Winning Eleven 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Breki33: nem olvastam még a guide-ot, de köszi a linket, letöltöm és "mûvelõdök"

MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360
The WEndetta-Team has released the "Winning Eleven 7 International (PC)"-version of their famous WEndetta patch.
It features the same as the PES/WE versions of the patch. Some features are:
Original kits for all National and Club teams
Updated rosters to the 03/02/2004
New stadia etc...
UEFA Champions League Megapatch *NEW VERSION*
ganxxxter has improved his great "UCL Megapatch" and released new version called "UCL MEGAPATCH *NEW VERSION*".
Some of the many features are:
all the teams of UEFA CHAMPIONS LEAGUE 2003/2004
all the names and stats are real
accurate roster
updated stadia
many many new graphics
new sounds, background musics etc...
download

Csak azt irtam ha nem használod a L1-et akkor a legjobb dolgokat nem használod.
PL így hogy kényszerítõzõl?
Aztán, hogy lövöd be magasan a labdát a védõk között kiugró emberednek?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ha meg ezekre a gyepekre azt mondod, hogy jók akkor csak nézd meg pilfer mesteréit
Tényleg van egypár jó de pl van ami chipsre vagy mire emlékeztet. Meg az amin vékony csíkok vannak és a szélei olyanok mint a hanghullámok. :-)
Amúgy ami nagyon nem tetszik az a BL logós gyep azt gondolom nem láttad.
Azt hiszem az Annfield Road-os nagyon jó viszont.
.
Nem értem mi a bajotok az eredeti gyepekkel. Teljesen jók szvsz.
ezek után csodálkozom, hogy ilyen szinten tudsz játszani
azt kell mondjam a program tudásának kb 30-40 %-át használod.
L1-el csinálom most a legjobb dolgokat kényszerítõt magas kiugratást sõt védekezésnél is.
Kocka , X , Kor , R1 es az analog meg neha Haromszog bar az nem teccik.
Kell ennel tobb?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A cselek automatikusan benne vannak, vagy vhogy elérhetõvé kell tenni õket ?
MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360
leszedtem újra és már jó
mondjuk írtam nekik egy szívhez szóló levelet :-)
JA tök jól lettek a menük, viszont a mezeket visszacserélte, úgyhogy aki rakott be újakat eloötte mentse el az uni-s könyvtárat.
ezt írja ki!!!
akkor lassan kiállhattok mohussal
demiez a többes szám? P
amugy mike ugyben még várom a válaszod
nektek megy ?
jaj tényleg annak is van update-je
Mar a 6-odik megcsnel vagyunk ugy hogy meg az ellen nem ment a kapunk kozelebe sem 😊)
tehát L1+passz majd a-val vissza
kilinkeljem a magyar útmutatót?
tudtuk/tam😊
De a best mozdulat nálam most mondjuk a R2 futás + fel ...ez ugye elhúzza a lasztit a védõ elõtt majd ha nyomsz egy irányt az ellentétes irányba rálép a lasztira és egylábon ugrál hátrafele a masik lábával meg rajta van a laszin és maga fele huzogatja...nagyon szopatós csel😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FCH Megapatch:
Legújabb igazolások, csapat összeállitások
Új mezek
Új játékvezetõ mezek
Új szurkoló grafikák
A legtöbb "sztár" játékosnak eredeti csukája van
Magas felbontású zászlók
Bajnokok Ligája reklámtáblák, kijelzõk és egyéb grafikák
Új arcok (Kahn,Zidane,Beckham,Ronaldo,
Figo,R.Carlos,Henry,Desailly,
Tresequet,Davids,Kaka,Casillas,Morientes,
Ronaldinho,Elber,Raul)
Új csapatok (Stuttgart,Besiktas,Bochum,Partizan)
EPL & BL menü a master ligában
Gyors patch installálás (AFS Explorer 3)
Stadionok (San Siro, Nou Camp, Ajax Arena (BL verzióban is), Olympiastadium Munich, Stade Louis II, Old Trafford, Dela Alpi, Olimpico Roma, Stamfort Bridge, Highbury, Anfield Road, Sükrü Saracoglu.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
miért van valami jó fûmagod?
a jó gyep kialakításához fel kell ásni, kétszikû gyomírtóval megszórni, pihentetni, tömöríteni és Magyarországon ÉJJEL-NAPPAL LOCSOLNI KELL.
2 havonta gyepszellõztetés és gyeptrágya. Ha nem akarsz gazolni 2-3 havonta import holland kétszikûirtóval permetezni...a kis genyó gyermekláncfüvek levelei megfonnyadnak😊)))amik egyébként a tévhittel ellentétben nagyon jól bírják a nyírást Mo.-n egyébként ez a cucc be van tiltva😊 és nem kapható
sztem a bal analógal csak csavarhatod
R1-R2-vel viszont választhatsz
A lövés magassága a csúszkától függ"
már írtam, hogy én a szabihoz nem használom a bal analógot...és a jobbat sem. többet nem árulok el...
a sorfal felett 20-26 m ig érdemes átcsavarni
20 m alatt már nem érdemes csavargatni, alányúlni és 26 m felett sem , ezen távolságokra a jól leszorított erõs lasztikkal lehet operálni, minimális csavarral
akkor tessék leszedni
1000000x jobb mint az a kaki icq
[FIFAHUNGARY.com] ||ToMmY||