39
Hiba. Mi a megoldás?
 • shakyman
  #39
  Sziasztok!


  tudna valaki segíteni? !!!!

  beállítottam az outlook express-be a t-email-os címemet és amikor letöltötte a leveleimet egyből le is törölte őket a t-emailos szerverről!!! hogyan lehet ezt visszacsinálni?
  tehát hogy ha megnyitom a t-email-es fiókomat akkor újra ottlegyenek az emailjeim?????
 • borgo
  #38
  Sziasztok!

  Eltűntek az Outlook Express 6-ból a partnereim. Azt írja ki, hogy nincs megjeleníthető partnere, ugyanakkor a címjegyzékben látom őket. Tud valaki valamit, hogy lehet őket a partnerablakban (balra lent) láthatóvá tenni.A nézet/elrendezésbe be van jelölve a Partnerek kocka.

  Előre is kössz!
 • natuska
  #37
  Sziasztok! Nem rég óta használom az outlook levelező programot! Szóval nincs benne tul nagy tapasztalatom. Nem tudok e-mailt küldeni, mert a következő hibaüzenet jelenik meg:
  A(z) 'Hotmail - Küldés' feladat hibát jelzett (0x800CCC33): 'A fiókhoz a hozzáférés megtagadva. Ellenőrizze, hogy jól adta-e meg a felhasználónevet és a jelszót.A kiszolgáló válasza: „Forbidden”. 'Valószínű nem nagy a probléma, csak az igazság nem nagyon értek még hozzá! A segítséget köszönöm
 • totoro
  #36
  Szintén ugyanaz a problémám:
  Egy áramszünet óta az inboxból nem enged törölni. Létrehoztam új indentitást, akkor sem. Új tárolókönyvtárat, ahol új inboxot generál. Ott sem. Eltávolítottam az Outlookot, visszatettem, és ugyanúgy nem töröl. Átmozgatni enged, de törölni nem. Már csak azt szeretném tudni, hogy tudom egyszer teljesen legyalulni, hogy szűzen feltelepíthessem? Mert nyilvánvaló hogy ez az eltávolítás semmit nem ér, megjegyzi a hibát is :(
 • ha7ul
  #35
  Sziasztok
  A következő történt. Elérte a beérkezett üzenetek a 2 Gb os méretet.
  Ekkor az Outlook Express egyszerűen elfelejtette és nem hajlandó többet megnyitni.
  Az összes anyagom, levelem benne van. Mi a teendő, hogy újra olvashassam a régi leveleim ?

  Köszi előre is.
  Feri
 • barobi
  #34
  Sziasztok!
  Egyszer régebben valaki már kérdezte, de nem kapott választ és nekem most ilyen hiba jelentkezett:
  Az Outlook Express nem hajlandó törölni leveleket.
  Sem a törlés parancsra, sem a Delete gombra nem reagál.
  Mi lehet a megoldás?
  Üdv:
  barobi
 • balcsi70
  #33
  Szia.
  Nem.Kifele kimennek befele meg nem tudod megnyitni a bejövőket mert ezt a hibaüzit dobja ki. Így mesélte az ismerősöm. (rosszul írtam az előző levélben), ha a bejövőt akarod megnyitni akkor ezt dobja ki).
 • Evin
  #32
  Ha jól értem; kimennek a levelek, de hibaüzenetet ad?!
  Általában mindenkinek a kimenővel akad gondja, nem a bejövőkkel.
 • balcsi70
  #31
  Sziasztok.
  Az mitől van hogy az Outlook-ban a kimenő levelek kimennek és befele nem jön semmi.Fel lett hívva a szolgáltató ő azt mondta hogy nála minden rendben. Amúgy a kimenő levélnél ezt írja ki az Outlook: 0x800C0133 ezt a hiba üzenetet. Szerintetek mi lehet? Köszönöm a válaszokat.
 • Lizy05
  #30
  Sziasztok,
  ma történt valami az outlookkal...
  Az van, hogy ha meg szeretnék nyitni egy üzenetet akkor nem csinál semmit. Konkrétan nem látszik az üzenet, csak a nagy üresség az üzenet helyén.
  Na ez vajon mitől van? Nem csináltam vele semmit, egyszer csak ez lett...
  Ha valaki tudja esetleg, hogy ezzel mit lehet kezdeni az írjon légyszi.
 • gyorgyi1953
  #29
  Kiszolgáló: 'freemail.hu', Protokoll: POP3, Port: 110, Biztonságos (SSL): Nem, Hiba a szoftvercsatornában: 10061, Hibaszám: 0x800CCC0E Sziasztok! Segítsetek, mert két napja nem jön se be se ki levelem. Mit kell állítanom, hogy beinduljon az outlook levelezésem. Keddő vagyok . Köszönöm Györgyi
 • Samurai84
  #28
  Megoldódott.

