2159
-
#237 demo nagyon jó az elején a gyilkosságnál a gamepad szivdobogásra remeg cool -
#236 Honnan szeded 200K-val? Dobnál nekem is privit? Én hiába szedem reges oldalról, többnyire 10K alatt van a sebesség sajnos. -
Kaslerka #235 Igen, azt jelenti, hogy nem csapatmunka. -
#234 na csá lejöt valakinem nekem csak 1 szelet van hátra és lejönn -
#233 :))))
Télleg, az Indigo Prophecy lesz az európai változtat? Mert ha igen, akkor azt meg kéne várnom:() -
M.A.D. #232 A nogrp amúgy no grouppot takar. Ugye? -
M.A.D. #231 Látom, nem ugrottatok be. :) -
#230 De még ha lenne is valamikor,akkor sem 20-án rögtön -
#229 ki mondta hogy lesz Fahrenheit magyarul? adventuregames-on az csak a cikk nyelvére vonatkozik, hogy "magyarul" LOL -
#228 Ezt nem is tudtam.Mindig tanul vmit az ember. :D -
Kaslerka #227 Jah, ez valamelyest jobb lesz, mert ebből nincsenek kiszedve a "felnőtt" részek. :) -
Kaslerka #226 Üzenet ment :) -
#225 Cím? :) -
Kaslerka #224 én 200k-val szedem torrentről. :) -
M.A.D. #223 Indigo Prophecy magyarul
2005 Szept. 20
Én megvárom ezt. :))) (www.adventuregames.hu) -
Kaslerka #222 Az emus a NOGRP! Mert nem csapat. Ha megnézed a NOGRP nfoját ugyanaz mint a tetrisemu. nogrp-t az nforce adott neki. -
#221 püff neki ... a wanadoo-nak azé van még mit tanulni a sávszélről (esetenként 50-60K). Inog mint Pistabácsi szüretkor. -
#220 NOGRP ezt nem látom még sehol de az Emusat szedem. -
#219 ennek a gamenek mi a lényege?
mit kell benne csinálni ? :S -
#218 najóvanna ... siklik lefelé már a cucc. Várom ecséim, mint a legjobb filmeket. Számomra már a demo is egyet jelentett a tökéletes interaktív filmmel. -
#217 Vaze...en nem akarok reklamozni de tele van a gugli jobbnal jobb torrent cimekkel.
Egyebeknt akinek megvan az majd meselheti hol tart mert en most megyek jaccani :D -
#216 Biztos van!
Előbb néztem! -
#215 Há' addig nem fizetek be a wanadoo-nak amíg nem biztos, hogy fasza ... Vagy ott a TUTI van ? -
oks. -
#213 Mondtam, hogy visszaszívom, na :)
Ejj. -
#212 Nesze, te,... vaktyúk :pp
-
#211 Elvileg működik, aszongyák. Én is azt szedem, kb. 2-3 nap múlva kiderül mennyire van igazuk. -
M.A.D. #210 Kiváncsi vagyok,kinek fog működni a tetris emus verzió, mert nálam az Echo nem ment. Mármint a tetris-szes. :( -
#209 Na azt, hogy nincs kint nforce-on visszaszívom, de a hangnemed akkor sem az igazi! -
#208 Ez mennyire necces verzió:Fahrenheit DVD TetrisEmu????? -
#207 Te meg jó lesz ha kicsit visszaveszel abból a nagy pofikádból öcsi. Két verzió van a neten, és azok közül egyik sincs kint nforce-on. Öcsi!
Ezzel a hangnemmel menj inkább a gumiszobába! Öcsi! -
#206 sztem. és is onnét szedem le majd... -
Spirit #205 kicsit gyorsabb lesz, 3 mbit rulez(375Kb/sec) -
Spirit #204 asszem küldök egy sms-t, és leszedem a Wandoo-ról ( http://wanadoo.atw.hu ) -
#203 nekem nem is talál peer-eket sem.. semmit. minden 0. miért van ez szerintetek? -
#202 Ez a legszebb az egészben... seeder hiányába soha nem jön le :p
na jó, én lelőttem, nincs is seeder csak 60 % -ban kering fent az anyag :/ -
Newfronter #201 Nekem csak az a furcsa, hogy 1 seed-et sem látok, na de nem spamelek... -
#200 nekem 0k val jön.. pedig elég szélessávú neten vagyok... -
Veelee #199 Wanadoon fenn van a tetris Emu_ változat -
rayman2003 #198 ÉN 290nel töltők:)