Blitzkrieg 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kaptam még egy pofás panzer IIC-t, amin igen megrökönyödtem így Kurszk magasságában. gyakorlatilag a sima géppuskák is sebzik:
A Flak 88 bizony jó lett volna, de nem kaptam olyan jármûvet ami mozdítani tudta volna, így ottmaradt a dombtetõn hasztalan.
A Flak 88 bizony jó lett volna, de nem kaptam olyan jármûvet ami mozdítani tudta volna, így ottmaradt a dombtetõn hasztalan.
A 2. pályán ez volt a kezdõ csapatom. Elsõre keveseltem, de a két Nebel felbecsülhetetlennek bizonyult:

Itt a 3. feladathoz érkezõ utánpótlás, amit már nem tudtam használni, mivel a 3. feladatot idõ elõtt teljesítettem (ezért van sikeres küldetés felirat):
De fájt a szívem ezekért a gusztusos Nashornokért.
De fájt a szívem ezekért a gusztusos Nashornokért.
A #657-es beírásomban szereplõ képen látható az amerikai ajándék két csicskás orosz tank kíséretében. Nos ez történ velük amint utolértem õket:

Kanyarodjunk vissza a Blitz 2-höz.
Tegnap toltam ismét a Fields of Thunder-t.
Sikerült végigtolnom az elsõ pályát és a másodiknak is a vége felé járok. Csináltam egy rakás képet, majd beszúrom ide õket.
Az elsõ pályán nem a menetrend szerint haladtam és a 2. feladat közben megcsináltam a harmadik feladatot is tudtom nélkül (a vasútállomás elfoglalását. Ez azért volt utólag fájó, mert a 2. feladat után adott egy rakás új egységet (köztük a nagy kedvencet a Nashorn-t), ami kegyetlenül jól jött volna a harcokban a szuperspéci extra vastag páncélzatú t34-es ellen ami az állomást védte. Szinte sebezhetetlen volt a tankjaimmal. Volt még körülötte vagy 4-5 normál t34-es meg mindenféle más páncélos és páncéltörõ ágyú.
Szóval végigszenvedtem magam az állomásig amit nem is kellett volna még akkor, de annyi elõnyöm származott belõle, hogy a 2. feladatban elfoglalandó várost így két irányból tudtam támadni és egy hatalmas rohammal szinte veszteség nélkül likvidáltam a tengernyi tankot és páncéltörõ ágyút. Na meg az sem utolsó, hogy egy hõsies Panzer T38-assal sikerült az ellenség hátába kerülnöm és likvidálnom a nehéztüzérségét, ami igen-igen megnehezítette az életemet. A slusszpoén, hogy egy hajszál hijján majdnem sikerült kimenekülnie a kis tanknak a milliószám rajzó ellenség küzül. Az utolsó pillanatban kilõtt ágyúgolyó találta ell, közvetlenül a lõtávolság határán.
A tank személyzetét posztomusz vaskeresztre terjesztettem fel! :-)
Tegnap toltam ismét a Fields of Thunder-t.
Sikerült végigtolnom az elsõ pályát és a másodiknak is a vége felé járok. Csináltam egy rakás képet, majd beszúrom ide õket.
Az elsõ pályán nem a menetrend szerint haladtam és a 2. feladat közben megcsináltam a harmadik feladatot is tudtom nélkül (a vasútállomás elfoglalását. Ez azért volt utólag fájó, mert a 2. feladat után adott egy rakás új egységet (köztük a nagy kedvencet a Nashorn-t), ami kegyetlenül jól jött volna a harcokban a szuperspéci extra vastag páncélzatú t34-es ellen ami az állomást védte. Szinte sebezhetetlen volt a tankjaimmal. Volt még körülötte vagy 4-5 normál t34-es meg mindenféle más páncélos és páncéltörõ ágyú.
Szóval végigszenvedtem magam az állomásig amit nem is kellett volna még akkor, de annyi elõnyöm származott belõle, hogy a 2. feladatban elfoglalandó várost így két irányból tudtam támadni és egy hatalmas rohammal szinte veszteség nélkül likvidáltam a tengernyi tankot és páncéltörõ ágyút. Na meg az sem utolsó, hogy egy hõsies Panzer T38-assal sikerült az ellenség hátába kerülnöm és likvidálnom a nehéztüzérségét, ami igen-igen megnehezítette az életemet. A slusszpoén, hogy egy hajszál hijján majdnem sikerült kimenekülnie a kis tanknak a milliószám rajzó ellenség küzül. Az utolsó pillanatban kilõtt ágyúgolyó találta ell, közvetlenül a lõtávolság határán.
