Sid Meier\'s Pirates!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuvok
Most 1680-tól kezdve játszom már jóideje (nemtom pontosan, nincs kedvem most megnézni 😄), de még egy darab elkóborolt árva halvány lila Ship of the Line-t se láttam, így kénytelen vagyok a no1 . kalóz Large Frigate-jét használni 😊)

bigapó
1680 az nem késõi kor? <#conf> tudtommal az az utolsó választható kezdési korszak. De egyébként nem próbáltam még ki ezt a fajtát, mégis -szerénység nélkül állíthatom- egész jó kalóz lett belõlem.<#zavart1>

The Matrix has you...

repro
Ship of the Line pont hogy késõbb gyakori (és persze magasabb szinten) amikor a spanyolokon kívül többi nemzet is feléled.
Spanyoloknak nincs SotL-ja szal valaki mást (is) meg kell gyepálni.

N0 TXT TLK PLZ!4!

bigapó
Ha jól tudom 1660-ban rohangál már pár, de 1680 az tuti. asszem...😊

The Matrix has you...

melyik korszakban érdemes kezdeni? Melyikbe vannak nagy hadihajok, mint pl sorhajó, stb?

Carlos
Nem piszkálkodom, de ha valakinek ez így jó, akkor játszon így.
Amúgy lehet, hogy mókából énis kipróbálom majd... 😊
Csak ez így szerintem nem reális.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos, miért kell neked folyton fikázni?
Nem villogás képpen írtam be a fórumra a teljesítményemet.
Sokkal inkább érdekességként, mivel itt mindig csak az hangzott el, hogy egy idõ után (kb 40 év körül) vissza kell vonulni, mert nem lehet tovább sikeresen játszani.
Nem magamat akartam fényezni, hisz a kezdõ szint tényleg nem nagy kihivás, de ha nem vonulok vissza magamtól úgy szintet sem tudok lépni. Viszont cáfolja azt, hogy egy idõ után mindenképpen osztozkodni kell a zsákmányon, na meg a kiöregedés sem tünik akadálynak 😊 (persze mindez csak kezdõ szinten😊
bigapó
Igaz, de tényleg jó😊 Ez különben valamilyen szinten bug, hiszen az életben, nem fordulhat elõ ilyen. Na jó, extrém esetben😊)

The Matrix has you...

Carlos
Easy fokozat szépségeit láthatjuk e képen!

Þór vígi þessi rúnar

Mighty
Jó lett, csak legközelebb kicsit többet tömöríts a képen.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Tuvok
sikerült 😊

Még sosem töltöttem fel képet, azért remélem sikerül :
Carlos
Nem lehet, hogy az otthoni csomagolód egy kicsit régi verziójú? Akkor szokott ilyen elõfordulni!

Þór vígi þessi rúnar

repro
csinálj már egy screenshotot, h hogy nézel ki!

N0 TXT TLK PLZ!4!

Zola NFK
Ehh, benti gép hibátlanul kibontotta ...

Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu

Zola NFK
Akkor val'szeg már a zip-nél elõjött volna, de csak a RAR-t írja CRC-snek.
Na mindjárt kipróbálom itt a melóhelyen...

Nemcso
Nem volt ilyen hibám, de szerintem neked sem lesz, ha mégegyszer leszeded. Val'szeg csak letõltéskori fájlsérülés okozza a CRC hibádat.

Carlos
Esetleg, ha értelmes nehézségi szinten játszanál...

Þór vígi þessi rúnar

70 éves lettem <#taps>
Zola NFK
Hali!

Most töltöttem le a pirates2004.atw.hu-ról a magyarításokat, de nekem az elsõ zip-ben lévõ rar CRC hibát jelez kitömörítésnél <#szomoru1>

felrktam egy 3.42-es RAR-t is, de ua. A zip-et hiba nélkül kicsomagoltam.

