2159
-
Működik a DVD-re írás??? -
Hm, nekem csak annyi volt, hogy felveszi a kést, kis jelenet ahogy a zsaru ül a pultnál és kész, el is van rejtve... -
Hát szerintem semmi vicces nincs az aláírásodba! Sőt! Szerintem röngtön vedd ki! -
Miicsodaa ?? Eldugni? Én nem dugtam el. Lucas felvette a földről és aztmondta:
"The knife. I have to get rid of it." - és azzal a lendülettel magától elrejtette, mert mikor újra őt mutatja a kamera, már nincs nála és prolja a kezeit.
Te ELrejtetted? Hogy? Akkor több helyen is lehet? De hogy? .... na ha ez gyvan akkor külön KÚÚRVANAGY EZA JÁTÉK! Beszarnék. Még csak a 3.-ik chaptert fogom elkezdeni de már fejlettebb és kidolgozottabb mint bármi.
-
En ott es meg egy jeleletnel kaptam total fraszt :D -
Nem ez ugyan az verzió amit máshol is lehet tölteni!
Lásd az aláírásomat:) -
ja a tükrös jelenet engem is meglepett
-
SPOILER!
Egy dolgot nem fogtam fol. Amikor az Indigo gyereket olbe veszuk a arvahazban es elmenekulunk az Oracle elol akkor Lucas a varos kozepen egy tetore jutunk. Hogy kerult az arvahaz a varos kozepebe???? -
Hajrá! -
Ez nem az EU-s változat? -
Relativ. El lehet dugni a wc fulkebe a racsoknal (akkor csak Carla talalja meg) a kukaba (ahol Tyler) vagy siman eldobja a foldre es akkor is Tyler talaja meg. -
Bannert csináljon már valaki!:(((( -
Ki de szerintem bele kéne operálni a hiányzó anyagot. ISO COMMANDER ... ezzel elvileg lehet, majd most próbálom ki.
(Priv: Szólj vissza ha már lerántottad, oké?) -
Ki lehet írni sima dvd-re???
(Neroval) -
Jujj...leesett a légzőjáték trükkje. Valahogy azt elfelejtették említeni, hogy az erőjáték módján kell játszani. :P -
pinehead #382 megoldódott, a winfos-om xaraxik.. -
Most töltöm:)
WANADOO! -
Spoiler
A kés nem a WC-tartályban van. Kuka, és csak Tyler tudja kiszedni... -
Akkor ez ez sokszorvégigjátszos máshogybefejezős game lesz szerintem :D -
Találtam apró pici bugot, de csak a szőrözésem miatt van. 
Apró Spoiler
Szóval: lehet másnál is bejön így ajánlom, hogy az első két chaptert egyben vigyétek végig, mert nekem amikor a másodikat félbehagytam és folytattam, akkor a kés a retyó tartályában nem volt benne. Így újra kellett kezdenem az első chapter elejétől.
Ettől függetlenül zseniális. Mondanom sem kell, hogy a hullát is másként intéztem és tessék, változott a második chapter =) -
Azon a részen már ezer éve túlvagyok, nem is foglalkoztam vele, mert láttam, hogy oltárira el van rontva az a minijáték, de a diliházban már nem lehet megkerülni. Nekem át van rakva WASD-ra az irányítás, amint elkezd menni jobbra, nyomom balra, pár pillanatra megáll, aztán fogja magát és szép komótosan végigcsúszik a végére. Annyi a különbség, hogy ha nem nyomom a gombot, hanem nyomogatom, akkor kicsit gyorsabban ér a végére, a folyamatos nyomásra legalább kicsit lassabban hozza be az újrakezdést... :P -
Kufii #376 X a futas
Háromszög a karakterváltás
Balkarral mozgok
Jobkarral valasztom ki az utasitasokat
R1 L1 az a nemtom milyen Bár hasznalatához kellett.
R1 volt a fegyverrel valo loves R2 az ujra töltés (csak egyszer votl fegyverhasznalati lehetőseg a rendorcsajjal )
Asszem ennyi volt -
az első játék, amiben beszartam egy jelenetnél [SPOILER: amikor bekötözi magát a fürdőszobában, visszacsukja tükröt és ott a csóka...áááááááááááá] -
Pardon22 #374 hát attól függ mire van álíltva?! A lényeg h a balra és jobb fordulás gombokkal.... Left-Right és nem eszeveszettül nyomogatnics, csak piciket ha jobbra túl kimenne, akkor nyomogasd, aztán menj a polcok között előre a számítógéphez... be kell kapcsolnod azt balra a polcok mögött egy kapcsolóval és kell egy kazetta ami 1990es évjáratnál lesz -
majd írd le a joy konfigját létszi, mert ps2-es joy-al fogom majd nyomni és olyanra akarom beállítani -
Isten game
nagyon tetszik -
Valaki elmesélné a légzés minijáték trükkjét? Annyi okés, hogy középen kell tartani a mutatót, de az semmire nem reagál. Próbáltam egérrel, num4,6-al, jobbra-balra gombokkal, A,D-vel, mindennek ami csak eszembe jutott, de amint megindul az egyik irányba azonnal lehet tudni, hogy befuccsol az egész... -
pinehead #370 vmit elbénáztam sztem...
tetrist telepítettem, reboot, aztán tetris újra, de keresi a dvd-t.
?
köszönöm. -
Kufii #369 ps2-on jatszom vele -
Kufii #368 3* -
Te már végig toltad Kufii? -
ok thx +próbálom.. -
Kufii #365 Ha meglatsz egyet egybol meg kell allnod es nem szabad mozognod es majd modnani fogja carla hogy mehetsz tovabb.Persze ki kell jutni .:) -
Carlával vagyok a diliházban elment az áram minden hülye kint saszézik a folyosón mindig elkap 1! mit kell itt csinálni? valaki help!! -
Pardon22 #363 én kicsit megakadtam ennél a felém suhanós tárgyaknál! Na itt aztán meg kipróbálhatjátok a reflexeteket!!!! :P -
azért ez ff-es játékvezérlővel az igazi ahogy dobog a szíve a szereplőnek vagy ahogy húzod a hullát hát az fenomenális... -
:))) -
Mijazisten mesejek rola ha elkezded jaccani? Jaccad fiu nem banod meg. -
Link -
#358 Várom válaszotok.