Winning Eleven 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ilyan gagyi Tv-n nem is nyomnám....😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
ja két lasztiból lehet választani Adidas Fevernova meg Tricolore...továbbra is csak néhány olasz meg a feyenoord van megvéve fullra, viszont a mezek között editálni lehet adidas mezt, ez sem volt eddig
vannak uj animok meccs közben😊
legjobb volt Ronaldo lesérülése....erre a bíró mutatja hogy hozzanak hordágyat
de Henry egy elõreívelés után , amit mondjuk nem ér el mutatja hogy jó volt pajti és tapsol
egyes játékosok nem futnak neki a tizenegyesnek hanem egylépésbõl nyomják
van japán!! angol német olasz spanyol francia kommentátor is...
vannak uj animok meccs közben😊
legjobb volt Ronaldo lesérülése....erre a bíró mutatja hogy hozzanak hordágyat
de Henry egy elõreívelés után , amit mondjuk nem ér el mutatja hogy jó volt pajti és tapsol
egyes játékosok nem futnak neki a tizenegyesnek hanem egylépésbõl nyomják
van japán!! angol német olasz spanyol francia kommentátor is...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
"Azért 1 intró csere se ártott volna, de mondjuk ez nem számít."
PS2-n vadiúj intro van ADIDAS FEVERNOVA lasztival, meg menuzenék ....új cipõk is alapból vannak...lehet kapusmezt editálni már és a stadionnevek is átpötyöghetõk...
PS2-n vadiúj intro van ADIDAS FEVERNOVA lasztival, meg menuzenék ....új cipõk is alapból vannak...lehet kapusmezt editálni már és a stadionnevek is átpötyöghetõk...
"WE ==== PES3
Csak elõbbi egy kicsit megpatchelt, javított változat. Tartalmilag nem térnek el egymástól!"
Pc-n lehet...de PS2-n más a helyzet pontosítva
Winning eleven 7 = PES3
és ezeken túl most jött ki japánban és USA-ban a World Soccer Winning Eleven 7 International, ami viszont lényegesen eltérõ irányítással rendelkezik, legszembetûnõbb a labda tartása és a játék sokkal pergõsebb lett. Szerencsére minimalizálták a kezezést és a elõnyszabály alkalmazása is sokkal jobb lett, vagyis ha elõnyszabályt ad és utána mégis a vétkeshez kerül a labda visszafújja a szabálytalanságot, valamint már lehet normálisan becsuszó szerelést végrehajtani. Összességében jobb lett sztem.
Csak elõbbi egy kicsit megpatchelt, javított változat. Tartalmilag nem térnek el egymástól!"
Pc-n lehet...de PS2-n más a helyzet pontosítva
Winning eleven 7 = PES3
és ezeken túl most jött ki japánban és USA-ban a World Soccer Winning Eleven 7 International, ami viszont lényegesen eltérõ irányítással rendelkezik, legszembetûnõbb a labda tartása és a játék sokkal pergõsebb lett. Szerencsére minimalizálták a kezezést és a elõnyszabály alkalmazása is sokkal jobb lett, vagyis ha elõnyszabályt ad és utána mégis a vétkeshez kerül a labda visszafújja a szabálytalanságot, valamint már lehet normálisan becsuszó szerelést végrehajtani. Összességében jobb lett sztem.
na asszem ezt szedtem le, de lám nincs benne naracs mez hanem kék 😞
vkinek nincs narancs juve kapusmeze?
vkinek nincs narancs juve kapusmeze?
[FIFAHUNGARY.com] ||ToMmY||
hu még pancsi elõtt nyomattam egy meccset: Juve-Porto 1-0
a végén (90. perc után) Legrottaglie-vel felrugtam a 16oson belül 1 játékost (direkt, hogy legyen izgi a vége).
Buffon lerepült a (neki) bal oldalra és kifogta a 11est ami kipattant róla, ám Thuram kivágta szögletre. Az ellenfél játékosa beadta a szögletet, vki kapura fordult vele és 1 akkora kapufát rúgott (persze elõtte Gigi védett 1 nagyot), hogy majd beszartam az "iksz" miatt. tökjó ez a játék, egyre jobban tetszik!
a végén (90. perc után) Legrottaglie-vel felrugtam a 16oson belül 1 játékost (direkt, hogy legyen izgi a vége).
