5645
  • dartonita
    cokolom.naszal kerdesem annyi vona h bl superpeccsre minden megkotes nelkul pakolhatom fel az ujabb cuccokat?ertem ezalatt afsexplorerben valo importokat.megzavarja game-m nyugalmat v oke?
  • Breki33
    Tommynak itt szóljatok, be hogy gyűjjön Hedgevel ha találkozom megkérdem
  • pluhi
    Winrar 3.x-el csináld, best tömöritéssel. Mennyi a feltöltési sávod? 128-cal már nem vészes ennyi.
  • Don Vittorio
    ez a max. :(

a fél nap nem akadály...

az nem jó má nem vagyok pesti :P

akkó mi legyen szólsz valamelyiknek vagy én keressem?
  • Breki33
    amúgy ez a maximális zip?
  • Breki33
    nekem jó, de neked egy fél nap :-)

Hedge-t kéne sztem megkérdezni, vagy Termi-t mrgkérni készítsen helyet egy ftp-n de azt bármikor törölhetik.

Ha mindketten pestiek vagytok sztem egyszerűbb ha találkoztok vhol P
  • Don Vittorio
    Ennyire ment össze : 287 MB (301 834 480 bájt)...

hát adsl jó lesz?
  • Gascoigne
    Sajnos én sem tudom, hova rakhatnád fel, remélem segít valaki, de azért köszönöm elre is.
  • Breki33
    sebességed megvan a feltöltéshez?

mennyire tudod összenyomni?
  • Don Vittorio
    na itt vagyok...visszaolvastam...szívesen felrakom a spanyol kommentár patc-et, meg a többit is megcsinálom ha kell valakinek, csak abban segítsetek hogy hova és hogy lenne a legjobb kirakni! akár e-mailben is írhattok! egy patch 307 MB (322 850 972 bájt) tömörítés nélkül...
  • Gascoigne
    Csak hétvégén leszek otthon, addig sajnos csak olvasgatni tudom a szerkesztési tanácsokat.
  • Breki33
    nem olyan vészes sztek kb 10 perc legalább kell hozzá :-)
  • Gascoigne
    Na visszaolvastam, megtaláltam az infokat a spanyol kommentátor elkészítéséhez, de csak hétvégén lessz idm elkészíteni. Don Vittorio, ha esetleg erre jársz és fel tudod rakni valahova a spanyol patch-t akkor megköszönném, ha nem tudod, akkor szombaton nekilátok, csak sikerül.
  • laca70
    Köszi mindenkinek a segítséget, kipróbálom a feladatkezelőt.
  • Breki33
    nem kell felinstallálni

megnyitod a spanyol afs-et és amiket Don írt azokat kijelölve készitesz egy afp-t

aztán megnyitod a rendes afs-t és beimportálod
    én mondjuk nemígy csináltam de ha sok kommentárt akarsz kipróbálni akkor célszerűbb
  • Gascoigne
    Nekem is megvan a PES3 DVD. Gondolom felintstalálom a spanyol kommentátorral, és megnyitom az AFS-el. Mit kéne kiszedjek belöle? Vagy ennél bonyolúltabb?
  • Breki33
    kis javítás
    Increase Shot Technique by 7 (tehát nem 9)

Agility-t-lehet visszaveszem P
  • Breki33
    nekem a PES3 DVD-ről van de Don készitett belőle patchet kérdezd meg tőle hátha valahova kirakja.
  • Gascoigne
    Ezt a spanyol kommentátort le lehet valahonnan tölteni?
  • Breki33
    viszont kivánjuk
  • dartonita
    ize szal 1950re valaszom pecs.de ojmindegymar:)
  • dartonita
    naen meloZni kezdtem de gondoltam bekoszonok,kezcsok joreggelt minden gamernek.(1950
  • Breki33
    nem kell ám mindent leszedni P
    kezdetnek elég a Wendetta
    a BL patch amúgy PES3-as, viszont már van két update-ja
  • Breki33
    kipróbáltad?
    érdekel más véleménye

