164
Pioneer DVD-R 107D
-
#164 1.22 Firmware change history:
8X Mitsubishi Chemical Corporation (Verbatim) DVD-R Media Writability has improved.
-
#163 elvileg 42 napos szóval akár ismerheti is (nemtom a lemez mikori) -
Inquisitor #162 Mikori a firmware? Mert ha régebbi mint a lemez, akkor nem csoda ... -
#161 Verbatim 16x DVD+R lemezre írtatok már ?
hmm csak 4x-esen engedi ? -
#160 Valószinüleg a dma vezérlés kivolt kapcsolva azon a csatornán, amin az íród volt. Ha megint ilyen nyavajád lesz, akkor távolítsd el az ide-vezérlőt a hardver eszközökből, és indítsd újra a gépet. -
#159 De most meg úgy néz ki, hogy megjavult. Előbb elmentem itthonról és most hogy újraindult a gép azt írta, hogy új DVD meghajtó van a gépben és most is teszteltem. Az átlagos sebesség 5,77× lett. Pedig mikor felraktam a frissítést akkor is újraindítottam, de akkor meg nem változott semmit a helyzet, igaz akkor nem is írta ki, hogy új DVD van a rendszerben. Eddig csak 1szeres és 2szeres sebességgel volt hajlandó mocorogni a teszt szerint 40%-os illetve 78%-os CPU használat mellett, most meg már 8szoroson is. A CPU használat pedig így alakult: 1× 7%; 2× 13%; 4× 25%; 8× 83%; Lehet hogy megjavult?
-
#158 Eleinte nem lassult, de úgy kb fél éve ilyen.
A konfigom pedig ilyen: Abit AN7; AMD Athlon 3000+ (Sempron); 2×512Mb PC3200 400Mhz memória; Maxtor 160 Gb (SATA) winchester; Sapphire Radeon 9800 Pro videókártya; -
izb #157 eddig is lassúlt a géped?vagy csak most jött elő?
konfigod milyen? -
#156 Hello
Van egy Pioneer 107D DVD íróm. Az a gondom, hogy amikor DVD-t írok nagyon lelassul a gépem és nem nagyon lehet semmit csinálni addig amíg meg nem írta a lemezt. Felraktam 1.21 fw-t de nem sokat változott a helyzet. A frissítés előtt megnéztem Nero CD-DVD speed-el a sebességnek 2,81× volt, frissítés után pedig 2,84× lett. Nem tudom mi lehet a gond. ha valaki tud please segítsen. -
#155 miert mit vartal? :) Pioneer :) -
#154 Na az én 107D-m most ünnepelte első szülinapját, és a jelek szerint még mindig olyan mint amikor megvettem. Tök hepi vagyok -
Fossa Dei Leoni #153 Segítsetek!
Nem tudtok olyan helyet ahonnan le lehet tölteni a Pioneer DVR530H asztali DVD író magyarnyelvű kezeléi könyvét? Jó a DVR 520 is.
Előre is köszi
-
#152 Ki tudja.:) Akkor minimum 50 dvd-t írok vele.:) -
ACE #151 Akkor szerintem 20 évig is élni fog az a DVDíró... -
#150 Hát én havonta egy alkalommal szánom rá magam, ha már kezd megtelni a vinyó.:) -
ACE #149 De gondolom az is számít, hogy naponta pl. 1 DVD-t írsz vele, vagy naponta 10-et. Esetleg hetente 1-et... -
#148 Szia. Köszi a választ, nekem kb 9 hónapos "csak", akkor még van egy-két hónapja...
A pioneer oldaláról szedtem le, nézz körbe, ott kell lennie valahol. -
CzKaresz22 #147 Honnan lehet leszedni ilyen frime.... miaszöszt???? -
CzKaresz22 #146 1,5 -
#145 Mennyi idős az író? Mondjuk ez mindenkihez szól.:)
Már csak azért is, hogy tudjuk mikor lehet számítani hasonló problémákra. :)(
-
CzKaresz22 #144 Nem fogjátok elhinni de Nekem is ez a bajom egyszer csak nem hajlandó dvd-t írni berakom a lemezt pörög pörög s ennyi...
CD-t ír s olvas is... Mi lehet a baj ??? Valakit tud már valami tippet ??? -
Gabe18 #143 Érdekes...
Ma a az eddig csodásan működő iróm egyszer csak fogta magát és ugy döntött hogy irott DVD-k 99%-át ő többet ne olvassa be.
A gyári DVD-k mennek simán,illetve cd-ből is megcsinál mindent. -
jano007 #142 Üdv!
