53
-
#53 Melyik telefongyártó csinálja másképpen? Tudsz esetleg egy példát is mondani? -
#52 Oké, félreértettük egymást. -
#47 nekem úgy tűnik, mintha jobbkézre tervezték vólna...hm -
#44 De a telcsi tényleg ocsmány legalábbis az én szememnek...
Olyan aranyos játék mint a 3300... :)) -
#43 Azért én vigyáznék ezzel a kijelentéssel, mert lehet hogy a Pana a legjobban fogyó telcsi kínában, de amikor én ott voltam, akkor mindenkinek nokia fityegett a nyakában aki kicsit is adott magára...
Jah és mondták is, hogy hosszú távon jobb és olcsóbb, mert nem megy tönkre... Szal -
#42 Mindennel csak a bajotok van? Ha design, akkor az a baj, ha nem, akkor az a baj...
Nem egyszerűen tégla, hanem a legokosabb tégla :-P -
Cat #41 ez egy tégla -
#40 Egyébként Nokia siteja első negyedévet emleget...
Ez itt. -
#35 Finneknél már kapni egy hónapja. Ide vajon mikor jut el? :( -
#34 72 MB-ig bővíthető memória? Gondolom a belső. Mert a nokia 6600-ás MMC kártyában a 256MB-it is kezeli. Valaki tud valamit? -
AtisH #28 Gond még a Nokiával, hogy általában a felsőbb kategóriás telefonokat nyomják. Amikor meg a nagyközönség számára egy elfogadható telót dobnak (amiben nics mindenféle extra), akkor meg drágák a készülékei a többihez képest. Korábban nekem is Nokiáim voltak. Azóta volt már RXonom, Siemensem és nem bántam meg egyiket sem.
Ennél a telónál meg ember legyen a talpán, aki egy kézzel elboldogul az ilyen billentyűzeten... Ráadásul az ilyen jellegű kamerák, csak játéknak jók. Főleg a gyerekeknek... -
Cat #21 én még életemben nem használtam headsetet, és nem is tervezem a vásárlását :) -
Aspyrin #20 Ugye nem gondolod komolyan a fülhöz tartást, amikor majd' minden emberke magában beszél az utcán (a la headset) :-) -
Laslow #19 Mindegyikünk arról nyavajog, hogy a Nokia telefonok (nagy hányada) milyen ergonómiátlanul is van megcsinálva. De ha tényleg ez a helyzet, hogyhogy van még Nokia? Hogyhogy nem mentek még csődbe, hogyhogy, ha egyszer az utolsó telefon lenne, amit megvennénk, ez a sok ergonómiátlan Nokia?
Valami nagy összeesküvés-elmélet lehet a háttérben. -
Aspyrin #18 Microsoftnál vmi ilyesmit fejlesztenek, nemrég olvastam valahol. Bár gondolom a telefonbiznic nagyon sok gyártót vonz maga köré a különböző tartozékokkal, éppen ezért nem fog megszűnni a séma :-) -
Cat #17 jah, és simán meg is valósítható, mivel hangvezérlés ma már alap, csak hogy tartod a füledhez? -
#15 Gondoltam 1-et...
Amikor bejöttek a digi fényképezőképek, (bizony nagyon alacsony megapixel (inkább kilopixel) számban jeleskedtek és el is adták őket... Aztán jött az 1 mp-es digitális fényképezőgép. Ezt is eladták (mert az új dolgokra VEVŐK AZ EMBEREK).
Ez szépen lassan tovább fejlődött. STB. STB. STB. Ma már lazán bevásárolhatunk 8 MP-es digitális fotó aparátot, amivel úgymond jó minőségű képet is készíthetünk (de ez még úgymond sajna a hagyományos fotótechnika paramétereinek a szélét sem súrolja, de már valamelyest minőséget próbál nyújtani a digitális extrák segítsége által...
ÉS MOST ITT A CSODA NOKIA HÁJ TEK, barátom eladják neked azt a csoda 1-2 mp-es ccd-t amit már szinte digitális fényképezőgépbe beleszerelve el sem tudnak adni, az 1-2 mp-es fényképezőgép árának háromszorosáért, telefonba szerelt megapixeles fényképezőgép extraként. -
#13 szerintem inkább a teló dizájn a nevetséges :)
nemtom mit szívnak manapság a nokiások... fektetett teló, körbillentyűzetes teló, EZ!
félelmetes...
tudom a kinézet szubjektív, de nézzetek meg egy siemens telcsit (cesbites hír itt az SG-n) na azok ha nem is tetszenek mindenkinek (nekem nagyon) de használhatóak!!! -
Anee #12 ez egy megapixeles sincs, legjobb esetben is 6x9es képek lehetnek maxx....az meg vicc...Japánban meg már 2MP-es autófókuszos telefon van...........
Tudásilag és stílusilag kb a 3650,3660-at válthatja le......nevetséges neki a 7-es név -
#11 LOL
Mindenki dobja el a fényképezőgépét és vegyen 7610est!
Nevetséges. Főleg ez a mondat:
[AGYMOSÁS ON]
"2003-ra már több fényképezőgépes telefont adtak el évente, mint digitális fényképezőgépet."
[AGYMOSÁS OFF] -
mittu #10 Várj fél évet:) -
#9 Mi a bigyó sóderrel mossák a CeCIT-en szegény júzerek agyát???
Hány megapixel ez valójában??? Nem hiszem hogy kettőnél több lenne. Azzal meg nem lőnek nyulat még a félprofi digifotó kategóriában sem, mert, vagy túl kicsi lessz a kinyomtatott kép mérete, vagy normál lessz de szétesett a képminőség.
Színcsatorna szinten még az 5 mp-es kamerák is hagynak kívánni valót. -
Flashy #3 ez a fekete jol nez ki, de nemtom mennyire hasznalhato. bar most mar keves olyan telefon van amin a gombok a "helyukon" vannak. a kovetkezonek mar biztos a hatuljan lesznek. -
Pakosz #2 Naggyyon kiralyy