5645
-
Petya777 #2165 Anno mikor? Honnan tudjam hogy a 28 oldal melyikén van? -
#2164 Don Vittorio, köszönöm, hogy felraktad, ma megyek haza, és már töltöm is a spanyol kommentátort! -
Glasses #2163 Nem lehet felrakni valami normális szervere az egészet mert ugy tölt mint a csiga ráadásul az egyik elszállt 98%-nál -
#2162 Bocs, hogy én válaszolok helyette
a 3-ast biztos elrontotta és ez a fix-e
sztem simán átnevevezhető
ja viszont a readme-t angolul (is) kellett volna -
#2161 We Mod Centerrel kell beimportálni
annó részletesen leírtam -
#2160 Mi az a part3fix? -
Petya777 #2159 Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a Breki's Superpatchben lévő arcokat (vmi L1-L2), hogyan lehet betelepítnei a játékba? Ha afs axplorerrel van, akkor is pls magyarázzátok el, mert azt sem kezeltem még soha! :D Köszi! -
#2158 szval, hogy tetszik? -
Don Vittorio #2157 ja de megnézted :P
bocsi -
Don Vittorio #2156 jó ez a fóliás effekt ...
ezek szerint akkor nem tudtad még megnézni a gaméban hogy mutat?
-
Don Vittorio #2155 felraktam egy nfo.txt-t is...
reggelre fenn az olasz is...:P -
#2154 patchként telepíted
mint annó a Wolfi-t -
Glasses #2153 Egy readme-t fel tusz majd rakni,hogy kell majd berakni a játékba,köszi. -
#2152 amúgy ha van itt valaki aki vágja a Photoshop-ot jelezze
mert csináltam frankókat és nem engedi berakni, ha átkonvertálom akkor meg elveszíti bizonyos effektjeit.
Bár sztem ígyis szép lett. -
Glasses #2151 Köszi megnézem! -
#2150 oks
irj mellé egy readme-t is ok?
a labda hogy tetszik?
-
Don Vittorio #2149 fenn van az ftp-n a spanyol komm... :P
itt:
:/WE7 Patch (All files about WE7 Upload in this folder plz)/Sound/DonVittorio ESP commentar patch/
akkor most kezdem nyomatni az olaszt is :-)
-
#2148 Barthez meze -
#2147 http://kitcenter.madpsx.org/viewkit.php?showkit=marseillegoalrouge.png -
#2146 -
#2145 Valaki keresett dél amerikai patchet
klikk -
#2144 -
#2143 hát jobbak lesznek P -
#2142 ps2-es... -
#2141 nem miért?
kellett volna? -
#2140 hmmm le kell szednem :) -
#2139 ilyan gagyi Tv-n nem is nyomnám....:) -
#2138 ja két lasztiból lehet választani Adidas Fevernova meg Tricolore...továbbra is csak néhány olasz meg a feyenoord van megvéve fullra, viszont a mezek között editálni lehet adidas mezt, ez sem volt eddig
vannak uj animok meccs közben:)
legjobb volt Ronaldo lesérülése....erre a bíró mutatja hogy hozzanak hordágyat
de Henry egy előreívelés után , amit mondjuk nem ér el mutatja hogy jó volt pajti és tapsol
egyes játékosok nem futnak neki a tizenegyesnek hanem egylépésből nyomják
van japán!! angol német olasz spanyol francia kommentátor is... -
#2137 "Azért 1 intró csere se ártott volna, de mondjuk ez nem számít."
PS2-n vadiúj intro van ADIDAS FEVERNOVA lasztival, meg menuzenék ....új cipők is alapból vannak...lehet kapusmezt editálni már és a stadionnevek is átpötyöghetők... -
#2136 "WE ==== PES3
Csak előbbi egy kicsit megpatchelt, javított változat. Tartalmilag nem térnek el egymástól!"
Pc-n lehet...de PS2-n más a helyzet pontosítva
Winning eleven 7 = PES3
és ezeken túl most jött ki japánban és USA-ban a World Soccer Winning Eleven 7 International, ami viszont lényegesen eltérő irányítással rendelkezik, legszembetűnőbb a labda tartása és a játék sokkal pergősebb lett. Szerencsére minimalizálták a kezezést és a előnyszabály alkalmazása is sokkal jobb lett, vagyis ha előnyszabályt ad és utána mégis a vétkeshez kerül a labda visszafújja a szabálytalanságot, valamint már lehet normálisan becsuszó szerelést végrehajtani. Összességében jobb lett sztem. -
#2135 -
#2134 [IMG][/IMG] -
#2133 Amúgy van benne
nem ez -
#2132 -
#2131 és buheráltad az adatbázist? -
#2130 ja és jocc mindenkinek, reggel jövök (vagy du.) :D -
#2129 na asszem ezt szedtem le, de lám nincs benne naracs mez hanem kék :(
vkinek nincs narancs juve kapusmeze? -
#2128 hu még pancsi előtt nyomattam egy meccset: Juve-Porto 1-0
a végén (90. perc után) Legrottaglie-vel felrugtam a 16oson belül 1 játékost (direkt, hogy legyen izgi a vége).
Buffon lerepült a (neki) bal oldalra és kifogta a 11est ami kipattant róla, ám Thuram kivágta szögletre. Az ellenfél játékosa beadta a szögletet, vki kapura fordult vele és 1 akkora kapufát rúgott (persze előtte Gigi védett 1 nagyot), hogy majd beszartam az "iksz" miatt. tökjó ez a játék, egyre jobban tetszik! -
#2127 -
#2126 ja még annyit, hogy a fifa erre soha nem lesz képes...