A következő problémám van: a pioneer 107 íróm nem hajlandó sem olvasni sem írni dvd lemezeket, a cd-ket beolvassa. Már küldtem rá belső programfrissítést de az sem orvosolta a problémát. Mielőtt ezt a hibát prudukálta épp megírt 1 dvd-t de a következő nyersanyagot már nem ismerte fel.
Tud esetleg valaki valmilyen megoldást? vagy vegyek új írót???
Janó -
ACE #141 Az a baj hogy a vevők nagyon kis alamuszik, nem merik felemelni a hangjukat kicsit a saját érdekükben sem... Ha azt mondták nem ez a baja, akkor mondják meg mi a baja. Mert az ugye nem normális, hogy nem lehet vele lemezt írni. Mutassák meg, hogy megírnak vele egy DVD-t az eszközre rendszeresített sebességen, és akkor elismerem hogy nem hibás, de ha nem tudnak, akkor kurva gyorsan cseréljék ki mert rájukburítom az asztalt... -
#140 Hát, ha az összes lemezt elbassza, akkor az garis probléma kellene, hogy legyen. Hol vetted? Mistrál? :D -
ewing001 #139 A gond az, hogy meg boven garis, de azt mondtak, hogy ez nem olyan hiba amivel visszaveszik. En ertetlenkedtem, hogy miert is, de azt a valaszt kaptam, hogy akkor sem. De mar letettem roal, hogy kicsereljek. Inkabb szetszedem, megtakaritom es ha nem jo utanna se akkor odaajandekozom valakinek, mert olvaso kent meg tokeletesen muxik.
Valaki meg azt mondta nekem, hogy ennyi lemez megira sutan mar elojon ez a hiba.
Koszi azert a segitseget. -
#138 Hát, ha már az íróban is hibát jelez, akkor tényleg nem az olvasód szar.
Szerintem, ha már nem garis, akkor pucold ki az írót, egy próbát megér, kitudja, milyen dzsuva rakódott le a lencséjén. -
ewing001 #137 A DVD 4x-sen irhatoak voltak, es altalaban 1x-esen irtam ra, de probaltam azt is hogy 4x-sen irtam ra.
Nem hiszem hogy az olvasoval lenne gond, mert a neroban bekapcsoltam, hogy iras utani ellenorzes, es ott is hibat jelez vissza 60% utan. -
#136 Hányszorossan írod a hányszoros lemezeket?
Ez eléggé sokmindentől függhet.
Lehet, csak egy pucolás hiányzik az íródnak, ha már nem garis, akkor szedd szét, pucold meg a lencsét, szedd ki a porcicákat stb.
Esetleg az olvasód is döglődhet, lehet nem az írással van gond.
Nálam is volt, hogy már kezdte szarul olvasni a lemezeket a dvd olvasóm, de egy alapos pucolás után megjavult. -
#135 Mind működik, tedd fel a legújabbat.
Leszeded a Pio honlapjáról, kitömöríted, majd az exe filét futtatod, ehez nem kell magyar leírás szerintem. -
CzKaresz22 #134 Tud valaki olyan FW-et mondani ami biztos,hogy müködik...
S hogy hogyan kell felrakni.... Köszönöm...
Ha van magyar leírás az is jó...
Köszi mindenki...
Ide is jöhet: [email protected] -
ewing001 #133 1.20-as van fent, es probaltam mar ezekre irni: Rivision, TDK, Benq, Princo, meg meg egy tipusra de mar nem emlekxem a nevere. -
#132 új FW van rajta? milyen nyersanyagra pörkölsz? -
ewing001 #131 Sziasztok
Lenne egy kerdesem. Van egy 107D irom es az a problemam, hogy kabe megirtam vele 200-250 DVD es most olyat csinal, hogy a lemezt meirja minden gond nelkul, de amikor lejatszanam akkor megakad. Jelentkezik a problema filmnel es adatnal is. Nem tudjatok mi lehet vele a gond? Dobhatom a kukaba es vehetek masikat?
-
ACE #130 Jah közben néztem énis a gyári oldalán -
#129 állítólag ez:
1.21
Support 8X writing on New Optodisc DVD-R Media
4X DVD-R Media Writability Improvement -
#128 amint fent lesz hivatalos oldalon is meg tudom nézni mit javítottak benne
majd leírom -
ACE #127 naés ezzel lehet írni DL-es lemezt? -
#126 1.21 FW -
sajnos egy időkontíniumba kerültem és csak most ért ide a válaszom