Játékaddikció

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én nem vagyok játékfüggõ... 27 játék van fennt a gépemen, annak a háromnegyedét meguntam(de letörölni még nem akarom mert még talán elõveszem õket). A negyedének kb a felével hetente egyszer-kétszer játszok... A maradékkal meg nem minden nap, de amikor játszok velük akkor sem sokat.
Én inkább MSN-ezek, zenét halgatok, fórumozok meg ilyenek.

Timber
az nem vagyok 😄

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Atkamon
ja meg programozó...

Timber
Bizony! En akkora kocka vagyok, hogy a Cube 4 boritojahoz felkertek modellnek!

N o N a m e
Naponta 8-10 órát vagyok gép elõtt, hétvégén többet is, kocka vagyok elismerem, de nem vagyok játékfüggõ meg nincs semmi olyan problémám hogy 1 hétig nem birom ki gép nélkül. Szerintem minden rendben van velem, sportolok is annyit amennyit érzek hogy elég nekem, barátaim vannak sokan. Csak azért ülök a gép elõtt mert mindig valami újat látok. Most is az osztálytársaim fele kocsmában ül, isznak és cigiznek, köszönöm nem kérek belõle 😊
nem kell semmit tanulna csak legyél kib*szott nagy kocka xD

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

gibson9
Én is ilyen munkára vágyom!!! Sõt még játéktervezés is tetszene munkaként. Mit kell ehez a munkához tanulni? 😄

ForzaInter
mikor nem volt netem akkor sokat játszottam, miota van net szinte semmit, max 1-2 órát...

Yo, Bitch!

JAG1
Nincs felvétel? <#zavart1>

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Én egészen addig voltam játékfüggõ, amíg meg nem ismerkedtem az internettel. 😊

Timber
Napi 8 órát játszom kötelezõen 😄 Ha még otthon is van kedvem akkor az +2-3 óra 😄 Mégsem tartom magam függõnek. Mit tegyek ha ez a szakmám? 😄 😄 😄

SimaSuna
sokat...
Atkamon
Én most mongyuk felvételire készülök de amúgy rohatt sokat jáccok... Imádott játékom a The Matrix online. Odavagyok az rpgkér😛
Na én azzal szoktam úgy hogy suliból haza érek fél 3 körül leülök gép elé és este 10-ig jáccok😊 aztán néha felkelek éjjel 3 körül jccani mer akkor vann a játékban Live Eventek. És én imádom😛P

Calver
bocs, nem te voltál aki stat alapján napi 11 órát WoW-ozott? <#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

én nem tom menyit jáccok, manapság már nincsenek olyan jo játékok mint régen. tudom, ez nem igaz. de a régebbi játékok engem személy szerint jobban lekötöttek, mint a mostaniak. nagyon ritkán hoznak uj dolgokat a fejlesztök. /egy-két játéknál viszont nagyon le tudok ragadni! 😊/

Érdekes téma. Én momentán munka nélkül vagyok, így sokat játszom, bár a mennyiség változó. Függõnek nem igazán tartom magam, hisz káros hatásokat nem nagyon érzek magamon. 😊 Van egy gyönyörû barátnom, fõsulira járok, szóval építem a karrierem 😊

A bulizós-csajozós korszakomnak már úgyis vége (elég is volt belõle annyi), a haverokkal piálás meg csak módjával jó móka. Testmozgás is megvan (honi soit qui mal y pense) , szóval emiatt sem kell aggódnom.

Dynamicnek oly módon adnék igazat, hogy azok, akiknek nincs sikerélményük, szerintem általában hajlamosak szakbarbárrá válni minden területen, a hobbijuknak élnek, legyen az számítógép, vagy bármi más. Más kérdés, hogy ebbõl nem következik, hogy valaki öngyilkos lesz... Ehhez hajlam is kell.

fm
én leszoktam,de régen napi 2-3 órát játszottam,fõleg fifa sorozat részeit,vagy fps-t,ha jó volt...de manapság sokkal jobban érzem magam

Újabb jó ok hogy rámondhassák a video/számitógépes játékokra hogy milyen ártalmassak.
Mert persze nem a gyerek volt hülye,a szülõ gondatlan,hanem természetessen a játék,és annak készítõje tehet mindenrõl.Mint ahogy azt a GTA-nál láthattuk már párszor...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

igen!!! teljesen igazad van!!!

