CeBIT: Bemutatták a Nokia 7610-et
Oldal 1 / 2Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a telcsi tényleg ocsmány legalábbis az én szememnek...
Olyan aranyos játék mint a 3300... 😊)
Olyan aranyos játék mint a 3300... 😊)
A nő olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.
Azért én vigyáznék ezzel a kijelentéssel, mert lehet hogy a Pana a legjobban fogyó telcsi kínában, de amikor én ott voltam, akkor mindenkinek nokia fityegett a nyakában aki kicsit is adott magára...
Jah és mondták is, hogy hosszú távon jobb és olcsóbb, mert nem megy tönkre... Szal
Jah és mondták is, hogy hosszú távon jobb és olcsóbb, mert nem megy tönkre... Szal
A nő olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.
Mindennel csak a bajotok van? Ha design, akkor az a baj, ha nem, akkor az a baj...
Nem egyszerûen tégla, hanem a legokosabb tégla :-P
Nem egyszerûen tégla, hanem a legokosabb tégla :-P
ez egy tégla
72 MB-ig bõvíthetõ memória? Gondolom a belsõ. Mert a nokia 6600-ás MMC kártyában a 256MB-it is kezeli. Valaki tud valamit?
Gond még a Nokiával, hogy általában a felsõbb kategóriás telefonokat nyomják. Amikor meg a nagyközönség számára egy elfogadható telót dobnak (amiben nics mindenféle extra), akkor meg drágák a készülékei a többihez képest. Korábban nekem is Nokiáim voltak. Azóta volt már RXonom, Siemensem és nem bántam meg egyiket sem.
Ennél a telónál meg ember legyen a talpán, aki egy kézzel elboldogul az ilyen billentyûzeten... Ráadásul az ilyen jellegû kamerák, csak játéknak jók. Fõleg a gyerekeknek...
Ennél a telónál meg ember legyen a talpán, aki egy kézzel elboldogul az ilyen billentyûzeten... Ráadásul az ilyen jellegû kamerák, csak játéknak jók. Fõleg a gyerekeknek...
én még életemben nem használtam headsetet, és nem is tervezem a vásárlását 😊
Ugye nem gondolod komolyan a fülhöz tartást, amikor majd' minden emberke magában beszél az utcán (a la headset) :-)
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Mindegyikünk arról nyavajog, hogy a Nokia telefonok (nagy hányada) milyen ergonómiátlanul is van megcsinálva. De ha tényleg ez a helyzet, hogyhogy van még Nokia? Hogyhogy nem mentek még csõdbe, hogyhogy, ha egyszer az utolsó telefon lenne, amit megvennénk, ez a sok ergonómiátlan Nokia?
Valami nagy összeesküvés-elmélet lehet a háttérben.
Valami nagy összeesküvés-elmélet lehet a háttérben.
http://laslow.hu/blog
Microsoftnál vmi ilyesmit fejlesztenek, nemrég olvastam valahol. Bár gondolom a telefonbiznic nagyon sok gyártót vonz maga köré a különbözõ tartozékokkal, éppen ezért nem fog megszûnni a séma :-)
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
jah, és simán meg is valósítható, mivel hangvezérlés ma már alap, csak hogy tartod a füledhez? 

Gondoltam 1-et...
Amikor bejöttek a digi fényképezõképek, (bizony nagyon alacsony megapixel (inkább kilopixel) számban jeleskedtek és el is adták õket... Aztán jött az 1 mp-es digitális fényképezõgép. Ezt is eladták (mert az új dolgokra VEVÕK AZ EMBEREK).
Ez szépen lassan tovább fejlõdött. STB. STB. STB. Ma már lazán bevásárolhatunk 8 MP-es digitális fotó aparátot, amivel úgymond jó minõségû képet is készíthetünk (de ez még úgymond sajna a hagyományos fotótechnika paramétereinek a szélét sem súrolja, de már valamelyest minõséget próbál nyújtani a digitális extrák segítsége által...