  Akinek esetleg ugyanilyen probléma jönne: töröld a (1)-t és nevezd át a sajátodat (1)-re. Outlook elindít és voilá.
 • Samurai84
  #27
  Ja és létrehoz egy Beérkezett üzenetek(1).dbx-et ahol a cuccokat tárolja, de hiába törlöm és hagyom a simát, nincsenek sehol az üzik.
 • Samurai84
  #26
  Hali.
  Nem tudom hiba-e, de eltűnt az összes beérkezett üzim. Semmihez nem nyúltam,semmi nem piszkáltam. Egyszercsak nincsenek meg.
 • twobee
  #25
  Sziasztok!


  A Microsoft Outlook Express-et használom e-mailezésre. Egyszer csak úgy döntött, hogy mikor egy link van az e-mailben, nem tudom megnyitni. Mi a baja?
  Ha ráklikkelek, nem nyílik meg a link ez Internet Explorerben, hanem leginkább semmi sem történik.

  Úgy tudom most csak megnézni az e-mailekben lévő linkeket, hogy kimásolom, majd beillesztem a böngészőbe...

  Mi lehet a baja? Egyébként elkezdtem használni a sima Microsoft Outlook-ot is és itt is jelentkezett a hiba egy idő után és ezt a hibaüzenetet írja: "A számítógépen érvényben lévő korlátozások miatt ez a művelet nem hajtható végre."... Nagyon idegesítő...

  Mivel maga a link ottvan, létezik, és nem az egyszerűsített nézetbe van állítva az Outlook, nem értem miért nem jelenik meg a link...

  A link ott van a szöveg mögött, valós a dolog, csak nem akar megnyílni... Hiába kattintok rá!

  "Tehát kék a link, de nem nyílik!"

  A Segítséget előre is köszönöm!
 • Puhos
  #24
  Sziasztok!

  Az lenne a kérdésem, hogy van-e a gépen olyan hely ahova az Outlook Express elmenti a leveleket és a partnerek neveit? Ha a kérdés hülyeség bocsi, de nem vagyok ebben jártas.

