9559
  • mohus
    Amíg várjunk a gammát...két mohus digit videó...máshonnan
    és csak annak, aki szereti a GT-t
    GT Nürburgring egyenes - 13MB
    GT Nürburgrig Art - 17MB
  • mohus
    igen

de ha kultiválod az ilyet akkorott van még a LEGO RACERS
  • Duddits
    Nekem is ezt mondták ma az 576-ba.
  • tjoe
    RE-VOLT
  • steweee
    nagy autós játék rajongó vagyok, és gyűjtöm őket. vki meg tudná nekem mondani annak a távirányítós autós játéknak a nevét ami hasonlított grafikailag a big scale racinghez, én azt hittem megvan nekem, de most újra játszani akartam vele és telepítettem az rc cars-t de az nem az. nem tudom már a nevét, csak arra emléxem hogy kb hasonlóan szép volt már a grafikája mint a big scalének és a perspektíva is hasonló volt, de nemcsak pályaversenyautók voltak benne hanem más, nagykerekűek is és jó nagy antenna lógott rajtuk
    ha vki még emléxik légyszi segítsen, fontos lenne!
  • Daffy
    1 hónap??Király......A faszom az ilyen balfasz bandába....
  • dan104
    Ez igen!!!Mi az istent tökölnek ennyi ideig?Nincs pénzük a vámra?
  • K.András
    Szerintem csak meg kell várni, mig visszajönnek azok akik az állando hogyan rakjam fel kérdés miatt mentek el.Megjelenésröl utso infom amit 576-ban mondtak, 1 honap mulva.
  • dan104
    Két napja nem írtak be ezt minek tudod be?
    A konkurencia topic elszííííííttta a fórumozókat!!!!(kicsit baj , kicsit nem!)
    Egyébként ha már témánál vagyunk:mi hír a Mo.-i megjelenésről?Ápr. elejét hallottam!
  • K.András
    Nem hiszem :D
  • dan104
    Meghalt a topic?
  • sanzik
    A HGTRR ligaban ma tesztfutam lesz Brno-ban az 1.2.3-as patchel.
    Akinek van kedve jojjon, csak elobb az egyedi festeseket szedje le a liga forumabol,kulonben problemai lesznek a csatlakozasnal.
  • mihu86
    Én logitech ffgp-vel nyomom, most épp 40%-on van minden, és így egész jónak tűnik. A féket is jól lehet kezelni, bár ez amúgy nagyon pályafüggő is (épp most megyek Barcelonában Spa helyett, és itt sokkal tovább lehet hosszú egyenesek után közel maxig nyomni a féket, a kisebb fékezéseknél meg könnyebben kezelhető a fékerő a 40%-os érzékenységgel).
  • K.András
    Nekem most 100%-on van minden, igaz hogy NGT-vel de végigmentem vele egy másfél orás versenyt, esöben 1 kiállásal, söt kerékcserénél cumi volt mert ugy nézett ki hogy eláll, felraktam sima medium gumikat és jobban esett mint elsö "félidöben"...
    De lehet visszaveszem én is hátha ugy jobb lesz, csak uj pedál miatt gondoltam fel lehet nyomni, és gond nélkül megyek vele...
  • Slow
    hát ezt nemtom, mert ugye a setupban is turkálok, meg egyre jobban megismerem a pályát...

de a lényeg, hogy az elején, olvastam a fenti FAQ-ban, hogy kb 20%-ra kell leszedni az érzékenységet, és én úgy is állítottam be, majd úgyhagytam, és mentem vele sokat...

aztán egyszer kipróbáltam, hogy felraktam magasabbra és bejött, jobban esett, jobban éreztem a kocsit, ennyi
    mint írtam nekem egy r440-esem van, aminek a pedáljai elég hosszúak és nagy utat tesznek meg (de nem próbáltam mással, szal nemtom)
  • Panther
    És ez a 100, megmutatkozik nálad köridőben is?
  • Panther
    50%-os a fék érzékenysége??? És nem blokkol a kerék? Setupban nekem nem volt elég belőni......

Amúgy nem 1 körben kell végigérni, hanem mondjuk egy 1 órás versenyben és arra azért nem vállalnék rizikót egy 100%-os gázérzékenységgel....De kinek, hogy tetszik, ez tényleg egyéni ízlés kérdése.
  • Slow
    hát én mióta felraktam 100-ra azóta jobban megy
    a kormányszög nálam általában 20 (setupban), érzékenység 40%

R440-esre mondom ezt, de sztem ízlés kérdése, én ha lejebb rakom a pedálokat úgy érzem, lassan reagál és az nem tetszik
    ja a féknél adtam 5% holtjátékot
  • mihu86
    Akkor jól gondoltam, hogy bőven elég az 50% is, amivel amúgy simán körbemegyek f550-el is. A féken viszont én is gondolkodok, hogy lejjebb húzzam 50-ről.
  • SE
    Ápr. első hete. Kb.
  • B@dsector
    Itthon már megjelent a game?
  • ibronk
    Lehet olyan csapatot csinálni, amiben nem csak azonos autók szerepelnek?
  • Panther
    Próbáld ki 100%-on a ferrari 550-et...Ha sikerül megtartanod egy körben, akkor le a kalappal.....Én 25%-on használom a gáz érzékenységét, a féket meg 5%-on.
  • mihu86
    Én amúgy leginkább azért nem használok segítséget, mert a valóságban sem lehet (mellesleg a GTR igen jól szimulálja a valóságot). Meg hát valóban nem rossz érzés, ha segítség nélkül sikerül jó kört menni. Egyébként sztem 50%-os gázérzékenység mellett is lehet gázzal korrigálni, de most, hogy mondod, ki fogom próbálni 100%-on.
  • mihu86
    "kellene egy FTL szintű ellenőrzés, mert így ez az egész nem ér semmit"

