3478
-
#598 nyugi :) -
sanyiiiii #597 ohh sry. -
#596 Nem fáj a szemed? -
#595 589től olvasd el plz :) -
#594 Megérkezett a mai napi inteligenciacsászár-jelöltünk... -
sanyiiiii #593 mivááááá?? -
#592 váááááááááááááááááááá -
sanyiiiii #591 Nah végre volt5 időm kipróbálni a demot és nagyon király sztem.
Fent van már neten a full? Ha nem akkor mikor lesz kb.? -
#590 sztem függhet.
21dikén, és még nincs fent neten. -
maniac001 #589 Szerintem ez nem függ a VGA memória méretétől.
Mikor jön a full? neten nincs még fent? -
#588 256mb? erre nem gondoltam..nah ez viszont lehetséges akár,nekem 128 vid.memória van.
na mind1. -
#587 Nem, az #553 és az #554 Skirmish-ben készült egyaránt. Majd holnap csinálok képek akkor az űrfarkasokról is közelről, hogy végleg tisztázva legyen. :) -
#586 ja, baromi jó ötlet, majd ha minden multi előtt kotorászni kellene az optionsben, hogy ne akadjon, akkor az lenne a baj, hogy miért nem csinálták meg rendesen. -
#585 jah ezen látható de ez campaign, nem? mert ott nekem is.
és csak ott sárga a blood ravenek mellkasi szárnya.
amúgy én az 554-es képet említettem,hogy nem láttam a rácsokat. -
maniac001 #584 Az elég durva lenne ha a fullban így hagynák. Ha nem megy jó detaillal a skirmish vagy a multi akkor az illető visszaveszi a részletességet. De hogy eröltetetten lebutítják az gáz. Döntse el mindenki hogy neki hogyan a legjobb.(NST)CIFU amúgy én nem high-ban hanem MED-ben láttam a különbséget. Vedd a texture detail-t med-be és ott csinálj képet skirmish-ben és hadjáratban. De a skirmish Tutorialban is jó, csak a sima skirmish-ben nem. -
#583 Nézd csak meg alaposabban azt a képet.... De inkább kivágom az első űrgárdista sisakját, felnagyítom, és adok rá egy kis fényerőt, hogy jobban látszódjon:
Nekem úgy tünik, hogy ott vannak azok a rácsok...
Azt nem tudom, hogy nálam miért ilyen, és nálatok miért nem. Talán a 256MB videómemória miatt? Passz... -
#582 el kell,hogy keserítselek de a képed amit skirmishben készítettél az nem olyan minőség mint a campaignos...nézd meg jobban.
a sisaknál ahol a száj lenne ott függőleges rácsokat lehet látni a campaignos grafikán a skirmish-ben meg nem.
és nálad nem lehet ott látni szal ennyi
amúgy 4,9-es cat driver van fenn.
a másik ha mindenkinél gyengébb a grafika akkor pont nálad miért lenne jobb??
nézd meg jobban teljes zoomon.
de kár többet erről témázni majd a full game-nál majd kiderül.
üdv -
#581 Furcsa, mert nálam (rendes) aranysárga színű a szárnyas koponya a melvérten, és ugyanolyan minőségűek a textúrák Skirmish-ben és a kampányban. (lásd #553-as kép)
Radeon 9800XT és Cat. 4.8-al... -
#580 na mondom megnézem én is.(a kíváncsiság ugye )
a grafika fullon (aa és af nélkül) 1280*1024
a képet átméreteztem 800*640-be,hogy ne húzza szét a topic-ot
(skirmish/campaign)
a különbség szemmel látható.
nem csak a bekaríkázott rész de a szárnyak színe a mellkason ill. minősége is eltér.
ami még igen észrevehető az a sisak és a fegyverek közötti különbség (ezen a képen ez kevésbé látható)
lehet,hogy a skirmish-t ill. a lan-t direkt fogják butítani mert ha 8 player több száz egysége kavarogna akkor már lehúzná a speedet? ez csak tipp
amúgy ati 9800 pro-n néztem
üdv -
maniac001 #579 Na tegnap jól átnéztem a demót és TÉNY hogy ha a főmenüben med-re állítod, a hadjáratban szebb mint skirmishben. Sőt olyan is volt hogy skirmishben a saját egységemnek med grafikája volt, az ellennek meg sokkal szebb.
Na ehhez mit szóltok? -
Riker #578 http://forums.relicnews.com/showthread.php?t=36247&highlight=orcs
itt minden le van irva.
Egyesek már az eldákat meg a káoszosokat is belerakták de azt én inkább megvárom a teljesben. -
Riker #577 De lehet,és nem a bétával játszottam:P -
Riker #576 Sorry tegnap nem voltam netközelben
Rettentő komplikált módon a Relic hivatalos forumát kéne olvasgatni:P
Ott van egy program ami megnyitja a .sga fájlt és le van irva külön hgy lehet orkokat,terminátorokat,land raidert,sőt még imperial guardokat lehet.
Elvben az összes faj játszható a demóban de csak ezeknek van benne a modellje meg a hangok. -
#575 Nekem is jobban bejönnek a Dreadnoughtok de olyan jól néz ki amikor még ott körülveszik a kis Terminátorok:) -
maniac001 #574 Értem, de egy külföldi fórumban írták hogy mit kell átvariálni a data könyvtárban és elérhető a terminator osztag, meg az orkokat is választhatod skirmishben.
De nem találtam meg hogy hogyan, csak írták hogy meg lehet csinálni. -
#573 Értsd már meg: A DEMÓBAN NEM LEHET TERMINÁTOROSZTAGOT CSINÁLNI!!!! -
maniac001 #572 Demóban hogy kell terminator osztagot csinálni?!? -
#571 Nem tudom... Nekem ilyen téren jobban bejönnek a Dreadnoughtok (játékmenet szempontjából), és azok előállítása nem is olyan macerás... -
#570 Pedig az egyik terminátor osztag + a főgóré elég ütős kis csapat tud lenni, szétkapnak azok mindent:D -
#569 Egyszerűen arról van szó szerintem, hogy ő a bétával játszott, és azt hitte, hogy béta = demo... -
#568 Hát nálam is elég gázos, bár más skinnel nem probáltam még -
maniac001 #567 Riker írta hogy a demóban valahogy elő lehet csalogatni a terminátor gyártási lehetőséget és orkokkal is lehet lenni.
nem tudjátok hogyan??? -
#566 nekem az akkor is multi marad :) -
#565 Passz, akkor nem tudom, nálam is minden fel van húzva... -
maniac001 #564 Igen, de ott nincs csak terrain detail, light detail meg még valami.
A textura detail csak a főmenüben van.
Hol a model detail? -
#563 Skirmishben nézted az options-s (menu -> options), ott is minden High-on van? -
maniac001 #562 Akkor nálunk mi a baj?
Azt sem értem, miért vették ki a Model detail opciót. A bétában benne volt. -
#561 Radeon 9800XT és Cataclyst 4.8
De a textúrarészletességet nem a videókártya tipusa határozza meg... -
#560 GFTi4200 128M és a legújabb detonator. -
maniac001 #559 Milyen videokártyád van és melyik drivert használod?