Dynamic
Egyébként én azt látom, hogy fõleg azok lesznek ilyen játékõrültek, akiknek az életben nincs igazán sikerélményük, mellõzve érzik magukat, kicsi az önbizalmuk stb. és egy ilyen szg-pel kreált online világba menekülnek, ahol fontosnak érzik magukat és több sikerélményük is lesz, vagy akár "hõssé" válhatnak.Ez talán hülyén hangzik, de valahol ez a dolog mozgatórugója.
ok 😊

te mondtad: "tipikus amcsi mentalitás"

Dynamic
azért annyira nem vagyok beteges
Na ez az, hogyha ilyet tett akkor nyilván nem volt teljesen százas. A szülõi felelõsség sokkal nagyobb egy beteg srác esetében, nyilván nem egy hónap alatt kattant meg, látni lehetett volna a jeleket a gyerekkorától kezdve ha a szülõket érdekelte volna a fiuk. Szomorú, hogy 21 éves korára se tudták elvinni egy pszihiáterhez😞

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

Dynamic
Van annyi, mert a második pálya idejére kb. 35 percet írt a végén a statisztikába.Az 1. és a 3. pálya együtt idõben szintén ott van kb.
Amúgy meg szvsz amíg nem megy a munka/család/asszony rovására a game, addig annyit játszhat amennyit akar.

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

hát ja, de 21 évesen azé lehetett volna annyi esze hogy egy hülye játék miatt ne nyirja ki magát

Lol, a szülei pereskedés helyett inkább foglalkoztak volna a gyerekükkel. Amúgy is beteg volt a srác a történtek alapján, jobban is figyelhettek volna rá...

Tipikus amcsi mentalitás, hogy ezek után lehúzzák többmillió dolcsira a játékfejlesztõket. Mintha az visszahozná a fiukat az életbe. No comment

szerintem nicns anyi... 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

ok, naponta vitted végig 5x? mer akkor az eddig 5 ora/nap 😄D

Dynamic
Olyan bõ 1 óra.
meddig tart végigvinni a demot? hány ora? 😊

Dynamic
Eleinte köpködtem rá, de utána beleszerettem.Fõleg a 2. pálya tetszik.Iszonyat jól lehet benne tömeget írtani a gránáttal😄
Botond
napi 8 óra+ nálam télen 1-2 óra max minden más évszakban
azt még nem raktam fel, megér egy probát?

nem most hallottam én sem, csak most volt a cikk a Gamestar-ban, és gondoltam végzek egy kis közvéleménykutatást, mert érdekel a téma

biztos, én nem tudom, de azért ez durva

meg ez is:
"Mennyit játszol naponta?
8 óránál többet: 10%
1 óránál kevesebbet: 12%
4-8 órát: 18%
2-4 órát: 34%
1-2 órát: 27% "

forrás: Gamestar

/szerintem itt valamit elszurtak mert ez 101%-ra jön ki, de ze nem lényeg/

Dynamic
Ha van olyan játék ami úgy igazán érdekel(mostanában kb. 2 havonta egy darab) akkor napi 2 órákat nyomom amíg végigjátszom.De amúgy semmi.Most az utóbbi 2 hétben abszolút semmi nem volt, csak végig nyomtam vagy 5-ször a Painkiller demót, mer teccik😊
Botond
2 éve történt kb,elég lassan terjenek a hírek arrafelé lol
Davidus
Van a játékban olyan káros anyag amitõl meghalhatsz? A cigiben van. Simán elbukja a pert😛

V9ykn8_TZL0

ráadásul ez nem minden, a csávo muterja beperelte a Sony Entertainment-et, hogy a játék dobozán ugyanugy felirat figyelmeztesse a játékosokat az addiktív hatásokra, mint pl a cigarettánál.

a közben, lehet hogy miatta is.

Davidus
Dio2 közben vagy Dio2 miatt? Nem mindegy😊

V9ykn8_TZL0

én hallottam már olyat is hogy egy csávo Diablo 2-zés közben meghalt.

Davidus
Ez nem függõ hanem idióta😛

V9ykn8_TZL0

Davidus
Mostmár annyit amennyit akarok de régen függõ voltam. Fõleg mikor uj volt a gép😊

V9ykn8_TZL0

"A 21 éves Shawn Volley imádta az Everquest-et... Annyira, hogy otthagyta a családját, munkáját, otthonát, és egy külön lakásba költözött csak hogy hagyják nyugodtan játszani. De a szenvedélybetegsége ezen a szinten nem állt meg: végül (egy ismeretlen játékszituációban) pisztollyal fejbe lötte magát..."
info: Gamestar