2159
  • Mustang2005
    Működik a DVD-re írás???
  • Hmuda
    Hm, nekem csak annyi volt, hogy felveszi a kést, kis jelenet ahogy a zsaru ül a pultnál és kész, el is van rejtve...
  • Duddits
    Hát szerintem semmi vicces nincs az aláírásodba! Sőt! Szerintem röngtön vedd ki!
  • Macccy
    Miicsodaa ?? Eldugni? Én nem dugtam el. Lucas felvette a földről és aztmondta:
    "The knife. I have to get rid of it." - és azzal a lendülettel magától elrejtette, mert mikor újra őt mutatja a kamera, már nincs nála és prolja a kezeit.
    Te ELrejtetted? Hogy? Akkor több helyen is lehet? De hogy? .... na ha ez gyvan akkor külön KÚÚRVANAGY EZA JÁTÉK! Beszarnék. Még csak a 3.-ik chaptert fogom elkezdeni de már fejlettebb és kidolgozottabb mint bármi.
  • Sephi
    En ott es meg egy jeleletnel kaptam total fraszt :D
  • Mustang2005
    Nem ez ugyan az verzió amit máshol is lehet tölteni!

Lásd az aláírásomat:)
  • Sly06
    ja a tükrös jelenet engem is meglepett
  • Sephi
    SPOILER!

Egy dolgot nem fogtam fol. Amikor az Indigo gyereket olbe veszuk a arvahazban es elmenekulunk az Oracle elol akkor Lucas a varos kozepen egy tetore jutunk. Hogy kerult az arvahaz a varos kozepebe????
  • Duddits
    Hajrá!
  • Duddits
    Ez nem az EU-s változat?
  • Sephi
    Relativ. El lehet dugni a wc fulkebe a racsoknal (akkor csak Carla talalja meg) a kukaba (ahol Tyler) vagy siman eldobja a foldre es akkor is Tyler talaja meg.
  • Mustang2005
    Bannert csináljon már valaki!:((((
  • Macccy
    Ki de szerintem bele kéne operálni a hiányzó anyagot. ISO COMMANDER ... ezzel elvileg lehet, majd most próbálom ki.

(Priv: Szólj vissza ha már lerántottad, oké?)
  • Mustang2005
    Ki lehet írni sima dvd-re???

(Neroval)
  • Hmuda
    Jujj...leesett a légzőjáték trükkje. Valahogy azt elfelejtették említeni, hogy az erőjáték módján kell játszani. :P
  • pinehead
    megoldódott, a winfos-om xaraxik..
  • Mustang2005
    Most töltöm:)

WANADOO!
  • Hmuda
    Spoiler

A kés nem a WC-tartályban van. Kuka, és csak Tyler tudja kiszedni...
  • grebber
    Akkor ez ez sokszorvégigjátszos máshogybefejezős game lesz szerintem :D
  • Macccy
    Találtam apró pici bugot, de csak a szőrözésem miatt van.
    Apró Spoiler
    Szóval: lehet másnál is bejön így ajánlom, hogy az első két chaptert egyben vigyétek végig, mert nekem amikor a másodikat félbehagytam és folytattam, akkor a kés a retyó tartályában nem volt benne. Így újra kellett kezdenem az első chapter elejétől.

Ettől függetlenül zseniális. Mondanom sem kell, hogy a hullát is másként intéztem és tessék, változott a második chapter =)
  • Hmuda
    Azon a részen már ezer éve túlvagyok, nem is foglalkoztam vele, mert láttam, hogy oltárira el van rontva az a minijáték, de a diliházban már nem lehet megkerülni. Nekem át van rakva WASD-ra az irányítás, amint elkezd menni jobbra, nyomom balra, pár pillanatra megáll, aztán fogja magát és szép komótosan végigcsúszik a végére. Annyi a különbség, hogy ha nem nyomom a gombot, hanem nyomogatom, akkor kicsit gyorsabban ér a végére, a folyamatos nyomásra legalább kicsit lassabban hozza be az újrakezdést... :P
  • Kufii
    X a futas
    Háromszög a karakterváltás
    Balkarral mozgok
    Jobkarral valasztom ki az utasitasokat
    R1 L1 az a nemtom milyen Bár hasznalatához kellett.
    R1 volt a fegyverrel valo loves R2 az ujra töltés (csak egyszer votl fegyverhasznalati lehetőseg a rendorcsajjal )
    Asszem ennyi volt
  • EmThor
    az első játék, amiben beszartam egy jelenetnél [SPOILER: amikor bekötözi magát a fürdőszobában, visszacsukja tükröt és ott a csóka...áááááááááááá]
  • Pardon22
    hát attól függ mire van álíltva?! A lényeg h a balra és jobb fordulás gombokkal.... Left-Right és nem eszeveszettül nyomogatnics, csak piciket ha jobbra túl kimenne, akkor nyomogasd, aztán menj a polcok között előre a számítógéphez... be kell kapcsolnod azt balra a polcok mögött egy kapcsolóval és kell egy kazetta ami 1990es évjáratnál lesz
  • Seth
    majd írd le a joy konfigját létszi, mert ps2-es joy-al fogom majd nyomni és olyanra akarom beállítani
  • fitutufi
    Isten game
    nagyon tetszik
  • Hmuda
    Valaki elmesélné a légzés minijáték trükkjét? Annyi okés, hogy középen kell tartani a mutatót, de az semmire nem reagál. Próbáltam egérrel, num4,6-al, jobbra-balra gombokkal, A,D-vel, mindennek ami csak eszembe jutott, de amint megindul az egyik irányba azonnal lehet tudni, hogy befuccsol az egész...
  • pinehead
    vmit elbénáztam sztem...
    tetrist telepítettem, reboot, aztán tetris újra, de keresi a dvd-t.
    ?
    köszönöm.
  • Kufii
    ps2-on jatszom vele
  • Kufii
    3*
  • Sly06
    Te már végig toltad Kufii?
  • Sly06
    ok thx +próbálom..
  • Kufii
    Ha meglatsz egyet egybol meg kell allnod es nem szabad mozognod es majd modnani fogja carla hogy mehetsz tovabb.Persze ki kell jutni .:)
  • Sly06
    Carlával vagyok a diliházban elment az áram minden hülye kint saszézik a folyosón mindig elkap 1! mit kell itt csinálni? valaki help!!
  • Pardon22
    én kicsit megakadtam ennél a felém suhanós tárgyaknál! Na itt aztán meg kipróbálhatjátok a reflexeteket!!!! :P
  • rorr
    azért ez ff-es játékvezérlővel az igazi ahogy dobog a szíve a szereplőnek vagy ahogy húzod a hullát hát az fenomenális...
  • Atomreaktor
    :)))
  • Sephi
    Mijazisten mesejek rola ha elkezded jaccani? Jaccad fiu nem banod meg.
  • Atomreaktor
    Link
    Várom válaszotok.