1406
-
Nameny56 #846 Sztem is így van!:)Meg különben is...Cirill betűs verzióval játszani sztem eléggé frusztráló lenne!:S -
#845 Igazad van, az orosz kiegek beszerzése a kisebbfajta csodák kategóriájába tartoznak. -
Nameny56 #844 Fasza képek,grat Axon!:D Úgy látom,tényleg van olyan,ami neked is hiányzik!:) (a Talvisotát gondolhattam volna,hogy nicns még meg,mert arról már beszéltünk!)A Blitzkrieg 2 kiegjeiről annyit,hogy azok,amik hiányoznak,gondolom az "only orosz" kategóriába tartoznak!:P Tehát azt valszeg nem fogjuk megszerezni!:D VAgy legalábbis nem a közel jövőben!:) -
#843 7. pálya kezdő egységei:
Szerencsére itt már alapból kapok egy párducot. -
#842 Ez lett a megérdemelt jutalmam:
-
#841 A pártépület elfoglalása után gigantikus ellentámadás következik (a komiszároknak biztos eldurrant az agyuk). Kaptam megint egy jó kis erősítést, köztük egy kincset érő elefántot, de sajnos a pálya másik végén érkeztek meg és mire odaértek, már vissza is vertem a támadást. Egyetlen tigrisem hősi halált halt:
-
#840 A pártépületet természetesen NKVD-s szakasz védi:
-
#839 Az iskola elfoglalása (földigrombolása) után végre érkezett táposabb erősítés:
-
#838 Megjött az erősítés:
-
#837 Elég komoly védelme volt:
-
#836 Toltam a Kurszkot. 6. pálya, éppen támadom a raktárakat:
-
#835 Hajaj, de még mennyi. Hiányzik:
Leningrad Battle
Talvisota
Total Mission 2
és ez még csak a blitz1
a blitz2-höz is hiányzik jónéhány -
Nameny56 #834 Igen-igen!Én is erre gondoltam!:) Habár,ami nekem meg van,az már neked rég meg van mind,sztem... :( Tehát én nem sok minden újjal szolgálhatnék neked! :( Van egyáltalán olyan,ami neked még hiányzik?:D -
#833 Igen megvan mindkét Frontal Attack rész, hiszen a gmail-es tárhelyre is én töltöttem fel őket. Csinálni kellene egy új tárhelyet és ott megint lehetne cserélgetni. -
Nameny56 #832 Axon!A két Frontal Attack résszel kapcsolatban kérdeznélek!Akkor te azokat letöltötted?Meg vannak? -
#831 Ugye nem Vistat használsz?
Nekem egyik részével sem volt semmi gondom. -
Nameny56 #830 Sajna,én már nem tudom mi a hiba!:S -
cica #829 -
cica #828 eee ez az Afrika Korps vs Desert Rats már bolondot csinál belölem,most le crackolom és dupla klikk az ikonra erre le dobja a tálcára és eltünik a játék ... -
cica #827 ja! festö. Ha esetleg Horvátországban jártok nyáron pontossan Trogirban ott szoktam lenni egész szezonban portrét festek az utcákon,igy ilyenkor meg ithon festegetek. Ja és h miket festek? Nöket,lukszust, pénzt, kurvákat, csupa e világi dolgokat... -
Nameny56 #826 Boldog Karácsonyt mindkettőtöknek!:) így utólag...Am nem is mondtad cica,hogy festessz!Egy újabb Picassot tisztelhetünk személyedben?:D -
#825 Neked is Boldog Karácsonyt cica. Informatikus vagyok és jelenleg rendszergazdaként dolgozom.
