1412
  • Kreeder44
    #1412
    aham ingyenes lett
  • Prody
    #1411
    El meg a game?:D
  • MrStokes
    #1410
    Anno en is toltam 1-2 honap erejeig, aztan (gyanitom valami masik MMO kedveert) ott is hagytam. Mar az account dolgaimra sem emlekszem sajna.

    Neha eszembe jut, mert tetszett benne, hogy minden class-nak egyeni mechanizmusa volt, meg a vilag sem volt rossz. Craft rendszer is bejovos volt. Faction-oknel reputation-t szerezni/epiteni mar WoW-ban sem szerettem. :)

    Nekem ugy dereng, hogy alapvetoen tetszett a jatek, de a startot kovetoen nem sokkal sokan otthagytak es elegge elneptelenedett vagy mifene. Mintha be is zartak volna kesobb.

    Lehet, nagy hulyesegeket irok, de nekem valami ilyesmi remlik. Arra meg emlekszem, hogy sok ido utan vegre volt egy MMO ami ujra tetszett, es sajnaltam hogy megsem tudott befutni vegul.

    Lehet, hogy majd kesobb valamikor megprobalok ranezni, ha sikerul esetleg az account infokat elobanyasznom valahogyan, de most, hogy mar csak par nap a GW2 release-ig, mar nem eroltetem egyenlore.
  • Bandras DaSilva #1409
    Hát én befizettem egy hónapot mert nem akartam a f2p dologgal szarakodni és nagyon bejövős. Valamikor 100 éve a megjelenéskor toltam egy fél évet, de akkor sok bajom volt vele. Most letisztultabb a dolog, viccesek a questek és van elég ember is.

    Egy kurva nagy gond van, az pedig a lag. Esténként Telonon iszonyú lag spikok vannak..ami azért eléggé nagy blama a soenak, de mondjuk ismerjük őket..

    Elvileg hamarosan javul a dolog.

    Egyelőre lvl15 Bandras néven futok..ha van bent esetleg vki és keresne partnert questekre stb.

    Guildet is keresek, ha van vmi jó.

    Per pillanat nagyon tetszik a dolog és remélhetőleg maradok is itt egy jó darabig. Craftba/diploba még bele sem kezdtem...azzal is elleszek egy darabig...

