5645
-
#2125 na ja, bár hordágyat nem láttam.
ha ijened leszn majd képet csinálj :) -
Don Vittorio #2124 ja egyszer már nekm is volt...döbbenet
meg a hátvédem összefejelt a csatárral és ápolás után bekötött fejjel nyomta tovább...
meg volt hordágy is egyszer...
nem semmi :P -
#2123 ezekkik? -
#2122 ujj azt tudtátok, hogy ha az ellenfeletek vesztésre áll, és a legvégén van 1 szögletük, a kapus is felmegy fejelni??
ezt egy Juve-Arsenal meccsen vettem észre... 1-0 volt nekem.. :) -
Don Vittorio #2121 ha jó lett kirakod?
van egy dvd rip jap verzióm ps2...nem lehet vele valamit kezdeni pl. emulátor vagy valami?nincs olyan prg ami ps2-es afs-ből szed ki cuccot?
kis igény mi :P -
#2120 pár próba
-
Don Vittorio #2119 photoshopban hogyan? hosszú?
rakom-rakom...:P -
#2118 hát kis photoshop kell hozzá :-)
nembaj majd rakod az olaszt is P -
Don Vittorio #2117 ajjaj a spanyolt rakom...neked az olasz kellett vóna mi?
na az a labda érdekelne ha lesz! -
#2116 -
#2115 jeeeeeeeeeeeee
-
#2114 de ott programokat is írtak amit használni kell -
#2113 ha angolmániás vagy
amúgy a Wendetta-t sztem -
Rossi1 #2112 Csaó!
Köszi az infókat, azt hiszem elállok a tulzott tuningolástól...:) A wendettat úgy raktam be, hogy volt hozzá readme és abban le volt írva mit hova. Ez a bajom, hogy egyébként nem tudom mit hova kell, szóval csak azokat a patch-ket tudom használni, amihez van readme és leírják, hogy hogyan kell brakni.:) De ez csak gyakorlás kérdése, szerintem menni fog...
Nem tudom tőlem kérdezték-e, de nem, nem vagyok Lazio drukker(bár tegnap /Lazio-Roma/ drukkoltam nekik). Milan drukker vagyok egészen kicsi korom óta. Éppen ezért FORZA MILAN!!!! VIVA VALENTINO!!!!!!!(Ő pedig Valentino Rossi)
Csaó Rossi1 -
#2111 The Wolf EPL & CL WE7:I PC Pack 2.0
ezt szedjem le? -
#2110 thx -
#2109 melyiket?
a spanyol elvileg megvan
fényes felületet sztem meg lehet oldani -
#2108 Kivácsian várom. Én már kikapcsoltam az angolt, mert az agyamra ment.
Birók közül én most Mondriant használom. Szinte sosem ad egyből pirosat, de a sárgát osztja rendesen. Besárgult emberrel óvatosan kell csúszni, és meg lehet úszni jól a meccseket. Persze néha befújja a szabályos szerelést is. -
Don Vittorio #2107 ja meg elkezdtem felrakni az ftp-re a kommentárt...elvileg holnapra kész...:P -
Don Vittorio #2106 ja azok télleg jók!
meg még az lenne a tuti, ha a labda is olyan lehetne, mint pl. a fifában, ilyen fényes felületű...de ezek sem rosszak ám!
az télleg gyík dolog, de ha beindulok azért elég sokat szoktam látni a bírókat...:P -
#2105 igen mertha megnézerd amit beraktál tulajdonképpen nem látsz semmi
viszont kint meg látom
namondom nemigaz nem,tudom berakni
fogtam az eredetit-t és rétegenként másolgattam
akkor meg egy része jó lett egy része rossz
namondom visszatöltöm
aztán egyik cipő mostsejó
úgyhogy ma asszem visszarakom auz egész cipőt a Wendettából
De a Játékvezetői mezek nagyon jók lettek.
Csak szabálytalankodni kell ahhoz, hogy lásdsam
mondjuk ez hülyeség a játékban. -
Don Vittorio #2104 há'jól beraktam...:P
neked is ilyen fehérek lettek a cipők??
mindegy mer csináltam bizt.copy-t...huh -
#2103 megnezem majd.most lekocc mer vege a muszaknak,majd otthonrol.thx guyz -
#2102 #1961
viszont ezzel tényleg az adatbázisba nyúlsz -
#2101 most egy lame kerdes tolem ismet :) tehat a kapusok update-je,reflexeinek javitasa pontosan mien modszerrel megy,ha ebben tudna nekem vki segiteni,halaslennek.azer leirom mielott visszakerdez vki:alap pes3-ra,bl patch-el -
#2100 annó leírtam
röviden
lövés, passzrendszer, ai, keretek, lassulás javítva elvileg
egy tuningolt PES+ tulajdonképpen
Én egyből felnyomtam rá a Wolfi-t és rögtön jók lettek a nevek.
-
#2099 na, kérdezek, mint mindig.
Mi a különbség a WE és a PES 3 között. 1 meccset lenyomtam, de nem nagyon véltem felfedezni különbséget, max annyit, hogy kisebb a gépigénye(szinte nem is szagatott). Menü u.a., "licensz" is. Kezdőcsapat is Lazio esetében. Szal azért többet vártam volna egy picivel. Azért 1 intró csere se ártott volna, de mondjuk ez nem számít. -
#2098 jah 3x installtam ujra alapjatekot,mire rajottem hogy kell importalni :) de megerte. momentan melozom,tehat tesztelgetni barmien linket majd otthonrol max -
#2097 a cipőt amit belinkeltem te be tudtad rakni? -
#2096 tisztázzunk valamit az adatbázis az optionfilében van
asf-et nyugodtan módosítgathatod inkább attól kell félni hogyha elrontod kezdheted előről
ezért mentek én fázisban asf-eket
most pl elszúrtam a cipőket
ma rakom vissza -
#2095 ezt nem lehet patchel megoldani te :-) -
#2094 sztem elvileg lehet, ha hat irányítást állítasz be
tehát 6 playert
de ez csak tipp igazából még nem próbáltam
ezt inkább a többiek tudják megmondani
de máris irigyellek P -
#2093 igaz ez mar masodik evem a master league-ben.talan azt nemszereti ha tulsok titulust nyerek :) -
Don Vittorio #2092 hát nekem még bírogatja...bár nem tom meddig :P -
#2091 es a sok importolastol az afsben nem zakkan meg az adatbazis?nalam ket-harom meccs utan kibax win-be.aztan restart es ujabb 3 meccsig jo kb.vegulis nemzavaro,de lehet h az egymast ero peccselesek 'jotekony' hatasa... -
Don Vittorio #2090 amivel én jáccok az mán sem nem WE se nem PES3 :P
inkább afs kavalkád! de legalább leköt nem úgy mint egy másiknak a demo-ja :-)
hú pedig kiváncsi vótam ám...:P -
#2089 jah ezis jokerdes.fifa2k3-ban ugyremlik megtudtak oldani a multit siman....elvezhetoen.mostmeg ittvan az evezred focija,es nemlehet :) remelem konami kapcsol es lesz vmi multiplay patch -
#2088 Breki! Még egy kérdés. Lehet a Wei-ben bajnokságot csinálni? És a haverokkal egy gépen nyomulni ebben a bajnokságban?
A Fifában gáz hogy nem lehet, a haverokkal úgy csináljuk, hogy papíron írjuk az eredményeket, de ez elég idegesítő egy idő után. -
#2087 hááááááááááááááááát -