol)rohattul nem tortenik semmi...hogy kell iranyitaaaaaniiii?!?!!?vki lecci...mar az ongyilkossagra is gondoltam..kosz a segicseget
  • kirol
    Hát ez az!
    Valaki itt mondta, meg én is láttam talán a HC Gamer -en, hogy gold volt anno.
    Lehet, hogy annak kevés volt a karátja, így most csináltak egy másikat.
  • grebber
    2 hónapja gold ??? Tegnap irták hogy GOLD lett.
  • kirol
    A mocsok banda eltolta a megjelenést!!! Ezt nem hiszem el. Mi a ****-ét kell mindent eltolni, pláne, hogy már vagy 2 hónapja gold volt!!

Az új megjelenési dátum: 2005. szeptember 15

• kirol
    Pár hónapja igen!
  • DanielT
    Van demó.
  • Kaslerka #103
    9-én jön..... (még 2 nap - a gyk) :)
  • Macccy
  • kirol
    De észrevettem, olvasd el a 98 hsz!!
    Csak 17 mp -re tévesztettél meg.
  • pcguru
    ... najó nemis, de bevettétek. =) Jajde várom.
  • Seth
    a szürkebetűs részt nem vetted észre??? :D
  • kirol
    Honnan veszed, hogy kijött??????
    Mert szerintem meg nem!
  • kirol
    Ne b@zd már, nem 8-án jön?
    Király!!!!
  • pcguru
    HAHAHHAHAHAHAHAHAHA!!

HAHAHAHA!!!
  • Macccy
    Kijött a GAME !!!! VÁÁÁÁHHHÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁ !!

... najó nemis, de bevettétek. =) Jajde várom.
  • Seth
    Meglátjuk.....mwuhhhahhhhaaa [gonosz nevetés]
  • Kaslerka #93
    Azért ne bánkódj Seth, lehet, hogy DVD-n jelenik meg, de attól még nem biztos, hogy full tele is lesz a lemez. :)
  • Seth
    meglátjuk...
    ha neked lesz igazad veszek neked egy zsák búgócsigát...
  • kirol
    Fogadjunk!
    Egyébként itt van előttem a borítója, csak neked idézek róla:
    " PC DVD ROM Only DVD Compatible "
  • Seth
    2 vagy 3 cd-s lesz.....fogadunk???
  • kirol
    1 DVD -s lesz!!!
  • Kaslerka #88
    Ez egy k*rva nagy játék lesz. :) Remélem valami hiper-szuper megoldással tud valaki majd magyar virtust vinni az illetők szájába, mert angolul kicsit nehézkes lesz. Amúgy ha én döntök mindig (természetesen a kereteken belül) hány dvd-s lesz? 4? :)
  • kirol
    Lassan közeleg a várt nap: szeptember 8!
    Na persze ez egy másik okból ez bizony nagyon rossz!
  • grebber
    Ja amugy itt valaki irta hogy ez talán felélesztheti a kalandgame-eket a teszthalálból.
    Azért ez nem biztos hogy igy van mert tény hogy ez aki szereti a kalandgameket király game lesz.De pl én is ugy voltam mint most sokan mások amiért nem annyira népszerűek a gamerek körében a kalandgame hogy első ránézésre juj de szar mert csak kattingatni kell meg néhez.
    No de miután elkezdtem tolni őket nagy megtetszettek.
  • kirol
    Lehet!

• Serpa
    nem egy rács van rajta?
    de lehet, hogy túl kicsi.
  • grebber
    Én sem tudtam :D
  • kirol
    Tényleg, az ablakon miért nem lehet kimászni?
    Vagy csak én nem tudtam?
  • CrucifX
    Shift gomb, mint minden jatekban.
  • grebber
    Na kicsit megkésve bár...
    Nagyon tetszik a demó egy dolog kivételével miért nem tud a karakterünk szaladni?Gyök2/4-el mászik :(

Várom már mint az atom.
    Miután megcsináltam mindent a mosdoban kimentem leültem ettem/ittam egyet számla fizet azt taxihoz.
  • Dynamic
    Mondjuk tényleg fontos hír, hogy az észak-amerikai verzióban nem lesz szexjelenet meg a főhösnek nem lesz pisztolya(amit már amúgy is tudott mindenki).Valóban megér egy copy/paste-t.
    Végül is tényleg azt csinálsz amit akarsz, akár nyithatsz az összes "dzs kategóriás", 10 hozzászólásos játékaidnak is topikot.
  • dav
    Én is kipróbáltam a demót. Nekem az jött be nagyon, amikor először játszottam vele, és még fogalmam sem volt az irányításról. Kezet akartam mosni, és a mosdókagylónál meghúztam az egeret balra, és Lucas a rossz csapot próbálta használni. Aztán megpróbáltam mégegyszer, és másodszorra sem sikerült. Na akkor kezdtem átérezni a főhős frusztráltságát :) Persze utána rögtön észrevettem, hogy ha jobbra húzom az egeret, akkor a jó csapot nyitja meg, de egy pillanatra tényleg megvolt a totális beleélés :)

Mondjuk az irányítás nekem nagyon nem tetszik, szerintem nehézkes. A hangulat viszont remek, kíváncsian várom a teljes verziót.