2159
![](http://procon.tvn.hu/fahrenheit.jpg)
-
Nagyobb...egyetlen rosz szot sem halottam meg rola ami nagy csoda egy olyan jateknal ami egyaltalan nem hires. -
thx.. remélem tényleg olyan nagy tűz ez a gamma :D nagyon várom már... -
Ehhez. A tetris cucc be van csomagolva, asszem a 40. -dik file -ba megtalálod. Leírás meg az nfo -ba. -
előfizettem :D 950kb/s el jön :D
kell valamit csinálni vele feltelepités után? vagy ehez kell a tetris cucc? -
#353 Én ma kezdem el a játékot.Eddig nem is hallottam róla,de most se tudom mi is ez.
Valaki mesélne róla? -
[vállatvon] maga a tény, hogy küldesz oda egy sms -t, egyetlen egy törvénybe sincs tiltva. Az, hogy letöltesz onnan valamit az se. Az, hogy közbe védett tartalmat töltesz le, az már igen, de a törvény nem a letöltését tiltja, hanem a használatát. Capito? Töltheszt annyit, mint a rüszü, csak:
Büncselekmény viszont:
Árusítani a letöltött anyagot.
Terjeszteni.
Valamint használni. -
:DDDDDD csak nekem pl nem kártyás telefonom van.. előfizus és céges.. :S -
Egyenértékű, most viszonylag gyorsak, 400k - 500k max. -
Nem is is! Elküldöm az sms -t és az állami kommandó már az ablakon kopogtat. Vagy az efbiáj. Nálam már itt vannak, már visznek...neeeee....nem akarok menni....!!!!!!!
Ön elküldött egy sms -t..:! Le van tartóztatva.-.
ne...nem bírom -
és melyik site gyorsabb letöltés szempontjából? -
Lál, mégis mit bizonyít egy sms? Vagy egy telefon hívás? Egy nagy lófaszt, kb. ennyit. -
megaztán ki küldene sms-t saját telefonról... -
csak ezek a lehuzos sms-escuccok
pffff -
A bithun is, a majmon is, az endless -en is, a reactoron is, stb. mindenütt?! -
Itt fenn van, aztán itt is. -
a 3.6 gigás iso hol van fent szerintetek? please LINKET -
egér jobb gomb és felfelé tolod -
Aha de kicsit mas volt. Ezzel az a baj hogy naon rovid. Szerintme azert lehetett vlna hosszabb. Egyszeruen nem lehet abbahagyni es mar felek hogy befejezzem :(
Majd ujrakezdem es minden mashogy csinalok. -
Fehér vonal...szal fehér :D -
de jó, hogy mindenkinek megvan.. csak én szopok evvel a köcsög torrentel 28k/s el.. valakiiii HELP -
MINDEN cselekvés, azaz use, ahogy tetsztik, így működik a játékban. -
Ha az ajtó közelébe vagy a képernyő tetején megjelenik egy fekete alapon piros kis vonal indikátor, ha az egér bal gombját nyomva tartod megjelenik benne egy piros pötty és irányszerinti húzással kinyitod az ajtót. Leírva kissé macerás, de pofonegyszerű, ha ráérzel. -
mivel nyílik az ajtó a training pályán? -
Kufii #334 Király :) -
ok thx megvan :) -
Kufii #332 De ha nicns kedved keresgelni es normalon jatszol akkor ez a megoldas
Spoiler
3. emeleten a feher lampaknal van ! -
Kufii #331 Jajj igen amit az oreg adott csak nezd meg ki irta -
na már az elején megföttem hogy menjek az ajtóhoz, de nekem a gamepadon nincs analog irányitó se bal,se jobb...
hogy nyissam ki? -
a kiskönyvet,vagy azt amit az öreg adott?
-
a gáz csak az, hogy saját számomról nem szivesen irnék sms-t egy ilyen warez site-nak.. -
Kufii #327 Ize nemtom hogy kell spoilert csinalni szoval csak Sly olvassa el !! :)
Meg kell nezned ki irta az ta konyvet amit megvizsgaltal a nagyitoval majd a bejaratnal van egy lista ott megnezed hanyas szamu eza konyv es a kinainal pedig levannak irva hogy hanyadik emeleten vannak a kulonbozo szamu konyvek ! -
Valaki!! a fekával vagyok valami kína könyvtárba 1 könyvet kell megkeresnem már oda vittem az öregnek vagy 100 at de 1 ik sem az :( ki tudja hol találom? -
Ööö mindenki mondja hogy nem találkozott ilyen gamával ahol reflex szerüen mozogni kell, mégis még anno azokban a csogálatos DreamCast idökben nkem volt egy olyan iszonyat isten gamám ami ehez hasonlít és a neve nem más mint Shenmue(remélem jol irtam)! Abban a gamában ugyan iylen volt ez a reflex kezelös szitu!
Nekem évekig az volt a best gama mert nem láttam hozzá hasonlót, de most végre van egy ami versenyre szálhat vele a szememben.
Bocs az OFF-ért -
hat volt egy szexelos resz benne, de ott csak hangokat lehetett hallani es nem mutattak semmit, csak ide-oda mozog a kamera es mindent mutat a szobaban, csak a csaj es a csavot nem. Szoval nemtudom. De mondjuk szerintem ez igy is jo. -
en wanadoorol szedtem, es jol muxik, szoval szedd te is onnan! -
valaki egy linket please!!!!!!!!!!!!!!!! -
De jó nektek, hogy már megvan.
Kiderült már, hogy az NFOrce -s az az európai vágatlan verzió?
Mert elvileg annak kellene lennie, mivel eu-ban Fahrenheit, és amcsiban Indigo Prophecy a neve. -
Ok, köszi, este kipróbálom. -
menj el a kovetkezo keritesig, ami menten egy arkot talalsz
abban az arokban menj elore, amig meg nem lacc egy lyukat a keritesen, na ott kell atbujni, aztan a teherauto mogott lopakodni, de arra majd te is rajossz...
Amugy en is elakadtam, Tylerrel vagyok a konyvtarban es annak a kinai konyvtaros papanak valami konyv kell. Mit is kell ott csinalni? Mert csak rohangalok es akarmalyik konyvet viszem oda neki nem kell neki, es annyi konyva van, mint az allat. Na remelem ennyi szovegbol, mar le lehet vagni, hogy hol tartok, szoval aki tud, PLIZZZ HELP!!!
Koszi elore is!
Kiraly a gama!
Ujedith -
Ja, amikor tíz fekvőt kellett nyomni, átérzetem én is billentyűzeten... :)))
* SPOILER *
Amúgy elakadtam amikor a kicsi Lucas-t kell irányítani a katonai bázison, az első kerítésen még átmászom, de utána mindig lekapcsolnak. Mi a megoldás?