Ja, ezzel asszem a témát le is zárhatjuk
  • Slow
    és, ha 50% on van, akkor hogy tud drift-el korrigálni pl ha elmegy az eleje? sztem jobb minden segítség nélkül menni, és úgy állítgatni a setup-ot (difit, fékerőeloszlást stb), hogy jól lehessen kézben tartani a cuccot
    nem vagyok gyors (középmezőny vége), de jobban élvezem, ha minden segítség nélkül sikerül jó kört menni és szerintem meg lehet szokni, sőt nagymenők azt mondják egyéb fórumokon, hogy kikapcsolt segítségekkel jobban lehet menni
  • Panther
    "Sztem aki kipörgésgátlót használ (az ugye hallható, ahogy kelepel), az használ féksegítséget is, mivel főleg NGT autóval a gázadás sokkal egyszerűbb, mint pont csúszáshatáron tartani a gumikat fékezésnél."

A gázadás egyszerű NGT autónál, ha ezalatt azt érted, hogy akár 50%-os gáz érzékenység mellett is tövig lehet nyomni a gázpedált kigyorsításnál. De ehhez még TC sem kell.....ismerek egy srácot, aki mindig használ TC-t a biztosnág kedvéért, de ABS-t meg nem....de ez mindegy is, a lényeg az, hogy kellene egy FTL szintű ellenőrzés, mert így ez az egész nem ér semmit.

• mihu86
    "Ha egy centi csíkot nem húzott, az még nem jelenti azt, hogy ABS-el ment, lehet, hogy profin fékez"

Sztem aki kipörgésgátlót használ (az ugye hallható, ahogy kelepel), az használ féksegítséget is, mivel főleg NGT autóval a gázadás sokkal egyszerűbb, mint pont csúszáshatáron tartani a gumikat fékezésnél. Ennek ellenére tény, hogy az előbbi hotlapot futó emberke az ideális ívet jól tartja, tehát meglehetősen jól vezet, és valszeg segítség nélkül se lenne sokkal 2.18 felett.
    Amúgy tényleg a hotlaps.de-t néztem.
    Hotlapokra vonatkozóan sztem be kéne vezetniük egy, a Live for Speed HLVC-jéhez hasonló rendszert, vagy annál jobbat.
  • Panther
    Ha egy centi csíkot nem húzott, az még nem jelenti azt, hogy ABS-el ment, lehet, hogy profin fékez. Ami az Uwe Shurkampf - féle GTRank-ot illeti: a script ott nem llenőrzi a segítségeket, nem is teheti, hiszen nem a telemetria adataiból olvassa ki az eredményt, hanem a Career.blt fájlt "kódolja ki" és onnan illeszti be. Na ezt ezek után mindenki egy szövegszerkesztővel akár át is írhatja.

Ami a másik német oldalt illeti: gondolom a www.hotlaps.de-ről beszélsz. Nézd meg és olvass bele a fórumukba. Évekre visszamenőleg a játékosok 3/4-e csal. Egyszer javasoltam az oldal üzemeltetőjének/webmesterének, hogy a replay mellett a telemetria fájlt is kötelező legyen feltüntetni, lehurrogtak. A GTR-ben offline-ban is nagyon könnyű csalni és ott néhány idő abszolút irreális.
  • mihu86
    Hi!
    Nem tudjátok, hogy hotlap-okra szokott-e lenni segítség korlátozás (pl. kormánnyal nem használhatsz semmi segítséget) ? Mert német hotlap-oldalról letöltöttem egy replayt, és csak úgy kelepelt a kipörgésgátló, meg egy centi fékcsíkot nem húzott. Így ment emberünk 2.17.875-öt NGT-vel Spa-ban. A GTRank meg sajnos nem műxik, de ha jól tévedek, akkor ott kicsit több volt a köridő. Mondjuk kb. 2.18.-5-öt reálisnak tartok segítség nélkül (én kb. 2.19.5-öt tudok egyelőre).
  • ForRedGlory
    csá, én is alszom, mert kezdek begolyózni
  • ForRedGlory
    Hát pedig majdnem... ált. 8-9 körre viszek magammal, mert nem akarok a 3. körben visszamenni a boxba, mert amilyen béna vagyok úgyis elrontom az első két kört :-))
  • Tomievo
    Majd legközelebb meglátjuk, addig is csáó...
  • Tomievo
    Azér ne mond, hogy mindig 20 körre való benyával mész ki.
  • ForRedGlory
    Az kuva jó :-)) Én nem a scnellel szoktam szinte sose nyomni :-)) Akkor azért vagyok lassú benne lol :-))
  • Tomievo
    Egyik a gyors körre van(schnell), a másik a versenyre.
  • ForRedGlory
    Ha már itt járunk, mi a fenét jelent az a két féle setup? A scnell és a másik között mi a különbség? Ezt valahogy nem fordították le, én meg németból hót hülye vagyok :-))
  • Tomievo
    Pedig azóta amióta utoljára játszottunk már sokkal jobban megy. Emlékszel még Brno-ra? Mike nyomott egy 1.54.2-t a schnell setuppal.
  • ForRedGlory
    Aha, amíg ki nem fagytam persze :-)))
  • Tomievo
    Ja te vagy az Zoli...akkor már játszottunk is együtt nem? :)))