2159
  • Sly06
    Nagyon bejött a game alig vártam hogy a géphez üljek és nyomjam tovább,hihetetlen jól meg van csinálva az osztott képernyős dolgok stb, én easy-n keztem el ,de tuti hogy végig nyomom normalon is mert a történet mindig más csak a vége ugyan az ...Nagyon tudom ajánlani mindenkinek !!!!
  • Sephi
    Nem.

Osziten neha konyeztem ugy fajt a kezem. Reflex szeru az akcio...nyomozas verekedes reflex minden van benne. Eskuszom eletembe ilyen jellegu jatekal nem jaccotam es mivel ez az elso ez a legjobb!

Hajra a masodik resz! :D
  • neuro
    Mennyi akció van a játékban? A nyomozáson vagy a verekedésen van a hangsúly?
  • gregoryan
    Valaki please egy rendes linket, mert nekem az eddigi torrentjeim nem jönnek le...
    PLEASE
  • Sephi
    Nyugi megszokod oket. A story elegge utos ne agodj. Olyan meglepetesek lesznek meg benne hogy jajaj :D
  • Dynamic
    Van, de csak játék kezdés előtt, a főmenüben tudod bekapcsolni.Játék közben nem, hába nyomsz esc-et.
  • kirol
    Még a demoban is van felirat, többféle is.

Én is alig várom már a fullt!
  • Kaslerka #310
    Van benne subtitles.
  • kirol
    Tényleg csak nyolc órás a gamma?
  • ujedith
    Koszi mar ne faradjatok vele, megtalaltam a gamecopyworld-on.
    Ha valakit erdekel, akkor innen leszedheti a tdf file-t es a tetrisEMUt is:

TetrisEMU: http://cdmediaworld.com/cgi-bin/dl.cgi?f=TETRIS!rar

Tdf file: nezd meg a #269-es uzenetet! Ott megtalalod a valaszt!

Na megyek es kiprobalom vegre ezt a csodat!
    Sziasztok!
    Ujedith
  • ujedith
    Sziasztok!
    A TetrisEMU mennyi helyet foglal?
    Nem kerhetnem, hogy valaki toltse fel? pliiizzz!
    Nekem is wanadoo-s verziom van. Tdf filet mar szereztem.
    Koszi elore is!
    Ujedith
  • EndreMan
    Van subtitle a gaméban?
    Má nyomom egy ideje nélküle és nem gond,de hátha van csak én nem találtam meg.
  • Spirit
    Sziasztok!
    Ne fikázzátok a Wandoo-t..este 8-ra lejött a game hibátlanul, neki is álltam, most létem ki..
    THE END bakker..lehet,hogy sok a választási lehetőség,de ha belegondolok,hogy majd' 100 ember 3 évnyi munkája, és 8 órányit tudtak összehozni..
    Sajnálom a game-et nagyon, marhára tetszett, csak a konzolos beütés nem jött be.
    Minden a helyén van, kaland kategóriában nálam év játéka..bár inkább interaktív film a legjobb jelző rá,ami egyátalán nem gond, sőt.
    Mindenkinek ajánlom!
  • Hmuda
    Éjfél óta nyomtam, most menekültem meg az irodai incidens után és épp Lucas lakásán vagyok. Eszméletlen lett a játék, téynleg olyan mintha filmet néznék, csak itt van beleszólásom a dolgok menetébe. Mesterművet csináltak a srácok.

Az irányítás pofonegyszerű, normálon a reflexjáték megfelelő kihívást jelent. Itt tényleg mindennek következménye van (mikor a kajáldában visszaültem a székemre, a rendőrcsaj felfedezte a vérfoltot). Tetszik, hogy ha több karakter is van egyszerre, akkor érdemes teljesen kihasználni mindkettőt, mert vannak dolgok, amiket csak az adott karakter tud megcsinálni (pl ha Lucas elrejti a kést, akkor csak a fekete nyomozó tudja megnézni, hogy hova rejtette).

