5645
-
#2005 cokolom.naszal kerdesem annyi vona h bl superpeccsre minden megkotes nelkul pakolhatom fel az ujabb cuccokat?ertem ezalatt afsexplorerben valo importokat.megzavarja game-m nyugalmat v oke? -
#2004 Tommynak itt szóljatok, be hogy gyűjjön Hedgevel ha találkozom megkérdem -
#2003 Winrar 3.x-el csináld, best tömöritéssel. Mennyi a feltöltési sávod? 128-cal már nem vészes ennyi. -
Don Vittorio #2002 ez a max. :(
a fél nap nem akadály...
az nem jó má nem vagyok pesti :P
akkó mi legyen szólsz valamelyiknek vagy én keressem? -
#2001 amúgy ez a maximális zip? -
#2000 nekem jó, de neked egy fél nap :-)
Hedge-t kéne sztem megkérdezni, vagy Termi-t mrgkérni készítsen helyet egy ftp-n de azt bármikor törölhetik.
Ha mindketten pestiek vagytok sztem egyszerűbb ha találkoztok vhol P -
Don Vittorio #1999 Ennyire ment össze : 287 MB (301 834 480 bájt)...
hát adsl jó lesz? -
#1998 Sajnos én sem tudom, hova rakhatnád fel, remélem segít valaki, de azért köszönöm elre is. -
#1997 sebességed megvan a feltöltéshez?
mennyire tudod összenyomni? -
Don Vittorio #1996 na itt vagyok...visszaolvastam...szívesen felrakom a spanyol kommentár patc-et, meg a többit is megcsinálom ha kell valakinek, csak abban segítsetek hogy hova és hogy lenne a legjobb kirakni! akár e-mailben is írhattok! egy patch 307 MB (322 850 972 bájt) tömörítés nélkül... -
#1995 Csak hétvégén leszek otthon, addig sajnos csak olvasgatni tudom a szerkesztési tanácsokat. -
#1994 nem olyan vészes sztek kb 10 perc legalább kell hozzá :-) -
#1993 Na visszaolvastam, megtaláltam az infokat a spanyol kommentátor elkészítéséhez, de csak hétvégén lessz idm elkészíteni. Don Vittorio, ha esetleg erre jársz és fel tudod rakni valahova a spanyol patch-t akkor megköszönném, ha nem tudod, akkor szombaton nekilátok, csak sikerül. -
laca70 #1992 Köszi mindenkinek a segítséget, kipróbálom a feladatkezelőt. -
#1991 nem kell felinstallálni
megnyitod a spanyol afs-et és amiket Don írt azokat kijelölve készitesz egy afp-t
aztán megnyitod a rendes afs-t és beimportálod
én mondjuk nemígy csináltam de ha sok kommentárt akarsz kipróbálni akkor célszerűbb -
#1990 Nekem is megvan a PES3 DVD. Gondolom felintstalálom a spanyol kommentátorral, és megnyitom az AFS-el. Mit kéne kiszedjek belöle? Vagy ennél bonyolúltabb? -
#1989 kis javítás
Increase Shot Technique by 7 (tehát nem 9)
Agility-t-lehet visszaveszem P -
#1988 nekem a PES3 DVD-ről van de Don készitett belőle patchet kérdezd meg tőle hátha valahova kirakja. -
#1987 Ezt a spanyol kommentátort le lehet valahonnan tölteni? -
#1986 viszont kivánjuk -
#1985 ize szal 1950re valaszom pecs.de ojmindegymar:)
-
#1984 naen meloZni kezdtem de gondoltam bekoszonok,kezcsok joreggelt minden gamernek.(1950 -
#1983 nem kell ám mindent leszedni P
kezdetnek elég a Wendetta
a BL patch amúgy PES3-as, viszont már van két update-ja -
#1982 kipróbáltad?
érdekel más véleménye
nálam kicsit túl jól fejeltek
mármint akivel játszottam :-) -
#1981 Wolfnál a collarfixes exevel megy asszem -
#1980 figyi ha most újra beírnék mindent nem biztos mindenki örülne :-) -
#1979 van egy ilyen patchem az fh-n
jó mondjuk nem magától települős -
#1978 meghaajtód:\Konami\Winning eleven 7I\save\KONAMI-WIN32WE7U0PT\KONAMI-WIN32WE7UOPT Itt az elérési út! ;-) -
Glasses #1977 Ha a rostert nyitod meg jó lesz. -
Rossi1 #1976 A wolf féle? Mert azt én is leszedtem tegnap. Felraktam, becrack-eltem és nem indult el a game. -
#1975 Na. Fog ez menni.
Premier League és CL patch már kúszik lefelé!
-
Rossi1 #1974 Sziasztok!
Először is Csaó Breki! Köszi a segítséget, amit a fifahungary-n adtál. Már szedem is a wendetta-t.:) Aztán...megnéztem ezt a progit,amivel fel lehet turbózni a kapust+minden. Melyik az az option file? Mert ha a data_e. afs-re gondoltatok, azt nekem nem tudja megnyitni, mert kevés a "virtuális memória"...vagy mi a szösz.:) A másik, olvasgattam, hogy alakítgatjátok a progit, stadionokat raktok ki-be+labdákat+mezeket. Ezt honnan tudnám megtanulni én is, mert eddig csak az AFS explorer-t használtam. Szóval légyszi segíts Breki vagy valaki, akinek van türelme..:) Mert talán kiderült, de nem vagyok valami profi, viszont imádom ezt a játékot és én is szeretném, ha jól nézne ki.
Egyébként, nem tervezitek, hogy összeszedtek egy saját patch-et, innen onnan összeválogathatnátok ami jó és egyberaknátok??? Nekünk(amatőröknek) is egyszerűbb lenne.:) Ti meg amúgy is ezt csináljátok.:) Előre is köszi! Csaó Rossi1! FORZA MILAN!!! VIVA VALENTINO!!! -
#1973 Már visszaolvastam (nem teljesen)!
Olasz szuperpeccset már lezúztam!
Azért nyomhatnátok 1-2 hasznos linket! ;)
-
#1972 sztem az egész fórum erről szól
kicsit olvass vissza
kimondottan spanyol patchet még nem láttam
spanyol kommentárom van -
#1971 Szeiasztok!
Honnan lehet letölteni ehhez a progihoz cuccokat?
Engem a spanyol csapatok érdekelnek!
-
#1970 huhhhhhhh ez durva
kezdőknek nem ajánlott
elsőre gólt se tudtam lőni -
#1969 na köszi kiis prószálom
én még növeltem hárommal az Agility-t -
#1968 nm ;) -
#1967 -ugyan ezt(1961) kell csinálni a védőkkel (all defenders) csak nem a response, hanem az aggressiont (remélem a tulajdonságok nevét nem kell fordítani :) növelitek 7-tel....így a védők sokkal agresszívabbak lesznek, több lesz a szabálytalanság, a séerülés, a szerelések stb....
középpályások (midfielders) itt is az agressziót kell növelni, de csak 4-gyel :-) Hasonló eredméyekkel, mint a védőknél.
csatárok: (attackers):lsmét az agressziót kell növelni 2-vel...így a csatárok letámadják a védőket :)
összes poszt: technique,shot-thnique , és a teamwork-ot is 9-el növeljétek...ez a'szem nem kíván magyarázatot....
-
#1966 köszi pont ezt akartam visszakeresni