Blitzkrieg 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ok majd megnézem a játékot...a magyar verziot nehézz beszerezni kissé itt délen,de az angol is megteszi.
Nos azért a történelem könyveket is elõszeretettel hamisítgatják, így az sem lehet mindig tényként elkönyvelni. Elég csak a lengyelország lerohanása után lemészárolt több száz lengyel tiszt kivégzésére gondolni, amit évtizedekig a németek nyakába vartak és csak a közelmultban ismerte el moszkva, hogy õk voltak.
Az Afrika korps vs. Desert Rats játék mindenképpen megér egy próbát. Nekem nagyon tetszett akkor amikor megjelent, és a 3. részével (The Battle of Bulge) még mostanában is játszottam. Az Afrika Korps azért jó választás mert abban két korrekt hadjárat van, az egyik a németekkel, a másik pedig a szövikkel. Én mindkettõt végigtoltam. Nagyon jó benne, hogy el lehet foglalni az ellenség tankjait. Én a szövikkel sorban foglalgattam a német tigriseket, mert nincs párjuk. Jó az is benne, hogy egységeid nem vesznek el egy pálya végén, hanem a következõ pályára kiválogathatod miket viszel át, így az elfoglalt ellenséges tankokat (pl. tigrisek) is átvihetõek. Ráadásul az egységek minimális fejlõdésen is átesnek, amit külön bónusznak tartok a játékban.
Magyar nyelven is kiadták a játékot, de úgy látom, hogy neked nincs gondod a nyelvismerettel.
Az Afrika korps vs. Desert Rats játék mindenképpen megér egy próbát. Nekem nagyon tetszett akkor amikor megjelent, és a 3. részével (The Battle of Bulge) még mostanában is játszottam. Az Afrika Korps azért jó választás mert abban két korrekt hadjárat van, az egyik a németekkel, a másik pedig a szövikkel. Én mindkettõt végigtoltam. Nagyon jó benne, hogy el lehet foglalni az ellenség tankjait. Én a szövikkel sorban foglalgattam a német tigriseket, mert nincs párjuk. Jó az is benne, hogy egységeid nem vesznek el egy pálya végén, hanem a következõ pályára kiválogathatod miket viszel át, így az elfoglalt ellenséges tankokat (pl. tigrisek) is átvihetõek. Ráadásul az egységek minimális fejlõdésen is átesnek, amit külön bónusznak tartok a játékban.
Magyar nyelven is kiadták a játékot, de úgy látom, hogy neked nincs gondod a nyelvismerettel.
ja igaz de ott mindég fenn áll a veszély h az iró bele kontárkodik,mert az irodalmi mü. Na de én is olvastam pár olyan regényt. Különben meg a TV-ben orba szájba van nekünk a 2.vh! Spektrum,Discovery stb
Gondolkodom h megkostolom az Afrika Korps egyik példányát,azt mondtad jó...ja és próbáltad a Silent Huntereket Axon?
Gondolkodom h megkostolom az Afrika Korps egyik példányát,azt mondtad jó...ja és próbáltad a Silent Huntereket Axon?
Akkor az egy teljesen tények alapján írt dokumentum könyv, mint egy sulis történelem könyv. Én inkáb a regényesebb (kalandosabb) könyveket szeretem, ahol természetesen a valóságnak megfelelõen írnak, de egy kicsit színesebb, könyebben emészthetõ formában.
nos egy hatalmas 3kötetes enciklopédiát olvasok a cime is csak ennyi-2világháború- nagyon baba,részletes mint állat,most épp Lengyelországi offenzivánál tartok,de valahol az elsö VH után kezdödik a könyv,végig követi a gazdasági kriziseket,az Olasz Algir háborut,a Japán Kinai háborút Mandzsuriát(amit kipróbáltam,le töltöttem a netröl normany56 ajánlatára,persze az már a vége).
