Sid Meier\'s Pirates!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Matrix has you...
Spanyoloknak nincs SotL-ja szal valaki mást (is) meg kell gyepálni.
N0 TXT TLK PLZ!4!
Amúgy lehet, hogy mókából énis kipróbálom majd... 😊
Csak ez így szerintem nem reális.
Þór vígi þessi rúnar
Nem villogás képpen írtam be a fórumra a teljesítményemet.
Sokkal inkább érdekességként, mivel itt mindig csak az hangzott el, hogy egy idõ után (kb 40 év körül) vissza kell vonulni, mert nem lehet tovább sikeresen játszani.
Nem magamat akartam fényezni, hisz a kezdõ szint tényleg nem nagy kihivás, de ha nem vonulok vissza magamtól úgy szintet sem tudok lépni. Viszont cáfolja azt, hogy egy idõ után mindenképpen osztozkodni kell a zsákmányon, na meg a kiöregedés sem tünik akadálynak 😊 (persze mindez csak kezdõ szinten😊
The Matrix has you...
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Þór vígi þessi rúnar
Na mindjárt kipróbálom itt a melóhelyen...
Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu
Most töltöttem le a pirates2004.atw.hu-ról a magyarításokat, de nekem az elsõ zip-ben lévõ rar CRC hibát jelez kitömörítésnél <#szomoru1>#szomoru1>
felrktam egy 3.42-es RAR-t is, de ua. A zip-et hiba nélkül kicsomagoltam.
Nektek nem volt gondotok vele?
Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Ja és a hollandoké volt 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
Azzal ki tudod irni, tudod az image filet hasznalni, stb.
Most komolyan!
Lámulok ezen a Piratesen!
Csak az a baj hogy az .mdf filekiterjesztést semmi sem kezeli és nekem így van meg!Ez az AlcoholClone verzió!
Nem lehet ezzel valamit csinálni?
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
Amúgy én nem tudtam. Mondjuk értelmét se láttam még a távcsõnek. VAn aszt kész... 😊
Þór vígi þessi rúnar
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
MAN T.G.A.
- The Pirates! game on DVD-ROM
- Exclusive mod content unique to the LE
- Mod tools
- The Original Pirates game
- "Behind the Scenes" video
- Game trailers
- Developer diaries, tips & tricks
- Concept art, early screenshots
Þór vígi þessi rúnar
csak hogy folytassam a sort eheh
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
ez befolyásolja az összes csatádat (lassabban töltenek ágyút, szárazföldön gyengén harcolnak, kardozáskor hullanak, mint a legyek és lassabb leszel).
Ez App. fokozaton nem befolyásol. Próbáld eggyel magasabban és már észrevehetõ lesz a különbség, de nem lesz sokkal nehezebb a játék.
N0 TXT TLK PLZ!4!