A tank személyzetét posztomusz vaskeresztre terjesztettem fel! :-)
Sajnos maximálisan igazad van, de amíg nálunk a bolsevikok vannak hatalmon ne számítsanak a magyarok semmi jóra a kárpátmedencében. Nem szívesen mondom ki, de ha délvidéken laknék, talán én is szerbnek vallanám magam.
Pont tegnap fejeztem be egy regényt. a címe: A fehér pisztoly. Na ez pont a 2. vh-ban játszódik a szerb területeken (nincs pontosítva hol). Gyermek partizánokról szól, akik 13 évük ellenére elkezdik gyílkolni a kollaboráns csetnikeket. Ami hihetetlenül megfogott a regényben, az a rendkivüli összetartás volt. Na az izzón és fájón lüktetett. Itt sajnos ennek még a nyomai sincsenek meg. Ha nekem csak megfordulna a fejemben, hogy a könyvhöz hasonló módon lelõjek egy bolsevikot, mondjuk magát gyurcsányt, akkor máris felnyomna valaki az ávósoknál. Itt senki nem számíthat senkire sajnos...
Pont tegnap fejeztem be egy regényt. a címe: A fehér pisztoly. Na ez pont a 2. vh-ban játszódik a szerb területeken (nincs pontosítva hol). Gyermek partizánokról szól, akik 13 évük ellenére elkezdik gyílkolni a kollaboráns csetnikeket. Ami hihetetlenül megfogott a regényben, az a rendkivüli összetartás volt. Na az izzón és fájón lüktetett. Itt sajnos ennek még a nyomai sincsenek meg. Ha nekem csak megfordulna a fejemben, hogy a könyvhöz hasonló módon lelõjek egy bolsevikot, mondjuk magát gyurcsányt, akkor máris felnyomna valaki az ávósoknál. Itt senki nem számíthat senkire sajnos...
A háború tényleg nem jó...De még párat meg kellesz(meg kellene) vívnunk Nagy Magyarországért!!!Aztán pedig béke lenne...Ennyi!Am meg a szláv népekrõl annyit,hogy mindegyiknek egyenként a kurva anyja!Mert Hitler vezérünk is nagyon megtisztelte volna õket...!Takarodhattak volna Szibériába a bányákba!<#eplus2>#eplus2> Meg nagyon összetartanak...<#hehe>#hehe>Kiírtották majdnem egymást néhány éve!Hehehehehe!ja,és cica tartsd magad magyarnak!Meg fog térülni!Úgy hogy sztem nagyon gyorsan felejtsd el ezt a "szerbnek tartom magam" dumát...!
Adjon az Isten...SZEBB JÖVÕT!!!
Adjon az Isten...SZEBB JÖVÕT!!!
Kedves cica, én csak játékból háborúzgatok. amúgy humanista vagyok.
A BK játék és senkinek sem kívánom a háború borzalmait.
A BK játék és senkinek sem kívánom a háború borzalmait.
"A Kisérlet az Kisérlet" A&B Sztrugackij:A kárhozott város
hát megy a nacionalizmus az igaz,de higyétek el közel annyira sem mint pl Szlovákiában. De azért nem olyan rossz itt délen,pl megfogattam h sok víz lefog folyni a Dunán,és sok B2 party le fog menni a gépemen mire megint átmegyek Magyarországra. Unom már h a határon úgy néznek ránk a magyar határörök mintha Iszlán terroristák lennénk mi délvidéki magyarok. Ja meg Januártól 30 euro lessz a vizum HU-ba+ meghívó + nem tartózhatok 30 napnál
többet Magyarországon + hónapokig várok a vizumra stb ,de legjobban a kettõs állampolgárság dolog miatt fogattam meg h inkább vallom magam Szerbnek,mert ezek a szláv népek legalább összetartóak,bocs az érzelgõs sorokért,azért nem lehet,nem volna szabad általánosítanom tudom,de tele van a hó cipõm. De titeket azért birlak...
többet Magyarországon + hónapokig várok a vizumra stb ,de legjobban a kettõs állampolgárság dolog miatt fogattam meg h inkább vallom magam Szerbnek,mert ezek a szláv népek legalább összetartóak,bocs az érzelgõs sorokért,azért nem lehet,nem volna szabad általánosítanom tudom,de tele van a hó cipõm. De titeket azért birlak...
Igen dolgozom délig. Azért is tudok netközelben lenni, mivel otthon nincs netem.
