3478
  • [HUN]PAStheLoD
    de én szertem a hosszú és VÉRES hadjáratokat .. a rusherek meg .. na tudják mit kell tenniük :))
  • ShaiHulud
    hat ha mar odaig toljatok hogy elfogyjon az osszes nyersanyag...az mar regen rossz..:D
  • [HUN]PAStheLoD
    hát az orkoké mégdurvábban néz ki mikor támadnak , csak akkor nem értem rá kamerázni :D
  • NST Wolund
    Ördögi gyermek :-))))))))
  • robotnyk
    ez durva :)
  • [HUN]PAStheLoD
  • [HUN]PAStheLoD
    áhh kicsit átírtam a fileokat .. és 3 hard orkot henteltem le ^.^ de kegggyetlen nagy mészárlást lehet rendezni , és nem fogy el sose a nyersanyag a mapról ami pl. warcraft 3ban örök hiba :/
  • gothic1
    SB Live kártyám van.
  • [NST]Cifu
    Mármint fekete energiapáncélos gyermekeihez, nemde? :)
  • robotnyk
  • NST Demo
    Uhh enyém volt a sátáni hozzá szólás #666-os :DDD
  • NST Demo
    Az orkokkal ugyanolyan király játszani mint a bétában szvsz . Jó kis faj . De a kedvenceim még mindig az ürgárdisták .

TO ME MY BROTHERS !! ONWARD TO GLORY !!!!
  • NST Demo
    Gothic SB Audigy2 hangkártyád van ? Mert nekem az csinál ilyet az új driverrel , a régivel meg kifagy :DDDD . A béta meg egyfolytában kifagy :) .
  • Riker
    Nekem is ez volt a problémám,aztán a graf. beállitásoknál mindent átnyomtam mediumra aztán működött.
  • [HUN]PAStheLoD
    hmm ez a legyünk az orkokal érdekesen hangzik .. nosza kipróbálom ^.^
  • gothic1
    Ja ez a 654-es üzenetre volt reakció, Cifunak.
  • gothic1
    Most játszottam egy skirmish-t. Bitang jó játék !!! :)

Starcraft óta csak a warcraft 3 tetszett ennyire az RTS-ek közül, pedig volt egy pár!

Van viszont egy gondom a hanggal. Elég gyakran "bedudál" valami hülye hang, hangosan, egy fals hangzás. Nem tudom mitöl és elég zavaró. Másnál volt ilyen? Vagy lehet hogy csak nekem van valami rossz driver vagy codec felrakva?

• gothic1
    Ezen nem veszünk össze! :)

• NST Wolund
    Itt vagyok és csatlakozom az Istencsászár fekete egyenruhás gyermekeihez :-)))
  • robotnyk
    hát próbáld meg, nekem sehogy sem ment
  • tommek
    ja, mx440
    frissítemi kéne a drivert ?
  • robotnyk
    mxes gefed van? nekem a beta csinált ilyet a régi 440essel

betát már sehonnan.
  • tommek
    sziasztok
    lenne egy kérdésem::
    a demoban nem látszanak a betűk! mit kell felrakni, hogy menjen?
    elolvastam a hozzászólásokat, de nem találtam semmit erről.
    légyszi segítsetek

ja és a multis bétát honnan lehet leszedni?
  • Riker
    Nekem is de én mondjuk utálom a Blizzardot,szóval elfogult vagyok

Egyébként állitólag ez lesz az egyetlen cgi movie,az összes többi sajna a játék enginejével készül.
  • [NST]Cifu
    Izlések és pofonok, nálam veri mindkettőt... :)
  • Hmuda
    Nekem minden idők legjobb intrója a FFX-é volt. Egy kis ramstein, egy kis Blitzball, egy kis Auron, egy kis Sin. Perfekt videó mesteri megvalósítással. :D
  • gothic1
    Igy van én csak erröl tudok nyilatkozni.
  • Davidus
    Bár a Dio2 minden platformot összevetve is uralkodik:)
  • Davidus
    pc-n;)
  • gothic1
    Azert ne tulozzunk, a Warcraft 3 meg a Diablo 2 videoit sokaig nem fogja verni semmi sem, ez sem. Ettol fuggetlenul nalam ez a harmadik helyezett mindenidok legjobb introi kozott a fenti ketto utan.
  • RangeR
    nem rossz, de hagy némi kívánnivalót maga után sajnos, bár az átlagnál azért jobb. De ez az intróra nem vonatkozik, ott csak egy negatívum van: rövid!
  • Riker
    Nemcsak az intrója jó:)
  • RangeR
    Öcsém ennek a játéknak (demónak) van a legjobb intro movie-ja amit életemben láttam! Ez az első, ami megverte a Blizzard introkat! Remélem a full verzióban lesz belőle egy tuca, de azt sem bánnám, ha egy óráig nyomná ezeket a mozibetéteket!
  • Nagydög
    Nem!!!!!! Az resze a Windowsnak. Konyorgom, olvasd el azt az istenverte txt fajlt!
  • maniac001
    Még külön le kell tölteni azt a Regsvr progit?
    Ez már nekem bonyolult.
  • Nagydög
    Van mellette egy txt. Abban benne van, hogy mit kell csinalni. Egyebkent a Comdlg32.ocx-et, a LuaDC.dll-t es az MSCOMCTL.OXC-et atmasolni a a system32-be, es regisztralni a regsvr programmal.
  • maniac001
    Felraktam a VB-t, elindítottam a Spooky-t de runtime errort írt ki. Megnyílt a progi, de nem műxik az open opció, nem tudom vele megnyitni az sga file-t.
    Hogy kéne pontosan csinálni?
  • Riker
    Nagydög leirta:)
    Sokat nem kell csinálni,csak a programmal átirni 1-2 sort notepaddel.

Kedvenc Imperial Guardjaim akcio közben:)
  • Nagydög
    Orkokhoz, egyebekhez:

Leszeded ezt a programocskat. Kell hozza a VB futtato kornyezet.

Koveted a program mellett talalhato txt utasitasait!(Az MSCOMCTL.OCX en nem irtam felul)

Ezutan elinditod a programocskat, es megnyitod a W40kData.SGA-t, es lemented az egeszet. A kitomoritatt fajlokat(a W40k\Data konyvtarba kerulnek) barmilyen szerkesztovel at lehet irni.

Ezt lusta vagyok leforditani, de gondolom igy sem jelent problemat:
    In the directory Data\attrib\racebps edit the file ork_race.lua (Windows editor will do fine) and change the line
    GameData["race_details"]["playable"] = false
    to true. You can do this to the other races to but there are no models for Eldar or Chaos and if you try to play the imps the game will crash instantly.

The Terminators:
    In directory Data\attrib\spbs\races\space_marines open the file space_marine_squad_terminator.lua and delete the following lines:
    GameData["squad_requirement_ext"]["requirement_table"]["required_2"] = Reference("required_ownership")
    GameData["squad_requirement_ext"]["requirement_table"]["required_2"]["own_name"] = "relic_struct"
    GameData["squad_requirement_ext"]["requirement_table"]["required_2"]["owned_count"] = 1.000
    save and you get the terminators.
    Same for Landraiders and Squiggoth.
  • robotnyk
    izé, szeptember