Festőművész vagy? Ez mit takar? Miket festesz? -
#824 A Fall of the Reich-et éppen csak kipróbáltam amikor megjelent. Talán az első pálya kétharmadáig toltam. Csak akkor fog sorra kerülni, ha végigtoltam a Bltz2-t és a Kurszkot. -
cica #823 na Boldog karácsonyt igy utólag mindenkinek...na szóval megy a meló he?
mit dolgozol te axon? én emlitettem hogy festömüvész vagyok? -
Nameny56 #822 Értem,hát az magától értetődik,hogy az is 10 pályás!:)Akkor már túl vagyunk a felén!:D :D :D Király!:D A Fall of the Reich kieget már próbáltad???Az volt az első kiegészítő a Blitzkrieg 2-höz!:D -
#821 Én megvettem eredetiben és a hozzá adott magyar nyelvű kiskönyv ezt írja. Egyébként az orosz kampány is 10 pályás. -
Nameny56 #820 10 pályás a kampány??? Ezt honnan tudod?Azt hittem hosszabb...:S -
#819 A 6. pályán vagyok még mindig, mivel nem volt időm vele játszani. Mivel 10 pályás a kampány már a felén túl vagyok. -
Nameny56 #818 :D:D:D jaja,ez a szokásos karácsonyi program!:) De mától ismét belevetheted magad a munkába és a Blitz-ezésbe!:D Am a Frontline-nal hogy haladsz???Hol jársz már? -
#817 Ja, eszméletlenül hosszú volt. Családlátogatás minden fele, szóval hulla fáradt vagyok. alíg vártam, hogy jöhessek melózni és végre kipihenhessem magam :-) -
Nameny56 #816 Értem,akkor tedd azt!Ha jól kiépíted a védelmet,akkor gyerekjáték lesz visszaverni őket!Hosszú volt a 4 nap?:D Lefárasztott a nagy ünneplés???:D:D:D -
#815 Igen ma már meló van, de én most örülök neki. Egyrészt végre újra netközelben vagyok, másrészt meg már hosszú volt számomra az a 4 nap.
Valószínűleg újra kell majd kezdenem az egész pályát, mivel rosszul építettem ki a védelmet. -
Nameny56 #814 Csáó Axon!Úgy látom ma már munka neked is...:/ Gondolom mennyire örülsz neki!Am emlékszek arra a pályára,kemény ellenállás kell hozzá,az tuti!Azt a pályát pont egy éve vittem végig!:) És az oroszok elleni chapter utolsó állomásánál,Sztálingrádnál akadtam el...Félre tettem a game-et és most decemberben vettem elő ismét!De most már sikerült lenyomni a ruszkikat!:D:D:D Az amcsik ellenállása pedig már nem volt nagy akadály az Ardennekben!:D ;) -
#813 Ajánlom a www.gamecopyworld.com oldalt. Itt van crack a legújabb 1.18-as verzióhoz is. Persze előtte telepíteni kell az 1.18-as patchet.
Sehol nem írja, hogy serialt kérne a program. -
#812 Gratulálok! Én egyelőre elakadtam oroszországban, azon a pályán, ahol egy rakás tigrist kell megmenteni, de a tigrisek nem lőnek, mert nincs bennük lőszer. Na ott vagy 4 irányból ömlenek az oroszok folyamatosan és hamar felörlik a védelmem. -
Nameny56 #811 Másik serial key kell hozzá!:D -
cica #810 na szóval crack-elni kell a géjmt,van hozzá egy de azzal nme fut szedtem a netröl avval sem....na most? -
cica #809 axon feltettem az africa korps-t,de kér valami seria számot,esetleg nem tudsz egyet? kerestem de hiába,vagy crackelni kell? Természetessen kalóz cd. -
Nameny56 #808 Na és most bejelenteném,ha megengeditek!:D Végig vittem a Blitzkrieg 2-őt!!!!:D:D:D Ez azzz!!!Természetesen a németek oldalán!:D:P Amúgy az amerikai kampányt is végignyomtam addig,amíg a japánok ellen kellett benne harcolni!;) De azt már régebben...Több,mint egy éve!:D Most már rajtad a sor Axon hadnagy!Heil Hitler!:D:D
Na csá-csá! -
#807 Nos volt egy gmail-es tárhelyünk ahová a Blitzkrieg kiegészítőket kezdtük el feltölteni, de NYUZGA meghülyülése után törölt onnan mindent. Ha regisztrálsz egy gmail-es postafiókot és priviben elküldöd az adatait, akkor feltöltöm oda neked a magyar verziót.