2159
  • grebber
    #2159
    Mondjuk ez igaz. Ilyen szempontból a Fable Anniversaryt sajnálom
  • Evin
    #2158
    Benne voltam a PC-s fordító csapatban, mint technikai segítő. Azonfelül a jelenlegi fordítás patch alapú, és amennyi módosítás lesz, az már nem fog rátelepülni, plusz nincs igazán hozzá felhasználóbarát szerkesztő. De ha a fájlrendszer nem sokat változik, nem lehetetlen a dolog.
  • grebber
    #2157
    Honnan tudod?
  • Evin
    #2156
    Lehet majd hozzáigazítani a fordítást, ami elég melós lesz. :(
  • grebber
    #2155
    Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered Announced, Coming Soon.....

    Key Upgrades:

    High-definition Graphics — All of the in-game textures have been meticulously recreated in HD for mobile and desktop.
    Full Controller Support — Support for Sony and Microsoft controllers for desktop platforms.
    Live Graphics Comparison — Players can switch between the updated visuals and the original art assets with the touch of a button.
    Interactive Drama - An intuitive control scheme and spectacular split-screen presentation complement the game’s mysterious noir narrative.
    Extensive Replayability - With branching dialog and multiple endings, each playthrough of the game yields a different outcome.
    Multiple Characters - Take control of the narrative through four different playable characters, each illuminating a different perspective of the story.
    Cinematic Score - Fahrenheit features a fully orchestrated [check] score composed by Angelo Badalamenti, famous for his extensive work with director David Lynch.
    Uncut version of the game - Unlike the original North American release, Remastered contains all of the game’s original scenes, uncensored and uncut.

    Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered will be available as digital download on Steam for $9.99.

    System Requirements:

    Supported OS: [Windows 8, Windows 7]
    Processor: Intel Core i3, AMD A10
    RAM: 4 GB RAM
    Hard Disk: 15 GB
    Video Card: Radeon HD 4450 / Geforce 8800 / HD 4400
    Additional Requirements: Supported Gamepads: Microsoft Xbox 360 Games for Windows (Wired), Microsoft Xbox 360 Games for Windows Wireless Controller with Adapter
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.01.26. 13:22:20
  • mester1987
    #2154
    Kész van a Fahrenheit / Indigo Prophecy HD MOD 1080p módja, ami egész jóra sikerült a videók alapján, de inkább annak érdemes feltenni, aki még nem játszott vele, mert csak élesebb lettek a textúrák és egy-két effekt került bele.
  • #2153
    Sziasztok! Nemrég megvettem eme nagyszerű játékot és gondoltam készítek egy végigjátszás videót róla:

    http://www.youtube.com/channel/UCEmL18Oiahb4nBG0DOLmc4g

    Csak a nosztalgia kedvéért:)

    Egyébként én is próbálkoztam ps2-es usb-és gamepad-al, de nálam sem működött a jobb analog kar.
  • Szabi84
    #2152
    Hi xbox gamepadomon miért nem ismeri fel a jobb analóg kart?
  • Optimus Prime
    #2151
    De belehet lőni a HD-t, de a tényen nem változtat. sajnos sok játékkal van így.
  • Szabi84
    #2150
    ez szétnyújtja a képet:S
  • ffxi
    #2149
    Viszont illúzióromboló.

    #2147: Köszi. Hasznos.
  • grebber
    #2148
    Ehhez nem értek akkor marad 1280-ba úgysem az a lényeg ennél a játéknál!
  • Optimus Prime
    #2147
    WidescreenGaming
  • grebber
    #2146
    Szeretnék játszani a game-el.Nem tud valaki valamilyen megoldást arra hogy valami normális emberi felbontást mondjuk 1920*1080-at tudjak állítani?
  • yolee
    #2145
    Sziasztok!

    A magyarítást megoldottam, el is kezdtem vele játszani. Nem is volt semmi gond a parkig. A parkban amikor beugrok a jeges vízbe, hogy kimentsem a fiút szabálytalanul leáll. Ötlet?
  • Optimus Prime
    #2144
    GOG-on most csak 3 dollár, vedd meg azt. Azzal biztos nem lesz gond.
  • Jaffa 2843
    #2143
    megvan a több mint 1 giga szabad hely?
  • yolee
    #2142
    Másnak igen. Egyenlőre még olyan embert se találtam, aki hasonló problémával küszködik.
  • Evin
    #2141
    Én azt hallottam felmegy rá.
  • yolee
    #2140
    Sziasztok!

