3478
-
#638 okt 21+1-2 hét szvsz -
Seeker666 #637 mikor jelenik meg kis hazánkban? -
maniac001 #636 És próbáld már meg a #631-es hozzászólásomban leírtakat is léccci.
THX -
#635 Hát most a melóban vagyok de olyan este 11 óra fele lehet hogy le tudom ide írni , mit is csináltam . De a Riker által adott linket követve jutottam el én is a megoldáshoz . -
#634 -
#633 Ja csak azért irtam ide ezt a véleményt, hogyha van aki hezitál, mint én tettem, akkor az hagyja ezt most már tényleg abba! :) -
#632 No feltetlepitettem a demot.
Introvideo: arcomon döbbenet, warcraftvideo szinvonalat közeliti
Játék: arcomon döbbenet 2, ez jó, és nem tudom miért, de nem volt lerágottcsont-feelingem, van hangulata...bár még nem volt idöm kielemezni, de elsö nekifutásra tetszik.
És ami fontos kritika: lesz kedvem ma este is elinditani a
W40k.exe
megnevezésü fájlt.
-
maniac001 #631 Méééég valamit észrevettem. Tegnap hosszasan tanulmányoztam a gémet. Íme:
Ha skirmishben a Toggle Team Color-t kikapcsolod akkor nagyon szép lesz a grafika. De ha így mentesz, és visszatöltöd, már a gyengébb grafikai detail jön vissza, ráadásul nem is mindig ugyanaz a színű egység mint amit mentettél. Érdekes, alig hittem de vagy 50-szer végigzongoráztam a lehetőségeken. Hadjáratban okay, de skirmishben nem. Mintha skirmishben a két csapatot azzal különböztetné meg a program hogy az egyiknek leveszi a grafikáját...Csak pislogtam, de így van, próbáljátok ki.
És leírhatná valaki hogy kell a többi fajt előcsalni. Köszönöm. -
maniac001 #630 Nem tudok angolul sajnos....
leírhatnád ha jó fej akarsz lenni :-)) -
Riker #629 waze,direkt leirtam a pontos linket ahol lépséről lépésre le van irva. -
maniac001 #628 Te hogy szedted elő a többi fajt?
Én nem találtam a neten semmit erről. Leírnád mit tegyek?
Köszi. -
#627 aha akko nekik jó lesz..... -
#626 Egy imperial guard Ezredes plusz pár ágyútöltelék meg egy inkvizítor . -
#625 Hááááát nem....(ventin miért nem vagy........) -
#624 Lesz 1x értelmes hozzászólásod is? -
#623 Ha meg akarod érteni a világot, akkor menj el a legközelebbi nagyobb könyvesboltba, és vedd meg 'Ian Watson teljes Warhammer 40.000 univerzuma' c. méretes könyvet. Ha rendesen ráfeküdsz, a megjelenésig ki is tudod olvasni. :))
De egyébként csak pötyögd be a keresőbe a "Warhammer 40k" kulcsszavakat, és máris elég sok oldal közül válogathatsz, ha pedig a világnál egy kicsivel több érdekel, keress rá a p2p hálózatokon, különféle seregkönyveket és kiegészítő dolgokat találhatsz, amik általában szépen körbeírják az adott faj vagy fegyveres erő hátterét. -
#622 Ki ez a buzzzzi csóka a képen ? -
#621 -
#620 Es köszönöm a kulturált, türelmes válaszokat ekkora láma kérdések hallatán...es azt is, hogy anyám megmaradt becsületében sértetlenül. -
#619 No akkor tö'töm... a ground control nem jött be, pedig nagyon szép az is mint ez, de a starcraft-warcraft-ageof-beidegzödést nem lehet mar kiirtani belolem... tul öreg vagy mán...hajj amikor meg a c64-t hoztuk bécsbö'... :) -
#618 épitkezős-egységgyártós-fejlesztős :) -
#617 Mondjuk a Wizardryban bejott ez a keresztezes. De már van bennem egy felsz, hogy a jatekkeszitok mar kinjukban nem tudnuk mihez nyulni. Akkor ez nem egy gyomorrontast koveto ejszakai remalom ihlette alkotas, hanem hosszu multra tekint vissza...hmmm... Es itt is vannak bazisok, mint a warcraftban epuletepitessel? Vagy olyasmi mint a ground control? Csak kerdem, hogy azt a 317MB-nyi demot letoltsem-e vagy nem. -
#616 ezt a világot így találták ki korábban
én is furcsállottam, de próba után már nincs kétségem hogy jó ez a dolog :)
orkok is jól beleillenek a játékba. -
Jó ez a játék? Tudom szégyen, de én nem próbáltam a demot. Ez a fantasy-techno keverék így elsö ránézésre elég kiábrándító. Szeretem a bolognai spagettit, meg szeretem a somlói galuskát, de semmi pénzért nem kutyulnám össze. Jó a somlói spagetti? Csak kérdem naivan! Nem kinyirni! -
TneX #614 Nagyon jól néznek ki azok az IG katonák,remélem legalább egy kiegészitőben játszhatő "fajok" lesznek :) -
#613 Ehh nem inquistador az hanem inkvizitor :DDDDD . -
#612 Az az Inquistador ott a háttérben emlékeztet egy picit engem Baal Firenze Inkvizítorra :D . -
#611 Az imp guardokat is előszedtem de hogy játszahsson is velük az ember ahhoz azthiszem ossze kell fésülni őket a space marine egységekkel , én ehhez pite vagyok meg nem is akarok vele szencsétlenkedni íme a kép :
-
#610 Az alsót sem nagyon . Bár azthiszem az ai a demóban picit meg lett változtatva , mert a standard elég harmatos ... szvsz . 3
terminator squad és az orkok energia termelő bázisának annyi is volt íme íme bizonyságul :
-
#609 ezt a felsőt nem sok cucc állítja meg, mondjuk egy jól irányzott áramszüneten kívül :D -
#608 Nah itt van a landraider :
és a terminátor őkelme egy kis gatling társaságában :
Ahh azt is ki kell próbálni -
Riker #607 Nem nagyobb munka:P
Én az imperial Guardokon dolgozok most. -
#606 Dolgozom a Terminatorok elővarázslásán is -
#605 Ha minden igaz sikrült megcsinálni amit Riker és Maniac001 is mondott elő lehat csalogatni az orkokat skirmishben
-
#604 nem csak nálam de pár havernál is...akiknek volt: ti4200,5900xt,9550 vid kártyájuk... -
#603 Beragadt a Caps Lock, kapcsold ki!
Egyébként Ridley-nél High esetén volt különbség a Campagin és a Skirmish között... -
maniac001 #602 ÉRTSÉTEK MÁR MEG HOGY ÉN NEM HIGH-BAN HANEM MED-BEN LÁTTAM A KÜLÖNBSÉGET!!!!!
HIGH-BAN NINCS KÜLÖNBSÉÉÉÉG!!!!!!!! -
#601 Hmm nekem Ati 9600XT-m van 1024x768-ban és high-on van a cucc , és kifogástalan mind skirmishben mind campaignban ( csak gáz hogy a hangkártya drivere miatt kifagyogat randomba ) . A kártyán amúgy 128MB memória dolgozik és a Cat 4.9-es driver van telepítve . -
#600 -
#599 Én ilyen vagyok nyugodtan.