Én a Liberationnal csak az elsõ pályát toltam, így nem ismerem. A Blitz2 alapjátékot tolom és a Fields of Thundert párhuzamosoan, bár mint említettem, tegnap elcsábultam a Sudden Strike 3 demoja felé.
A géped meg ne rugdosd, annyit nem ér egy játék sem, inkább indíts el egy másik játékot.
Én a Liberationnal csak az elsõ pályát toltam, így nem ismerem. A Blitz2 alapjátékot tolom és a Fields of Thundert párhuzamosoan, bár mint említettem, tegnap elcsábultam a Sudden Strike 3 demoja felé.
A géped meg ne rugdosd, annyit nem ér egy játék sem, inkább indíts el egy másik játékot.
Szia Axon!Ma is dolgozol?Am én most teljesen el vok keseredve!:S Ez a Liberation kiegészítõ egy förtelem!Annyira idegesítõen hülyék benne az egységek,hogy már a gépházam bánja,mert szétrugdosom...:S Áhh,nem is tudom mit tegyek vele...:S
Tegnap nyúztam az új Sudden Strike 3 demot. Eszméletlenül jó, véleményem szerint veri a Blitz2-t. Fanatikusoknak kötelezõ darab.
😄😄😄😄 Akkor ott is élsz?A Vajdaságban?Ott megy a szerb nacionalizmus keményen...:S:S:S
ja az szerb. Hiába értek a háborúhoz azért játszom a B2-töt,mióta béke van azóta mindnyájan Szerbiában B2-tõt játszunk...
Perfekt tudod a szerb cirilt???😮 Hát hogy?Szerb származású vagy?😄
AXON kösz a kamera mód nagyon baba...ha fent vannak a dombon az egységeim,akkor egy kiskatonát egész képernyõben látom...érdekes...
másban is ilyen kreatív vagy? he he he
másban is ilyen kreatív vagy? he he he
na én valamennyire elõnybe vagyok,mert perfekt tudom a szerb cirilt,ami nem sokkal különbözik....
Az orosz tanárom azt mondta ha nem zavarom az órát, megkapom az év
végén a kettest.Igy nekem nem kellett oroszul tanulnom.
Én még vodka szót sem tudom hogy írják.Elég ha magyarul iszom...
végén a kettest.Igy nekem nem kellett oroszul tanulnom.
Én még vodka szót sem tudom hogy írják.Elég ha magyarul iszom...
A bkportal oladáról lehet leszedni két kameramodot is. Néhány kbyte a méretük.
Közvetlenül innen is lehúzhatod.
Közvetlenül innen is lehúzhatod.
Ezek ugyanazok a kiegészítõk amiket én is belinkeltem.
Szóljatok ha találtatok orosz torrent oldalt. Ha sikerül leszedni egy kieget valamelyikünknek, akkor feltoljuk a szokásos helyre a többi közzé.
Szóljatok ha találtatok orosz torrent oldalt. Ha sikerül leszedni egy kieget valamelyikünknek, akkor feltoljuk a szokásos helyre a többi közzé.
Én 10 évig tanultam (vagyis tanították az iskolában), de egy szót sem tudok belõle. A betûk talán egyharmadát felismerem. Például a Vodka szót el tudom olvasni oroszul is :-)
Ezeket a kiegeket már néztem én is!Nem várok tõlük túl sokat,olyanok valszeg,mint a többi kieg:rövidek,kurva nehezek és semmi újat nem nyújtanak!De azért jó lenne megszerezni õket!😄
Ezeket kellene megkeresni valamelyik orosz torrent oldalon.
Ezért kéne a ruszki nyelv tudás.
Great Battles: Landing in Normandy
http://www.arisegames.com/en/projects_normand.html
Great Battles: Battle of Tobruk
http://www.arisegames.com/en/projects_tobruk.html
Ezért kéne a ruszki nyelv tudás.
Great Battles: Landing in Normandy
http://www.arisegames.com/en/projects_normand.html
Great Battles: Battle of Tobruk
http://www.arisegames.com/en/projects_tobruk.html
hát nem semmi,már kezd bõségzavarom lenni...de lassítok,visszatérek a földre és kenyem tovább a B2 alapot a Japcsik ellen. Ja és már rég meg akartam kérdezni h hol szerezted ezt a zoom-ot a B2-höz? Vagy ez a kiegészítõk adaléka?
Oroszul éppen a héten kezdtem el tanulni,úgy hogy lassan vágni fogom ezt a nyelvet!😄 Remélem legalábbis...Aztán,ha eljutottam egy szintre,akkor majd nyomhatjuk az orosz kiegeket is!😄😉 Türelem!!!