  Köszi a segítséget!!!
 • Netgear
  #23
  már 2 napja nem jön a fibermail-ra e-mail. Valami hiba van a szolgáltatásban....
 • shakwill
  #22
  Kösz Faustus!
  Beállítottam, műkszik.
 • Dj Faustus #21
  1 Van webmailes felületük is.
  2. Valószínűleg nem cibermail.hu, hanem fibermail.hu (hisz a szolgáltató neve fibernet - az angol fiber és net szavakból képzett, Internetes, kábeles hálózatra utaló jelleggel).
  3. Innen elérhető egy telepítési segédlet, amit kicsomagolva és futtatva a Levelezés beállításai menüpontban olvashatóak el a beállítások, sőt a levelezőprogramhoz is kapsz beállítási segítséget.
 • shakwill
  #20
  Sziasztok!
  Felelőtlen módon Fibernetre váltottam, és telefonon adta meg a szolgáltató az e-mail hozzáférésem adatait. A telefonos droid nem tudta megmondani a pop3 és az smtp kiszolgáló címét, ezért a hozzáférést nem tudom konfigurálni. Ráadásul a kiejtése miatt az e-mail címben sem vagyok biztos lehet [email protected] de ezzel az erővel fibermail.hu is. Ha van itt fibernetes sorstárs, mondja meg a kiszolgálók címét, és hogy fibernet.hu vagy cibernet.hu a mail cím. Előre is köszi!
 • mikike
  #19
  Az mitől lehet, hogy az Outlook (Express) nem hajlandó törölni leveleket?
  Sem a törlés parancsra, sem a Delete gombra nem reagál.
 • Bepantheras
  #18
  Sziasztok!
  Egy kis segítség kellene. Az Outlook expessben a partnerek ablakból eltűntek a partnerek /címjegyzék/ Viszont ha külön megnyitom a címjegyzék ablakot akkor minden partnerem látszik. Hogy lehetne visszavarázsolni a címpartnereket a partnerek ablakba?
 • Kalmopyrin
  #17
  Hello!

  Egy olyan kérdésem, volna, hogy a mai napon egy kedves ismerősömtől megkaptam ugyan azt az e-mailt kb 30xr. Most említette nekem, hogy amit küld az beragad a postázandó üzenetekbe és ott is amrad egy jóó darabig és a küldés folyamatos. Régebben is volt olyan, hogy 2x eljött ugyan az. De a sokadalom csak most történt. Mi lehet a megoldás? Beállításokban nem leltem semmit amivel lehetne valamit is kezdeni...

  Előre is köszönöm...
 • B@lu
  #16
  CSa all!

  Problemam: Az outlook express 6 uzeneteimnek a szovegtorzse eltunt, tehat ures az uzenet ablak!! mit tegyek??? kosz a helpet!
 • solo78
  #15
  Sziasztok!
  Segítsetek légyszi!!!!
  Nem tok e-mailt küldeni az Outlook Expressel csak fogadni eddig semmi gáz nem volt, és most ezt írja ki nekem : Az üzenet nem küldhető el, mert a kiszolgáló visszautasította az egyik címzettet. A visszautasított e-mail cím a következő volt: "[email protected]”. Tárgy '', Fiók: 'mail.ipmedia.hu', Kiszolgáló: 'smtp.ipmedia.hu', Protokoll: SMTP, Kiszolgáló válasza: '553 sorry, that domain isn't in my list of allowed rcpthosts (#5.7.1)', Port: 25, Biztonságos (SSL): Nem, Kiszolgálóhiba: 553, Hibaszám: 0x800CCC79 ha valaki tud vmit írjon!!! Köszike!!!!!
 • lowskill
  #14
  Hy all!
  Olyan problémám lenne a 2003-mas Outlook-kal,hogy levelet fogadni tudok, de küldeni nem. 5 fiókról szedi le a leveleket, 4 t-online-osról, és egy ATW-sről. Kimenő levelek kiszolgálóához mail.t-online.hu van beírva, a felhasználónevek, jelszavak stimmelnek (máskülönben lekérni sem tudnám a leveleket), viszont mikor bármelyik címmel levelet szeretnék küldeni a következő tartalmú "Rendszeradminisztrátor" című üzenetet kapom:

  "Üzenete csak néhány, vagy egy címzetthez sem jutott el.

  Tárgy:
  Küldve: 2006.11.12. 22:32

  A következő címzett(ek) nem voltak elérhetők:

  '********@gmail.com': 2006.11.12. 22:32
  *** *.*.* <***********.pool.t-online.hu[**.***.***.**]>: Client host rejected: Access denied"

  (csillagok helyén e-mail cím, illetve egyéb (szerintem) nem publikus adatok..)

