9559
  • ForRedGlory
    Haha, én is szoktam veletek nyomni (Kiss Zoli), de régebben fagyogatott még a játék, de azóta megjavul :-))
  • Tomievo
    De nem Ricsi szokott megverni, hanem Mike. Mondjuk Ricsinek is nagyon megy.
  • Tomievo
    DE
  • ForRedGlory
    Te olyan ismerős vagy nekem. Nem Ricsivel szoktál játszani?
  • Tomievo
    Sajnos nem hiszem hogy ez a gond. Azért belapcsolom én is hátha javít valamit de nem hiszem, mert gamepaddal tényleg más. CSak a billel nem érzem ezeket az újabb játékokat. Leragadtam a GP4-nél. Ott csak 2-3 tizedet kapok átlagban a sráctól. Kéne má egy kormány...
  • ForRedGlory
    Ott a válasz a kérdésedben... "Ráadásul ő billel nyomja én meg gamepaddal."

Te valószínűleg a gamepaddal kormánysegítség nélkül nyomod, ő meg billentyűzettel kénytelen kormánysegítséggel... Ami nagy előny, ha valaki nem ismeri még úgy a pályát, hogy minden kanyarban pont annyit "tekerjen" az analóg sticken, mint amennyit kell...
  • Tomievo
    Hi!
    Nincs valakinek Motec kézikönyve? Esetleg magyarul? Megbírkózom az angollal is, csak magyarul sokall gyorsabb lenne. Egyszerűen nem értem hol kapom a mp-eket egyik kollégától. Ráadásul ő billel nyomja én meg gamepaddal. Lagunában szórakozunk. Ő megy 1.22.9-et én meg 1.25.5-t.
  • ForRedGlory

Vertigo Cup
  • ForRedGlory
    Köcce.
  • Zizics Jani
    www.gtr-masters.hu oldalon nézz szét!
    Letöltések, egyéb
  • ForRedGlory
    Valahonnan nem lehetne letölteni angol "track loading sreent"? A némettől feláll a hátamon szőr :-))
    Valaki megdobhana egy linkkel. Köszöntem.
  • ForRedGlory
    Nem lehet valahogy a rezgést felerősíteni, vagy FFB-t kinek hogy tetszik? 100%-on van, és nem valami erős. Ilyen gamepadom van:

Saitek P2500 Rumble Pad
  • Marco
    Ez nagyon pöpec, lejött mind.
  • Tomievo
    1000thx
  • b-type
    srácok, tegnap lett nyitva ezeknek egy külö topic, minek melót csinálni a topicgazdának, nem?

GTR másképp....
  • Zizics Jani
    GTR templatek photoshop mániákusoknak:

Autó és egyéb templatek
  • Slow
    miért kell ezen veszekedni?

András, ha úgy gondolod ne legyen itt warez (ami ugye elég irreális, ismerve az SG-t...) akkor törölgesd, hisz azé' vagy házigazda ;)

egyébként, meg amíg nem lehet kapni, had játszunk má' lelkifurdi nélkül a warezzel, ok?

és az SG-t is hadd használjuk plíz ;)

(én az 1.1-el nyomom, mert jó az is offline... ja és nem sértődtem meg hogy leidiótáztál, pedig felnőtt vagyok és mérnök is...:P)
  • Daffy
    Két hete a westendben 1 hetet mondtak.Arrébb a másik nagyáruházban pár napja mondtak 3-4 hetet.Szóval azt sem tudják mi a faszt hazudjanak....A másik:András nekem semmi gon
    dom Veled de ha jól emlékszem anno Téged is vert a víz rendesen hogy nem megy a játék.Javíts ki ha tévedek.......Az meg hogy megkérdezik még jó....HIába írtam meg az új FAQ-t szartok Ti rá....Meddig tartana bemásolni azt a nyomorult 6-8 sort.Ha mindent elbaszok 3x akkor 7 perc....
  • K.András
    Én szombaton voltam a westenden, ott mondta a srác.
  • Duddits
    Nekem az 576-tba azt mondták, már kapniuk kellett volna...
  • K.András
    Már megy rendesen, nem tudom mi lelte akkor a szerencsétlent!Mondjuk engem alapbol zavar ha benne a lemez a cd-ben, ráadásul szétpörgeti minden inditásnál ami nem tesz jot neki szvsz.
  • Panther
    Na hogy másról is essen szó, mint warezről....Megolkdódott már a HGTRM-en felvetett problémád? Indul a játék?