ÉS MOST ITT A CSODA NOKIA HÁJ TEK, barátom eladják neked azt a csoda 1-2 mp-es ccd-t amit már szinte digitális fényképezõgépbe beleszerelve el sem tudnak adni, az 1-2 mp-es fényképezõgép árának háromszorosáért, telefonba szerelt megapixeles fényképezõgép extraként.
Amikor bejöttek a digi fényképezõképek, (bizony nagyon alacsony megapixel (inkább kilopixel) számban jeleskedtek és el is adták õket... Aztán jött az 1 mp-es digitális fényképezõgép. Ezt is eladták (mert az új dolgokra VEVÕK AZ EMBEREK).
Ez szépen lassan tovább fejlõdött. STB. STB. STB. Ma már lazán bevásárolhatunk 8 MP-es digitális fotó aparátot, amivel úgymond jó minõségû képet is készíthetünk (de ez még úgymond sajna a hagyományos fotótechnika paramétereinek a szélét sem súrolja, de már valamelyest minõséget próbál nyújtani a digitális extrák segítsége által...
ÉS MOST ITT A CSODA NOKIA HÁJ TEK, barátom eladják neked azt a csoda 1-2 mp-es ccd-t amit már szinte digitális fényképezõgépbe beleszerelve el sem tudnak adni, az 1-2 mp-es fényképezõgép árának háromszorosáért, telefonba szerelt megapixeles fényképezõgép extraként.
szerintem inkább a teló dizájn a nevetséges 😊
nemtom mit szívnak manapság a nokiások... fektetett teló, körbillentyûzetes teló, EZ!
félelmetes...
tudom a kinézet szubjektív, de nézzetek meg egy siemens telcsit (cesbites hír itt az SG-n) na azok ha nem is tetszenek mindenkinek (nekem nagyon) de használhatóak!!!
nemtom mit szívnak manapság a nokiások... fektetett teló, körbillentyûzetes teló, EZ!
félelmetes...
tudom a kinézet szubjektív, de nézzetek meg egy siemens telcsit (cesbites hír itt az SG-n) na azok ha nem is tetszenek mindenkinek (nekem nagyon) de használhatóak!!!
ez egy megapixeles sincs, legjobb esetben is 6x9es képek lehetnek maxx....az meg vicc...Japánban meg már 2MP-es autófókuszos telefon van...........
Tudásilag és stílusilag kb a 3650,3660-at válthatja le......nevetséges neki a 7-es név
Tudásilag és stílusilag kb a 3650,3660-at válthatja le......nevetséges neki a 7-es név
LOL
Mindenki dobja el a fényképezõgépét és vegyen 7610est!
Nevetséges. Fõleg ez a mondat:
"2003-ra már több fényképezõgépes telefont adtak el évente, mint digitális fényképezõgépet."
Mindenki dobja el a fényképezõgépét és vegyen 7610est!
Nevetséges. Fõleg ez a mondat:
"2003-ra már több fényképezõgépes telefont adtak el évente, mint digitális fényképezõgépet."
Várj fél évet😊
Mi a bigyó sóderrel mossák a CeCIT-en szegény júzerek agyát???
Hány megapixel ez valójában??? Nem hiszem hogy kettõnél több lenne. Azzal meg nem lõnek nyulat még a félprofi digifotó kategóriában sem, mert, vagy túl kicsi lessz a kinyomtatott kép mérete, vagy normál lessz de szétesett a képminõség.
Színcsatorna szinten még az 5 mp-es kamerák is hagynak kívánni valót.
Hány megapixel ez valójában??? Nem hiszem hogy kettõnél több lenne. Azzal meg nem lõnek nyulat még a félprofi digifotó kategóriában sem, mert, vagy túl kicsi lessz a kinyomtatott kép mérete, vagy normál lessz de szétesett a képminõség.
Színcsatorna szinten még az 5 mp-es kamerák is hagynak kívánni valót.
ez a fekete jol nez ki, de nemtom mennyire hasznalhato. bar most mar keves olyan telefon van amin a gombok a "helyukon" vannak. a kovetkezonek mar biztos a hatuljan lesznek.
Naggyyon kiralyy
Tirmo 60 Undead Priest Redrock Berserkers Venture Co.
Oldal 1 / 2Következő →