Buffon lerepült a (neki) bal oldalra és kifogta a 11est ami kipattant róla, ám Thuram kivágta szögletre. Az ellenfél játékosa beadta a szögletet, vki kapura fordult vele és 1 akkora kapufát rúgott (persze elõtte Gigi védett 1 nagyot), hogy majd beszartam az "iksz" miatt. tökjó ez a játék, egyre jobban tetszik!
na ja, bár hordágyat nem láttam.
ha ijened leszn majd képet csinálj 😊
ha ijened leszn majd képet csinálj 😊
ja egyszer már nekm is volt...döbbenet
meg a hátvédem összefejelt a csatárral és ápolás után bekötött fejjel nyomta tovább...
meg volt hordágy is egyszer...
nem semmi 😛
meg a hátvédem összefejelt a csatárral és ápolás után bekötött fejjel nyomta tovább...
meg volt hordágy is egyszer...
nem semmi 😛
ujj azt tudtátok, hogy ha az ellenfeletek vesztésre áll, és a legvégén van 1 szögletük, a kapus is felmegy fejelni??
ezt egy Juve-Arsenal meccsen vettem észre... 1-0 volt nekem.. 😊
ezt egy Juve-Arsenal meccsen vettem észre... 1-0 volt nekem.. 😊
ha jó lett kirakod?
van egy dvd rip jap verzióm ps2...nem lehet vele valamit kezdeni pl. emulátor vagy valami?nincs olyan prg ami ps2-es afs-bõl szed ki cuccot?
kis igény mi 😛
van egy dvd rip jap verzióm ps2...nem lehet vele valamit kezdeni pl. emulátor vagy valami?nincs olyan prg ami ps2-es afs-bõl szed ki cuccot?
kis igény mi 😛
photoshopban hogyan? hosszú?
rakom-rakom...😛
rakom-rakom...😛
ajjaj a spanyolt rakom...neked az olasz kellett vóna mi?
na az a labda érdekelne ha lesz!
na az a labda érdekelne ha lesz!
Csaó!
Köszi az infókat, azt hiszem elállok a tulzott tuningolástól...😊 A wendettat úgy raktam be, hogy volt hozzá readme és abban le volt írva mit hova. Ez a bajom, hogy egyébként nem tudom mit hova kell, szóval csak azokat a patch-ket tudom használni, amihez van readme és leírják, hogy hogyan kell brakni.😊 De ez csak gyakorlás kérdése, szerintem menni fog...
Nem tudom tõlem kérdezték-e, de nem, nem vagyok Lazio drukker(bár tegnap /Lazio-Roma/ drukkoltam nekik). Milan drukker vagyok egészen kicsi korom óta. Éppen ezért FORZA MILAN!!!! VIVA VALENTINO!!!!!!!(Õ pedig Valentino Rossi)
Csaó Rossi1
Köszi az infókat, azt hiszem elállok a tulzott tuningolástól...😊 A wendettat úgy raktam be, hogy volt hozzá readme és abban le volt írva mit hova. Ez a bajom, hogy egyébként nem tudom mit hova kell, szóval csak azokat a patch-ket tudom használni, amihez van readme és leírják, hogy hogyan kell brakni.😊 De ez csak gyakorlás kérdése, szerintem menni fog...
Nem tudom tõlem kérdezték-e, de nem, nem vagyok Lazio drukker(bár tegnap /Lazio-Roma/ drukkoltam nekik). Milan drukker vagyok egészen kicsi korom óta. Éppen ezért FORZA MILAN!!!! VIVA VALENTINO!!!!!!!(Õ pedig Valentino Rossi)
Csaó Rossi1
Kivácsian várom. Én már kikapcsoltam az angolt, mert az agyamra ment.
Birók közül én most Mondriant használom. Szinte sosem ad egybõl pirosat, de a sárgát osztja rendesen. Besárgult emberrel óvatosan kell csúszni, és meg lehet úszni jól a meccseket. Persze néha befújja a szabályos szerelést is.