Nektek nem volt gondotok vele?

nm

Magic Boy
Köszönöm a válászt!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Passz, de gondolom dolgoznak rajta.

zaki
thx

Magic Boy
A kalózlexikon hány %-os és kb mikorra készül el?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

A Kalóz Lexikonon kívül igen.

zaki
ez teljes?

Öreg ember,nem vén ember....<#idiota>

Na 67 éves koromra végre csak sikerült megkaparintani 1 ship of the line-t.
Ja és a hollandoké volt 😊
Mayday
<#eljen>

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

seAke
Így sikerült!Köszi a segítséget!

[allstars&#8482;] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

Mayday
De asszem van egy olyan koztes megoldas, hogy kikopizod a file nevet, aztan amikor az alcoholban meg akarod nyitni (irasra, beolvasasra, stb.), akkor odatallozol, es ott bekopizod a filenevet. Igy asszem megnyitja.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Tuvok
.mdf és .mds fájl együtt jár (mint a cue - bin), ha mindkettõ megvan, akkor bármi beolvassa (daemon, alcohol ..)

Mayday
Az .mds file is megvan?

seAke
De az Alcohol nem találja mint image file-t!

[allstars&#8482;] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

Mayday
Van egy Alcohol 120% nevu program, ami tudja, amit a Daemon Tools, csak meg sokkal tobbet. Na, azzal lehet kesziteni ezt az mdf-mds imae filet.
Azzal ki tudod irni, tudod az image filet hasznalni, stb.

seAke
hahahahahaaaaa

Most komolyan!

Asszem, van egy Fi-DESZ nevû zeneszerkesztõ program, az kezeli az .mdf kiterjesztést.... <#idiota>

seAke
Hi!
Lámulok ezen a Piratesen!
Csak az a baj hogy az .mdf filekiterjesztést semmi sem kezeli és nekem így van meg!Ez az AlcoholClone verzió!
Nem lehet ezzel valamit csinálni?

EqUiNoX
Jajdehogy. Naccerû kis találmány, nagyon illik a játékba ;]

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

Carlos
Ne rombolj már illúziókat... 😊
Amúgy én nem tudtam. Mondjuk értelmét se láttam még a távcsõnek. VAn aszt kész... 😊

Þór vígi þessi rúnar

PiszkosFred
...amelynek semmi ertelme sincs nehezebb fokozatokon, mivel nem latsz annyira be a szarazfoldre. Egyebirant mukodik setalva is, nem csak hajon. Sid csak poennak, amolyan hangulatkelto elemnek rakta bele, sok funkcioja ezen kivul nincs is.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

KraZ
Nem tudom hogy tudtátok-e de ha hajózás közben nyomtok 1 jobb gombot,akkor megjelenik a távcsõ és így sokkal könnyebb átkutatni a partszakaszokat a kincs után!

MAN T.G.A.

Carlos
Én már szedem is lefelé... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
THE DVD-ROM RELEASE OF PIRATES! is a limited edition, it includes the following bonus features:
- The Pirates! game on DVD-ROM
- Exclusive mod content unique to the LE
- Mod tools
- The Original Pirates game
- "Behind the Scenes" video
- Game trailers
- Developer diaries, tips & tricks
- Concept art, early screenshots

Þór vígi þessi rúnar

Köszi a kiigazítást. 😊
Hát egyelõre nem megyek feljebb, most már kíváncsi vagyok mikor öregszem ki a szakmából 😊

Tuvok
meg gondolom könnyû fokozaton, és medicine (élethosszabbító) tudással

EqUiNoX
muszály=muszáj ;]

csak hogy folytassam a sort eheh

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

repro
magasbb szinten az embereid egy idõ után elégedetlenek lesznek.
ez befolyásolja az összes csatádat (lassabban töltenek ágyút, szárazföldön gyengén harcolnak, kardozáskor hullanak, mint a legyek és lassabb leszel).
Ez App. fokozaton nem befolyásol. Próbáld eggyel magasabban és már észrevehetõ lesz a különbség, de nem lesz sokkal nehezebb a játék.

N0 TXT TLK PLZ!4!