Cicának még annyit,hogy ha francia nyelvvizsgát akar tartani nekem,akkor jöhet!😛😄
Jaja,ott játszódik!De nem a kínaiakkal kapcsolatos...Hanem a mongolokkal!!!Tehát Dzsingisz kánnal és hordáival zaklathatjuk Kína lakosait!😊 Érdekes game lesz!!!😉
Na itt van rögtön három:
Tobruk
Normandia
Sztálingrád
Ettõl pedig berosáltok:
Kína
Ez a játék azért nagyon érdekes, mert a Blitzkrieg 1 motorjával készült, középkori kínában játszódó stratégia.
Tobruk
Normandia
Sztálingrád
Ettõl pedig berosáltok:
Kína
Ez a játék azért nagyon érdekes, mert a Blitzkrieg 1 motorjával készült, középkori kínában játszódó stratégia.
Mindjárt benyomok ide néhány orosz linket Blitzkrieg 2-höz készült orosz kiegészítõkrõl, amik nálunk valószínûleg soha nem fognak megjelenni. Ettõl függetlenül letölteni sem tudtam még egyiket sehonnan sem.
Én általában egy 2 vh-s rts-t, mindig a német kampánnyal kezdek ha van benne ilyen, majd ha tetszik a játék, akkor végigtolom oroszokkal és a szövetségesekkel is. A Panzers elsõ és második része annyira magával ragadott, hogy lendületbõl végigtoltam mindhárom kampányt, mind a két részben, pedig jónéhány kritikát megfogalmaztam a játékkal kapcsolatban (pl. repkedõ fogaskerekek javításkor), de be kellett vallanom, hogy a rettentõ irreális dolgok ellenére remek játékélményt biztosít.
Nem minden rts-ben van német kampány, például a D-Day-ban nem volt, mégis majdnem végigtoltam a szövikkel és már néhány pálya lehet hátra. Vagy például a Rush for Berlinben van német kampány, de csak akkor választható, ha elõször végig tolod az orsz majd a szövetséges kampányt.
Nem minden rts-ben van német kampány, például a D-Day-ban nem volt, mégis majdnem végigtoltam a szövikkel és már néhány pálya lehet hátra. Vagy például a Rush for Berlinben van német kampány, de csak akkor választható, ha elõször végig tolod az orsz majd a szövetséges kampányt.
Hiába hangoztatják, hogy a Fields of Thunder egy külön játék és nem a Blitzkrieg 2 egyik kiegészítõje, attól még az. Pontosan ezért a Fields of Thunder kiegészítõjének simán futnia kell az alapjátékon és mindkét hivatalos kiegészítõjén is.
Az viszont nem tiszta, hogy neked miért jelentek meg a ciril betûk. Biztos nem azért mert a Liberationra töltötted rá, mivel az is angol nyelvû eredetileg. Sokkal valószínûbb, hogy valami miatt rajta van a gépeden egy ciril betûs fontkészlet. Ez települhetett akkor is amikor éppen a weben böngésztél és egy ciril betûs oldalra tévedtél, mert ilyenkor települhetnek ilyen fontkészletek. Ezután már használhatja egy ciril betûs játék is.
Az viszont nem tiszta, hogy neked miért jelentek meg a ciril betûk. Biztos nem azért mert a Liberationra töltötted rá, mivel az is angol nyelvû eredetileg. Sokkal valószínûbb, hogy valami miatt rajta van a gépeden egy ciril betûs fontkészlet. Ez települhetett akkor is amikor éppen a weben böngésztél és egy ciril betûs oldalra tévedtél, mert ilyenkor települhetnek ilyen fontkészletek. Ezután már használhatja egy ciril betûs játék is.
Oroszul esetleg nem tud valaki?
Rengeteg kiegészitö lehet a ruszki oldalakon.
Egyébbként a kieg. megy az alap BK2-ön is és még editálni is lehet.
Berajzoltam egy katyusát, szegény németek hullottak mint a legyek.
Rengeteg kiegészitö lehet a ruszki oldalakon.
Egyébbként a kieg. megy az alap BK2-ön is és még editálni is lehet.
Berajzoltam egy katyusát, szegény németek hullottak mint a legyek.
talán a Francia*nyelv vizsga, abban esetleg segíthetek..he he he üdv a fedélzeten! Amúgy látom elvagytok németekkel,nem mondom én is szeretem õket fõleg mert precíz a technikájuk,elõször a játékban Stalingradnal találkoztam a Tigris tankokkal,és végig törtem az orosz állásokon majnem fél páján keresztül,ez mondjuk azért ritka dolog a Blit.-ben. Ha nem figyelek egy pillanatra, könnyen a szõnyeg alá söprik a támadó egységeimet.
