2159
-
#277 Hogy rohadna meg a wanadoo, a faszom... -
#276 MEgőrülök! .. És a rar-okban ugye egy image van legalább?!? Van valami program úgytudom amivel KORRIGÁLHATOM a barmok hibáját és bele illeszthetem a hiányzó file-okat. Tudjátok a nevét ennek az "image-újrarendezőnek"??
Ja és kéne akkor a tdf meg minden ami kellett ...
ui: Ja látom Seth-nél fennvan a link szal akkor kellene az imidzs prog -
#275 cool megy nekem is eddig najon tuti kis gama -
#274 Írni írja, de a wanadoo oldaláról leszedett jatékban nincs tetrisEmu és .tdf sem csak azt írják és hozzá vágták az nfo filet és kész, egy szóval bass*ák meg .
-
#273 Hol "külön" ? Én onnan szedem, de ha a 'fahr-pc.001' nevű rar-okban nincs akkor nem találom másfelé. ?! -
#272 Nagyon köszi , most már működik a game -
#271 Én is onnan szedtem, és van .tdf csak nem a rar-okban, hanem külön. -
#270 de hallo! ... Egy szóval nem írja a NFO hogy az a cd-n/dvd-n van. Nem máshova tette? Nézd már meg lécci mer megőrülök, hogy még utánna kell leszedni. Benne kell annak lennie valahol, vagy a tetris driver "telepítése" után. Lécci nézd meg ... -
#269 ittenvane
és nekem még 1/5 része sincs lennt :D -
#268 ilyen hülyeséget a tetris emu olyan mint a daemon!!!speckó ezekre a kalandjátékokra kifejlesztve (a megtörésükhöz) a daemon 4 már lefogja játszani a tdf-et is..... -
#267 óóó a faszom ....... nemmondjátok ,hogy a wanaszaron nincs ... na legközelebb kétszer meggondolom mikor regeljek azokhoz ........ nem elég, hogy lassúak ..... ááárgh ... komolyan nincs tdf ?????? nem rejtett? nebaa -
#266 Én nekem nincs tdf file-om, illetve nem is volt crack folder a cd-n.
Wanadoo oldaláról töltöttem le a játékot, esetleg valaki nem tudja elérhetővé tenni ezt a .tdf filet pls .
Tetris már fent van. -
#265 mert a tetris-t kell használni lüke (installálod daemonnal, utána bemountolod a tetrisbe a tdf fájlt) -
#264 jaaaaaj a vércukrom, ... mama -
#263 naneborogass ......... ember, nekem jóesetben egy órán belül lenn lesz. Oldd meg, ne ijesztgess mer ütök! -
#262 nekem daemonon keresztül nem indul a tetrisemu-s original dvd kell neki -
#261 LOL Wnd!! Torrent powa!!!!!!! -
#260 veszem észre, szegény wnd be van havazva :D -
#259 Szereintem ezzel nem vagy egyedül :D -
#258 már szedem lefele...:D
-
#257 nem fog megjelenni -
#256 Nem arról volt szó, hogy itthon magyarul fog megjelenni, vagy rosszul emlékszem, keverem valamivel??? -
#255 Ez tökéletes törés.
Annyi az egész hogy elindítod ezt az emut, 1 reboot és kész.
Semmi crack szarakodás stb.
Tökéletes.
A játék is nagyon jó! -
kHares #254 No, szépen lejött, tetrisemu működik, illetve 1 órát eltöltöttem vele és nem volt eddig gond. Erősen jópofa, bár nem szeretem egy kalandjátékban ha időre kell gombokat nyomogatni, de ez van. Hangulat határozottan van, tetszik ahogy reagálnak arra a szereplők amiket előtte egy másik csinált. Bár a grafika igencsak ronda, szerencsére nem ront az játék élvezetén. Majd a hétvégén gyorsan el fog telni már látom :) -
#253 lassan fahrenhype lesz itt :) -
#252 Ááhh ... lass-ss-ssúúúú. Még 3-4 óra mert szarabb a wana szervere mint a torrentesek. -
Daniel Hunt #251 Letöltöttem Xbox-ra. Nagyon állat egy game!!!
Mindenkinek csak ajánlani tudom. -
#250 Ezt most ki lehet írni sima DVD-re??? -
#249 semmi extra -
#248 Fahrenheit
/description
Fahrenheit, a spectacular interactive thriller, set in New-York, gives gamers the unique chance to play both hunter
and fugitive, which in turn leads them to speak, explore, interact, fight and confront unknown dark forces.
For no apparent reason, ordinary people are randomly killing total strangers. Although there is no link between the
murderers, they all seem to follow exactly the same ritual and pattern.
Lucas Kane becomes one of these murderers when he kills a stranger in the men's room of a restaurant. Finding himself
in control of Lucas, the player is haunted by strange visions and the desperate need to find out what is happening to
him. At the same time he must keep one step ahead of the police, especially Inspector Carla Valenti and her teammate
agent Tyler Miles.
/instructions
1. Burn or mount image, install game
2. Launch tetriscpl.exe located in /Crack dir
3. Install Driver and reboot
4. Launch tetriscpl.exe again and mount the .tdf file
5. Its now time to play
/release note
This is a new kind of emu method especially designed for TAGES.
It is not quite a clone as we arent dealing with a 1:1 standalone copy.
That is, the twinsector data have not been added back into the image.
Technically it works like alcohol or dtools, running
a daemon that "reads" the tdf file and emulates the twin sectors.
This is released now so that people can enjoy this fine game
and not 6 monthes after street date.
Note: The TetrisEmu was created by some other fine folks, namely the
Tetris Team. We cannot offer any support for it. Also feel free
to release a 100% reversed version if you like, we have
better things to do :). -
#247 Hát én megkockáztatom, nagyon vártam ezt a stuffot. -
#246 nemtudom mihez kezdjek:(
letöltsem ezt a tetris emust,ami csak hátha megy? vagy várjak egy 'normális' törésre? (sajna nincs lehetőségem már ebben a hónapban 2x is letölteni)
Milyennek számít ez a védelem? Mert ha starforce-hoz hasonló jószág, akkor lehet hogy várhatok még 1 hónapot.
Ehhh...nemtudom -
#245 na nemsokára már tolom én is -
#244 örülj neki:)) -
#243 csá all nagyon jó a játék a tutoriel is elég jó rövid de minden benne van
-
rayman2003 #242 Müködik jól játék,egyből elindult ahogy leirják. -
#241 már a fullt tolod? -
#240 Jah en mar 3 ora ota jaccom es nem akarozdik bvejefezodni. Meg a felenel sem tartok szerintem. De egyre nehezebb... -
#239 sztem a magyarositásra várni kell párszáz évet.. -
Kaslerka #238 A magyarult értsd úgy, hogy magyarországon Indigo Prophecy-ként jelenik meg. :)