3478
  • robotnyk
    nyugi :)
  • sanyiiiii
    ohh sry.
  • [NST]Cifu
    Nem fáj a szemed?
  • robotnyk
    589től olvasd el plz :)
  • [NST]Cifu
    Megérkezett a mai napi inteligenciacsászár-jelöltünk...
  • sanyiiiii
    mivááááá??
  • robotnyk
    váááááááááááááááááááá
  • sanyiiiii
    Nah végre volt5 időm kipróbálni a demot és nagyon király sztem.
    Fent van már neten a full? Ha nem akkor mikor lesz kb.?
  • robotnyk
    sztem függhet.
    21dikén, és még nincs fent neten.
  • maniac001
    Szerintem ez nem függ a VGA memória méretétől.
    Mikor jön a full? neten nincs még fent?
  • Ridley
    256mb? erre nem gondoltam..nah ez viszont lehetséges akár,nekem 128 vid.memória van.

na mind1.
  • [NST]Cifu
    Nem, az #553 és az #554 Skirmish-ben készült egyaránt. Majd holnap csinálok képek akkor az űrfarkasokról is közelről, hogy végleg tisztázva legyen. :)
  • robotnyk
    ja, baromi jó ötlet, majd ha minden multi előtt kotorászni kellene az optionsben, hogy ne akadjon, akkor az lenne a baj, hogy miért nem csinálták meg rendesen.
  • Ridley
    jah ezen látható de ez campaign, nem? mert ott nekem is.
    és csak ott sárga a blood ravenek mellkasi szárnya.

amúgy én az 554-es képet említettem,hogy nem láttam a rácsokat.
  • maniac001
    Az elég durva lenne ha a fullban így hagynák. Ha nem megy jó detaillal a skirmish vagy a multi akkor az illető visszaveszi a részletességet. De hogy eröltetetten lebutítják az gáz. Döntse el mindenki hogy neki hogyan a legjobb.(NST)CIFU amúgy én nem high-ban hanem MED-ben láttam a különbséget. Vedd a texture detail-t med-be és ott csinálj képet skirmish-ben és hadjáratban. De a skirmish Tutorialban is jó, csak a sima skirmish-ben nem.
  • [NST]Cifu
    Nézd csak meg alaposabban azt a képet.... De inkább kivágom az első űrgárdista sisakját, felnagyítom, és adok rá egy kis fényerőt, hogy jobban látszódjon:

Nekem úgy tünik, hogy ott vannak azok a rácsok...
    Azt nem tudom, hogy nálam miért ilyen, és nálatok miért nem. Talán a 256MB videómemória miatt? Passz...
  • Ridley
    el kell,hogy keserítselek de a képed amit skirmishben készítettél az nem olyan minőség mint a campaignos...nézd meg jobban.

a sisaknál ahol a száj lenne ott függőleges rácsokat lehet látni a campaignos grafikán a skirmish-ben meg nem.
    és nálad nem lehet ott látni szal ennyi

amúgy 4,9-es cat driver van fenn.
    a másik ha mindenkinél gyengébb a grafika akkor pont nálad miért lenne jobb??
    nézd meg jobban teljes zoomon.

de kár többet erről témázni majd a full game-nál majd kiderül.

üdv
  • [NST]Cifu
    Furcsa, mert nálam (rendes) aranysárga színű a szárnyas koponya a melvérten, és ugyanolyan minőségűek a textúrák Skirmish-ben és a kampányban. (lásd #553-as kép)

Radeon 9800XT és Cat. 4.8-al...
  • Ridley
    na mondom megnézem én is.(a kíváncsiság ugye )
    a grafika fullon (aa és af nélkül) 1280*1024

a képet átméreteztem 800*640-be,hogy ne húzza szét a topic-ot
    (skirmish/campaign)

a különbség szemmel látható.
    nem csak a bekaríkázott rész de a szárnyak színe a mellkason ill. minősége is eltér.
    ami még igen észrevehető az a sisak és a fegyverek közötti különbség (ezen a képen ez kevésbé látható)

lehet,hogy a skirmish-t ill. a lan-t direkt fogják butítani mert ha 8 player több száz egysége kavarogna akkor már lehúzná a speedet? ez csak tipp

amúgy ati 9800 pro-n néztem

üdv
  • maniac001
    Na tegnap jól átnéztem a demót és TÉNY hogy ha a főmenüben med-re állítod, a hadjáratban szebb mint skirmishben. Sőt olyan is volt hogy skirmishben a saját egységemnek med grafikája volt, az ellennek meg sokkal szebb.
    Na ehhez mit szóltok?
  • Riker
    http://forums.relicnews.com/showthread.php?t=36247&highlight=orcs

itt minden le van irva.
    Egyesek már az eldákat meg a káoszosokat is belerakták de azt én inkább megvárom a teljesben.
  • Riker
    De lehet,és nem a bétával játszottam:P
  • Riker
    Sorry tegnap nem voltam netközelben
    Rettentő komplikált módon a Relic hivatalos forumát kéne olvasgatni:P
    Ott van egy program ami megnyitja a .sga fájlt és le van irva külön hgy lehet orkokat,terminátorokat,land raidert,sőt még imperial guardokat lehet.
    Elvben az összes faj játszható a demóban de csak ezeknek van benne a modellje meg a hangok.
  • ayden
    Nekem is jobban bejönnek a Dreadnoughtok de olyan jól néz ki amikor még ott körülveszik a kis Terminátorok:)
  • maniac001
    Értem, de egy külföldi fórumban írták hogy mit kell átvariálni a data könyvtárban és elérhető a terminator osztag, meg az orkokat is választhatod skirmishben.
    De nem találtam meg hogy hogyan, csak írták hogy meg lehet csinálni.
  • [NST]Cifu
    Értsd már meg: A DEMÓBAN NEM LEHET TERMINÁTOROSZTAGOT CSINÁLNI!!!!
  • maniac001
    Demóban hogy kell terminator osztagot csinálni?!?
  • [NST]Cifu
    Nem tudom... Nekem ilyen téren jobban bejönnek a Dreadnoughtok (játékmenet szempontjából), és azok előállítása nem is olyan macerás...
  • ayden
    Pedig az egyik terminátor osztag + a főgóré elég ütős kis csapat tud lenni, szétkapnak azok mindent:D
  • [NST]Cifu
    Egyszerűen arról van szó szerintem, hogy ő a bétával játszott, és azt hitte, hogy béta = demo...
  • ayden
    Hát nálam is elég gázos, bár más skinnel nem probáltam még
  • maniac001
    Riker írta hogy a demóban valahogy elő lehet csalogatni a terminátor gyártási lehetőséget és orkokkal is lehet lenni.
    nem tudjátok hogyan???
  • robotnyk
    nekem az akkor is multi marad :)
  • [NST]Cifu
    Passz, akkor nem tudom, nálam is minden fel van húzva...
  • maniac001
    Igen, de ott nincs csak terrain detail, light detail meg még valami.
    A textura detail csak a főmenüben van.
    Hol a model detail?
  • [NST]Cifu
    Skirmishben nézted az options-s (menu -> options), ott is minden High-on van?
  • maniac001
    Akkor nálunk mi a baj?
    Azt sem értem, miért vették ki a Model detail opciót. A bétában benne volt.
  • [NST]Cifu
    Radeon 9800XT és Cataclyst 4.8
    De a textúrarészletességet nem a videókártya tipusa határozza meg...
  • Hmuda
    GFTi4200 128M és a legújabb detonator.
  • maniac001
    Milyen videokártyád van és melyik drivert használod?