Én véletlenül a Liberation-re installáltam fel.
Ott is müködik söt látszodnak a kivállo orosz betük.<#wink>#wink>
Ott is müködik söt látszodnak a kivállo orosz betük.<#wink>#wink>
Sziasztok!Visszatértem!Köszi cica,hogy aggódtál értem!😄 😛 Az egyik vizsga sikerült,a másik(a nyelvvizsga eredménye) még várat magára!😊 Látom Axon te sem tétlenkedtél és teszed a dolgod a Führer-ért és a Hazáért!!!😄 Amúgy az egyik vizsgára,Axon javaslatára,magammal vittem a III.Birodalom egyik csodafegyverét: a spirálfüzetet!😄😄😄😛
Nekem - jelenleg- a lángszórós Panzer II-es a kedvencem, hihetetlen hatékonyan számolja fel a bunkereket. Általában kedvencem a Marder valamelyik típusa, igen ritkán szerepel a pályákon és az Elefánt (Ferdinánd) páncélvadász.
Gyalogságot nem sikerült felbontanom nekem sem, csak az elsõ részben lehet.
Nekem eddig fel sem tünt, hogy a hullák eltünnek, de a kilõtt roncsok ott maradnak a pályán és jó ideig lángolnak is. Talán majd egy apró mod megoldja a "hulla" problémát :-)
Gyalogságot nem sikerült felbontanom nekem sem, csak az elsõ részben lehet.
Nekem eddig fel sem tünt, hogy a hullák eltünnek, de a kilõtt roncsok ott maradnak a pályán és jó ideig lángolnak is. Talán majd egy apró mod megoldja a "hulla" problémát :-)
ja és kösz a Bkportal cim,már letöltöttem egy halom páját.....
különben a kedvenc tankom a játékban a KV2 az egy szimpatikus jármü,csak a baj h gyenge a páncéltörése,igazán bunkerok ellen való. Ja és sajnálom h a gyalogos halottak eltünnek a pájáról,imádtam az egyesben h nem tüntek el a hullák,nem sokat tesz,de azért hangulatosabb...
Lenyomtam az 5 db Stug ot, miközben szegény T28-asom fûbe harapott, de elbizakodott és öntelt mosolyomat hamar lelohasztotta egy igazi keményfiú:
Nem kegyelmezett, egyetlen lövéssel rommá lõtt.
Nem kegyelmezett, egyetlen lövéssel rommá lõtt.
Elkalandoztam kissé egy T34-essel és a T28-as viziszörnnyel és bele is futottam egy hatalmas stug kupacba. Öldöklõ kûzdelem kezdõdött.

Na ha már ma említettem a T35-ös dinoszauruszt, akkor most következzen a T28-as dínó:
Az elsõ single pályán rögtön kapunk egyet.
Egyébként mint az elõzõ képen is látszott, mind a 6 küldetésben oroszokkal vagyunk.
Az elsõ single pályán rögtön kapunk egyet.
Egyébként mint az elõzõ képen is látszott, mind a 6 küldetésben oroszokkal vagyunk.
Közben kipróbáltam a Fields of Thunderhez kiadott hivatalos orosz kiegészítõt:
Nem kell megrettenni! Ha nincs orosz betûkészlet installálva a gépetekre (már miért is lenne?), akkor kérdõjeleket láttok a betûk helyén a telepítõben is és a single mission menüben a pályanevek helyén. Nem gond, csak kattintsatok rá valamelyik kérdõjeles pályanévre és már vissza is kapjátok az angol (vagy magyar) kezelõfelületet.
Nem kell megrettenni! Ha nincs orosz betûkészlet installálva a gépetekre (már miért is lenne?), akkor kérdõjeleket láttok a betûk helyén a telepítõben is és a single mission menüben a pályanevek helyén. Nem gond, csak kattintsatok rá valamelyik kérdõjeles pályanévre és már vissza is kapjátok az angol (vagy magyar) kezelõfelületet.
Öngyilkos rohamot intéztem az orosz vonalak ellen, mivel azt gondoltam, hogy már kellõen összeroppantottam a vörös hadsereget, de nem számoltam az amerikai hadianyag utánpótlással. Az utolsó kép, amit az egyetlen talponmaradt harkocsim látott, az egy orosz szinekben pompázó Sherman harckocsi volt, ékes bizonyítékaként az amerikai-orosz örök és megbonthatatlan barátságnak.
Tölthetem be újra az utolsó kimentett állásomat...

Tölthetem be újra az utolsó kimentett állásomat...