Birók közül én most Mondriant használom. Szinte sosem ad egybõl pirosat, de a sárgát osztja rendesen. Besárgult emberrel óvatosan kell csúszni, és meg lehet úszni jól a meccseket. Persze néha befújja a szabályos szerelést is.
ja meg elkezdtem felrakni az ftp-re a kommentárt...elvileg holnapra kész...😛
ja azok télleg jók!
meg még az lenne a tuti, ha a labda is olyan lehetne, mint pl. a fifában, ilyen fényes felületû...de ezek sem rosszak ám!
az télleg gyík dolog, de ha beindulok azért elég sokat szoktam látni a bírókat...😛
meg még az lenne a tuti, ha a labda is olyan lehetne, mint pl. a fifában, ilyen fényes felületû...de ezek sem rosszak ám!
az télleg gyík dolog, de ha beindulok azért elég sokat szoktam látni a bírókat...😛
igen mertha megnézerd amit beraktál tulajdonképpen nem látsz semmi
viszont kint meg látom
namondom nemigaz nem,tudom berakni
fogtam az eredetit-t és rétegenként másolgattam
akkor meg egy része jó lett egy része rossz
namondom visszatöltöm
aztán egyik cipõ mostsejó
úgyhogy ma asszem visszarakom auz egész cipõt a Wendettából
De a Játékvezetõi mezek nagyon jók lettek.
Csak szabálytalankodni kell ahhoz, hogy lásdsam
mondjuk ez hülyeség a játékban.
viszont kint meg látom
namondom nemigaz nem,tudom berakni
fogtam az eredetit-t és rétegenként másolgattam
akkor meg egy része jó lett egy része rossz
namondom visszatöltöm
aztán egyik cipõ mostsejó
úgyhogy ma asszem visszarakom auz egész cipõt a Wendettából
De a Játékvezetõi mezek nagyon jók lettek.
Csak szabálytalankodni kell ahhoz, hogy lásdsam
mondjuk ez hülyeség a játékban.
há'jól beraktam...😛
neked is ilyen fehérek lettek a cipõk??
mindegy mer csináltam bizt.copy-t...huh
neked is ilyen fehérek lettek a cipõk??
mindegy mer csináltam bizt.copy-t...huh
most egy lame kerdes tolem ismet 😊 tehat a kapusok update-je,reflexeinek javitasa pontosan mien modszerrel megy,ha ebben tudna nekem vki segiteni,halaslennek.azer leirom mielott visszakerdez vki:alap pes3-ra,bl patch-el 

annó leírtam
röviden
lövés, passzrendszer, ai, keretek, lassulás javítva elvileg
egy tuningolt PES+ tulajdonképpen
Én egybõl felnyomtam rá a Wolfi-t és rögtön jók lettek a nevek.
röviden
lövés, passzrendszer, ai, keretek, lassulás javítva elvileg
egy tuningolt PES+ tulajdonképpen
Én egybõl felnyomtam rá a Wolfi-t és rögtön jók lettek a nevek.
na, kérdezek, mint mindig.
Mi a különbség a WE és a PES 3 között. 1 meccset lenyomtam, de nem nagyon véltem felfedezni különbséget, max annyit, hogy kisebb a gépigénye(szinte nem is szagatott). Menü u.a., "licensz" is. Kezdõcsapat is Lazio esetében. Szal azért többet vártam volna egy picivel. Azért 1 intró csere se ártott volna, de mondjuk ez nem számít.
Mi a különbség a WE és a PES 3 között. 1 meccset lenyomtam, de nem nagyon véltem felfedezni különbséget, max annyit, hogy kisebb a gépigénye(szinte nem is szagatott). Menü u.a., "licensz" is. Kezdõcsapat is Lazio esetében. Szal azért többet vártam volna egy picivel. Azért 1 intró csere se ártott volna, de mondjuk ez nem számít.
Steam Nick: adakiller
jah 3x installtam ujra alapjatekot,mire rajottem hogy kell importalni 😊 de megerte. momentan melozom,tehat tesztelgetni barmien linket majd otthonrol max