  • csgj
    #1408
    Ja, belenéztem, nagyon korlátozva van. :-/ Kár... Így elég gáz.
  • Bandras DaSilva #1407
    Ja, én is néztem, hogy vissza kéne menni...bár inkább befizetősre mert eléggé limitált a f2p playerek lehetősége. Ahogy néztem fórumon. Bár próbát megér..elvileg revampoltak sok questet meg csinosítottak rajta. Kíváncsi leszek...mondjuk a régi accomról nem nagyon tudok már semmit:)
  • csgj
    #1406
    Most kaptam e-mailt, hogy free2play lett a játék. Szerintem így egy próbát megér. :-)
  • MrStokes
    #1405
    Goggle a baratod.
    link
  • Felgolos
    #1404
    Kihalt a játék? Még játszanak rajta?Van trial lehetőség? Érdemes kipróbálni?
  • Felgolos
    #1403
    Mi a helyzet a játékal?érdemes kipróbálni?Ha valaki tudvalami infót pls ossza meg
  • Kreeder44
    #1402
    lesz végre valami fellendülés vagy temethetjük? :S
  • musha
    #1401
    én is digitálisan vettem, nem bírtam megvárni amíg itthon összeszenvedik a megjelenést...
  • Kreeder44
    #1400
    Jaja nekem is... nagy reményeket fűztem hozzá ráadásul digitálisan vettem meg ami még több volt mint amikor itt lehetett kapni 7e ft ért én meg kb ráfizettem 11-14 e ft-ot :S hmmm remélem még fog szebb napokat látni ez a játék és megint népes lesz a világa... talán majd én is benézek 1szer ha jön valaki....
  • musha
    #1399
    hétvégén gondoltam benézek, bár már egy ideje nem fizettem elő, erre beengedett. nem tudom miért, de ment.
    de nagyon-nagyon kevesen vannak. nem magyarok, hanem úgy egyáltalán. annyi lehetőség van pedig benne, fájó pont ez nekem, hogy pont ez a játék ennyire eltűnt a homályban...
  • Kreeder44
    #1398
    játszik még evvel vaLaki?
  • Prince23
    #1397
    Isle trailer
  • Kreeder44
    #1396
    Tényleg él ha letötöm és felrakom újra a gamet akkor hónap végéig ingyenesen játszhatok vele??? mert ha nem nem eröltetem :D
  • Torzonborz
    #1395
    rouge egyedül nem sokat ér viszont jó groupban ( tank/bard/war cleric/bear shaman/psycho) iszonyat dps-t tud csinálni.
  • Vucli
    #1394
    Ja cleric elég durván osztotta dmg t (sokkal jobban mint a DK), amikor kipróbáltam, ráadásul tud healelni is.
    Disc szerintem hosszú távon uncsi. A többi kasztot nem nagyon próbáltam, róluk már valószínűleg több tapasztalatod van, mint nekem. (druidot próbáltam még 8 ig, nem tulzottan tetszett)
  • Lerstal
    #1393
    Én dreadknightot nagyon megnézném nagyobb szinten csak addig kicsit uncsi sztem, és egy cleric erősebb nem(+tápos bufffok)? a shaman hasonlit a cleric-hez, asszem buffokban különböznek...ranger az jó, rogue-m csomoszor volt de nem tetszett , sztem szar. kiprobáltam a Disciple-t meg a monkot...ugyanaz csak a disciple tud healelni Jinböl. a monk meg buffol jinböl. paladin...hááát nemtudom...sok skillje unead ellen jó, warrior meg uncsi.
    blood mage sem rossz arrol nem tudok sokat mondani. sorcerem volt, de az hasonlit a druidhoz...és druidom van már :) necro-t nem probáltam soha de nem is fogom :D
    szóval DK v Cleric v ranger v monk/disc sem rosz azok igy ütnek :D, shaman :/ :D
  • Vucli
    #1392
    Na mizujs egyébként? Sikerült kasztot választanod?
  • Vucli
    #1391
    Felőlem játszhatunk , csak annyi a gond, hogy én dolgozom (most is:):), ezért csak du.-án tudok játszani (du. 5 után), nem tudom ez neked megfelel e. Privát üzenetbe elküldöm az email címem , ide küldd el az msn címed vagy azonosítód, és ha haza értem felveszlek.
  • Lerstal
    #1390
    én most fogom kezdeni... ha gondolod tolhatnánk együtt :)
    vmelyik szerveren...csak beszéljük meg pls, vagy msn :)
  • Vucli
    #1389
    Én is benéztem mind a 3 pve szerverre (Xeth a 3. dik ha jól emlékszem), és nézegettem hol mennyi a player (a social panelon) , de jelentős eltérést nem tapasztaltam, csak annyit hogy a Halgaron 150 es míg a másik kettőn 280 körüli pingem volt, ezért (meg hát csak eu s) a Halgaron kezdtem. De nagyon lehangoló volt, hogy nem tudtam grpot találni, ezért el is ment a kedvem, valahogy nincs kedvem felszintezni egyedül 50-ig (de még 20-30 ig se, vagy nem tudom mikor indul be a partyzás) egy mmorpg-be.
  • Lerstal
    #1388
    a Vanguard players honlapon a legtöbb karaktert 1-50ig a Seradon mutatja. és fórumon is oda irtak legtöbbször stb... mindegy
    megnézem azért köszi :))
  • Vucli
    #1387
    Halgar az EU szerver, itt a legkisebb a ping. Populációba kb. mind a 3 pve szerveren hasonló (sajnos elég alacsony) és van egy pvp szerver, aminek a legalacsonyabb.
  • Lerstal
    #1386
    és melyik szerveren?
    köszi
  • Lerstal
    #1385
    sziasztok
    érdeklödnék h us vagy eu-s verzioval jáccanak többen és ha igen mennyi kb a populacio?
  • magus
    #1384
    most kaptam egy levelet, hogy mivel volt egy accountom (free trial), ezért július 31-ig ha belépek ingyen játszhatok. Honnan lehet leszedni a játékot? vagy megéri egyáltalán? ahogy olvasom alig játszanak vele (amit nem értek miért, az elején nagy jövővel indult)
  • Vucli
    #1383
    Hát kb (sajnos vagy nem) mindegyik mmorpg ezt tudja szintezés majd raid. Annyi kérdésem lenne, hogy érdemes a diplomacyt és a craftingot is felhúzni a normál szintek mellett? Mert látom, hogy ezek is rengeteg időt elvesznek, és azért a normál adventuring szinttel is haladni szeretnék, meg ahogy látom az end lvlesek többségének (50 eseknek) sincsen felhúzva, nem tudom mennyivel nőveli meg ez a szintezést (ahogy látom elég sokkal) és hogy megéri e?
  • Torzonborz
    #1382
    jó játék csak én már pl meguntam. raideltem egy darabig ami nem volt rossz csak már másra vágytam. kiegről meg semmi hír sajna . a pvp-t meg jobb ha nem is említem.
  • Vucli
    #1381
    Hmm lehet, de nem értem miért. Szerintem tényleg nagyon jó a játék, próbáltam már dungeon and dragons, eq2 t, guild wars, city of heroest szerintem ezeket simán veri és persze sokáig wowoztam is aminél pl sokkal jobban néz ki, jó lehet nincs minden annyira a helyén és nem annyira leisztult. Tényleg nagyon rossz lehetet a startja a játénak, mert nem hiszem el , hogy jelenlegi formájában nem ez az egyik legkirályabb klasszikus mmorpg
  • Torzonborz
    #1380
    ha jól tudom az utolsók is otthagyták VG-t vagy talán 1-2 kósza magyar lehet még bent. :(
  • Vucli
    #1379
    Sziasztok nemrég kezdtem el a játékot, szerintem nagyon jó. Sajna populáció a szervereken nem túl nagy, ahogy olvastam sokaknak elment a kedve a játéktól a bugok miatt, de eddig én nem tapasztaltam olyan nagy gázokat egy bugos küldim volt eddig. A grafikája is nagyon ott van, hangulat is okés.
    Urgan néven egy orc dead knighttal játszom a Halgaron , ha van magyar klán (akár vegyes) akkor légyszi irjatok rám ingame vagy pedig ide, hogy kinél lehet jelentkezni.
  • Kreeder44
    #1378
    hogy alakul a game??? van valami érdemleges fejlődés december óta??? lehet már láthatóvá tenni a sisakot legalább?? :D
  • foxxi
    #1377
    Azért az látszik hogy főleg magas szinen folyik a játék. 2 óra alatt nemtaláltam senkit egy sgroupos questre :(
  • foxxi
    #1376
    Köszi a helpet :D Sok mindent értek igy már :)
  • DragonKnight
    #1375
    Hát ebben egyetértünk hogy lehetne még több érdekes dolgot belerakni a játékba mert az ölj meg 100 Xarkint már egy kissé unalmas.

