2159
-
toza #117 mikor jott ki?!!?!??!?!?!meg nem lattam sehol h lehetne..."elorendelni"sms ben...!!!!!mert akkor.mar meg lenne! es nyomnam!!hol lattad?! -
#116 A PS2 verzió is. -
kHares #115 Érdekes, az xbox verzió már kijött. Ez talán jó jel nekünk is -
gilaba #114 NEKEM Tökre beválta demo.
Bár nem tudom mit csináltam :)
jah tényleg ezt akartam kédrdezni mit is kell csinálni?
1. csáveszt behurcolom,de itt jött a bökkenő gyorsan vagy lassan mert vér foltot hagy maga után eszt szeretném kédrdezni de ojjbb lenne ha leirnátok az egészet! :D
Köszönöm elöre is a fáradázostokat hogy elolvastátok a levelem! -
#113 de ez nem gyagya irányítás .... ez interaktív. Itt TE mosod fel a vért, nem az animátor vagy a script. (az ilyen játékoknál Magdinéni előnyben ) -
#112 Felveszed a törlőt, megnyomod a bal egérgombot, közben az egeret eéőrre-hátra mozgatod. Így törli fel.
Bár nekem elsőre soha nem akarja, majd ugyanazt csinálva másodszorra feltörli. -
#111 Odamész a felmosohoz azt felveszed odamész a vérhez akciozol azt törli ami marad vér az a hullából folyik azt nem tudod eltüntetni. -
toza #110 na jo..sikerult megis iranyitani egerrel valo szarakodas viszont neha erdekes..mert ertekes mp eket lehet veszteni gyagya iranyitas miatt...viszont vki akinke sikerult mongya mar el hogy tutta felmosni a vert!?mert nekem vmert nem sikerult..kosz -
toza #109 .leszettem demot..mert ismeros kesz volt tolle..valoban csodalatos h tobb lehetoseg is adott az uldozoid szamara hogy elkapjanak..minel kevesebb nyom hagyasa a cel nyilvan..csodalatos...
dee hogy a picsbe kell iranyitani ezt a szart?!tudom menni meg menni...villogo izek beugranak kepernyo tetejen de barmit nyomok(csapkottam is billentyuzetet idegbol)rohattul nem tortenik semmi...hogy kell iranyitaaaaaniiii?!?!!?vki lecci...mar az ongyilkossagra is gondoltam..kosz a segicseget -
#108 Hát ez az!
Valaki itt mondta, meg én is láttam talán a HC Gamer -en, hogy gold volt anno.
Lehet, hogy annak kevés volt a karátja, így most csináltak egy másikat.
-
#107 2 hónapja gold ??? Tegnap irták hogy GOLD lett. -
#106 A mocsok banda eltolta a megjelenést!!! Ezt nem hiszem el. Mi a ****-ét kell mindent eltolni, pláne, hogy már vagy 2 hónapja gold volt!!
Az új megjelenési dátum: 2005. szeptember 15
-
#105 Pár hónapja igen! -
#104 Van demó. -
Kaslerka #103 9-én jön..... (még 2 nap - a gyk) :) -
#102 -
#101 De észrevettem, olvasd el a 98 hsz!!
Csak 17 mp -re tévesztettél meg. -
#100 ... najó nemis, de bevettétek. =) Jajde várom. -
#99 a szürkebetűs részt nem vetted észre??? :D -
#98 Honnan veszed, hogy kijött??????
Mert szerintem meg nem! -
#97 Ne b@zd már, nem 8-án jön?
Király!!!! -
#96 HAHAHHAHAHAHAHAHAHA!!
HAHAHAHA!!! -
#95 Kijött a GAME !!!! VÁÁÁÁHHHÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁ !!
... najó nemis, de bevettétek. =) Jajde várom. -
#94 Meglátjuk.....mwuhhhahhhhaaa [gonosz nevetés] -
Kaslerka #93 Azért ne bánkódj Seth, lehet, hogy DVD-n jelenik meg, de attól még nem biztos, hogy full tele is lesz a lemez. :) -
#92 meglátjuk...
ha neked lesz igazad veszek neked egy zsák búgócsigát... -
#91 Fogadjunk!
Egyébként itt van előttem a borítója, csak neked idézek róla:
" PC DVD ROM Only DVD Compatible "
-
#90 2 vagy 3 cd-s lesz.....fogadunk??? -
#89 1 DVD -s lesz!!! -
Kaslerka #88 Ez egy k*rva nagy játék lesz. :) Remélem valami hiper-szuper megoldással tud valaki majd magyar virtust vinni az illetők szájába, mert angolul kicsit nehézkes lesz. Amúgy ha én döntök mindig (természetesen a kereteken belül) hány dvd-s lesz? 4? :) -
#87 Lassan közeleg a várt nap: szeptember 8!
Na persze ez egy másik okból ez bizony nagyon rossz!
-
#86 Ja amugy itt valaki irta hogy ez talán felélesztheti a kalandgame-eket a teszthalálból.
Azért ez nem biztos hogy igy van mert tény hogy ez aki szereti a kalandgameket király game lesz.De pl én is ugy voltam mint most sokan mások amiért nem annyira népszerűek a gamerek körében a kalandgame hogy első ránézésre juj de szar mert csak kattingatni kell meg néhez.
No de miután elkezdtem tolni őket nagy megtetszettek. -
#85 Lehet!
-
#84 nem egy rács van rajta?
de lehet, hogy túl kicsi. -
#83 Én sem tudtam :D -
#82 Tényleg, az ablakon miért nem lehet kimászni?
Vagy csak én nem tudtam? -
#81 Shift gomb, mint minden jatekban. -
#80 Na kicsit megkésve bár...
Nagyon tetszik a demó egy dolog kivételével miért nem tud a karakterünk szaladni?Gyök2/4-el mászik :(
Várom már mint az atom.
Miután megcsináltam mindent a mosdoban kimentem leültem ettem/ittam egyet számla fizet azt taxihoz.
-
#79 Mondjuk tényleg fontos hír, hogy az észak-amerikai verzióban nem lesz szexjelenet meg a főhösnek nem lesz pisztolya(amit már amúgy is tudott mindenki).Valóban megér egy copy/paste-t.
Végül is tényleg azt csinálsz amit akarsz, akár nyithatsz az összes "dzs kategóriás", 10 hozzászólásos játékaidnak is topikot. -
dav #78 Én is kipróbáltam a demót. Nekem az jött be nagyon, amikor először játszottam vele, és még fogalmam sem volt az irányításról. Kezet akartam mosni, és a mosdókagylónál meghúztam az egeret balra, és Lucas a rossz csapot próbálta használni. Aztán megpróbáltam mégegyszer, és másodszorra sem sikerült. Na akkor kezdtem átérezni a főhős frusztráltságát :) Persze utána rögtön észrevettem, hogy ha jobbra húzom az egeret, akkor a jó csapot nyitja meg, de egy pillanatra tényleg megvolt a totális beleélés :)
Mondjuk az irányítás nekem nagyon nem tetszik, szerintem nehézkes. A hangulat viszont remek, kíváncsian várom a teljes verziót.