44
Mónika és Balázs
-
#44 neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeE.
WTF LOL -
#43 Namivannamivannamivannamivannamivannamivannamivanna? -
marxell #42 Hol pucéran van hol koszos, hol büdösen jön ki! Azokelőtt meg úri nő volt! -
#41 -
#40 -
#39 -
#38 A mónika só a televiziózás legalja!Ennél szarabb műsor tényleg nem létezik, s nem is létezett.
Még a TV2 100. megbukott ócska showja is jobb ennél...
Okádék! -
#37 -
#36 Mónika sót nézzétek! -
Daza500 #35 De legalább már nem olyan műsort vezet. -
pauly #34 Na ja,persze hogy megváltozott.Nem 8 évesen csinálta ezeket,hanem huszonvalahány évesen.Ha akkor ilyen barom volt,akkor valószínű hogy most is az... -
Daza500 #33 Ez a videó már 8 éves.
Azért azóta már változott ő is. -
Szreeeeh #32 kattintsatok erre:
http://www.youtube.com/watch?v=soxgmNJQBBo
egy szánalmas balfasz képes erre. szerintem ezt a budhizmus sem tudta kiírtani belőle. -
#31 nézzétek a mónikát... -
#30 Balhé a Mónika showban! -
#29 Adják valahol ezt mostanság? Régen a Viasat3-on ment, ha jól emlékszem ,de most nem láttam sehol sem. Külföldi csatornán ha megy, akkor hol és mikor? :) -
#28 a "sinteres", "pitbullkutyás" és "egy foga van, de azt is búcsuban lőtte"
rész? -
#27 meg van vkinek a mónika showból kimarad t rész ?? -
#26 Hányok az ilyen műsoroktól!!!!!!Undorító!!!!!!! -
R9 #25 most lesz egy jó csaj a mónikába -
#24 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#23 aludjál... -
#22 ez milyen műsor?hol?mikor? -
#21 Aki nézi, annak:
-
#20 Egyébként szerintem is felbérelnek rá mindenféle muksokat akik jó pénzért betanulják a szövegeket!Azt senki ne mondja hogy nem tudják miért vannak behivva meg miért nyomnak a kezébe 1 csokor virágot! -
#19 ez magyarország...itt lassan az emberek már enni is csak pénzért fognak, tisztelet a kivételnek... -
#18 Nézzétek inkább Jerry Springert, néha a hasamat fogom a röhögéstől, ott vannak igazi bunyók, meg a niggah 120 kilós nők sivítozása.... :DDDDDDD -
Cat #17 pár hónapja olvastam zsanettől (big brother 1) nyilatkozott a nők lapjában. Totál kiment a képből, nem érdekelte már az egész médiavilág, szóval őszintén beszélt.
Aztmondta, hogy akkor akadt ki teljesen, és hozott végső döntést, amikor elment a TV2n a klaudiába (akkor még sugározták). Kinn állt a folyoson, és mellette álltak a statiszták, és papirrol magolták a szöveget. A müsor cime egyébként "Beszolók Zsanettnek" volt... Szal bement, és ezek a csávók elmondták a betanult szöveget, amiben válogatott szitkokkal fikázták őt. Azok fejenként 10-20ezret kaptak, ő 50ezret (ha jól emlékszem a cikkre). -
Darkboy #16 inkább a jakupcseket nézzem vazmeg! -
Ben C #15 nagy szar mind1ik...egy ember nem volt még akinek nincs tájszólása. Ha volt, az vagy buzi vagy leszbi volt -
#14 ehhh...LOL!:DDD -
#13 De legalább addig sem segélyből él! -
#12 így igaz...azért van a Mónikában mindíg box...!:DDD
-
#11 Cigányok mennek ezekbe egész putristul, kölköstül, fattyastul, hogy felvegyék a szereplésért járó gázsit... -
DePreSsZYo #10 TV-S All Star :D -
#9 A Mónikában lassan minden egyes adásban van box jelenet!
A Balázs meg csak szimplán oltogatós,kötekedős genny...ha megnézitek az RTL Klub sorozatban vásárolta fel más adóktól a műsorvezetőket,híresebb embereket---->>>Balázs(Balázs show,vagy mi a rák),Lilu(VV3),Timo(Szerepelt a Barátok Köztben),Koko(Reggeli,Delelő),Padödö(Reggeli,Delelő),stb,stb... -
#8 Hi hogy smacizott a 2 szuka -
#7 Na mit mondtam megint a -k! -
cyrus #6 rakat szarság..... Mónika má tele van cigókkkal, balázs csak szimpla igénytelenség, nem hiszem el hogy a műsorvezetőket kielégiti egy ilyen műsor.. elaludnék rajta vazmeg -
Augustus Gigo #5 hehe