5645
-
#2845 főleg ha csak úgy lehetne játszani :-) -
#2844 az fh-n Hedge lefordította -
#2843 nem a Wendetta felül fogja írni az egész Wolf-ot P -
#2842 Na ja, ebben a cuccban nem 7-10 óra játékidő van. Asszem pont az online tapasztalatszerzés miatt jött ki a cucc PCre. Szal szerintem lesz TCP/IP game. -
Gabe18 #2841 Az on-line mód még mindíg nem biztos.Pedig a netes game már konzolon is beindult.Na majd kiderül.Legyen pc-re előszöris,meg rakjanak bele multit.
Ha ez igy öszejönne,még lehet meg is venném. -
mike369 #2840 úgy látom, a WE8 már MINDENBEN üti majd az ea-t
kicsi OFF:
holnaptól hozhatna az MLSZ egy olyan szabályt, hogy a fradi eleve csak 10 emberrel mehet ki a meccsekre, mert ez a bírói ténykedés már kezd komikus lenni... -
#2839 Ez jól hangzik, PCre gondolom +fél év, mire kijön, bár a Konami azt mondta, hogy komolyan gondolja a PCs fejlesztést. Hátha párhuzamosan csinálják.
"u can select 1 of 2 players to take the kick"
A leguritásra gondol? Mert azzal rúgom most is, akivel akarom. -
Beepee #2838 ha fent van wolf nem fog bekavarni wendetta? vagy reinst? -
#2837 -
#2836 Today, we can provide amazing news: Winning Eleven 8 will be available on August 5th, 2004!
So this means, that the following official features will also be included in PES 4, which will be released on October 29th, 2004:
more master league teams, 64 teams -> 138 teams
real team names from leagues in spain, italy, england, germany, france, holland
a total of more than 200 club and national teams
more elements added to the development/retirement of master league players
the free kick u've all been waiting for! u can select 1 of 2 players to take the kick
new modes for search (through) pass and centering allowing more control to the player
new feint turn, ball control techniques
new soccer rules and game control help screens
friendlier pause menu with quick control view
referees will be seen on pitch during the game, and according to the pitch conditions, wear and tear/dirt will be see on the player's uniforms
editable trophy and league names
jfa licenced japan A team and japan under 23 team
Additional in PES 4: Online-Mode (PROBABLY!) -
#2835 #2522-#2525 nézd a képeket
a fű elvileg kész inkább a traszparensekkel kell szenvedni meg mind a négy fajtában elkészíteni
ja és a hálók
Meg a szurkoló transzparensek elkészitése időigényes (21 mozgásállapot), de ha valaki szeretné elkészíteni a sajátját szívesen segítek, tök egyszerű. -
mike369 #2834 drukkolok neked -
#2833 Hát a Real stadionos kép
az eddig a legjobb fű sztem
csak még nem volt erőm befejezni
meg a szurkolókat is be kéne
egyenlőre olasz vállogatott van meg Juventus, de az túl tömény. -
mike369 #2832 Breki! említetted, hogy "füvezel"
tettél már ki valahova belőle?
(vagy már megint le vagyok maradva?) -
#2831 Ez itt elvileg egy R2+irány kombináció eredménye. Ezzel lehet ugye úgy átvenni a labdát, hogy azonnal elindulunk egy irányba. Ebben a helyzetben ezt produkálta. -
#2830 1. sztem a rostert nem raktad be
A Breki superpatchban van egy-kettő :-)
2. A kommentár sztem nem emiatt van, bár nekem már spanyol -
Beepee #2829 feltettem a wolf patch-et és megy minden úgy tünik csak néha a nevek helyett a játékosok számait mondja, ja és recseg a kommentár. -
#2828 Ja csak az maradt ki, hogy :-)
Viszed a labdát ugye
nyomd meg az irány gombot a játékosállással szemben és rögtön X -
#2827 Nemond hogy sosem sarkaztál P
Én mindig azt csinálom mikor kb a 16-os vonalánál jutok bedobáshoz.
Bedobom a játékossal elindulok visszafele
a védő rajtam a másik befut az üresre sarokkal neki és máris beadó pozicióban van. -
mike369 #2826 vagy egyenként szedegeted le hozzá a dolgokat, vagy letöltesz egy Wendetta-típusú komplett patchet (kb. 500-600 Mb!!!) -
Beepee #2825 a superpatch 2.0 jó? -
Beepee #2824 hogyan teszem rendbe a we7-et hjogy normális mezek arcok nevek roster legyen? -
PrOceSs #2823 fúú:) ezt a sarkazást hogy kell csinálni? -
#2822 ilyen a fifával is volt :) -
#2821 Még két jelenet tegnapról:
Pipa kiporolva helyből. Király esélytelen.
És egy fincsi sarkazás. -
#2820 mind2 szépnek tűnik bár lehet,hogy szebb a we7. de nekem 1 vmi nem tetszik ebben: nézzétek meg a két képen,hogy hogyan állnak a játékosok,melyik hasonlít jobban az emberre egy valós focimeccsből kapuskirúgás közben... -
#2819 na tényleg..ez már vmi! megbántam,hogy leszedtem az euro2004et,inkább ezt kellett volna :( így most erre várhatok. de nem kell a szöveg,hogy mi megmondtuk,csak gondoltam leírom a véleményem a fociprogikról :) -
#2818 Egy iszonyat nagy mentés, a mai maratoni WE7 parti egyik fénypontja. Mindenképp próbáljátok ki ember ellen a gamet, mert valami hihetetlen jó. -
mike369 #2817 őszintén szólva én inkább a válogatottakkal szoktam nyomni, úgyhogy az olyan patchek érdekelnek, amik azokat tuningolják...
esetleg majd valakinek eszébe jut egy euro2004-es kiegészítés...
én is nekilátnék, csak sajna sok a munkám, hétvégén meg inkább henyélek -
mike369 #2816 azt nem tudom, csak azt látom, hogy mindenki töltené, de még nincs fent sehol teljesen... -
#2815 és kik készítik? -
#2814 de a baloldali alap a jobb meg tuningolt -
mike369 #2813 mert elkezdtem letölteni és belekukkantottam...
csak nagyon lassan jön, és nincs olyan kliens, ahol be lenne fejezve (rgo: nekem se fog lejönni...még) -
mike369 #2812 már megy, köszi! -
#2811 #2795 -
#2810 ha nem megy a mez egyet küldj át megnézem
/we7 INternational PC/The Wolf -
mike369 #2809 mondani lehet, csak nem igaz... -
mike369 #2808 mármint melyik infó? -
Don Vittorio #2807 még azt sem lehet mondani, hogy szebb az euro mint a wi7 nem?
-
#2806 és honnan az infó?