És most ez van egyedül egy rossz van az egészben h teljessen szerb nyelven olvasom+ciril...na ezzel gondolom mindent elmondtam...de esküszöm nagyon jó a könyv,benne mindenféle tipusleirás adatok statisztikák térképek uhhh na egyszóval pöpec
És most ez van egyedül egy rossz van az egészben h teljessen szerb nyelven olvasom+ciril...na ezzel gondolom mindent elmondtam...de esküszöm nagyon jó a könyv,benne mindenféle tipusleirás adatok statisztikák térképek uhhh na egyszóval pöpec
A könyv címét idekanyarinthattad volna :-)
Én két napja fejeztem be egy igazán jó 2. vh-s könyvet a címe
Célpont: Moszkva
Végre nem poénkodó, rágógumizó, tökös jenki gyerekekrõl szól, akik lenyomják a fõgonoszt.
Orosz front és német katonák szemszögébõl látjuk az eseményeket.
Egyébként szívesen olvasnék el egy olyan könyvet is, ahol sima orosz közkatonák szemszögébõl mutatják be az elsõ év történéseit. Hogyan szenvedtek a komiszárok aljasságaitól, miként élték meg a félelmet, a kétségbeesést. Hogyan szorultak két tûz közé. Az idióta kommunista vezetõk szadizmusa, ostobasága és a támadó német csapatok közé. Errõl egyedül az ellenség a kapuknál címû filmben kaphattunk ízelítõt.
Én két napja fejeztem be egy igazán jó 2. vh-s könyvet a címe
Célpont: Moszkva
Végre nem poénkodó, rágógumizó, tökös jenki gyerekekrõl szól, akik lenyomják a fõgonoszt.
Orosz front és német katonák szemszögébõl látjuk az eseményeket.
Egyébként szívesen olvasnék el egy olyan könyvet is, ahol sima orosz közkatonák szemszögébõl mutatják be az elsõ év történéseit. Hogyan szenvedtek a komiszárok aljasságaitól, miként élték meg a félelmet, a kétségbeesést. Hogyan szorultak két tûz közé. Az idióta kommunista vezetõk szadizmusa, ostobasága és a támadó német csapatok közé. Errõl egyedül az ellenség a kapuknál címû filmben kaphattunk ízelítõt.
kiszáltam most egy kicsit a B2bõl,szünetelni kell kicsit...most olvasok egy gigantikus könyvet a 2.VH-ról és az le foglal. Ja, a Sims nem rossz.
üdv
üdv
lol<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>...remélem csak viccbõl írtad 😛<#levele>#levele>
Akko szted a Sims 2 topikban minden csávó user buzi, pl MIke is?<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>
Nem hiszem...........
Akko szted a Sims 2 topikban minden csávó user buzi, pl MIke is?<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>
Nem hiszem...........
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Igen,elég égés Sims 2-õzni,mert azt a játékostársadalom nõi tagjai nyomják legangyobb százalékban...!Az egy kis buzis játék,lehet azért nyomod te is!😄😛
Bármily meglepõ, szoktam Sims 2ni.
Úgy említed, mintha ez égés lenne 😛, pedig kurvára ne maz.
Blitzkrieg 2vel má kurva rég nem jáccom.
Úgy említed, mintha ez égés lenne 😛, pedig kurvára ne maz.
Blitzkrieg 2vel má kurva rég nem jáccom.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Egy kicsit elteltem a Blitz2-vel és most a Silent Heroest nyomom, meg bele-bele nézek a vadi új Sudden Strike 3-ba, bár az nem fogott meg igazán.
