2159
-
Newfronter #197 Hi! Én is kíváncsi vagyok a gammára, nekem erről a linkről 93k-val jön. -
#196 Spirit linkeje már 2 k -val száguld, kinek, hogy megy onnan amúgy?
Ilyen tempóval 12nap alatt leszedem -
#195 Te sztem spontán vak vagy. Már 5 órája kint van az nforce -n ember! -
#194 A 3,7 gigás az nem hivatalos release. Csak valaki lemásolta a vett dvd-jét, vagy valami ilyesmi, tehát kétséges a működése. Jelenleg amik fent vannak releasek és működőképesek is azok 2,04 gigásak. Viszont egyik sincs fenn az nforce-on egyelőre tehát nem tudni, hogy tökéletesek-e. -
#193 az nforce.nl szerint 44*50MB a játék mérete, ami 2.2Gb felel meg. -
Spirit #192 és nem vagyok lány :P -
Spirit #191 Most találtam egy másikat..ez 3,7Gb-os..melyiket töltsük srácok?:) -
#190 Zsír, király lány vagy -
#189 0 -val tép -
#188 Így már jó. Torrent, csorog, well done, THX! -
#187 Hibás link -
Spirit #186 Bocs, elírtam a linket, ezért írom manuálisan:
http://users.atw.hu/easycomp/PC-Fahrenheit DVD [PDX TEAM] [www.patrondivx.net].torrent -
Spirit #185 Torrentlink
Sziasztok..Egy jóakarótok lennék..tessék gyorsan leszedni, legkésőbb estére letörlöm,mert ez egy legális oldal tárhelyén van jelenleg.:D -
#184 Én már szedem egy reges torrent oldalról. Aszondják müxik rendesen, és ez az Európai verzió, tehát nincsenek kivágva a szexjelenetek. Egyébként marha lassan jön, ilyen ütemben kb. 2 nap mire leér. Ja és ez a 2,04 gigás TetrisEmu-s verzió, de állítólag működik és nem kell hozzá se crack se serial. -
#183 www.nforce.nl oldalán fent van a cucc, ez jelent valamit. -
#182 PSX2 - XBOX emulatorok meg amúgy sincsennek még :) vagyis ami van az vagy nagyon lassú, vagy működésképtelen.
Egyébként hiába istenkirály a játék. Egyszerűen nincs elterjedve, nem volt agyon ajnározva, és a demó elsőre nem egyszerű irányítása minden p1stik3 -t elzavart , csak így meg nem terjed a cucc -
#181 de TE honnét tudod ily biztosra? (csak legyen igazad) -
#180 Yes, ez a Pc-s verzió és müxik -
rayman2003 #179 Akkor ez rendes pcn müködő verzió?
Vagy ez valam psx emulatoros? -
#178 nekem is kellene link :D
-
#177 Minél többen töltik ugyanazt a csomagot, annál gyorsabb lesz a torrent, szal mehet ide be a közösbe nyugodtan! -
#176 Nekem is jól jönne egy pls. priviben jöhet link -
#175 Torrent linket tud vki, olyat ahonnan normális sebességgel jön, nem ilyen 1-2k -
#174 pirvát üzenet ment -
#173 Csaknem "pék" voltál? najó ... ne fessük a falra a deVil ... leszünk is
Someone! link please! -
#172 valaki egy torrent file linket nem tud betolni a gamáról? -
#171 Én is így jártam, no ftp -
#170 melyik torrent ???? én még sosenem csináltam onnét (franc, hogy pont most szűnt meg az eftépém)
? -
#169 Na akkor mar holanpra ti is megelitek azt amit en. Szerintem meg egyikotoknek sem volt ekkora elmenye egy kaland jatekkal :D -
#168 Hurraa!!! Hurraa!!!
Mostmar csak az a kerdes, hogy honnan lehet szedni?
Egyenlore csak torrentes megoldas van? -
joe69 #167 eszrevettuk -
#166 KIJÖTT!!!! -
#165 PC Game ISOs Fahrenheit (c) Atari *DVD* -
joe69 #164 hja, tetrisemu van fenn nforce-on is -
kHares #163 Az nagy valószínűséggel fake verzió. Ami most működik az a Fahrenheit DVD TetrisEmu verzió 2,04 giga. A másik ha a 3 gigás az biztos nem jó, nézz bele az isonews fórumába -
#162 PC-Fahrenheit DVD [PDX TEAM-én ezt szedem Torrentröl -
#161 Én még nem láttam sehol. Csak xbox, illetve ps2. -
#160 Nehogy már emuval játszon valaki, azok nem is működnek. -
#159 Hol???? -
#158 Ma már igazán lehetne PC-s verzió is!!