Ha nem lenne ilyen késő, valszeg most azonnal végigvinném, de valamikor aludni is kell. :-(

Mondjuk ezek a bogarak kicsit zavarnak. Valahogy elveszik az egész történet misztikus hangulatát. Kíváncsi vagyok, hogy mi sül ki belőle...
  • ShaiHulud
    HAt ez a game valami hihetetlen, egyszeruen nem tudom mihez hasonlitani ezt az elmenyt amit a jatek kozben erzek, istentelenul jo, mindent ut eddig. uj stilus szuletett.
  • AMD Norbee
    sztem is isten király gama, imádom az ehhez hasonlókat!
  • Kandurex
    Ja, ja! Nagyon ütős a cucc! A gépigénye is nagyon barátságos. Viszont a látványhoz nem elég highra venni a grafikát, ég és föld a különbség, ha a custom beállítást választva kézzel felhúzzuk a 16X anisot, 4XAA -t, mindent bekapcsolva, igényes grafikát kapunk cserébe!

Tetszik ő! :)
  • Lacc
    Na, játszottam vele én is egy órácskát, nagyon bejövős játék, tényleg eredeti. Baromi jó, hogy te irányítod a tettest és a nyomozókat is, ilyet még sehol nem láttam :D És elég életszerű is a dolog eddig.
  • Dynamic
    No meg ez a Bonus menü is érdekes megoldás.Bonuskártyákat lehet felvenni, amelyek különböző pontokat érnek és ezeket a pontokat lehet "levásárolni" a Bonus menüben, ahol photos, soundtrack, movies és egyéb szokásos dolgok vannak.
  • Dynamic
    Hát ez az ügyességi gombnyomkodós rész elég szopattyú.6 életből 5-öt elvesztettem(az irodahelyiségben) mire ráéreztem:)
  • Kandurex
    Off:

Asszem 3.5 - SFpro se tétel, pont a napokba rakta helyre a Reloaded, asszem valami második VH -s játékkal.

On:

nincs on, unatkozom :)
  • ThugEdge
    na jó igazad van
  • hykao #295
    Ja, értem...mondjuk szoktalanul nagy tömörítés... :)
  • grebber
    Azért ott van még a SF3.5 de ez már off lenne.

Jó éjt all megyek aludni reggel meló :(
  • ThugEdge
    az jó lesz
    és télleg tökéletes ez a mount módozat
    méghogy a warez haldoklik MUHAHAHA
  • grebber
    Semmi csak kicsomagolod és lám megkapod a 3.6GB-os iso-t.
  • Kandurex
    Kitömörítve annyi....asszem....gondolom? Passz
  • hykao #290
    Hmm, nekem valami 2.04gb-os jön...akkor ez most mi? :)
  • grebber
    Na lejött nekem is. 3.6GB-os az isoja :D
  • gergou
    most vettem eszre, h a wanadoo s image mellett ott vannak a hianyzo fileok, nekem muxik, probaljatok ki...
  • Seth
    nesze TETRIS
  • hykao #286
    Gyerekek nyugalom már! Legalább az ilyen normálisabb játékok esetében ne szabaduljanak már el az indulatok a megjelenéskor...
  • gergou
    kurva elet, hogy en sem toltok tobbet wanadoorol az 100...
  • Kandurex
    Priv-
  • Macccy
    Elvileg ez A F-A-H-R-E-N-H-E-I-T . . . csak nem vágott. Én még ennyit nem idegeltem játék miatt
  • gergou
    NA, VALAKI AZ A TETRIS BUZISAG PAR MEGAS FILET RAKJA FEL VALAHOVA,
    AZT MAJD LESZEDJUK, KINEK VAN MEG???
  • Lacc
    Wanadooban sose szabad megbízni :D
  • kHares
    Most akkor ebből kivágtak részeket vagy nem? Amikor tyler nyomul a nőjével nem látni semmit csak a nyögéseket hallani. Ez még ugye nem is lenne baj, hisz ki kíváncsi pár poligon szerelmére, de mi van ha a storyból is kivágtak mert pl. véresnek ítélték? Nagyon remélem ez a nem cenzúrázott verzió
  • Lacc
    Töltsd a többiekkel a torrenttel.
  • Kandurex
    Wanadoo? Két sms küldtem rá, mindkettőre azt írta, hogy értelmezhetetlen üzenet. A pénzt meg levette. Anyád. Telefonáltam egyet, arra adott kódot. Ez eddig 600 pénz. Áldja vigye, gondolom ennyit azért megér a játék. De, hogy bassza meg, már 5 órája töltöm mert olyan szakdozva jön, mint a mákos tészta. Na ez volt az utolsó, hogy befizetem oda.

És hallom, hogy a törés sincs benne, na fasza.