Na sziasztok!Nagyon kihalt lett ez a topik!Mi lelt benneteket?Elhagytátok a Blitzkrieg-részek játszását és most már Sims 2-õztök?<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#buck>#buck> Na azért ezt nem hiszem!😄 Szóval!Mindenkinek ajánlom figyelmébe a Mandzsúria nevezetû pályát!Ezt a pályát a Blitzkrieg 2-höz lehet letölteni,a Blitzportálról!1945-ben játszódik,amikor is a mandzsúriai japán sereget bekerítette és eltiporta a szovjet Vörös Hadsereg!Nekem nagyon bejött!<#vigyor3>#vigyor3> Ahhoz képest,hogy a ruszkikkal kell lenni benne!Szóval Axin,cica és a többiek!Töltsétel le nyugodtan!Ajánlom nektek!<#smile>#smile>
Elég szomorú,hogy az oroszokkal kened...!!!Am a kiegek direkt ilyen nehezek és szarok...!De attól jáccunk vele!😄😉
ééé most már tényleg felhúztok ezekkel a bõvítésekkel,most már én is felteszem a liberationt,eddig nem játszottam,de ha igy folytassátok én is ki probalom,nem létezik h olyan nehéz...nem létezik. Én Very Hardon kenyem a B2 -tõt az oroszokkal,na az nehéz!
ahahahaahahha nekem afields of thunderhez van scalásom😄 trainerem amive lörökös az erösítéshívás😄 de csa kazé me a blitzkrieg liberation 2 ben naon nehéz volt az elsö pálya easyn is hiába mentem taktikáztam egyfojtában jötte ka nácik erösítésem meg scak 9 volt
Védd a tradert, egyél thiefet!!!!
Javítás?:S Hát honnan tudjuk mi,hogy hol van az?:S Nekünk sosem kellett!:S Kereshetnél te is magadnak...!!!
quwa vicces amugy neke mse eredeti a játék bevallom letöltöttem de lehet csak javitás kell hozzá pls linket
Hát ez bizony szopacs, de még mindig hajtogathatsz helyette origamit, vagy eredményesen forgathatsz egy magyar nyelvtan könyvet.
Lehet hibás a game-ed...Gondolom nem eredetiben vetted meg te sem...!😄
igen ott van a katona ágyu nehéztank stb ezeket az erösítéseket lehetne de hiáa foglsltam el a nét pontokat az után se tuttam
Talán mert nem tudsz játszani?😄 Am a viccet félretéve nem tudom mi lehet a baj!Lehet egyáltalán erõsítést kérned?:S
hi a blitzkrieg liberatinban az elsö pályán elfoglalomaz amcsikkal a német pontokat de nemtok erösítést hívni miért??
Üdvözlünk újra a frontvonalban.
Én is észrevettem, hogy a gépi ellenfelek kicsit "mások". Valahogy õk mindig pontosabban lõnek, az ágyúk mögül jóval nehezebb az embereket kilõni és a gyalogság is szívósabb és pontosabban lõ (pláne, ha lövészárkokban lapulnak). Gondolom ennyi kis csalásra szükség van a kiegyenlítettebb játékmenet miatt.
Én is észrevettem, hogy a gépi ellenfelek kicsit "mások". Valahogy õk mindig pontosabban lõnek, az ágyúk mögül jóval nehezebb az embereket kilõni és a gyalogság is szívósabb és pontosabban lõ (pláne, ha lövészárkokban lapulnak). Gondolom ennyi kis csalásra szükség van a kiegyenlítettebb játékmenet miatt.
Örülök, hogy tetszenek a képek. Én is szívesen végig nézem õket újra meg újra, ha fel akarok idézni egy-egy pályát vagy ütközetet.
helló fiúk! Hogy smint? AXON te fáradhatatlan vagy....én be vallom le áltam pár napra,de most ujra kezdtem a bolsevikokkal a B2 alapot és rá tettem very hard-ra. Na igy azért már más a mese. A német pzkpf 2-esek majdhogynem ellenfelei a T 28 as dinónak. Sokkal erõssebbek az ellenség jármüvei,báris ugy veszem észre,persze nem irja ki az ikonokban,minden a régi,de érezhetõen jobbak a gép tankjai. Ez egyrészt jó másrészt kicsit zavar,nem történelem hû...
J és ami piszokul zavar h nem tudom átállitani a gyorsgombokat a B1 módjára. Az a helyzet h azt már ugy megtanultam, h csukott szemmel is tudom játszani,most meg minden meg változott...ja és ti mit használtok Aggresive muvement* parancsnak az R gombot,vagy a Ctrl-t? Mert pl a B1 ben nem az R volt hanem az A gomb ami egy 4darab golyót mutat a képernyõn h lenyomva tartjátok.
