3478
  • robotnyk
    okt 21+1-2 hét szvsz
  • Seeker666
    mikor jelenik meg kis hazánkban?
  • maniac001
    És próbáld már meg a #631-es hozzászólásomban leírtakat is léccci.
    THX
  • NST Demo
    Hát most a melóban vagyok de olyan este 11 óra fele lehet hogy le tudom ide írni , mit is csináltam . De a Riker által adott linket követve jutottam el én is a megoldáshoz .
  • robotnyk
  • gothic1
    Ja csak azért irtam ide ezt a véleményt, hogyha van aki hezitál, mint én tettem, akkor az hagyja ezt most már tényleg abba! :)
  • gothic1
    No feltetlepitettem a demot.

Introvideo: arcomon döbbenet, warcraftvideo szinvonalat közeliti

Játék: arcomon döbbenet 2, ez jó, és nem tudom miért, de nem volt lerágottcsont-feelingem, van hangulata...bár még nem volt idöm kielemezni, de elsö nekifutásra tetszik.
    És ami fontos kritika: lesz kedvem ma este is elinditani a

W40k.exe

megnevezésü fájlt.

• maniac001
    Méééég valamit észrevettem. Tegnap hosszasan tanulmányoztam a gémet. Íme:
    Ha skirmishben a Toggle Team Color-t kikapcsolod akkor nagyon szép lesz a grafika. De ha így mentesz, és visszatöltöd, már a gyengébb grafikai detail jön vissza, ráadásul nem is mindig ugyanaz a színű egység mint amit mentettél. Érdekes, alig hittem de vagy 50-szer végigzongoráztam a lehetőségeken. Hadjáratban okay, de skirmishben nem. Mintha skirmishben a két csapatot azzal különböztetné meg a program hogy az egyiknek leveszi a grafikáját...Csak pislogtam, de így van, próbáljátok ki.
    És leírhatná valaki hogy kell a többi fajt előcsalni. Köszönöm.
  • maniac001
    Nem tudok angolul sajnos....
    leírhatnád ha jó fej akarsz lenni :-))
  • Riker
    waze,direkt leirtam a pontos linket ahol lépséről lépésre le van irva.
  • maniac001
    Te hogy szedted elő a többi fajt?
    Én nem találtam a neten semmit erről. Leírnád mit tegyek?
    Köszi.
  • JohnnySmith
    aha akko nekik jó lesz.....
  • NST Demo
    Egy imperial guard Ezredes plusz pár ágyútöltelék meg egy inkvizítor .
  • JohnnySmith
    Hááááát nem....(ventin miért nem vagy........)
  • [NST]Cifu
    Lesz 1x értelmes hozzászólásod is?
  • [NST]Cifu
    Ha meg akarod érteni a világot, akkor menj el a legközelebbi nagyobb könyvesboltba, és vedd meg 'Ian Watson teljes Warhammer 40.000 univerzuma' c. méretes könyvet. Ha rendesen ráfeküdsz, a megjelenésig ki is tudod olvasni. :))