Én egy szűz Win XP prof.-ra telepítettem fel az 1.3-as verziót. A másik oprendszeren az 1.2.3 van fenn. Visszacsináltama registry buherálást, mindent visszaállítottam, belöktem a gyári cédét és itt is megy a játék. :))))

Nekem egyedül azzal volt gondom, hogy amikor szemezgettem az online setupok között, akkor egy ideig állandóan meg kellett adnom újra és újra kétszer a jelszavamat, meg az emilemet, nem volt elég csak a usert meg passt beírni, mert akkor hibaüzenetet kaptam. De most már ez is jó.
  • K.András
    Oks, én valamelyik nap voltam 576-ban és azt mondták még kb egy honap!Nem csodálkoznék ha lemaradnál elsö futamrol ez miatt, én ettöl féltem csak ezért rendeltem meg, mert igértek itt már füt-fát, nehogy az ovál addon hamarabb legyen itt mint a játék!
  • dan104
    Nem szeretném megvenni az 1.0-ás német GTR-t 12.000,-Ft-ért amikor itthon a javított kiadás 10k-ba kerül majd ha megjelenik egyáltalán!
    Amúgy meg a bajnokság ápr.25-én indul élesben addig csak megjelenik,ha nem,így jártam......
    Egyébként nagyon sok német nyelvű GTR lesz majd eladó,ha itthon is kapható lesz,hiszen Te is tudod,hogy már most árulják féláron,én is lebeszéltem már egy barátommal a dolgot.....(remélem még áll az ajánlata.... )
  • kigyi
    Na tessék itt az új topic, keressétek warezosok és gyertek írjatok nyugodtan, onnan lehet a warez téma nem lessz törölve!
  • K.András
    Egy mérnök is lehet idiota, 14-éves lányoknak meg egészen biztos a warez gtr 1.3-as javitásának a felrakása a legföbb célja, és utána végigszántja az aszfaltot egy 750 lorerös masinával LOL.
    A baj azzal van ha minden 3. üzi erröl szol, ezt neked is meg kéne érteni...
  • dan104
    Én csak érdeklődtem még mielőtt félreértenénk egymást!
    A hangnem egy kicsit DURVA volt,amúgy érthető!Bár nekem anno jól esett(gondolom ezzel még vannak egy páran)amikor segítséget kaptam másoktól,bár igaz akkor egy kicsit egyszerűbb volt minden....
    Én addig nem játszok vele amíg itthon meg nem jelenik......Egy kicsit lelohasztotta a kedvem ez az egész keverés az új patch körül...
  • ForRedGlory
    Nem magamra vettem, csak elég sok embernek nem megy, és honnan veszed a bátorságot, hogy leidiótázz akárkit. Lehet, hogy valaki pl. 14 éves lány, valaki pedig 45 éves mérnök....(ezek már a végletek, de ki tudja :-))
  • VO101 tvr
    Az nagyon bonyolult lenne, ha vki rászánna fél órát és nyitna egy topicot GTR másképp címmel?
  • K.András
    Akinek nem inge nem veszi magára, aki magára vette hordja egészséggel!
  • ForRedGlory
    Tudod kiket idiótázz le....Kérjél bocsánatot.
  • K.András
    Szal mielött félreértenétek, semmi bajom azzal aki warezzal nyomja, csak oldja meg magának.
  • K.András
    Alapbol teszem meg, unom már naponta azt olvasni, hogy valamelyik idiotának nem megy a warez játék!Tudod nem elég neki az 1.2 nem ö addig sir amig nem megy az 1.3 mert telhetetlen, semmi nem elég...
    Ennyi, nem azért nyitottam a topikot hogy a warez gondjaitokat itt oldjátok meg, akinek nem tetszik ne irjon ide nyisson másik topikot, ott azt csinál amit akar.Kezdetekben meg nyilván azért lett megengedve, hogy ne legyen az hogy nem tudja elinditani, erre lett csinálva a faq, aztán arra is lusták voltak hogy elolvassák, ha elolvasta akkor nem tudta megcsinálni, de mondok neked szebbet, annyira idiota hogy le van irva és mégsem tudja megcsinálni, miért?Azért mert egy geci védelem, és nem fogok én szopni a hülyegyerek miatt aki arra nem képes hogy megoldja, ha az alapján nem tudja megoldani vagy az 1.3 nem elég neki akkor meg igy járt!Lehet genyon hangzik amit irok, de ez van!
  • dan104
    Ez már tiszta ÓVODA!!!

(Azért,anno jó volt ez a fórum amikor a kezdetekben indítási problémák voltak!!!András,téged kényszerít valaki,hogy a warezos témát kizárd vagy csak alapból teszed meg??)
  • Daffy
    A vesszőt:-)
  • K.András
    Nincs warez, melyik részét nem értitek?
  • ForRedGlory
    Érdekes lenne az biztos :-)))
  • ForRedGlory
    Senkinek sem megy? Amúgy hogy korrekt legyek én is Daffy-nak köszönhetem. Ő segített...
  • Ebola75
    Ha vkinek meglenne ugyanez, aki már megkapta, nekem is privibe küldje el légyszi...bárki!Előre is thx!
  • Rossifumi
    ForRedGlory ha megtennéd, hogy nekem is átdobod. thx.