    De most már kezd olyan állapotba kerülni mint amit a kiadáskor kellett volna tudnia.

    De ahogy látom sajnos AoC-ben sem tudnak ettől a "menj oda ölj rókát hoz 100 bőrt" stílusú "questektől" elszakadni.

    Az egyetlen egyedi MMO ebből a szempontból az EVE de az egy teljesen külön kategória.

    A fishing meg GU5-ben még tán nem lesz de GU6-ban már esélyes :)


  • Torzonborz
    #1374
    aha akkor ez is a szokásos VG féle grind/camp fest. :D ez nem kieg. meg a köv. raid zóna sem. az a baj hogy ez a játék is a kiaknázatlan lehetőségek tárháza. na mindegy . ha lesz fishing akkor benézek az jó móka lesz remélem.
  • DragonKnight
    #1373
    Flying mount quest elég nehéz ami azt jelenti hogy perfect küldit sorozatot gyártottak a fiúk perfect csapatok részére.

    A griffhez nem kell raid gear de ami az alatt van az igen.

    A griffhet raid segitségével lehet raid "verzió"-ra upgradelni.

    A griff questline elején "csak" Torlaxist, Harakhan fáraót, és egy új Fungal mobot kell kiirtani amihez kell Hegnerian, és a Fungal King.

    Ez az új Fungal mob ún. 6 emberes raid mob, és igen szép wipeokat lehet megfigyelni ott mikor jön valaki bepróbálkozni.

    Ha ezen túl vagy akkor jön Old Targonor amit kissé felturbóztak ennek a tiszteletére. További lépések még nem tiszták számomra.


    A wywernhez az APW gnome cityben kell felvenni az inditó questet.

    És a sárkány megnyúvasztása szükséges a befejezéshez.

    Már van 1-2 guild ahol vannak griffek, wywernnek még a közelébe sem jár senki.

    Ha megakarod szerezni mind a kettőt akkor az egy több hónapos meló egy jól felszerelt tapasztalt guild számára (nem a top raid quildekre gondolok)

    Szerintem ez a 2 quest elég jó ahoz hogy akár kiegnek is fel lehessen fogni. Az biztos hogy leköti a lvl50 embereket akik már csupa APW craftolt Sárkány gearban unatkoznak.

    Addigra meg tám meglesz a következő raid zóna a Bridge of Destiny