De egyébként csak pötyögd be a keresőbe a "Warhammer 40k" kulcsszavakat, és máris elég sok oldal közül válogathatsz, ha pedig a világnál egy kicsivel több érdekel, keress rá a p2p hálózatokon, különféle seregkönyveket és kiegészítő dolgokat találhatsz, amik általában szépen körbeírják az adott faj vagy fegyveres erő hátterét.
  • JohnnySmith
    Ki ez a buzzzzi csóka a képen ?
  • robotnyk
  • gothic1
    Es köszönöm a kulturált, türelmes válaszokat ekkora láma kérdések hallatán...es azt is, hogy anyám megmaradt becsületében sértetlenül.
  • gothic1
    No akkor tö'töm... a ground control nem jött be, pedig nagyon szép az is mint ez, de a starcraft-warcraft-ageof-beidegzödést nem lehet mar kiirtani belolem... tul öreg vagy mán...hajj amikor meg a c64-t hoztuk bécsbö'... :)
  • robotnyk
    épitkezős-egységgyártós-fejlesztős :)
  • gothic1
    Mondjuk a Wizardryban bejott ez a keresztezes. De már van bennem egy felsz, hogy a jatekkeszitok mar kinjukban nem tudnuk mihez nyulni. Akkor ez nem egy gyomorrontast koveto ejszakai remalom ihlette alkotas, hanem hosszu multra tekint vissza...hmmm... Es itt is vannak bazisok, mint a warcraftban epuletepitessel? Vagy olyasmi mint a ground control? Csak kerdem, hogy azt a 317MB-nyi demot letoltsem-e vagy nem.
  • robotnyk
    ezt a világot így találták ki korábban
    én is furcsállottam, de próba után már nincs kétségem hogy jó ez a dolog :)
    orkok is jól beleillenek a játékba.
  • gothic1

Jó ez a játék? Tudom szégyen, de én nem próbáltam a demot. Ez a fantasy-techno keverék így elsö ránézésre elég kiábrándító. Szeretem a bolognai spagettit, meg szeretem a somlói galuskát, de semmi pénzért nem kutyulnám össze. Jó a somlói spagetti? Csak kérdem naivan! Nem kinyirni!
  • TneX
    Nagyon jól néznek ki azok az IG katonák,remélem legalább egy kiegészitőben játszhatő "fajok" lesznek :)
  • NST Demo
    Ehh nem inquistador az hanem inkvizitor :DDDDD .
  • NST Demo
    Az az Inquistador ott a háttérben emlékeztet egy picit engem Baal Firenze Inkvizítorra :D .
  • NST Demo
    Az imp guardokat is előszedtem de hogy játszahsson is velük az ember ahhoz azthiszem ossze kell fésülni őket a space marine egységekkel , én ehhez pite vagyok meg nem is akarok vele szencsétlenkedni íme a kép :

• NST Demo
    Az alsót sem nagyon . Bár azthiszem az ai a demóban picit meg lett változtatva , mert a standard elég harmatos ... szvsz . 3
    terminator squad és az orkok energia termelő bázisának annyi is volt íme íme bizonyságul :

• robotnyk
    ezt a felsőt nem sok cucc állítja meg, mondjuk egy jól irányzott áramszüneten kívül :D
  • NST Demo
    Nah itt van a landraider :

és a terminátor őkelme egy kis gatling társaságában :

Ahh azt is ki kell próbálni
  • Riker
    Nem nagyobb munka:P
    Én az imperial Guardokon dolgozok most.
  • NST Demo
    Dolgozom a Terminatorok elővarázslásán is
  • NST Demo
    Ha minden igaz sikrült megcsinálni amit Riker és Maniac001 is mondott elő lehat csalogatni az orkokat skirmishben
  • Ridley
    nem csak nálam de pár havernál is...akiknek volt: ti4200,5900xt,9550 vid kártyájuk...
  • [NST]Cifu
    Beragadt a Caps Lock, kapcsold ki!

Egyébként Ridley-nél High esetén volt különbség a Campagin és a Skirmish között...
  • maniac001
    ÉRTSÉTEK MÁR MEG HOGY ÉN NEM HIGH-BAN HANEM MED-BEN LÁTTAM A KÜLÖNBSÉGET!!!!!
    HIGH-BAN NINCS KÜLÖNBSÉÉÉÉG!!!!!!!!
  • NST Demo
    Hmm nekem Ati 9600XT-m van 1024x768-ban és high-on van a cucc , és kifogástalan mind skirmishben mind campaignban ( csak gáz hogy a hangkártya drivere miatt kifagyogat randomba ) . A kártyán amúgy 128MB memória dolgozik és a Cat 4.9-es driver van telepítve .
  • robotnyk
  • [NST]Cifu
    Én ilyen vagyok nyugodtan.