  Valaki tudna segíteni a probléma megoldásában? Nem tudok rájönni, hogy ezt miért csinálja.
  A központi szerver hibája alapból kilőve, mert mikor webes felületen bejelentkezek és onnan küldök levelet, akkor hibátlanul megkapja a címzett.
  Pls, valaki segísten!
  Előre is köszi a helpet!
 • Myrkul
  #13
  Hali!

  Akadt egy komolyabb próblémám számomra, remélem nektek nem okoz gondot. Mikor megnyitom az outlook-ot csak pár levelet tudok megnyitni, aztán nem jelenik meg semmi, csak hogy kevés a fizikai tárhely vagy kevés a memoria. Ám ezek ellenben elméletileg rendben vannak. Bár a gépen windows 98 és elég rég lett telepítve. Estetleg valami trükk??

  Köszi!
 • Mihail
  #12
  Outlook expressbe hogyan tudok a címjegyzék fájlt (.csv) importálni? Az import tool folyton hibát ír ki.. Melyik mappában kellene beletenni, hogy az import tool megtalálja?
 • Roll
  #11
  Ez mitől lehet?
  Ha valaki tudja légyszi segítsen. Ma 3 embernek nem tudtam mailt küldeni emiatt.
  A csillagokat most raktam oda mailcím helyett.

  Az üzenet nem küldhető el, mert a kiszolgáló visszautasította az egyik címzettet. A visszautasított e-mail cím a következő volt: "***********”. Tárgy 'hali', Fiók: 'pop3.citromail.hu', Kiszolgáló: 'mail.axelero.hu', Protokoll: SMTP, Kiszolgáló válasza: '550 5.7.1 <*********>... Relaying denied. Proper authentication required.', Port: 25, Biztonságos (SSL): Nem, Kiszolgálóhiba: 550, Hibaszám: 0x800CCC79
 • FiReBoY
  #10
  Nah Sziaztok!!!
  Megoldódott a probléma. Az enternet volt kicsit szar. De most már működik minden. KÖSZI MINDEN HOZZÁSZÓLÁST!!! :-)
 • rushman
  #9
  a probléma szerintem is az, ami elhangzott a #2-ben

  Más

  Használj fórumkeresőt, van egy teljesen ugyanilyen topik itt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 • rushman
  #8
  Outlook, bár sokan fikázzák, csak azt nem tom mér
 • Random_
  #7
  Tényleg nemsoká lesz otthon netem milyen levelezőt ajánlotok? Olyan kell ami tud üzenet szabályokat rendesen kezelni és elég gyors na meg biztonságos.
 • Random_
  #6
  Én tudom ám a megoldást. :)
  Vagyis haveromnak múlt héten amikor beüzemelte ugyanez volt a problémája.

  Eszközök/Fiókok...

  Ott kiválasztod azt a fiókot amit használsz és belemész a tulajdonságokba.
  A speciális fülre kattintasz és az oldalon van egy olyan sor, hogy A kiszolgáló biztonságos kapcsolatot (SSL) igényel.
  Ezeket ki kell kapcsolni mert valószínűleg neked be van pipálva az SMTP és a POP3 esetében is.
 • [HUN]PAStheLoD
  #5
  körülbelül erről van szó :D

  The Bat! a király
 • Botond #4
  hehe,ezt akartam írni ^^
 • cSuwwi
  #3
  Outlook Express hiba.
  Maga az Outlook Express a hiba...
 • Cat #2
  lehet hogy beszart a pop3 szerverük, probáld meg egy óra mulva
 • FiReBoY
  #1
  Sziasztok! Lenne egy kis gond a Outlook Expressel. Ezt a hibát kapom, mikor az üzeneteket akarom lekérni:

  A kapcsolat a kiszolgálóval megszakadt. Fiók: pop3.enternet.hu, kiszolgáló: pop3.enternet.hu, Protokoll: POP3, Port: 110, Biztonságos(SSL): nem, Hiba a szoftvercsatornában: 10061, Hibaszám: 0x800CCC0E

  Valaki tud valami megoldást?