    Nem tudom, manapság jár-e még valaki erre. Nekem az a problémám, hogy nem megy fel a magyarítás. W7 64 bitem van, a GOG.com-os verziót raktam fel. Megkérdeztem már pár helyen, sehol nem tudták miért. Ha valaki tudja a megoldást, lécci segítsen!

  • Optimus Prime
    #2139
    Üdv!
    A minap jelent meg a játék GOG.com-on! Cenzúrázatlan verzió! Adult Only besorolás + extrák (score, háttérkép, avatar). Mindössze 6 dollárért.
    Azt hiszem én is megveszem eme híres játékot, kíváncsi vagyok rá.
  • Ic3 m4n
    #2138
    tárgytalan
  • Ic3 m4n
    #2137
    Valaki tudna segíteni?
    Bár melyik verziót próbálom feltenni, installnál mikor ki akarom választani , hogy hova rakja, "a windows installer hibát észlelt, ezért leáll"
    mi lehet a baj?
    köszi előre is
  • Evin
    #2136
    Próbálj meg egyszer leprogramozni egy teljesen szabad játékot, minden lehetőségre. Az életben nem végeznél vele.
    Ha tényleg "MINDEN elérhető infóban hazudnak", hogy lehet, hogy ez másnak nem tűnt fel a kiadás óta?!
  • dronkZero
    #2135
    Nem, csak felemlegettem egy beszélgetés során, hogy ami igazán felbasz egy játékkal kapcsolatban, ha MINDEN elérhető infóban hazudnak megjelenés előtt, és csak akkor derül ez ki, amikor az ember a saját szemével látja a valóságot.
  • dronkZero
    #2134
    Mondom, hogy szándékos volt. Tudom, hogy mit "kellett volna" csinálni, csak éppen egy teljes szabadsággal reklámozó játékban nincs olyan, hogy mit "KELL" csinálni.

    Újrakezdtem, haladtam a csövön, ahogy azt a készítők kitalálták, és végig is játszottam. Aztán visszatöltöttem néhány fordulópontot, és megnéztem a többi befejezést is. És nem vagyok lenyűgözve, kb 5-10%-ban tér el egymástól két különböző végigjátszás.

    Már nem azért, de ennyi szabadságom a Doomban is volt, amikor dönthettem, hogy milyen fegyverrel ölöm le a démonokat és milyen sorrendben...
  • Jaka923
    #2133
    Mi ez a nagy pörgés ebben a kihalt topikban? Csak nem jelentették be a Fahrenheit 2-t? :D
  • ratgab
    #2132
    Nekem tetszett (és sokan másoknak is), neked nem! Nincs ezzel semmi baj, csak kíváncsi voltam az okokra... Ezért is kérdeztem rá!
  • ratgab
    #2131
    Lehet, hogy tényleg bugba futottál! Végigjátszásban próbáltál utánanézni, hogyhogy lehet továbbmenni, vagy ott se találtál semmit?
  • dronkZero
    #2130
    Tökmindegy, három befejezés az nem "rajtad múlik, mi történik". FPS-eknek is van néha három befejezésük, aztán ott mégsem ezzel akarják eladni a játékot.

    És mindezek ellenére a jelenetek 90%-a teljesen megegyezik, néhány nagyon apró különbségtől eltekintve.
  • dronkZero
    #2129
    Ez nem elszúrás, ember! Teljesen szándékosan akartam más irányba vinni a sztorit, mert azt ígérték, hogy lehet.
    Hazudtak.
    Azt mondták, a döntéseimnek lesz következménye. Az nem következmény, hogy a játék nem tud mit kezdeni a helyzettel, zsákutcába jut, és újra kell kezdenem, gyakorlatilag teljesen előröl.

    Még azt is jobban el tudtam volna viselni, hogy ha bebasz a játék egy általános gémóver cuccot, hogy "nem találtad meg a gyilkost, vége lett a világnak". De nem. Amellett, hogy minden létező csatornán azt tolták az arcunkba, hogy szinte végtelenek a lehetőségeink, egy ilyen egészen kézenfekvő lehetőségre sem készültek fel.

    Nem nekem való, de objektíve szar, technikailag. Mint játék.