nálam kicsit túl jól fejeltek
    mármint akivel játszottam :-)
  • Breki33
    Wolfnál a collarfixes exevel megy asszem
  • Breki33
    figyi ha most újra beírnék mindent nem biztos mindenki örülne :-)
  • Breki33
    van egy ilyen patchem az fh-n
    jó mondjuk nem magától települős
  • Terminátor14
    meghaajtód:\Konami\Winning eleven 7I\save\KONAMI-WIN32WE7U0PT\KONAMI-WIN32WE7UOPT Itt az elérési út! ;-)
  • Glasses
    Ha a rostert nyitod meg jó lesz.
  • Rossi1
    A wolf féle? Mert azt én is leszedtem tegnap. Felraktam, becrack-eltem és nem indult el a game.
  • Placebo74
    Na. Fog ez menni.
    Premier League és CL patch már kúszik lefelé!
  • Rossi1
    Sziasztok!

Először is Csaó Breki! Köszi a segítséget, amit a fifahungary-n adtál. Már szedem is a wendetta-t.:) Aztán...megnéztem ezt a progit,amivel fel lehet turbózni a kapust+minden. Melyik az az option file? Mert ha a data_e. afs-re gondoltatok, azt nekem nem tudja megnyitni, mert kevés a "virtuális memória"...vagy mi a szösz.:) A másik, olvasgattam, hogy alakítgatjátok a progit, stadionokat raktok ki-be+labdákat+mezeket. Ezt honnan tudnám megtanulni én is, mert eddig csak az AFS explorer-t használtam. Szóval légyszi segíts Breki vagy valaki, akinek van türelme..:) Mert talán kiderült, de nem vagyok valami profi, viszont imádom ezt a játékot és én is szeretném, ha jól nézne ki.

Egyébként, nem tervezitek, hogy összeszedtek egy saját patch-et, innen onnan összeválogathatnátok ami jó és egyberaknátok??? Nekünk(amatőröknek) is egyszerűbb lenne.:) Ti meg amúgy is ezt csináljátok.:) Előre is köszi! Csaó Rossi1! FORZA MILAN!!! VIVA VALENTINO!!!
  • Placebo74
    Már visszaolvastam (nem teljesen)!
    Olasz szuperpeccset már lezúztam!

Azért nyomhatnátok 1-2 hasznos linket! ;)

• Breki33
    sztem az egész fórum erről szól
    kicsit olvass vissza
    kimondottan spanyol patchet még nem láttam
    spanyol kommentárom van
  • Placebo74
    Szeiasztok!
    Honnan lehet letölteni ehhez a progihoz cuccokat?
    Engem a spanyol csapatok érdekelnek!

• Breki33
    huhhhhhhh ez durva
    kezdőknek nem ajánlott

elsőre gólt se tudtam lőni
  • Breki33
    na köszi kiis prószálom
    én még növeltem hárommal az Agility-t
  • Terminátor14
    nm ;)
  • Terminátor14
    -ugyan ezt(1961) kell csinálni a védőkkel (all defenders) csak nem a response, hanem az aggressiont (remélem a tulajdonságok nevét nem kell fordítani :) növelitek 7-tel....így a védők sokkal agresszívabbak lesznek, több lesz a szabálytalanság, a séerülés, a szerelések stb....
    középpályások (midfielders) itt is az agressziót kell növelni, de csak 4-gyel :-) Hasonló eredméyekkel, mint a védőknél.
    csatárok: (attackers):lsmét az agressziót kell növelni 2-vel...így a csatárok letámadják a védőket :)
    összes poszt: technique,shot-thnique , és a teamwork-ot is 9-el növeljétek...ez a'szem nem kíván magyarázatot....

• Breki33
    köszi pont ezt akartam visszakeresni