J és ami piszokul zavar h nem tudom átállitani a gyorsgombokat a B1 módjára. Az a helyzet h azt már ugy megtanultam, h csukott szemmel is tudom játszani,most meg minden meg változott...ja és ti mit használtok Aggresive muvement* parancsnak az R gombot,vagy a Ctrl-t? Mert pl a B1 ben nem az R volt hanem az A gomb ami egy 4darab golyót mutat a képernyõn h lenyomva tartjátok.
Látom nem unatkozol Axon.
Hajrá.
Képek szépek, grat!<#eljen>#eljen><#hawaii>#hawaii>
Hajrá.
Képek szépek, grat!<#eljen>#eljen><#hawaii>#hawaii>
Jaja,most már én is látom!😄 Harcra fel Axon hadnagy!A Führer-ért és a Hazáért!!!😄😄😄
Megjött a felmetõ sereg, és most is kaptam 2 db Stug D-t. Jól látszik a különleges képesség ikonok. Az elsõ ikon a tüzérségi üzemmód:

Teljesítettem a feladatot és szétlõttem a páncélvonatot. Érdemes csak a mozdonyt szétlõni, mert hozzá van kapcsolva egy rakás páncéltörõ ágyú, amely pillanatok alatt szétlövi az összes tankot:

Sikerült tovább haladnom a 6. pályán.
Apránként likvidálom az orosz védelmet.
Stug A egységem kilõtt egy t34-est.
A képen látható, hogy be van neki kapcsolva a 3. különleges képessége, amely a pontos célzás. Ilyenkor több idõ telik el 2 lövés között a hosszabb célzás miat, de halálosan pontos. Jó esetben egy t34-es egyetlen lövéssel megvan, míg egy KV1-est két lövésbõl leszed. Na persze jó, ha ilyenkor mászik elõtte egy szakasz katona, akiket az ellenséges tank lõ addig, amíg a célzással pöcsöl:

Apránként likvidálom az orosz védelmet.
Stug A egységem kilõtt egy t34-est.
A képen látható, hogy be van neki kapcsolva a 3. különleges képessége, amely a pontos célzás. Ilyenkor több idõ telik el 2 lövés között a hosszabb célzás miat, de halálosan pontos. Jó esetben egy t34-es egyetlen lövéssel megvan, míg egy KV1-est két lövésbõl leszed. Na persze jó, ha ilyenkor mászik elõtte egy szakasz katona, akiket az ellenséges tank lõ addig, amíg a célzással pöcsöl:

Érdemes figyelni az egységek különleges képességeit. Az egységet kiválasztva a jobbalsó panel alsó négy ikona. Én is akkor ismertem meg igazán ezeket a lehetõségeket, amikor elkezdtem játszani a Fields of Thunder magyar verziójával és ott részletesen leírja, hogy melyik mire szolgál.
Az 5 fõs különleges alakulat elsõ ikonja az álcázás. Ilyenkor nem látják az egységet, amíg tüzet nem gyit. Szerencsére maguktól ilyenkor nem lõnek, így szépen be lehet küldeni õket az ellenség elé. A negyedik ikonjuk mégjobb. Ilyenkor orosz egyenruhát öltenek és szintén begyalogolnak az ellenség táborába (bár ez a két képesség eléggé hasonló hatású).
A Stug-ok közül egyedül a Stug D-nek van önjáró löveg képessége. Ha jól emlékszem ez az alsó sorban a 2. ikon. Ilyenkor megadod a helyet ahova bombázzon és lõ mint az õrült elég gyors sebességgel. Egy egységet kiválasztva az Alt+R billentyû hatására mutatja meg az egység lõtávját. A Stug D-nek két kör is jelzi a lõtávját. A kisebbik az a normál páncéltörõ lõtáv, míg a jóval nagyobb kör a tüzérségi üzemmód lõtávja. Ügyelj arra, hogy a kijelölt célpont a tüzérségi lõtávon belül legyen, mert ha kívülre jelölsz, akkor magától nem megy közelebb (nem csinál semmit).