    Könyvben, filmben lehet, hogy élvezném... Mondjuk ott senkinek nem lenne pofája azt hazudni, hogy tőlem függ a cselekmény...
  • ratgab
    #2128
    Nyilván a 3 befejezéshez másképp kell cselekedni, mivel nem randomja dobálja be a játék a befejezéseket a saját pillanatnyi kedve szerint!
  • ratgab
    #2127
    Hát, amikor a főhös beszélt egy bizonyos Reverendás ismerősével és közben jött valami rossz feléjük ott legalább 3x megzakkant (Mindez azért volt, mert korábban sem a legjobb döntéseket hoztam, így már agyilag le volt rongyolódva) a főhösöm mire rájöttem a legjobb megoldásra! De az olyan elégedettség érzéssel töltött el, mint nem sok játékban ( egy nehéz helyzetet megoldani jó érzés... főleg egy ilyen konfliktusokkal teli játékban!)
  • dronkZero
    #2126
    Három befejezés az nem "rajtad múlik az egész történet". Lehet, hogy nem gyűlölném a lelkem legmélyéről, ha csak simán egy szar játék lenne, nem pedig egy HAZUG szar játék.
  • ratgab
    #2125
    Nekem az egyik kedvencem... Az meg, hogy valamit elszúrtál (Rajtad múlt, hogy elszúrod-e vagy sem!!) és nem tudtál továbblépni az nem a játék hibája! (User error).

    A való világban szerinted nincs olyan, hogy nincs elég nyom ?(Megjegyzem, hogy a csajjal NEM bénázni kellett volna, hanem normálisan nyomozni, nem kell a főszereplőt támogatni, támogatja ő magát... az egész játéknak az egyik fő motívuma a nyomozás, a miértek kiderítése!)

    Szumma Szummárum: Ez a játék nem neked való, de attól még nem szar... sőt!
  • Seth
    #2124
    Egyéni probléma, rengeteg embernek meg tetszett a játékmenet . Az hogy nem ment továbba sztori meg vmi bug lehetett, 2 végigjátszás alatt nem találkoztam vele, ami mellesleg teljesen más élményt nyújtott mindkét alkalommal,mert sokmindent másképp csináltam(van vagy 3 féle vége is)
    A kaland elemek valóban nagyon könnyűek voltak, lényegében folytak szépen egymás után az események, te csak úgymond interakcióztál a helyszíneken mindennel,mindenkivel és nem lehetett elakadni.
    A játék erőssége inkább a történetben,mesélésben jeleskedett amit biza jól csinált (persze ez is egyéni ízlés kérdése)
  • dronkZero
    #2123
    Space Marine topikban feltett kérdésre válaszolva (hogy mi vele a bajom):

    Az, hogy ment a hype, hogy itt aztán rajtad múlik a sztori, meg hogy milyen fontosak a döntéseid. Elindítom a játékot, New Game, és jön "a Rendező", és elismétli ugyanezt, hogy itt aztán minden rajtam múlik.

    Aztán ezzel szemben meg első nekifutásra sikerült olyan zsákutcába jutnom, hogy csak új játék kezdésével lehetett rajta javítani. Annyit próbáltam csak, hogy ne kapják el a csávót, eltüntettem a nyomokat, elrejtettem a fegyvert, aztán a csajjal bénáztam, hogy ne találjon semmit. Aztán annál a résznél, amikor össze kellett volna állítani az ügyet az irodában, nem lehetett továbbjutni. Nem volt elég nyom, hogy lezárhassa a csajszi az ügyet, visszamenni nem lehetett, a játék meg kurvára nem kezelte a szituációt.

    Emellett a minden döntés befolyással van dolog meg úgy néz ki, hogy vagy hazaküldöd a niggert, vagy nem, de olykurvára mindegy, mert ha nem küldöd haza, akkor sincs több szerepe a játék további részében.

    Közben a kaland részek iszonyat primitívek, 5 perc alatt megoldhatók, a gitárhíró játékmenet meg aztán kurvára kellett bele, csak tudnám kinek?

    Komolyan, a játéktörténelem során még nem volt ilyen játék, ami ennyire szar, és mégis a hype lenyomja az emberek torkán. A Daikatana talán megközelíti, de ott a pléjerek legalább utólag rájöttek, hogy az egy szar játék, míg Fahrenheit esetében ahogy nézem, senki...
  • Rage47
    #2122
    nekem is örökre maradandó élmény
    pont mostanában jutott eszembe, hogy újra elő kéne venni
    kár, hogy a Heavy Rain csak PS3-on van
  • BlueRain
    #2121
    tegnap ugrottam neki, és játszottam ki. q..va jó game, már újra is kezdtem:D Egy pillanatig volt egy enyhe Phantasmagoria 2 beütése sztori szempontból, de aztán feltűnt, hogy ez egy teljesen más sztori. Kötelező darab:D
  • Szabi84
    #2120
    Köszi ezt nem is tudtam!