Játékaddikció
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én inkább MSN-ezek, zenét halgatok, fórumozok meg ilyenek.
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
Yo, Bitch!
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Na én azzal szoktam úgy hogy suliból haza érek fél 3 körül leülök gép elé és este 10-ig jáccok😊 aztán néha felkelek éjjel 3 körül jccani mer akkor vann a játékban Live Eventek. És én imádom😛P
"The trees move. Do you not see it?"
A bulizós-csajozós korszakomnak már úgyis vége (elég is volt belõle annyi), a haverokkal piálás meg csak módjával jó móka. Testmozgás is megvan (honi soit qui mal y pense)
, szóval emiatt sem kell aggódnom.
Dynamicnek oly módon adnék igazat, hogy azok, akiknek nincs sikerélményük, szerintem általában hajlamosak szakbarbárrá válni minden területen, a hobbijuknak élnek, legyen az számítógép, vagy bármi más. Más kérdés, hogy ebbõl nem következik, hogy valaki öngyilkos lesz... Ehhez hajlam is kell.

Mert persze nem a gyerek volt hülye,a szülõ gondatlan,hanem természetessen a játék,és annak készítõje tehet mindenrõl.Mint ahogy azt a GTA-nál láthattuk már párszor...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof
Tipikus amcsi mentalitás, hogy ezek után lehúzzák többmillió dolcsira a játékfejlesztõket. Mintha az visszahozná a fiukat az életbe. No comment
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
meg ez is:
"Mennyit játszol naponta?
8 óránál többet: 10%
1 óránál kevesebbet: 12%
4-8 órát: 18%
2-4 órát: 34%
1-2 órát: 27% "
forrás: Gamestar
/szerintem itt valamit elszurtak mert ez 101%-ra jön ki, de ze nem lényeg/
V9ykn8_TZL0
ráadásul ez nem minden, a csávo muterja beperelte a Sony Entertainment-et, hogy a játék dobozán ugyanugy felirat figyelmeztesse a játékosokat az addiktív hatásokra, mint pl a cigarettánál.
info: Gamestar