Na ezek miatt a tulajdonságok miatt volt nagyon könnyû a 4. pálya.
Az 5 fõs különleges alakulat elsõ ikonja az álcázás. Ilyenkor nem látják az egységet, amíg tüzet nem gyit. Szerencsére maguktól ilyenkor nem lõnek, így szépen be lehet küldeni õket az ellenség elé. A negyedik ikonjuk mégjobb. Ilyenkor orosz egyenruhát öltenek és szintén begyalogolnak az ellenség táborába (bár ez a két képesség eléggé hasonló hatású).
A Stug-ok közül egyedül a Stug D-nek van önjáró löveg képessége. Ha jól emlékszem ez az alsó sorban a 2. ikon. Ilyenkor megadod a helyet ahova bombázzon és lõ mint az õrült elég gyors sebességgel. Egy egységet kiválasztva az Alt+R billentyû hatására mutatja meg az egység lõtávját. A Stug D-nek két kör is jelzi a lõtávját. A kisebbik az a normál páncéltörõ lõtáv, míg a jóval nagyobb kör a tüzérségi üzemmód lõtávja. Ügyelj arra, hogy a kijelölt célpont a tüzérségi lõtávon belül legyen, mert ha kívülre jelölsz, akkor magától nem megy közelebb (nem csinál semmit).
Na ezek miatt a tulajdonságok miatt volt nagyon könnyû a 4. pálya.
Szia Axon!Én is játszok ezzel a game-el és a negyedik pálya kurvára,de nem volt könnyû!Habár én nem tudtam,hogy a különleges egységeinket láthatatlanná lehet tenni,de nem baj...Azt pedig nem értem,hogy milyen Stugról beszélsz,ami tud önjáró tüzérségi lövegként mûködni...!:S Ja,am én a pályákon mindegyik ellenséges gócot felgöngyölítem,de ez csak ilyen maximalista szokás!😄 😛 Az ötödik pálya végén vok én is,sztem még ma folytatom a hatodikkal!😄 Na csá-csá!
Éppen csak megmozdultam és rommá lötték az összes egységemet az orosz tankok:
A 6. pálya eleje úgy látszik keményebb dió lesz. Lehet, hogy be kell vetnem a stukákat is, de csak ha nincs légvédelem.
A 6. pálya eleje úgy látszik keményebb dió lesz. Lehet, hogy be kell vetnem a stukákat is, de csak ha nincs légvédelem.
Utolsó erõsítésként végre megjöttek a nehézpáncélosok is, így egyetlen rohammal tudtam bevenni az utlsó védelmi pontot:

Az elsõ erõsítés "csupán" egy rakétavetõt tartalmaz:
Nagyon hatásos minden földi célpont ellen, kivéve a lövészárkokban levõ gyalogságot.
Nagyon hatásos minden földi célpont ellen, kivéve a lövészárkokban levõ gyalogságot.
Újabb utánpótlás, immár 2 db tigrissel, meg egy buggal.
A képen kijelölt tank egy Pz IV H, de most Pz II H a neve és könnyû tanknak van jelölve. Eddig is voltak Pz IV H-k, de azoknak jól írták a nevét. Sajnos nem csak a neve rossz, de a páncélátütõ értéke is, ami itt 58, de a többi pályán 111:

A képen kijelölt tank egy Pz IV H, de most Pz II H a neve és könnyû tanknak van jelölve. Eddig is voltak Pz IV H-k, de azoknak jól írták a nevét. Sajnos nem csak a neve rossz, de a páncélátütõ értéke is, ami itt 58, de a többi pályán 111:

Egy bátor felderítõm:
Ha már nagyon untam a "különlegesekkel" federíteni, akkor néha megtettem ezt más egységekkel is.
Ha már nagyon untam a "különlegesekkel" federíteni, akkor néha megtettem ezt más egységekkel is.